AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 23-08-2007, 12:09   #8716

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
r-15 is on a distinguished road
Lippi nas proglasio favoritima za CL!Kada je u pitanju takav strucnjak ne dovodim u pitanje njegovu izjavu.

Pato the PRODIGY!!!
r-15 is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2007, 12:12   #8717

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Ronaldinho comunitario
E ora il Milan puň sognare
Lunedě il brasiliano giurerŕ sulla Costituzione spagnola, acquisendo il passaporto: ora corrisponde alle caratteristiche del "Mister X" di cui parlava Galliani. Ronnie resta il sogno dei rossoneri, ma Rijkaard sta giŕ pensando a come farlo giocare insieme a Eto'o, Messi e Henry
Moze li neko da prevede ovo?Cini mi se da je zanimljiv tekst.

Pato the PRODIGY!!!
Old 23-08-2007, 12:31   #8718

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by r-15
Ronaldinho comunitario
E ora il Milan puň sognare
Lunedě il brasiliano giurerŕ sulla Costituzione spagnola, acquisendo il passaporto: ora corrisponde alle caratteristiche del "Mister X" di cui parlava Galliani. Ronnie resta il sogno dei rossoneri, ma Rijkaard sta giŕ pensando a come farlo giocare insieme a Eto'o, Messi e Henry
Moze li neko da prevede ovo?Cini mi se da je zanimljiv tekst.
Communitarian Ronaldinho
and hour the Milan can dream
Monday the Brazilian will swear on the Spanish Constitution, acquiring the passport: hour corresponds to the characteristics of “Mister X” about which Galliani spoke. Ronnie remains the dream of the rossoneri, but Rijkaard is already thinking next to like making it to play with to Eto'o, Messi and Henry

to je na engleski
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2007, 12:55   #8719

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
ac-milan is on a distinguished road
a na srpsko - hrvatski

GoD On HeAvEn . . . . . KaKa On EaRtH
ac-milan is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2007, 13:12   #8720

r-15

Registered User

r-15's Avatar

A ja misio da pise da ce da dodje Izgleda da cekamo da napuni jedno 30-31 godinu da bi ispunjavao nase kriterijume za igraca!

Pato the PRODIGY!!!
Old 23-08-2007, 13:14   #8721

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by ac-milan
a na srpsko - hrvatski
a jebi ga sad...nisam tumač jezika
Old 23-08-2007, 13:21   #8722

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Otisao 'nam' Belletti u Chelsea!Bolji je nas Oddo od njega!Mi cekamo D.Alvesa sledece sezone!

Pato the PRODIGY!!!
Old 23-08-2007, 13:29   #8723

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki

Real Madrid... CIRKUS! Nemojte se uopće obazirati na njih. Ovo će najvjerojatnije bit njihova postava za ovu sezonu:
--------------------------cassillas-------------------------
---ramos-----cannavaro-----pepe------heinze-----------
--------------sneijder-----diarra----------
----robben-----------------------drenthe--------
------------robinho----V.Nistelrooy---------

TO je dobra ekipa, tu su još Metzelder, Marcelo, Gago, Raul, Saviola... Ali nisu jači od Milana. A i ta obrana ne može izdržat protiv našeg napada ili npr. Barce.
Ova ekipa bi jedino harala na manageru ili soceru...a u stvarnosti teško....

Što se tiče nas, mislim da možemo zaboraviti na novog napadača, Inzaghi, Gila i Ronaldo (povrijeđeni) će se krpiti do januara, a onda kreće Patoova karijera..velike su pare date za njeg da bi ga Carlo držao na klupi, ili nedo Bog u mladom timu, tako da mislim da su naši i išli na to, s ovim sadašnjima napadačima do januara, jer znajući našu taktiku da igramo s jednim napadačom i isturenim Kakom, teško se može desiti da će nam do januara i Inzaghi i Gila i Ronaldo biti povrijeđeni....a valjda sad još poslije ovog youth kupa naši konačno daju priliku i nekom od mlađih (Aubumayang, Darmian, isl)...
tak da se netrebamo previše brinuti za našu budućnost...
Old 23-08-2007, 15:20   #8724

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Izgleda da ljudi neke stvari nikako ne mogu shvatit. Ozljede ne dolaze zbog starosti nego drugih stvari - sklonosti. Jedan Javier Zanetti ima milijon godina pa ne znam kad se zadnji put ozljedio a rooney izgleda ima sklonosti prema ozljedama jer je već nekoliko puta bio ozljeđen. Naši štoperi su Nesta i Kaladze i to je jedna od najboljih zadnjih linija svijeta.
kad vec spominjes zanettia, on nema vise od 34 godine, a paolo maldini nije imao ni jednu vecu ozljedu do svoje 38. godine...a sada su mu koljena potrosena, i ovdje se radi o igracima koji imaju vise od 35 godina i tu nema govora o nekakvim skolonostima ozljedama.

