![]() |
|
|
#9061 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
pa više i on voli da u LP igraju ovi veći klubovi, jer tako i oni dobivaju više para, kakva njima korist hoće li jedan,lupam, Velež, Dinamo, Bežanija, igrat u LP....
|
|
|
|
#9062 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Quote:
Ja vjerujem chovjeku... Nema razloga da mu ne vjerujem...
|
|
|
|
#9063 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Znam da nisu beze ekipice Benfica i Celtic,ali sam zadovoljan..Uostalom danas nema loshih ekipa u Ligi Shampiona! ![]()
|
|
|
|
#9064 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#9065 |
|
Registered User
![]() |
Kup UEFA: Favoriti dalje, Dinamo nije nositelj u ždrijebu
Ispadanjem od Werdera u 3. pretkolu Lige prvaka, zagrebački Dinamo je automatski prebačen u ždrijeb za 1. kolo Kupa UEFA, gdje nažalost neće biti Hajduka i Slaven Belupa. Modri su se u ždrijebu mogli naći među 40 nositelja, ali za to su im bila potrebna četiri kiksa klubova koji su u četvrtak igrali uzvratne utakmice 2. pretkola Kupa UEFA, klubova s većim koeficijentom od Dinama - Basel, Lens, Zenit, Blackburn, Hamburger SV, Austria Beč, Dnjipro, Galatasaray, Sampdoria, Atletico Madrid, CSKA Sofija, Hapoel Tel Aviv i Litex. No od navedenih 13 klubova dalje ih je prošlo - 13, pa će Dinamo u ždrijebu u Monacu, koji se održava u petak s početkom u 13 sati, biti u skupini nenositelja. Moguće protivnike hrvatskog prvaka svrstali smo u četiri kategorije - nepoželjni, opasni, prolazni i poželjni. U ovoj posljednjoj, nažalost po Modre, najmanje je klubova... U 2. pretkolu jedan od najuvjerljivijih klubova bio je bečki Rapid, koji je u dvije utakmice s Dinamom iz Tbilisija slavio s ukupnih 8:0. Na uzvratu u glavnom gradu Austrije bilo je 5:0, a prva dva pogotka za Rapid postigli su Mario Bazina i Mate Bilić. U četvrtak su se od natjecanja u Kupu UEFA oprostila i oba predstavnika Bosne i Hercegovine. Široki Brijeg je i u Tel Avivu od Hapoela sa 0:3, dok je Zrinjski kod kuće poražen od Rabotničkog sa 1:2. Prvi susret u Makedoniji je završio bez pogodaka. Mogući protivnici Dinama u 1. kolu Kupa UEFA: NEPOŽELJNI VILLARREAL, BAYERN, AJAX, TOTTENHAM, ZARAGOZA, BOLTON, EVERTON, FIORENTINA, BLACKBURN, HAMBURGER SV, ATLETICO MADRID OPASNI AZ ALKMAAR, PANATHINAIKOS, BORDEAUX, BAYER LEVERKUSEN, PALERMO, LOKOMOTIV MOSKVA, SOCHAUX, AEK/SEVILLA, HEERENVEEN, SPARTAK MOSKVA, GETAFE, EMPOLI, RENNES, SAMPDORIA, LENS, ZENIT, GALATASARAY PROLAZNI BRAGA, SPARTA PRAG, ANDERLECHT, CLUB BRUGGE, RAPID BUKUREŠT, DINAMO BUKUREŠT, BASEL, DNJIPRO POŽELJNI CRVENA ZVEZDA, AUSTRIA BEČ, CSKA SOFIJA, HAPOEL TEL AVIV Evo sam ovo prochito na jednom Hrvatskom sajtu.. Ne mogu da vjerujem da su napisali da je Crvena Zvezda za Dinamo pozheljan tim!? Jel to oni hoce NEMIRE izmedju navijacha ili stvarno misle da mozhe Dinamo da dobije Crvenu Zvezdu...Bogami bi tu bilo neizvjesno,varaju se ako misle da lako mogu proci Zvezdu.. Bez uvrede navijachi Dinama !
|
|
|
#9066 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#9067 |
|
Registered User
![]() |
Grupa nam je super!Sta hocete ja mislim da bolje nismo mogli da prodjemo.Proslogodisnji zreb i ovaj su veoma dobri!
![]()
|
|
|
|
#9068 |
|
Registered User
![]() |
Ma zajebane su to ekipe,benfica igra veoma ofanzivno,a seltik ima jedne od najboljih navijacha u evropi,i bice veoma teshko igrati sa njima...mada bolje i Celtic i Benfica nego Lyon i Werder
![]()
|
|
|
#9069 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#9070 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ma ne stvarno mi ne ide u glavu kako Dinamo mozhe pozheljet Zvezdu...Jedino shto mi pada na pamet je da hoce sranja izmedju navijacha,chega ce biti 100% ako se sastanu...A nisam siguran bash da igrachi i uprava Dinama prizheljkuje Zvezdu...Nego nebitno sada,videcemo shta ce biti..
|
|
|
|
#9071 |
|
Registered User
![]() |
Milan Sign Another One For The Future
Milan have secured a promising defensive talent in reaching a deal with Serie B side Bologna for Michelangelo Albertazzi. The Rossoneri now officially own half the rights to the 16-year-old, who will continue playing his football in the colours of Bologna for the remainder of this season at least. Fiorentina were also reported to be interested in the youngster, who has shown plenty of promise as a key component of Italy’s U-17 team. Dobro je dobro je ....... samo tako. ![]()
|
|
|
|
#9072 |
|
Registered User
![]() |
Hvala bogu da smo i mi pocheli rezervisat te mlade talente...Nadam se da cemo nastavit tako !
|
|
|
#9073 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
pa kad igramo sa seviljom??????
|
|
|
|
|
|
#9074 |
|
Registered User
![]() |
i ostavite vise r-15 na miru covek ce napustiti forum zbo vasih provokacija..
ja mislim da nema tu nista lose,on je samo rekao da barsa igra dobro,a to je cinjenica to svi znamo.. |
|
|
|
|
|
#9075 |
|
Registered User
![]() |
milan-sevilja 2:1
kaka,sedorf KONACAN PREDICT! |