AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 30-08-2007, 16:56   #9061

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by r-15
Ti stvarno mislis da ce Platini to da uradi?Videcemo za godinu-dve izaci ce pred novinare i bice kao: ja sam imao volje ali nismo uspeli da se dogovorimo!To sto on sada prica to ti je samo zvaka za ove 'male' klubove!Pa ako iko ima koristi od CL to je UEFA,oni dobijaju najvise para od tog takmicenja.Ma lupa garantovano,nece biti nista od toga!!!
slažem se, ovo je samo zamazivanje očiju, pa koji krac bi on to uradio?? Iz ljubavi prema fudbalu?? Ma daj...
pa više i on voli da u LP igraju ovi veći klubovi, jer tako i oni dobivaju više para, kakva njima korist hoće li jedan,lupam, Velež, Dinamo, Bežanija, igrat u LP....
Old 30-08-2007, 17:45   #9062

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
ac-milan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA
slažem se, ovo je samo zamazivanje očiju, pa koji krac bi on to uradio?? Iz ljubavi prema fudbalu?? Ma daj...
pa više i on voli da u LP igraju ovi veći klubovi, jer tako i oni dobivaju više para, kakva njima korist hoće li jedan,lupam, Velež, Dinamo, Bežanija, igrat u LP....

Ja vjerujem chovjeku... Nema razloga da mu ne vjerujem...

GoD On HeAvEn . . . . . KaKa On EaRtH
ac-milan is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2007, 17:47   #9063

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Quote:
Originally Posted by DavieBoy
Ja mislim da nam grupa nije nimalo lagana dapače,Benfica i Celtic nisi beze ekipice kao ni Shakhtar,ali ipak idemo dalje kao numero 1

Znam da nisu beze ekipice Benfica i Celtic,ali sam zadovoljan..Uostalom danas nema loshih ekipa u Ligi Shampiona!

Old 30-08-2007, 17:49   #9064

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ac-milan
Ja vjerujem chovjeku... Nema razloga da mu ne vjerujem...
Ma jarane nije jednom FIFA ili UEFA, ili FIBA, EHF, IHF, isl organizacije oštetila ili neki klub, a da negovorim repku s naših prostora, ja jednostavno neam razloga da im vjerujem, ni jednom do sada nisu uradili neš u našu korist a da bi oštetili neku veću zemlju ili iz čista mira nama pomogli...
Old 30-08-2007, 17:51   #9065

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Kup UEFA: Favoriti dalje, Dinamo nije nositelj u ždrijebu

Ispadanjem od Werdera u 3. pretkolu Lige prvaka, zagrebački Dinamo je automatski prebačen u ždrijeb za 1. kolo Kupa UEFA, gdje nažalost neće biti Hajduka i Slaven Belupa. Modri su se u ždrijebu mogli naći među 40 nositelja, ali za to su im bila potrebna četiri kiksa klubova koji su u četvrtak igrali uzvratne utakmice 2. pretkola Kupa UEFA, klubova s većim koeficijentom od Dinama - Basel, Lens, Zenit, Blackburn, Hamburger SV, Austria Beč, Dnjipro, Galatasaray, Sampdoria, Atletico Madrid, CSKA Sofija, Hapoel Tel Aviv i Litex.

No od navedenih 13 klubova dalje ih je prošlo - 13, pa će Dinamo u ždrijebu u Monacu, koji se održava u petak s početkom u 13 sati, biti u skupini nenositelja. Moguće protivnike hrvatskog prvaka svrstali smo u četiri kategorije - nepoželjni, opasni, prolazni i poželjni. U ovoj posljednjoj, nažalost po Modre, najmanje je klubova...

U 2. pretkolu jedan od najuvjerljivijih klubova bio je bečki Rapid, koji je u dvije utakmice s Dinamom iz Tbilisija slavio s ukupnih 8:0. Na uzvratu u glavnom gradu Austrije bilo je 5:0, a prva dva pogotka za Rapid postigli su Mario Bazina i Mate Bilić.

U četvrtak su se od natjecanja u Kupu UEFA oprostila i oba predstavnika Bosne i Hercegovine. Široki Brijeg je i u Tel Avivu od Hapoela sa 0:3, dok je Zrinjski kod kuće poražen od Rabotničkog sa 1:2. Prvi susret u Makedoniji je završio bez pogodaka.

