![]() |
|
|
#9196 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Solidna predstava u prvih 45 min...
Hajde jos jedan u drugom i to je to!!! |
|
|
|
|
|
#9197 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Odlicna igra u drugoj polovini poluvremena.Odbrana dobro funkcionise osim inicijativi po desnoj strani sa Oddovim katastrofalni centarsutevi,dali ste upazili ono Seedorfovo proigravanje ka Odda nakon sta je sledio skolski ubacaj ,jednostavno centrsutevi su mu ili perfektni ili katastrofalni.Sta mislite vi? GATUSO kao i uvek na visini zadaci,odlicna igra Ambrozinija,Pirla...
|
|
|
|
|
|
#9198 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Oddo je imo puno bolji centaršut u Lazio..jednostavno nešto ne ide..kao kod Gile koji opet na žalost nema pojma ali eto igro sam da će dat gol,pa možda i zabija ko zna...čuda se događaju.
Mada..sve u svemu Oddo je jako dobar. |
|
|
|
|
|
#9199 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Ma nepada mi ni na kraj pameti misliti da je los al kad nece nece,zato je i izaso.Nista i od Gile,baksus ostaje i dalje baksus.Jaoooooo sta je PIPO promasio!
|
|
|
|
|
|
#9200 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ako je Emerson pojacanje e onda smo stvarno jadni!!!!!!
Opet igramo sa jednim napadacem i sa Kakom na nasoj polovici!!!! A majko moja,pa trebali smo izgubit!!!! AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! |
|
|
|
|
|
#9201 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Kolko nam je trebala ova pobjeda da se prikljucimo Junetu i Romi.....
Al vidio se umor kod nasih igraca da nismo igrali u petak sigurno bi ovo dobili al et...Morace kiksat i ostali kad tad
|
|
|
#9202 |
|
Registered User
![]() |
ovo nevalja nikako odma na pocetku juve i roma se odvajaju zasad to nije velika prednost al ne smijemo dopustat sebi kikseve na svom terenu tu se osvajaju najbutniji bodovi
ajd valjda ce i oni nekde kiksat nadam se u sledecem kolu odma.. ![]() |
|
|
|
|
|
#9203 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Samo Milan i nitko više!
Nogometaši Milana s osvojenim superkupom postali su najbolji na svijetu po broju osvojenih trofeja. Pobjedom protiv Seville u Superkupu, nogometaši Milana postali su najtrofejnija svjetska momčad sa 17 međunarodnih naslova. Dosad su dijelili prvu poziciju s Boca Juniorsima (šesnaest). Predsjednik Milana, Silvio Berlusconi, postao je najtrofejniji predsjednik na svijetu."Biti najbolji na svijetu je velika čast, a to je Milan upravo uspio. Isto tako ponosim se time što sam najuspješniji predsjednik kluba. Sve me to čini sretnim čovjekom." "Ovaj posljednji trofej naravno, posvećujemo nesretno i tragično preminulom Puerti." - rekao je Il Presidente. |
|
|
|
|
|
#9204 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Rekoh ja de ce nas Mutu dotuci! Jebiga sad..Ostaje samo nada da juve i roma kiksaju sledece kolo pa da im se priblizhimo,da ne moramo jurcat za njima tokom cijele sezone
|
|
|
#9205 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
heh kako smo igrali i bod je veliki, realno trebali smo izgubit (stativa pazzinia, cini mi se). A onaj Gilardino je definitivno najveci promasaj Milana u zadnjih 10 godina. Samo gleda gdje ce past, al vrhunac svoje nemoci je pokazo kad je dobio odlicnu loptu od Ambrosinia i
naso se jedan na jedan sa defanzivcem Fiorentine. E sad posto je bio face to face nije mogo uvalit svoju lijenu guzicu, a obzirom da ne zna ni jednu fintu, tako se spetljo da je lopta ostala negdje iza njega...sto je, naravno, bilo popraceno zvizducima sa tribina. Nije on kriv sto ne zna, nikad ga nisam gotivio, al mislim ni drugi nisu dobijali tolike prilike (Oliveira,Tomason...) pa zasto bi i on!??? Inzaghi dobija loptu sam na pet metara, Frey vec pao na zemlju a on dok je skonto da li lijevom ili desnom da je udari, lopta prodje pored njeg. Ali eto on je barem za razliku od Gilardina dao mnogo bitnih golova, pa mu se moze oprostit. |
|
|
|
|
|
#9206 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Nisam gledao tekmu,ali zao mi je dva boda.. Nadam se da ce i konkurenti kiksati i to vec u slijedecm kolu.
Gila nikad i nije bio neki tehnicar,on je tipicni sidras! |
|
|
|
|
|
#9207 |
|
Registered User
![]() |
Ma Gila je 100% najveci promashaj Milana IKADA..Ne bih mu dao da igra ni sekunda! Inzaghi mozhda ima masu ofsajda tokom utakmice ali uvijek zabode makar jedan gol! A ovaj se samo valja po zemlji i cheka da mu neko sudi penal,mada su ga sudci vec svi provalili,kapiraju i oni da ne mozhe da da gol i da cheka da mu se svira penal!
|
|
|
#9208 |
|
Registered User
![]() |
Ja sam ovoga puta u predict ligi pogodio strijelce
Jupiiiiiiiiii
|
|
|
#9209 |
|
Registered User
![]() |
ova dva nasa panja u napadu, pa to je bilo strasno juce...i dok se pippu jos mogu takve stvari oprostiti, kao sto rece huss, jer je dao mnogo bitnih golova, ovaj gila je strasan...
on je odigrao 60 minuta bez ijednog udarca na gol, totalna katastrofa i onda udje pippo i s pet metara uspije posvadjat svoje dvije noge i promasiti cijelu loptu neko se prije cudio sto su neki napisali u predictima da ce mutu zabit gol, pa taj je igrac i onaki nadrogiran za gilu izmislio nogomet, strasna je cinjenica da igramo s jednim napadacem koji apsolutno nista ne zna, pa ni primiti loptu kak treba, a da ne govorimo o nekom driblingu ili trku s loptom, uzas |
|
|
|
|
|
#9210 |
|
Registered User
![]() |
i jos nesto..
juce da su pazzini i mutu kojim slucajem bili na milanovoj strani, uz seedorfa i kaku, zabili bi bar 5 golova, ovako ostaje cinjenica da smo odigrali utakmicu bez postene prilike i zabili gol iz penala ne svidja mi se sto tako gubimo bodove doma, dok oni smradovi iz torina pobjeduju u sudackoj nadoknadi gourcuff opet nije dobio niti minute, a trebao je igrati cijelu utakmicu i vise ako moze fiorentina izaci na san siru s dva napadaca, onda mozemo i mi doma vald igrati s dvije spice i kakom iza njih |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|