![]() |
|
|
#8986 |
|
Registered User
![]() |
kad bi barca nas pobijedila 5-0 ja bi se odrekao nogometa i nikada ga vise ne bi ni igrao ni gledao.to se ne moze nikad dogoditi.barca ima skuplje zvijezde,al u vecini slucajeva to nije dovoljno za uspjehe.u nedjelju kad je barca odigrala 0-0 sa racingom svi su govorili "ma kakva barca",pljuvali su po njoj itd,a sad nakon 5-0 protiv intera "barca je najjaca".to je bio takav dan i gotovo,nekad igras lose,nekad dobro.ljudi su bili zeljni pobjede,bili su nabrijani i razvalili ih i gotovo.zamisli da nisi jehbavao godinu dana,kako bi onda bilo prvi iduci puta,razvalio bi ju.hehe.tako je i u nogometu,tako je svugdje.
|
|
|
|
|
|
#8987 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
DAJ BA R15 NEMOJ DA SERES AKO TOLIKO VOLIS BARCU A VIDI SE DA IH VOLIS IDI NA NJIHOV FORUM!!!!!! I NEMOJ DA PRICAS VISE GLUPOSTI KAKO BI NAS RAZVALILI I SLICNE STVARI!!!!! MI SMO PRVACI EVROPE I NIKO NIJE JACI OD NAS!!!!!!! zapamti to dobro
|
|
|
|
|
|
#8988 |
|
Registered User
![]() |
tako je wedrane.u pravu si.r-15 je previse impresioniran barcom.lose!
|
|
|
|
|
|
#8989 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
I ja mislim da je R 15 previse impresioniran Barcom. Čovječe i 2006 kad su nas izbacili NISU NAS nadigrali a svi znamo da je Shevčenkov REGULARAN gol ponisten u revansu.
Onda jos spominjes toh Turea ma koje taj lik da ga usporedjujes sa bilo koji igracem AC Milan, to je neki popisanko koji tek treba da se dokaze. Drugo KAKA je NAJBOLJI igrač trenutno na Svijetu i taj isti Kaka igra za AC Milan. Ma neda mi se vise pisat ali bi zamolio pojedince da svoje impresije o drugim klubovima iznose na njihovim forumima. Ugodan dan.
|
|
|
#8990 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#8991 |
|
Registered User
![]() |
A ove druge postove necu ni da komentarisem,vi ste ovde umislili da zbog jednog mog komentara mozete da me napadate da sam impresioniran Barcom,mislim jer vi mene poznajete pa da mozete takvu GLUPOST da odvalite!!!Stvarno ne bi vise da se vracam na ovu temu!Ja nemam potrebe nikome od vas da dokazujem koliki sam navijac!!!
|
|
|
|
#8992 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
E Pa Kad Nisi Znao Mi Smo Ovde Svi Ludi Za Milanom!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#8993 |
|
Registered User
![]() |
to wedrane,car si!
|
|
|
|
|
|
#8994 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
kao prvo, kad neko toliko voli milan kao ja, ne moze bit objektivan kada je milan u pitanju...da milan sutra istrci na nou campu sa favalliem,simicem,brocchiem,cafuom u obrani ja bi opet tvrdio da cemo razguziti tu jadnu barcelonu... a drugo, po cemu ti mislis da je barca toliko nadmocna? po cemu je yaya toure vrhunski igrac? mislis da bi wenger prodao henrya za 15mil. da misli da ce jos dugo bit vrhunski nogometas? imala je barca i prosle sezone ''strasan'' sastav pa su ih razbijali getafe,sevilla,espanyol i uspjeli su izgubiti prvenstvo od jos jadnijeg reala.. pricekaj jos par mjeseci s tim uzdizanjem barce pa vidi kak ce se lijepo posvadjati fantasticna cetvorka jer je svima jasno da ne mogu igrati istovremeno... pa protiv racinga je rijakaard vadio messija (koji je bio najbolji igrac na terenu) jer nije smio mijenjati eto'oa ili ronaldinha jer bi se ovi naljutili, jadnici... stoga, milan je prosle sezone,kada su ga svi otpisali (sjecam se textova poslije prve utakmice s bayernom da je ovo definitan kraj generacije) osvojio ligu prvaka, a ta strasna barca je ispala od bellamya i liverpoola ja ne tvrdim da ti volis barcu, ali ju nemoj hvaliti na milanovom forumu, jer prije par dana je milan razvalio genovu u 45 minuta, a barca s tim strasnim napadom nije uspjela zabit gol racingu, jos da je ostao zigic bi dobili 3 komada s onakom obranom |
|
|
|
|
|
|
#8995 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#8996 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#8997 |
|
Registered User
![]() |
hm,ak mislis da sam te uvrijedio onda ti se ispricavam.al morao sam poduprijet stavove koji brane nas voljeni klub.sory.
|
|
|
|
|
|
#8998 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Quote:
Niko ti ovdje ne brani da kazhesh da Barca ima lijepu igru,dobre igrache itd.ali ipak vrijedjash sve nas ostale kada kazhesh da smo LUDI shto mislimo da Barca nije najbolja.. Ja isto mislim da Barca igra lijepo i da ima fin tim,ali kao shto reche neko malo prije,raspashce se oni,previshe je "GLAVNIH" zvijezda na jednom mjestu.I nikad ne bih rekao da su bolji od Milana ! Shta mislish zashto je Ronaldinho trazhio da predje ? Zashto mu se ide u drugi klub ? - Zato shto je Messi sada glavna zvijezda u timu,a on je broj2...Vremenom se nece ni slagati u igri, kada budu Ronaldinha sve manje komentarisali...Ali ipak kolko god da je dobra ta Barca ,ne mogu reci da je najbolja,moram se nadat i vjerovat u svoj tim.. A ti ako nemash vjere onda nemoj brate ni da navijash,a i nemoj vrijedjat one ostale koji imaju vjere,koji se nadaju,koji se mole i koji dishu svakog dana za Milan! Nishta lichno ali si me malo razocharao sad...Dokazao si da nisi pravi navijach Milana,jer pravi navijach ne govori tako neshto!
|
|
|
|
#8999 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Quote:
Evo tvog posta! Udubi se malo u njega pa cesh shvatiti zashto ti sve ovo prichamo... Onaj ko tvrdi da je Milan jaci od Barce ili je skrenuo,ili je toliko lud za Milanom pa ne moze da bude nimalo objektivan Pa oni na su na skoro svakoj poziciji jaci od nas!Ronaldinho,Henry,Eto'o,Messi,Giovani,Krkic,Deco,Yaya Toure,Iniesta,Zambrotta,Puyol,G.Milito,Abidal......Mislim stvarno moras biti lud pa da to tvrdis! Evo ovo prochitaj polako i razmisli malo! ![]()
|
|
|
|
#9000 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|