Mogući protivnici Dinama u 1. kolu Kupa UEFA:

NEPOŽELJNI

VILLARREAL, BAYERN, AJAX, TOTTENHAM, ZARAGOZA, BOLTON, EVERTON, FIORENTINA, BLACKBURN, HAMBURGER SV, ATLETICO MADRID

OPASNI

AZ ALKMAAR, PANATHINAIKOS, BORDEAUX, BAYER LEVERKUSEN, PALERMO, LOKOMOTIV MOSKVA, SOCHAUX, AEK/SEVILLA, HEERENVEEN, SPARTAK MOSKVA, GETAFE, EMPOLI, RENNES, SAMPDORIA, LENS, ZENIT, GALATASARAY

PROLAZNI

BRAGA, SPARTA PRAG, ANDERLECHT, CLUB BRUGGE, RAPID BUKUREŠT, DINAMO BUKUREŠT, BASEL, DNJIPRO

POŽELJNI

CRVENA ZVEZDA, AUSTRIA BEČ, CSKA SOFIJA, HAPOEL TEL AVIV

Evo sam ovo prochito na jednom Hrvatskom sajtu..
Ne mogu da vjerujem da su napisali da je Crvena Zvezda za Dinamo pozheljan tim!? Jel to oni hoce NEMIRE izmedju navijacha ili stvarno misle da mozhe Dinamo da dobije Crvenu Zvezdu...Bogami bi tu bilo neizvjesno,varaju se ako misle da lako mogu proci Zvezdu..

Bez uvrede navijachi Dinama !

Old 30-08-2007, 18:05   #9066

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
r-15 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DavieBoy
Ja sam uvjeren da će čovjek ispoštovat svoja obećanja...neznam zašto ,ali jednostavno mislim da je drukčiji od ostalih...reci mi sad da sam lud...

Eto'o je ozlijedio bedreni mišić svega dvije minute nakon što je ušao u igru u susretu protiv Intera (5:0) u Gamper Kupu na Nou Campu.

Trostruki najbolji igrač Afrike propustio je veliki dio prošle sezone zbog teške ozljede koljena, koja ga je s nogometnih terena udaljila na pet mjeseci. Zanimljivo, Eto'o se ozlijedio gotovo u isto vrijeme kao i prošle godine.

E nedaju ga oni nama,neka ga sad liječe...
@r-15 JEL TI KRIVO ZA ETOA??hahha
Naravno da mi je krivo za Eto'a

Pato the PRODIGY!!!
r-15 is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2007, 18:07   #9067

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Grupa nam je super!Sta hocete ja mislim da bolje nismo mogli da prodjemo.Proslogodisnji zreb i ovaj su veoma dobri!

Pato the PRODIGY!!!
Old 30-08-2007, 18:10   #9068

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Ma zajebane su to ekipe,benfica igra veoma ofanzivno,a seltik ima jedne od najboljih navijacha u evropi,i bice veoma teshko igrati sa njima...mada bolje i Celtic i Benfica nego Lyon i Werder

Old 30-08-2007, 18:11   #9069

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Quote:
Originally Posted by ac-milan
Kup UEFA: Favoriti dalje, Dinamo nije nositelj u ždrijebu

Ispadanjem od Werdera u 3. pretkolu Lige prvaka, zagrebački Dinamo je automatski prebačen u ždrijeb za 1. kolo Kupa UEFA, gdje nažalost neće biti Hajduka i Slaven Belupa. Modri su se u ždrijebu mogli naći među 40 nositelja, ali za to su im bila potrebna četiri kiksa klubova koji su u četvrtak igrali uzvratne utakmice 2. pretkola Kupa UEFA, klubova s većim koeficijentom od Dinama - Basel, Lens, Zenit, Blackburn, Hamburger SV, Austria Beč, Dnjipro, Galatasaray, Sampdoria, Atletico Madrid, CSKA Sofija, Hapoel Tel Aviv i Litex.

No od navedenih 13 klubova dalje ih je prošlo - 13, pa će Dinamo u ždrijebu u Monacu, koji se održava u petak s početkom u 13 sati, biti u skupini nenositelja. Moguće protivnike hrvatskog prvaka svrstali smo u četiri kategorije - nepoželjni, opasni, prolazni i poželjni. U ovoj posljednjoj, nažalost po Modre, najmanje je klubova...

U 2. pretkolu jedan od najuvjerljivijih klubova bio je bečki Rapid, koji je u dvije utakmice s Dinamom iz Tbilisija slavio s ukupnih 8:0. Na uzvratu u glavnom gradu Austrije bilo je 5:0, a prva dva pogotka za Rapid postigli su Mario Bazina i Mate Bilić.

