![]() |
|
|
#8206 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8207 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
I need a miracle please let me be your girl , I need a miracle please let me be your girl ..
Kako mi je samo lijepo veeras . ( fali ovdje jos jedan smiley nema ga ovdje ) al je nesto u ovom fazonu Aj ba sta te ima nazivcirat zivimo svi sa tim 12 godina i ti sad naso trazit ,tako je kako je . uzivaj covjece . Necu bit neko vrijeme ovdje ,budite mi pozdravljeni . davide vjerujem u te . pusa ...
|
|
|
|
#8208 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
a ti mirza samo polahko
hihi ..
|
|
|
|
#8209 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8210 |
|
Registered User
![]() |
Svidja mi se to sto dolazim na forum da bih saznao da greskom nema koje novosti, a ova zadnja 2-3 dana, samo politika na forumu... daj bre ljudi jebe mi se za ostale klubove, skupite se na javni chat pa se raspravljajte o zrinskom, grobarima hajduku i kompaniji i o ratnim zlocincima itd...
|
|
|
|
|
|
#8211 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#8212 |
|
Registered User
![]() |
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA.../emerson.shtml
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=359135 Emerson želi u Milan.Po meni on je dobar izbor jer ima iskustvo. |
|
|
|
|
|
#8213 |
|
Moderator
![]() |
Nikad mi se nije sviđao kao igrač. ne znam šta će nam sada već je u godinama, a na njegovoj poziciji već imamo extra igrače, ali znajući kako skupljamo igrače koji su pri kraju karijere, Emerson je naš...
|
|
|
#8214 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#8215 |
|
Registered User
![]() |
@milanista mostar
kolega, ipak imas malo cudna razmisljanja za mladog covjeka mjesto da te brine jednog kak ces se gdje bolje napit i provest, tebe sad jebe sto nemas nekakve kanale i to sto neki navijacki idoiti misle da je srbija do belfasta steta... |
|
|
|
|
|
#8216 |
|
Registered User
![]() |
U redu ljudi...rekli ste svoje...
|
|
|
|
|
|
#8217 |
|
Registered User
![]() |
Milan's Ł84m Ronaldinho bid
There are reports in the Italian media that Milan President Silvio Berlusconi is ready to pay Ronaldinho’s Ł84m buy-out clause. The Rossoneri have made no secret of the fact he is their number one transfer target, but also confirmed publicly that Barcelona have no intention of selling him. With this in mind, it seems that media mogul and former Italian Prime Minister Berlusconi is willing to break the bank to get his hands on the holder of two FIFA World Player of the Year awards. The buy-out clause on Ronaldinho’s contract is a staggering Ł84m, but having had a frugal transfer campaign so far and with the Champions League victory bringing in new funds, the sacrifice is not impossible. The Brazilian arrived back in Spain for pre-season training today and spoke enthusiastically of Thierry Henry’s signing. “I feel great and can’t wait to get back to work,” he said. “We have made some high class signings and the issue of how we will all co-exist is for the Coach to work out.” Frank Rijkaard has hinted he will try to use Lionel Messi, Ronaldinho, Samuel Eto’o and Henry in the same line-up, but this could unbalance the side. It is rumoured that Ronaldinho has privately already reached an agreement over contract terms with Milan, ranging from wages to benefits and sponsorship deals. Barcelona President Joan Laporta would be willing to sell for a high figure, but getting Milan to pay the full buy-out clause would ‘protect’ him from angry fans. “President Laporta told me he would have to leave the country if he sold Ronaldinho,” revealed Berlusconi recently. |
|
|
|
|
|
#8218 |
|
Registered User
![]() |
Emerson: Come get me, Milan!
Emerson has been told he can leave Real Madrid and the Brazilian admits he’s determined to join Milan. “The four players I am thinking of for my midfield are Fernando Gago, Mahamadou Diarra, Ruben De la Red and Jose Luis Guti,” said new boss Bernd Schuster. “The club knows that the door is open for Emerson to leave. Fabio Capello requested him and he is perfect for his style of play, but I have other ideas. I hope another figure arrives instead, someone more creative.” ‘Puma’ was brought to Madrid by Capello, who worked with him at both Roma and Juventus, so the future seems to be a return to Italy. “I am ready to evaluate offers that come my way. Money is not everything in life,” Emerson told ‘Radio Gaucha’ in Brazil. “Everything is difficult at Real Madrid. I am in the richest club in the world, but there is far more organisation at Milan. “It all works like clockwork with the Rossoneri, both on and off the field. You never hear controversy, everyone wants to play for Milan.” The experience in Spain has not left Emerson with a positive view of the Madrid hierarchy, who fired Capello days after winning a seemingly impossible Liga title. “I paid the price for being one of Capello’s favourite players. I’ve never seen anything like it in my whole career.” |
|
|
|
|
|
#8219 |
|
Registered User
![]() |
Berlusconi podebljao ponudu za Ronaldinha!?
Talijanski mediji ne miruju kada je riječ o nastojanju AC Milana da na San Siro dovede Ronaldinha. Prema posljednjim informacijama Silvio Berlusconi je dao zeleno svjetlo za ponudu tešku 125 milijuna eura koja bi konačno trebala smekšati Barcelonu. Sa Nou Campa je u više navrata odaslana jasna poruka da Ronaldinho ostaje, ali ako se tvrdnja talijanskih medija pokaže istinitom onda bi prelazak Brazilca na San Siro postao prilično izgledan. Rossoneri su ovog ljeta, za svoje pojmove, prilično malo trgovali, pogotovo uzimajući u obzir iznos koji se kroz prošlu sezonu utržili samo kroz nastupe u Ligi prvaka. Ovakve vijesti su u kontradikciji sa riječima potpredsjednika rossonera, Adriana Galliania, koji je nakon još jednog neuspjelog službenog putovanja u Barcelonu u četvrtak izjavio kako je završena saga o eventualnom dolasku Eto'oa i Ronaldinha u grad mode i nogometa, te kako AC Milan i bez njih ima respektabilnu momčad. |
|
|
|
|
|
#8220 |
|
Moderator
![]() |
Ovakvo ćemo slavlje prirediti kad Ronaldinho dođe.
http://youtube.com/watch?v=JL-ux3oBFB4
|
| Tags |
| balkan |
|
|