nasa prva stoperska linija nisu kala i nesta, vec maldini i nesta, a druga je prica sto capitano smije odigrati jednu utakmicu u deset dana
geoff is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2007, 16:44   #8725

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Quote:
Originally Posted by geoff
kad vec spominjes zanettia, on nema vise od 34 godine, a paolo maldini nije imao ni jednu vecu ozljedu do svoje 38. godine...a sada su mu koljena potrosena, i ovdje se radi o igracima koji imaju vise od 35 godina i tu nema govora o nekakvim skolonostima ozljedama.

nasa prva stoperska linija nisu kala i nesta, vec maldini i nesta, a druga je prica sto capitano smije odigrati jednu utakmicu u deset dana
O tome sam ja pricao(hvala sto si razjasnio),zamisli ako je prosle sezone igrao jednu utakmicu u 10 dana,sada ce igrati jednu u 20!Samo da vas podsetim da je Maldini imao operaciju kolena u isto vreme kada i Gila meniskusa ovog leta.Ja mislim da mu je to 'deseta' operacija tog levog kolena.I onda nam nas predsednik izace u javnost sa smesnom izjavom da defanzivca kupujemo kad Maldini ode u penziju!A za to vreme cemo na svakoj utakmici primiti minimum po gol(kao prosle sezone).

Pato the PRODIGY!!!
Old 23-08-2007, 16:52   #8726

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Dynamo Kiev Eying Shevchenko Loan

Ukrainian champions Dynamo Kiev are considering making a loan offer for former star and Chelsea flop Andrei Shevchenko.

Ako oni uspeju da ga dovedu a mi nismo,onda imamo ozbiljne probleme u pregovarackom timu za transfere!

Pato the PRODIGY!!!
Old 23-08-2007, 18:40   #8727

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by r-15
Dynamo Kiev Eying Shevchenko Loan

Ukrainian champions Dynamo Kiev are considering making a loan offer for former star and Chelsea flop Andrei Shevchenko.

Ako oni uspeju da ga dovedu a mi nismo,onda imamo ozbiljne probleme u pregovarackom timu za transfere!
Nebi me ovo čudilo, od davno je jasno da će Sheva završiti svoju karijeru u svom matičnom klubu, još pogotov sada kak stvari stoje Dynamo ide u LP (nadam se da neće, al teško)..pa tak da me sada nebi čudila i neka posudba od godinu dana,ali opet otom potom...
Old 23-08-2007, 21:18   #8728

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by geoff

Niko ozbiljno i ne računa na Caffua,Favallia te vjerojatno i na Maldinia tako da ne računajuć njih trojicu mi imamo 4 stopera - Bonera,Nesta,Šimić i Kaladze,te Odda i Jankua s tim da će Janku i Sergi konkurirat za prvu ekipu...samo ostaje problem oko Oddove zamjene tako da ne vidim opet neki veliki problem. Dobro bi došo jedan mlad dobar stoper ali mislim da nam nije hitno to. i Ovaj Darmian nije loš uopće...na kraju krajeva može i on igrat. Kažem opet,ako baš bude problema oko obrane sigurno dolazi jedan na zimu. Dont worry...
Old 24-08-2007, 03:32   #8729

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
jojjjj drame ljudi moji, hahhahhahah sanjo sam najludji san dosad .
idem ja ulicom kad naidje mi stari i neki cojk snjim u kolima , kad ja ono pogledakad ono Berlucsoni glavom i bradom ja skacem oko kola vristim nemogu da vjerujem ono , kad otac govori njemu na italijanskom, ovo je moj sin navija za milan , ja se iznendai jebo te sunce otkud ti italijanski znas drama ba , poslije ono izasli na veceru ja njemu govorim o milanu neku gluposti, i govorim mu sad kako smo zemlja jaki al nam treba samo jedan dobar mladi odbranbeni on ono gleda u mene i govori u pravu si ti , i ponudio mi da radim cim zavrsim faks u milanu u nekom od njihvim lab, jarane probudi me mobitel .

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2007, 04:08   #8730

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by ENIS
jojjjj drame ljudi moji, hahhahhahah sanjo sam najludji san dosad .
idem ja ulicom kad naidje mi stari i neki cojk snjim u kolima , kad ja ono pogledakad ono Berlucsoni glavom i bradom ja skacem oko kola vristim nemogu da vjerujem ono , kad otac govori njemu na italijanskom, ovo je moj sin navija za milan , ja se iznendai jebo te sunce otkud ti italijanski znas drama ba , poslije ono izasli na veceru ja njemu govorim o milanu neku gluposti, i govorim mu sad kako smo zemlja jaki al nam treba samo jedan dobar mladi odbranbeni on ono gleda u mene i govori u pravu si ti , i ponudio mi da radim cim zavrsim faks u milanu u nekom od njihvim lab, jarane probudi me mobitel .
Ko je bio taj zlobnik koji te probudio!!!Neka ga je sram! Čime li se ti pucaš??Daj i meni da i ja tako sanjam....

Tags
balkan

Posting Rules