![]() |
|
|
#8266 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Frende sa zakašnjenjem SRETAN ROĐENDAN i SVE NAJ!!!
p.s. Prošao sam nekako u Sloveniju ,bilo je jebeno,a sad Bremen,vidjet ćemo možda se i do gore nekako provućem ![]() |
|
|
|
|
|
#8267 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8268 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Pridruzujem se cestitkama. Srecan Rodjendan Enise.....
|
|
|
#8269 |
|
Registered User
![]() |
Sretan rodjendan Enis!
@milanista mostar nekako sve vise sumnjam u njegov veliki talent, jer kad sam ga god gledao igrao je samo solidno..davao je kratke paseve, bio je prilicno spor..cinjenica jest da je dobivao malo sanse prosle sezone, a i kada je dobio to je bilo npr. protiv celtica ili intera i bio je vidno impresioniran..za sada sam prilicno skeptican za njegov talent, jer kad se sjetim kake kada je dosao i za par mjeseci svojim igrama izbacio rui costu iz momcadi... |
|
|
|
|
|
#8270 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Pato u AC Milanu dobio Shevinu SEDMICU na ledjima!!! -7- Forza Pato!!!
|
|
|
|
|
|
#8271 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Milan Back On Ronaldinho Trail - Report AC Milan have reactivated their interest in Barcelona star Ronaldinho, according to the Gazzetta dello Sport. Milan are once again interested in the former Golden Ball winner, and the interest has a lot to do with the Rossoneri's disappointing showing in Moscow. The Gazzetta dello Sport report that the Milan directors are very upset with what they saw, and have decided to take steps to avoid the same during the season. Adriano Galliani is convinced that signing Ronaldinho is the only way to spice things up. Carlo Ancelotti has also been pushing for a signing "he can use" ever since the Alexandre Pato deal went through. He does not share the celebrations in the board-room over Milan having captured the youngster, who according to him is only a prospect for the future. For rather obvious reasons, Ancelotti continues to push for a quality signing that he can use this season, rather than wait six months for Pato to be eligible, and another six for him to adapt. It looked like Milan's interest in Ronaldinho, as well as Eto'o, had been put to rest, but it now seems like we have not heard the last of that saga yet. It appears that the Rossoneri bosses are counting on the explosion of Giovani Dos Santos onto the scene, which could well tempt Barcelona to sell if a mega-offer is made. With Kric also available to offer support to Messi, Henry and Eto'o, there are options aplenty for Rijkaard at the moment. The Dutchman, however, has always been very firm on Ronaldinho. KUPIIIIIIIIIIIIIIIIII GA VIŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#8272 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
HVALA VAM LJUDI ZA CESTITKE , I VAMA SVE NAJBOLJE i NASEM DRAGOM KLUBU -
|
|
|
|
#8273 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
Cao, ja sam Nikola,iz Beograda sam.Navijam za Milan od prvog razreda.Imam 16 god.
![]()
|
|
|
|
#8274 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8275 |
|
Registered User
![]() |
Kada bi doveli Ronaldinja to bi bilo vrh,samo sam malo skeptican po pitanju dua Kaka-Ronaldinjo.Svako ko je gledao svetsko prvenstvo u Nemackoj zna na sta je to licilo.Ipak je previse imati dve mega zvezde na sredini terena.Ja sam pre za Baptistu koji je jak u duel igri,dobar sut i ima solidnu tehniku,a i ne kosta puno(15-20).On bi bio prava zamena za Sedorfa.Bilo bi lepo dovesti i Barzaglia posto je Juventus definitivno odustao od njega dovodjenjem Andradea i najverovatnije Branaslava Ivanovica.Znaci to je oko 40 miliona,sitnica za nas!
|
|
|
|
#8276 |
|
Registered User
![]() |
@ r-15
dobrodosao na forum! baptista je izjavio da ne zeli na posudbu u milan, ja mislim da bi kaka i ronaldinho mogli zajedno, ali tada ima mjesta za samo jednu spicu (ronaldo,inzaghi), a ne kao brazil na svjetskom prvenstvu kada su jos igrali i ronaldo i adriano, i to su igrali preko kurca blago receno @milanista mostar slazem se za nasria, decko je vec sada zvijer od igraca, a ako se ne varam nema ni dvadeset godina, prica se da bi ga real uzeo, to bi nam bila prava kupovina |
|
|
|
|
|
#8277 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Dobrodošao na forum..
Koliko ja znam Baptista je rekao da neće u Milan (ispravite me ak griješim)... A za Barzaglia i ja govorim ima već godina, ali teško da će biti iš od toga...
|
|
|
#8278 |
|
Registered User
![]() |
Hvala na dobrodoslici,nadam se da cemo se lepo slagati!
Cini mi se da sam procitao negde,nisam siguran gde,da je Inter blizu Nasria za sumu od 25 miliona,a u potpuni se slazem sa vama da je decko buducnost svetskog fudbala,mada isto to mislim i za Gourcuffa,setite se samo C.Ronalda pre 3 godine isti Gourcuff,spor,losi pasovi,predugo zadrzavanje lopte...Samo da gourcuff izraste u istog takvog igraca,oni su istog profila.
|
|
|
|
#8279 |
|
Registered User
![]() |
Milan target Barzagli, Motta and Baptista
Italian newspaper Il Corriere dello Sport reports Milan are still trying to sign three players: Palermo’s Barzagli for their ageing back line, Motta of Barcelona in midfield and Real Madrid attacking midfielder Julio Baptista. |
|
|
|
|
|
#8280 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Evo 10 najvećih potencijala današnjice prema Gazzetti: 1. Ever BANEGA, Argentinean Boca Juniors midfielder. 2. Freddy ADU, American striker recently signed by Benfica. 3. Arturo VIDAL, Chilean Bayer Leverkusen defender. 4. Renato AUGUSTO, Flamengo attacking midfielder. 5. Royston DRENTHE, Feyenoord winger wanted by Real Madrid. 6. Kevin MONNET-PAQUET, Lens striker. 7. Anis BEN-HATIRA, Hamburg central midfielder. 8. Kostantinos MITROGLOU, Olympiakos’s Greek-German striker. 9. Aaron NIGEUZ, Valencia striker. 10. BURA, Porto defender. |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|