![]() |
|
|
#9031 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#9032 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Quote:
Chovjek je napisao da je shala ako nisi vidjeo...Ne pravi scenu i ne dizhi opet tenzije bez potrebe... Pokushaj nekad da prihvatish shalu na svoj rachun,ako ne mozhesh ne mogu ti nishta,duri se i ljuti... I da jednom za uvijek zavrshimo ovu temu..
|
|
|
|
#9033 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#9034 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
žao mi je seville ali
![]() |
|
|
|
|
|
#9035 |
|
Registered User
![]() |
Dobro zavrshili smo bili prichi..Chovjek je iz zajebancije rekao,i napisao mala zajebancija na rachun r-15...I posle toga je napisao josh neshto i dao predict..Nema potrebe da se vracash opet na tu temu i da govorish kako cesh napustiti forum itd..Ako je napisao shala,prihvati je ! Ako mozhesh da prihvatish shalu!?
|
|
|
#9036 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
sevilla- ac milan 1:3
kanoute;kaka,kaka i inzagi ![]() |
|
|
|
|
|
#9037 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ako hocesh da se tvoj predict uvazhi stavi na kraju KONACHAN PREDICT ! ![]() ![]()
|
|
|
|
#9038 |
|
Registered User
![]() |
Poslali smo konacnu ponudu za Baptistu,koju ce najverovatnije prihvati Madridjani posle dolaska Robena.Znaci veceras ili sutra nam dolazi Baptista!Lepe vesti lepe.....
![]()
|
|
|
|
#9039 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
? ja sam citao da je baptista izjavio da po svaku cjenu ostaje u realu ??
|
|
|
|
|
|
#9040 |
|
Registered User
![]() |
Kaka: Kad gledam Romu, kao da vidim Brazil
Milanov ofenzivni veznjak Kaka u Romi vidi velikog suparnika u utrci za ovogodišnji scudetto. U želji da ih što više pohvali, Romine je igrače usporedio s brazilskima 'Inter je najveći favorit za naslov prvaka, ali po mom ukusu je igra Rome. Giallorossi igraju lijep nogomet, poput Brazila. Drago mi je da se u takvu momčad uspio uklopiti i Cicinho', rekao je Kaka. A da Kaka razmišlja o sunarodnjacima, vidljivo je i iz javne podrške Adrijanu, s kojim se u Interu poigravaju: 'Ovo nije moj apel za Adrijana, već samo želja da istaknem kako je riječ o neiscrpnom talentu.'
|
|
|
#9041 |
|
Registered User
![]() |
Ajax i Everton nude više od 20 milijuna eura za Modrića
Luka Modrić je trenutno jedan od najtraženijih igrača u Europi. Tri dana prije završetka svih prijelaznih rokova u Europi, na Dinamovu adresu stižu nevjerojatne ponude. Najizdašniji su jedan engleski i jedan nizozemski klub. U pitanju su Everton i Ajax, koji su spremni za Dinamovog fantazistu platiti između 22 i 25 milijuna eura. No, Zdravko Mamić je opet “izvjesio” rampu, rekavši: “Modrić nije na prodaju, ostat će u Dinamu barem do Nove godine. Za kasnije - ne garantiram!” Za Modrića je veliko zanimanje pokazao i londonski Arsenal, koji nudi “samo” 10,000.000 funti, što iznosi oko 15 milijuna eura. No, Mamić je kazao da će za Modrića tražiti najmanje 30,000.000 i izvjesno je da će tu svotu i postići. U Europi je sve manje plemenitih igrača, a Luka je jedan od tih. Ostali su uglavnom zauzdani čvrstim ugovorima... I Everton i Ajax su velika imena svjetskog nogometa, međutim, Modrić sasvim sigurno ostaje u Zagrebu, neće biti prodan do kraja ovog tjedna, kada istječu euro-rokovi za registraciju novih igrača. Do Božića će igrati u Maksimiru, a nakon toga će sigurno preseliti na jednu dobru nogometnu destinaciju. A Dinamo će krenuti u “tradicionalnu” obnovu momčadi. Samo, gdje će naći novog Modrića. Sammir? Ni približno još nije Modrić!.' Izvinjavam se,znam da se ovo ne tiche Milana ali ipak sam htio postovat ovdje,jer sam se prisjetio opet jedne teme od nedavno o Modricu ![]()
|
|
|
#9042 |
|
Registered User
![]() |
Inzaghi: Inter je prvi favorit za Scudetto
Napadač Milana Pippo Inzaghi smatra kako je Inter prvi favorit i za ovosezonski naslov prvaka Italije, iako i Romu smatra ozbiljnim rivalom milanskim klubovima. "Vidim Inter kao velike favorite, ali mislim da im možemo napraviti probleme, jednako kao i Roma i Juventus. Juve ima tu prednost što ne igra europske utakmice ove sezone, tako da će biti koncentrirani samo na domaće utakmice." rekao je Inzaghi. Posebno je pohvalio Romu, klub koji dobro poznaje iz vremena provedenog u glavnom gradu: "Kada sam bio u Rimu, vidio sam sjajnu podršku od strane navijača i veliki ponos u momčadi. Gledajući izvana, može se vidjeti bliskost među igračima, stručnim stožerom i klubom."
|
|
|
#9043 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Nego ako Ronaldo ne bude ulazio u igru jer moze u mom predictu umesto njega da se racuna Gilardino?Ako ne moze u redu, samo pitam ![]()
|
|
|
|
|
#9044 |
|
Registered User
![]() |
Slučaj Shevchenko je još bizarniji. Naime, Milan je javno ovog ljeta želio vratiti svog Ukrajinca, no Chelsea ga nije želio pustiti za 20 milijuna eura smatrajući to premalim iznosom uzevši u obzir činjenicu da je isti igrač prije godinu dana plaćen nešto više od 50 milijuna eura. Milan je u međuvremenu od Sheve odustao, drugih kupaca nije bilo, pa se sada i Chelsea našao u situaciji „daj što daš“ jer sasvim je očigledno da Mourinho u Chelseau na Ukrajinca ne računa i želi ga se što prije riješiti kako ne bi stvarao probleme u svlačionioci.
Engleski mediji danas su objavili vijest da Chelsea vrši pritisak na Tottenham kako bi im ovi ustupili Defoea u zamjenu za Wright Phillipsa i na taj način namjeravaju popuniti rupu u napadu koja bi nastala odlaskom Shevchenka. U međuvremenu iz Chelsea su već navodno odaslali signal bivšim Shevchenkovim klubovima Milanu i Dinamo Kijevu o mogućnosti njegove jednogodišnje posudbe. Što će se iz svega toga na kraju izroditi saznati ćemo u slijedeća dva dana no siguno je da nas očekuje uzbudljiv rasplet na nogometnom mercatu. Ovo je odlomak iz jednog texta... Eto malo iz sveta fudbala ![]()
|
|
|
#9045 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|