![]() |
|
|
#8506 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
Emerson: "To Be Wanted By Milan Is Beautiful"
Emerson has told the Gazzetta dello Sport that a move to play under a coach that wants him would be "a beautiful ending" to his current Real Madrid limbo... Emerson spoke to Italian sports daily Gazzetta dello Sport about the ill-fated transfer speculation linking the Real Madrid midfielder to AC Milan - and admitted that a move would be "beautiful." The ex-Juventus man said, "I know nothing about [an alleged bid from] Inter, but I know that Milan approached us, and what happened. "[Madrid] have asked for more money in order to sell me - 10-11 million, I don't know the precise figure - but I haven't spoken with anybody yet. "If someone calls me, I will listen. I still have two years' contract with Madrid, but, sure, to go to Milan and play under a coach who wants me would be a beautiful ending." Indeed, coach Ancelotti does want Emerson, having had his club offer 5 million euros to acquire the Brazilian defensive midfield on loan. However, the Real Madrid hierarchy, most notably president Ramon Calderon, insisted that the player must instead be sold in a permanent deal worth around 11 million euros. Now, there is apparently mild interest from Internazionale, leading Madrid sporting director Pedrag Mijatovic to try to revive this deal and get Emerson off the Bernabeu books. That Emerson specified being wanted by a "coach" is interesting, too, as coach Bernd Schuster had been quiet on the Emerson issue; Calderon stated his intention to get rid of the player before the new manager even took charge. But it seems clear to the player, at least, that Schuster shares his superior's feelings on the matter Ovaj Baptista bi trebao da uci od starijih,i da bude najsrecniji fudbaler,zato sto ga trazi NAJVECI klub na SVETU!!! FORZA MILAN!!!!!!!!
|
|
|
|
#8507 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Evo Riquelme javno kazhe "Kupite me,Ja sam na prodaju" Zhao mi je shto smo izgubili u Youth Cupu.Nadam se bar tom utjeshnom trecem mjestu !
|
|
|
#8508 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Pipoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...
|
|
|
|
|
|
#8509 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Mr ASASSIN PIPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ![]() |
|
|
|
|
|
#8510 |
|
Registered User
![]() |
Pipooooooooooooooooooooooo Drugiiiiiiiiiiiiiiiiii Goooooooooool
|
|
|
|
|
|
#8511 |
|
Registered User
![]() |
KAKVA KONKURENCIJA KAKVE BAKRACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#8512 |
|
Registered User
![]() |
E jadni nasi juventini sanjace oni jos DUGO DUGO trecu zvezdicu.Jesmo li saglasni?
|
|
|
|
|
|
#8513 |
|
Registered User
![]() |
2:0 .. Sjajna utakmica!!! Doktor Pippo je opet pokazao klasu! Serginho takodje sjajna igra po lijevoj strani kao i Cafua po desnoj! Pirlo je odigrao solidno imao je par dobrih dodavanja,Seedorf za svaku pohvalu kao i uvek,Gilardino opet bez pogodka! Imao je priliku mada je njemu ochigledno ljepshe bilo da odglumi jedanaesterac! Josh nije pocheo da vraca ulozheni novac! Gourcuf je igrao pola sata ali je opet pokazao kako zna da igra fudbal,imao je nekoliko dobrih prodora i jedan dobar centarshut.Oddo je takodje nocas dobro odigrao,probijao je par puta i dobro je centrirao. Gatuzo..Shta reci? Na nivou kao i u svakoj utakmici. Nesta je takodje dobro odigrao,Kaladze bez greshke. Sjajno smo igrali sobzirom da nije bilo Kake,mada i Juventusu fali nekoliko igracha! Sve u svemu svaka chast nashim momcima,a najvishe PIPU!!!!
![]()
|
|
|
#8514 |
|
Registered User
![]() |
Naravno ... ali ćemo i mi dugo sanjat drugu zvijezdicu...jer nismo mi ekipa za Serie A...mi smo vladari Europe. No mi ćemo brzo imat deset naslova lige pravaka.
|
|
|
|
|
|
#8515 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8516 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Na TV IN Crnogorski,mada je prenosa bilo i na kanalu AVALA!
|
|
|
|
#8517 |
|
Registered User
![]() |
A pricalo se tokom celo leta kako nemamo soodvjetni igraca u odbrani i tako dalje...Jednostavno ubacimo Serzinja i odma ludilo po ljevoj strni,naravno tu je i Kafu ,Ambro...Pitam se na sta su jos ti momci spremni da urade?!!!
|
|
|
|
|
|
#8518 |
|
Registered User
![]() |
Izgleda da za Žulija Baptistu ni ovog leta nema mesta u ekipi Real Madrida. Reprezentativac Brazila, iza kojeg je sjajan nastup na prvenstvu Južne Amerike, ali ne baš sjajna sezona na pozajmici u Arsenalu, mogao bi da za 14 miliona evra predje u tabor Milana.
Potpredsednik aktuelnog prvaka Evrope Adrijano Galijani ručao je sa sportskim direktorom Reala Predragom Mijatovićem i tom prilikom mu dao ponudu koju će "kraljevski klub" verovatno prihvatiti. Jednostavno, treba malo popuniti kasu posle desetina miliona potrošenih na dovodjenje Pepea, Drentea i Snajdera, a uskoro verovatno i Robena. Baptistina želja oduvek je bila da ostane na stadionu Santjago Bernabeu i bori se za mesto u timu. Njega niko ne može da natera da ode, medjutim, Mijatović će u narednih dan-dva svakako pokušati da mu objasni kako bi to za njega u ovom trenutku bio najbolji potez. Galijani se na istom sastanku raspitivao i za iskusnog Emersona, koji se navodno nalazi i na meti Intera. Novi trener Reala Bernd Šuster u principu ne računa na nekadašnjeg veznog fudbalera Bajera, Rome i Juventusa, ali Real želi da za njega izvuče makar 10 od 16 miliona evra uloženih pre godinu dana. Milanski rivali do sada su ponudili tek po polovinu tog iznosa. Eto da znate da nije kraj sa Baptistom. ![]()
|
|
|
#8519 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
Ma od AC Milana nije nijedan klub na svijetu bolji.A prava je šteta što nam inter ukrade tako reči onakvog igrača david suazo(mlad brz dobar šut........).
ma AC MILAN ove godine ima da odbrani titulu prvaka evrope samo iskustvo samo iskustvo to je za milan najbolje. A nebi bio loš ni baptista Pobijedišmo i jebeni juve "NAMA NIKO NIŠTA NE MOŽE" FORZA MILAN i PIPO
Last edited by Dianel-Rossoner; 17-08-2007 at 16:59. |
|
|
|
|
|
#8520 |
|
Registered User
![]() |
Da odbrani titulu prvaka sezone ?