AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2007, 06:26   #9121

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
@DavieBoy
totalno si u pravu,neki se momci ovde prosetaju
ostave peredict,i ocekuju nagrade i ja mislim da to nije u redu...
i jedno pitanje hoce li ronaldo igrat protiv fiorentine???
Old 01-09-2007, 06:57   #9122

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Pobjedi se ne gleda u zube,u prvom poluvremenu nekih petnaest minuta smo djelovali ne zainteresovana al kasnijeje je bilo sve oki..Naj bitnije je da smo osvojili po peti put ovaj trofej.
Vidim jedan decko me je prozvao.. meni ne treba nikakva nagrada... i nisam ovdje ni zbog kakave nagrade.. ja sam ovdje zato sto volim Milan i da saznam po koju informaciju....
Ne pisem cesto postove a razlog je sto nema dovoljno vremena za to...
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 07:03   #9123

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by amel82
Pobjedi se ne gleda u zube,u prvom poluvremenu nekih petnaest minuta smo djelovali ne zainteresovana al kasnijeje je bilo sve oki..Naj bitnije je da smo osvojili po peti put ovaj trofej.
Vidim jedan decko me je prozvao.. meni ne treba nikakva nagrada... i nisam ovdje ni zbog kakave nagrade.. ja sam ovdje zato sto volim Milan i da saznam po koju informaciju....
Ne pisem cesto postove a razlog je sto nema dovoljno vremena za to...
Naravno,svidja se i meni Janica Kostelić naravno ne zbog love...Poštujem ako nemaš vremena niti rezultate napisati svaki put(zanimljivo je to čim sam te prozvao odjednom imaš vremena,čudno )....p.s. Zovem se DAVID a ne neki dečko ,kultura izražavanja...
Old 01-09-2007, 08:05   #9124

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
davide sole je novi tek je doso i bice on tu redovno tek je doso prije nekoliko dana jel ok???

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 08:11   #9125

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Evo da se i ja javim. Geoff ok, javi se kad budeš dosao u Os na neki ispit il nesto.

Prvo poluvrijeme smo stajali predaleko od igrača Seville pa smo im dopustili kombinatoriku a to nama ne odgovara, naša najveća snaga je pressing na sredini.Vidi se da nam svi igrači još nisu 100% u formu ( kaka', Seedorf, Nesta, KAladze ), ali izgledamo puuuuuuno bolje nego na početku prošle godine. Nadam se da ste vidjeli kakva je Emerson igračina i da čak zna i dobru loptu dat prema naprijed, s njih se i Pirlov položaj u ekipi mijenja jer ide više prema naprijed. I slažem se da je trebao ući Gourcuff ujmesto Brocchia, ali to vam je Carlo...

Sada Fiorentina, volio bih Vidjeti Ronalda i Emersona od početka.

GRAZIE RAGAZZI!!
Old 01-09-2007, 08:12   #9126

sole_tz

Registered User

sole_tz's Avatar

sole_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DavieBoy
Tabela nakon 2. odigranog kola

1.Geoff 6
2.Warp05
6.Uvijek_rossoner
7.Acmir
10.DavieBoy 3
11.Sole_tz
12.Dianel
13.Mirza
14.Senahid
18.Ac-Milan
***NAPOMENA*** Ljudi ljut sam zato što pojedini dolete tu,ostave rezoe i nema ih onda nikako tj samo bi neku korist,a za uzvrat ništa...To više neću tolerirati!Dakle bez određenog broja postova NEMA nagrade,jer mi je žao ljudi što vise non-stop na forumu,dok drugih ima svake prijestupne godine (likovi tipa -AMEL82,SOLE_TZ,LUKAKA_ZG)...Tko se ne slaže neka javi slobodno na PM,što se tiče tabele također neka se javi na PRIVATE MESSAGE-NE JAVNO pišem po 100 put...

prijatelju jebi ga ja sam tu tek par dana dok se malo ne uhodam ne mogu ja odma pocet pisat po 10 postova cekaj te malo
sole_tz is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 09:10   #9127

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
sto se tice gourcuffa, mislim da se kod carletta nece bas previse naigrati jer on jednostavno preferira igrace kao sto su rino,ambro,emerson,brocchi

protiv seville nismo odigrali dobro prvo poluvrijeme (kak je rekao komentator na hrt-u, ovo su stariji igraci, pa i treba mal vremena da se ugriju, hehe), i zbog toga sto je mrki naveo oko pressinga na sredini terena, ali i zato sto su igraci seville bili jako zgusnuti u sredini, otvarajuci nam bokove, a mi nemamo igru preko bokova
to nece biti problem dok god pirlo daje onake savrsene lopte na 50 metara, ali vald carlo zna...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 09:55   #9128

