![]() |
|
|
#8941 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8942 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
trebali bi adriana dovest zeznuemo se ako ga ne dovedemo kod nas bi igrao ko lud!!!!
|
|
|
|
|
|
#8943 |
|
Registered User
![]() |
ne treba nama adriano.kad bi ga doveli bilo bi problema u napadu,toliki broj super napadaca,a ne mogu svi igrati.jos kad pato krene igrati.adrianov dolazak bi samo mogao dovesti svadju u klub.apsolutno nam on ne treba.
|
|
|
|
|
|
#8944 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
ja mislim da bi adriano trbao da dodje pod hitno...
![]() Last edited by semir_rossonero; 29-08-2007 at 02:59. |
|
|
|
|
|
#8945 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
Ponudili smo Sevilli da se odlozi utakmica.Po meni to nije dobra ideja,jer kad bi se ova utakmica odlozila proslo bi nedelju dana od Fiorentine i Genoe,sto je veliki vremenski period bez utakmice,sad kad smo usli u ritam.Nadam se da nece biti nista od toga.
|
|
|
|
#8946 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
To smo ponudili chisto da isposhtujemo Sevillu i Puertu ! Vjeruj mi nisu ni oni mislili da odlozhe utakmicu,ali ipak je u pitanju smrt jednog njihovog fudbalera,nije ni njima lako igrati bez njega,kada je prije 2 dana ostavio srce na terenu !
To je veoma lijep potez od strane nasheg tima,neki drugi tim bi mozhda iskoristio to shto su oni sad psihichki slabi.
|
|
|
#8947 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#8948 |
|
Registered User
![]() |
Ma necemo ispasti iz ritma shta ti je !? 03/09/2007/ igramo protiv Fiorentine ako se ne varam ?! Ne mozhemo ispasti iz ritma nikako,vjeruj mi
![]()
|
|
|
#8949 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ev mene iz internet kluba, malo da se javim....
POZDRAV SVIMA Milan-Sevilla 2-1 Kaka,Inzaghi KP. Puerta-Rahmet mu dusi.... vidimo se drustvo
|
|
|
|
#8950 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Pozdrav poseban za Pirlo-Irokez-a ahahha
FORZA Milan i ako može, dok se ponovo ne konektujem,da moji predicti budu svi na pobjedu Milana i gol Kake(svaka utakmica),ako nije problem, ne bi da kasnim sa predictima.. AC Milan-FC Ostali 2-0 Kaka,Ronaldo K.P.
|
|
|
|
#8951 |
|
Registered User
![]() |
Ovih dana se daje na EURO SPORTU svetsko prvensto do 17 godina,jutros sam gledao Spanija-Korea.Mogu da vam kazem da ovaj Krkic(sada sam prvi put gledao celu utakmicu u kojoj je on igrao,posto sam ga pre toga gledao samo na clipovima) UBIJA!!!Mali igra kao lud,postigao je dva gola,i sam napravio akciju kod treceg,a izmedju tih golova je vrteo Koreance kao lud,decko dribla do bola.Ako mislite da preterujem imate danas reprizu negde oko 15h,a bice i ostalih utakmica ovih dana.Godinu dana je mladji od Pata a ono sto sam do sada video(ne samo na toj utakmici nego i ranije) mogu slobodno reci da je bolji od Pata!Samo da odabere da igra za Srbiju kad napuni 18,ma rasturace!!!Molim te Boze!!!!!!
![]()
|
|
|
|
#8952 |
|
Registered User
![]() |
Cannavaro u Milanu?
Glasine u Italiji i Španiji govore da bi kapiten Italije Fabio Cannavaro mogao do kraja prelaznog roka završiti u Milanu. 33 godišnji stoper izjavio je više puta da želi ostati u Real Madridu,ali prema zadnjim izvješajima transfer u zadnjoj minuti nije nemoguć. Chelsea i Juventus ovog ljeta nisu upsjeli osigurati njegove usluge,ali vjeruje se da Milan ima 'najbolje karte' bez obzira što su se u ovu utrku uključili kasno. Real je više puta izjavio da kapiten Azzura nije na prodaju ali priča se da bi ponuda od 7 miliona eura mogla promjeniti mišljenje čelnika Madridskog kluba. |
|
|
|
|
|
#8953 |
|
Registered User
![]() |
Adriano ne želi na posudbu, Moratti ga ne želi prodati
Brazilski napadač Adriano je odbacio sugestiju ljudi iz Intera po kojima bi terbao otići na posudbu, zahtijevajući umjesto toga trajni transfer, ukoliko u klubu smatraju da za njega nema mjesta u momčadi. "Ne želim ponovno otići na posudbu. Već sam jednom bio na posudbi u Parmi, kada je to bilo pravo rješenje za moju karijeru. Sada, ako zaista moram otići, otići ću i to je to. Ono što ni ja ni moj menadžer ne razumijemo je zašto nam nisu odmah na početku priprema rekli da se ne uklapam u njihove planove." - rekao je Adriano, dodavši kako bi po njemu idealan rasplet bio da ostane u klubu i izbori mjesto u momčadi, te kako mu Inter duguje priliku nakon što je odbio ponude Reala, Barcelone i Chelsea prije tri godine, kada je bio u najboljoj formi. Predsjednik Intera Massimo Moratti brzo je odbacio mogućnost prodaje: "On pred sobom ima dvije mogućnosti. Igrati jako dobro u Interu ili otići na posudbu i tamo igrati jako dobro i vratiti se u Inter kao sjajan napadač kakvog poznajemo." Moratti je dodao da u slučaju ako Adriano ode prije kraja prijelaznog roka, Alvaro Recoba mora ostati u Interu umjesto prelaska u Torino.
|
|
|
#8954 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ČOVJEK JE UMRO.... Iskreno volio bih da Sevilla uzme taj Cup... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8955 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Mrzim nagađanja i špekulacije...Ja kao novinar ne podnosim moje kolege koje pišu sve te gluposti samo da bi odradili svoj radni dan tj samo da su negdje potpisani i spomenuti...Žalosno je i to da mnogo današnjih novinara ustane u jutro,popije kavu,upali računalo,otvori neki portal,pročita vijesti,ode u redakciju te opet ponavlja te iste vijesti koje je pročitao na predhodnim portalima,samo ih dodatno uobliči,sve to radi do 16h i radni dan je gotov.Dok jedan ''običan'' čovjek čita i upija sa nadom sve napisano od tog jednog novinara ne znajući da je sve to prepisano(ukradeno), reda radi.Sve te silne pretpostavke ljudima samo trgaju živce,dok druge bacaju u bed i potpuno ih razočaravaju...Mislim opet,to je samo moje osobno mišljenje...
![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|