U četvrtak su se od natjecanja u Kupu UEFA oprostila i oba predstavnika Bosne i Hercegovine. Široki Brijeg je i u Tel Avivu od Hapoela sa 0:3, dok je Zrinjski kod kuće poražen od Rabotničkog sa 1:2. Prvi susret u Makedoniji je završio bez pogodaka.

Mogući protivnici Dinama u 1. kolu Kupa UEFA:

NEPOŽELJNI

VILLARREAL, BAYERN, AJAX, TOTTENHAM, ZARAGOZA, BOLTON, EVERTON, FIORENTINA, BLACKBURN, HAMBURGER SV, ATLETICO MADRID

OPASNI

AZ ALKMAAR, PANATHINAIKOS, BORDEAUX, BAYER LEVERKUSEN, PALERMO, LOKOMOTIV MOSKVA, SOCHAUX, AEK/SEVILLA, HEERENVEEN, SPARTAK MOSKVA, GETAFE, EMPOLI, RENNES, SAMPDORIA, LENS, ZENIT, GALATASARAY

PROLAZNI

BRAGA, SPARTA PRAG, ANDERLECHT, CLUB BRUGGE, RAPID BUKUREŠT, DINAMO BUKUREŠT, BASEL, DNJIPRO

POŽELJNI

CRVENA ZVEZDA, AUSTRIA BEČ, CSKA SOFIJA, HAPOEL TEL AVIV

Evo sam ovo prochito na jednom Hrvatskom sajtu..
Ne mogu da vjerujem da su napisali da je Crvena Zvezda za Dinamo pozheljan tim!? Jel to oni hoce NEMIRE izmedju navijacha ili stvarno misle da mozhe Dinamo da dobije Crvenu Zvezdu...Bogami bi tu bilo neizvjesno,varaju se ako misle da lako mogu proci Zvezdu..

Bez uvrede navijachi Dinama !
Koliko ja znam Zvezda je nosioc a Dinamo nije.Sta je tu pozeljno.Oni su to pisali po jacini klubova.Sto znaci da je Zvezda za njih slaba!Dobro,videcemo dokle ce da dogura Dinamo a dokle Zvezda.A u svakom slucaju bilo bi lose da se sastanu,jer bi bilo sranja sto posto!

Pato the PRODIGY!!!
Old 30-08-2007, 18:14   #9070

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Quote:
Originally Posted by r-15
Koliko ja znam Zvezda je nosioc a Dinamo nije.Sta je tu pozeljno.Oni su to pisali po jacini klubova.Sto znaci da je Zvezda za njih slaba!Dobro,videcemo dokle ce da dogura Dinamo a dokle Zvezda.A u svakom slucaju bilo bi lose da se sastanu,jer bi bilo sranja sto posto!

Ma ne stvarno mi ne ide u glavu kako Dinamo mozhe pozheljet Zvezdu...Jedino shto mi pada na pamet je da hoce sranja izmedju navijacha,chega ce biti 100% ako se sastanu...A nisam siguran bash da igrachi i uprava Dinama prizheljkuje Zvezdu...Nego nebitno sada,videcemo shta ce biti..

Old 30-08-2007, 19:02   #9071

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Milan Sign Another One For The Future

Milan have secured a promising defensive talent in reaching a deal with Serie B side Bologna for Michelangelo Albertazzi.
The Rossoneri now officially own half the rights to the 16-year-old, who will continue playing his football in the colours of Bologna for the remainder of this season at least.
Fiorentina were also reported to be interested in the youngster, who has shown plenty of promise as a key component of Italy’s U-17 team.
Dobro je dobro je ....... samo tako.

Pato the PRODIGY!!!
Old 30-08-2007, 19:18   #9072

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Hvala bogu da smo i mi pocheli rezervisat te mlade talente...Nadam se da cemo nastavit tako !

Old 31-08-2007, 03:14   #9073

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
pa kad igramo sa seviljom??????
semir_rossonero is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2007, 03:17   #9074

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

i ostavite vise r-15 na miru covek ce napustiti forum zbo vasih provokacija..
ja mislim da nema tu nista lose,on je samo rekao da barsa igra dobro,a to je cinjenica to svi znamo..
Old 31-08-2007, 03:22   #9075

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

milan-sevilja 2:1
kaka,sedorf
KONACAN PREDICT!

Tags