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
hheh joj i vi samo najdete gluposti da se svadjate jebo vas prognoze, et ja nikako ne ucestvujem, a cesto sam na ovom forumu Kakva je to tabela gdje je AC Milan 18ti hehehehheehe ne valja vam to nista :P :P :P ajd malo sale da smirite duhove

Protiv Fiorentine igra kombinovani sastav, najvjerovatnije zbog zgusnutog raspreda Ocekujemo opet dragog nam Brochia i Favalia u timu
huss is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 10:37   #9129

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz
davide sole je novi tek je doso i bice on tu redovno tek je doso prije nekoliko dana jel ok???
Old 01-09-2007, 11:44   #9130

sole_tz

Registered User

sole_tz's Avatar

sole_tz is on a distinguished road
ljudi mene je strah nes svi se nesto pojacavaju i to opasno jebi ga mi nismo doveli nijedno pravo pojacanje stoji da imamo dobar sastav, al morate priznat da nam je klupa pa moglo bi se rec dosta slaba nama je zagarantovano mjesto medju prve cetiri u italiji al zasto nebi isli na osavanje skudeta ove sezone i lige prvaka naravno, a zasto ne i trostruke krune i kup mislim da se to nije odavno desilo...
sole_tz is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 11:53   #9131

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
r-15 is on a distinguished road
Dobro nije sad Brochi toliko los,samo kazem da Gourcuff mora igrati,jer je on jedan od talentovanijih svetskih igraca.Decko ima perspektivu,a sad sto Carlo sere i ne ubacuje decka u igru, to je zato sto ima neke fiksi ideje.Po mom misljenju ja bi pre stavio Gourcuffa nego Ambru iz prostog razloga sto je Gourcuff bolji tehnicar,i bolji suter.Jeste da bismo ostali bez igre glavom ali tu je uvek INZAGHI! Tako da hocemo Gourcuffa od prvog minuta protiv viole!!!

Pato the PRODIGY!!!
r-15 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 11:56   #9132

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Quote:
Originally Posted by sole_tz
ljudi mene je strah nes svi se nesto pojacavaju i to opasno jebi ga mi nismo doveli nijedno pravo pojacanje stoji da imamo dobar sastav, al morate priznat da nam je klupa pa moglo bi se rec dosta slaba nama je zagarantovano mjesto medju prve cetiri u italiji al zasto nebi isli na osavanje skudeta ove sezone i lige prvaka naravno, a zasto ne i trostruke krune i kup mislim da se to nije odavno desilo...
E moj brate,kad ja to napisem svi:dobra nam je ekipa, ne treba nam niko.Nije bas tako,ali sta sad vredi pisati do januara.Mada ne verujem ni da ce se u januaru nesto drasticno promeniti.

Pato the PRODIGY!!!
Old 01-09-2007, 12:09   #9133

Lukaka_zg

Registered User

Lukaka_zg's Avatar

Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
Lukaka_zg is on a distinguished road
mislim da ne bi trebali previse odmarat igrace jer tek je pocetak sezone i protiv fiorentine trebamo 3 boda. Prosle godine kad smo odmarali igrace to bi obicno zavrsavalo porazom, nadajmo se da ce veceras inter odigrat x protiv empolija(mada tesko)...
Lukaka_zg is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 13:08   #9134

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lukaka_zg
mislim da ne bi trebali previse odmarat igrace jer tek je pocetak sezone i protiv fiorentine trebamo 3 boda. Prosle godine kad smo odmarali igrace to bi obicno zavrsavalo porazom, nadajmo se da ce veceras inter odigrat x protiv empolija(mada tesko)...
Ma gde tesko?Ubice ih Empoli!

Pato the PRODIGY!!!
Old 01-09-2007, 15:05   #9135

Dianel-Rossoner

Registered User

Dianel-Rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
Dianel-Rossoner is on a distinguished road
Milan je opet pokazao svu svoju snagu. GUbiti 1:0 na pol. od jako dobre seville koja je ne zaboravimo pregazila jedan real madrid u sred madrida sa 5:3 i onda na kraju pobijediti sa 3:1 to moze samo jedan klub na svijetu a to je klub koji u svojim redovima ima jednog kaku seedorfa PIRLA inzaghia ambrosinia itd.Svaka cast PIRLU čovjek je stvarno pokazao svu svoju klasu sa one dvije asistencije.A islim stvarno ovo sto je jedan kolega rekao da bi trebalo izbacitit amrosinia a ubaciti Gourcuffa pa gourcuff igra na krilu koliko sam ga ja gledao a ambro igra zadnjeg veznog tako da bi izgubili na defenzivi.A brocchia i Favallija bi trebalo pod hitno prodati jer su vec stari i mi smo sebi obezbjedili na tim pozicijama.to je oje misljenje. evo da zapocnem

AC MILAN-FIORENTINA 3:1
KAKA 2x
INZAGHI
konacan predict

MILANO SIAMO NOI!
Dianel-Rossoner is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules