AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 30-08-2007, 01:47   #8986

krile

Registered User

krile is on a distinguished road
kad bi barca nas pobijedila 5-0 ja bi se odrekao nogometa i nikada ga vise ne bi ni igrao ni gledao.to se ne moze nikad dogoditi.barca ima skuplje zvijezde,al u vecini slucajeva to nije dovoljno za uspjehe.u nedjelju kad je barca odigrala 0-0 sa racingom svi su govorili "ma kakva barca",pljuvali su po njoj itd,a sad nakon 5-0 protiv intera "barca je najjaca".to je bio takav dan i gotovo,nekad igras lose,nekad dobro.ljudi su bili zeljni pobjede,bili su nabrijani i razvalili ih i gotovo.zamisli da nisi jehbavao godinu dana,kako bi onda bilo prvi iduci puta,razvalio bi ju.hehe.tako je i u nogometu,tako je svugdje.
krile is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2007, 03:08   #8987

wedran

Registered User

wedran's Avatar

Fave Players: maldini
wedran is on a distinguished road
DAJ BA R15 NEMOJ DA SERES AKO TOLIKO VOLIS BARCU A VIDI SE DA IH VOLIS IDI NA NJIHOV FORUM!!!!!! I NEMOJ DA PRICAS VISE GLUPOSTI KAKO BI NAS RAZVALILI I SLICNE STVARI!!!!! MI SMO PRVACI EVROPE I NIKO NIJE JACI OD NAS!!!!!!! zapamti to dobro
wedran is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2007, 03:16   #8988

krile

Registered User

tako je wedrane.u pravu si.r-15 je previse impresioniran barcom.lose!
Old 30-08-2007, 03:35   #8989

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
I ja mislim da je R 15 previse impresioniran Barcom. Čovječe i 2006 kad su nas izbacili NISU NAS nadigrali a svi znamo da je Shevčenkov REGULARAN gol ponisten u revansu.
Onda jos spominjes toh Turea ma koje taj lik da ga usporedjujes sa bilo koji igracem AC Milan, to je neki popisanko koji tek treba da se dokaze. Drugo KAKA je NAJBOLJI igrač trenutno na Svijetu i taj isti Kaka igra za AC Milan.
Ma neda mi se vise pisat ali bi zamolio pojedince da svoje impresije o drugim klubovima iznose na njihovim forumima. Ugodan dan.
Old 30-08-2007, 03:40   #8990

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
r-15 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by wedran
DAJ BA R15 NEMOJ DA SERES AKO TOLIKO VOLIS BARCU A VIDI SE DA IH VOLIS IDI NA NJIHOV FORUM!!!!!! I NEMOJ DA PRICAS VISE GLUPOSTI KAKO BI NAS RAZVALILI I SLICNE STVARI!!!!! MI SMO PRVACI EVROPE I NIKO NIJE JACI OD NAS!!!!!!! zapamti to dobro
Nemoj molim te da lupas da volim Barcu!Po cemu si to zakljucio,po tome sto sam rekao da su bolji,to stoji,a reci mi kad sam to rekao da bi nas razvalili,posto se ja ne secam,podseti me!Ja pod jedan nisam lud za milanom vec sam njegov navijac,i isto tako volim da pogledam dobre utakmice drugih klubova!I ne mozes ti ovde meni pricati kako se ponasa navijac Milana,jer ja navijam za Milan od 1.razreda tj otkako znam za fudbal.

Pato the PRODIGY!!!
r-15 is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2007, 03:45   #8991

r-15

Registered User

r-15's Avatar

A ove druge postove necu ni da komentarisem,vi ste ovde umislili da zbog jednog mog komentara mozete da me napadate da sam impresioniran Barcom,mislim jer vi mene poznajete pa da mozete takvu GLUPOST da odvalite!!!Stvarno ne bi vise da se vracam na ovu temu!Ja nemam potrebe nikome od vas da dokazujem koliki sam navijac!!!

Pato the PRODIGY!!!
Old 30-08-2007, 04:07   #8992

wedran

Registered User

wedran's Avatar

Fave Players: maldini
wedran is on a distinguished road
E Pa Kad Nisi Znao Mi Smo Ovde Svi Ludi Za Milanom!!!!!!
wedran is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2007, 04:18   #8993

krile

Registered User

to wedrane,car si!
Old 30-08-2007, 04:24   #8994

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by r-15
Onaj ko tvrdi da je Milan jaci od Barce ili je skrenuo,ili je toliko lud za Milanom pa ne moze da bude nimalo objektivan,jer ovo sto su oni pokazali veceras je stvarno STRASNO!!!Pa oni na su na skoro svakoj poziciji jaci od nas!Ronaldinho,Henry,Eto'o,Messi,Giovani,Krkic,Deco,Yaya Toure,Iniesta,Zambrotta,Puyol,G.Milito,Abidal......Mislim stvarno moras biti lud pa da to tvrdis!Sad ce neko da kaze da Inter nije igrao u najacem sastavu,ali ipak i ovi igraci sto su igrali nisu za potcenjivanje,jer 5:0 je ipak ogroman rezultat i za nizerazredni tim,a moglo je ladno da bude i 8:0...Oni koji su gledali utakmicu znaju o cemu pricam!Mi da smo bili na njihovom mestu(u najacem sastavu)vratili bi se kuci sa jedno dva komada u mrezi!Pod hitno nam trebaju pojacanja!
ovakve stvari pravi navijac milana ne bi trebao izjavljivati

kao prvo, kad neko toliko voli milan kao ja, ne moze bit objektivan kada je milan u pitanju...da milan sutra istrci na nou campu sa favalliem,simicem,brocchiem,cafuom u obrani ja bi opet tvrdio da cemo razguziti tu jadnu barcelonu...
a drugo, po cemu ti mislis da je barca toliko nadmocna? po cemu je yaya toure vrhunski igrac? mislis da bi wenger prodao henrya za 15mil. da misli da ce jos dugo bit vrhunski nogometas? imala je barca i prosle sezone ''strasan'' sastav pa su ih razbijali getafe,sevilla,espanyol i uspjeli su izgubiti prvenstvo od jos jadnijeg reala..

pricekaj jos par mjeseci s tim uzdizanjem barce pa vidi kak ce se lijepo posvadjati fantasticna cetvorka jer je svima jasno da ne mogu igrati istovremeno...
pa protiv racinga je rijakaard vadio messija (koji je bio najbolji igrac na terenu) jer nije smio mijenjati eto'oa ili ronaldinha jer bi se ovi naljutili, jadnici...

stoga, milan je prosle sezone,kada su ga svi otpisali (sjecam se textova poslije prve utakmice s bayernom da je ovo definitan kraj generacije) osvojio ligu prvaka, a ta strasna barca je ispala od bellamya i liverpoola

ja ne tvrdim da ti volis barcu, ali ju nemoj hvaliti na milanovom forumu, jer prije par dana je milan razvalio genovu u 45 minuta, a barca s tim strasnim napadom nije uspjela zabit gol racingu, jos da je ostao zigic bi dobili 3 komada s onakom obranom
geoff is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2007, 04:35   #8995

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Quote:
Originally Posted by geoff
ovakve stvari pravi navijac milana ne bi trebao izjavljivati

kao prvo, kad neko toliko voli milan kao ja, ne moze bit objektivan kada je milan u pitanju...da milan sutra istrci na nou campu sa favalliem,simicem,brocchiem,cafuom u obrani ja bi opet tvrdio da cemo razguziti tu jadnu barcelonu...
a drugo, po cemu ti mislis da je barca toliko nadmocna? po cemu je yaya toure vrhunski igrac? mislis da bi wenger prodao henrya za 15mil. da misli da ce jos dugo bit vrhunski nogometas? imala je barca i prosle sezone ''strasan'' sastav pa su ih razbijali getafe,sevilla,espanyol i uspjeli su izgubiti prvenstvo od jos jadnijeg reala..

pricekaj jos par mjeseci s tim uzdizanjem barce pa vidi kak ce se lijepo posvadjati fantasticna cetvorka jer je svima jasno da ne mogu igrati istovremeno...
pa protiv racinga je rijakaard vadio messija (koji je bio najbolji igrac na terenu) jer nije smio mijenjati eto'oa ili ronaldinha jer bi se ovi naljutili, jadnici...

stoga, milan je prosle sezone,kada su ga svi otpisali (sjecam se textova poslije prve utakmice s bayernom da je ovo definitan kraj generacije) osvojio ligu prvaka, a ta strasna barca je ispala od bellamya i liverpoola

ja ne tvrdim da ti volis barcu, ali ju nemoj hvaliti na milanovom forumu, jer prije par dana je milan razvalio genovu u 45 minuta, a barca s tim strasnim napadom nije uspjela zabit gol racingu, jos da je ostao zigic bi dobili 3 komada s onakom obranom
U pravu si,malo sam preterao sa tim postom,ali ipak to nije razlog da me prozivate da navijam za Barcu,jer to definitivno nije istina.Ja u mom srcu nosim samo jedan klub!!!I zamoli bih vas da se ne vracamo na tu temu!

Pato the PRODIGY!!!
Old 30-08-2007, 04:38   #8996

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Quote:
Originally Posted by krile
to wedrane,car si!
A ti krile upotrebi svoju glavu,pa napisi nesto pametno a ne da samo potvrdjujes tudje stavove!

Pato the PRODIGY!!!
Old 30-08-2007, 05:26   #8997

krile

Registered User

hm,ak mislis da sam te uvrijedio onda ti se ispricavam.al morao sam poduprijet stavove koji brane nas voljeni klub.sory.
Old 30-08-2007, 05:42   #8998

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
ac-milan is on a distinguished road
Quote:
U pravu si,malo sam preterao sa tim postom,ali ipak to nije razlog da me prozivate da navijam za Barcu,jer to definitivno nije istina.Ja u mom srcu nosim samo jedan klub!!!I zamoli bih vas da se ne vracamo na tu temu!
Preterao si...Ipak ne mozhesh da kazhesh da je lud onaj ko misli da Barca nije najbolja...Treba biti realan,u pravu si,ali zamisli sad izadju na teren nashi igrachi i Gatuzo im kazhe..Ljudi Barca je najbolji tim,ne mozhemo im nishta.. Shta bi onda bilo ? Kad neko sam sebi slomi nadu i vjeru u pobjedu onda ne treba vishe ni navijat ni igrat ni neshto trece..Koliko god da je Barca dobra morash imat vjere u svoj tim!
Niko ti ovdje ne brani da kazhesh da Barca ima lijepu igru,dobre igrache itd.ali ipak vrijedjash sve nas ostale kada kazhesh da smo LUDI shto mislimo da Barca nije najbolja.. Ja isto mislim da Barca igra lijepo i da ima fin tim,ali kao shto reche neko malo prije,raspashce se oni,previshe je "GLAVNIH" zvijezda na jednom mjestu.I nikad ne bih rekao da su bolji od Milana !
Shta mislish zashto je Ronaldinho trazhio da predje ? Zashto mu se ide u drugi klub ? - Zato shto je Messi sada glavna zvijezda u timu,a on je broj2...Vremenom se nece ni slagati u igri, kada budu Ronaldinha sve manje komentarisali...Ali ipak kolko god da je dobra ta Barca ,ne mogu reci da je najbolja,moram se nadat i vjerovat u svoj tim.. A ti ako nemash vjere onda nemoj brate ni da navijash,a i nemoj vrijedjat one ostale koji imaju vjere,koji se nadaju,koji se mole i koji dishu svakog dana za Milan!

Nishta lichno ali si me malo razocharao sad...Dokazao si da nisi pravi navijach Milana,jer pravi navijach ne govori tako neshto!

GoD On HeAvEn . . . . . KaKa On EaRtH
ac-milan is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2007, 05:50   #8999

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
ac-milan is on a distinguished road
Quote:
Onaj ko tvrdi da je Milan jaci od Barce ili je skrenuo,ili je toliko lud za Milanom pa ne moze da bude nimalo objektivan,jer ovo sto su oni pokazali veceras je stvarno STRASNO!!!Pa oni na su na skoro svakoj poziciji jaci od nas!Ronaldinho,Henry,Eto'o,Messi,Giovani,Krkic,Deco,Yaya Toure,Iniesta,Zambrotta,Puyol,G.Milito,Abidal......Mislim stvarno moras biti lud pa da to tvrdis!Sad ce neko da kaze da Inter nije igrao u najacem sastavu,ali ipak i ovi igraci sto su igrali nisu za potcenjivanje,jer 5:0 je ipak ogroman rezultat i za nizerazredni tim,a moglo je ladno da bude i 8:0...Oni koji su gledali utakmicu znaju o cemu pricam!Mi da smo bili na njihovom mestu(u najacem sastavu)vratili bi se kuci sa jedno dva komada u mrezi!Pod hitno nam trebaju pojacanja!

Evo tvog posta! Udubi se malo u njega pa cesh shvatiti zashto ti sve ovo prichamo...

Onaj ko tvrdi da je Milan jaci od Barce ili je skrenuo,ili je toliko lud za Milanom pa ne moze da bude nimalo objektivan

Pa oni na su na skoro svakoj poziciji jaci od nas!Ronaldinho,Henry,Eto'o,Messi,Giovani,Krkic,Deco,Yaya Toure,Iniesta,Zambrotta,Puyol,G.Milito,Abidal......Mislim stvarno moras biti lud pa da to tvrdis!

Evo ovo prochitaj polako i razmisli malo!

GoD On HeAvEn . . . . . KaKa On EaRtH
ac-milan is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2007, 05:53   #9000

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Quote:
Originally Posted by krile
hm,ak mislis da sam te uvrijedio onda ti se ispricavam.al morao sam poduprijet stavove koji brane nas voljeni klub.sory.
Sve je ok, izvini i ti!

Pato the PRODIGY!!!

Tags
balkan

Posting Rules