![]() |
|
|
#9316 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
KO ZA OVAJ SAVEZ IGRA TAJ JE ***** IZDAJNIČKA! Za ovo 'živim' još od marta!! Sad ABD lagano gubljenje bodova od Moldavije, pušing od Grčke i to je to, extra NIČIJA NIJE DO ZORE, PA NEĆE NI VAŠA!!!! Čini mi se da je jedini način da neko od mlađih dobije šansu taj da se 'starc' povrijede, ak je tak onda se nadam da će se Gila povrijediti pada Aubameyang ili neko od mlađih dobije šansu... p.s. po 5ti put zaredom reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci osvaja evropsko prvenstvo, ti sportisti u invalidskim sportovima su me uvijek oduševljavali i pored tjelesnih gubitaka ostala im je volja za životom i želja da se pokažu da i oni mogu uspjeti. MOMCI SVAKA VAM ČAST!!!!
Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja.... Last edited by MIRZA; 09-09-2007 at 07:56. |
|
|
|
|
|
|
#9317 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Dobro ja se provaljujem!!!Koji jos klub ima 3 napadaca na listi,a jos je jedan povrjedjen i Bog zna kad ce se oporaviti!!!
Ja samo zelim sve najbolje nasem klubu!!!Ljudi pa pogledajte nasu klupu,pa ko od njih moze pojacati ekipu(osim Yoana) kada se neko povrjedi ili dobije kartone!!! Pipo ako bude konstantno igrao bojim se da ce se ozlijediti,i onda sranje!!! al...Sta mi mozemo osim pisati.... Forza Milan!!!! Rossonero Per Sempre!!!! |
|
|
|
|
|
#9318 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pa onda pišimo...
![]() Ja isto tvrdim da nam fali napadača, ali ako pogledate ovi ekipu u odnosu na prošlogodišnju, na proljeće ( kada budu odlučujuće tekme u LP ) mi ćemo imati Emersona, Ronalda, Pata... Ipak je to nešto. Samo treba malo sačekati da nam se Ronaldo vrati i onda će to biti bolje, valjda... I dati Gourcuffu priliku.
|
|
|
|
#9319 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Izbor je bija : Ili vrhunski napadac ili nitko. Niste mogli, a jeste pokusali, dovest Etoa ili nekog classy napadaca tako da niste tili riskirat s Quagliarellom, Di Natale ili nekog drugog prosijecnog igraca. Kupili ste Pata i sad ste uzeli rizik da idete dalje ovako tanki u spici, bar do Sijecnja. Mislim, t.j siguran sam, da Berlu jos racuna na Ronaldinha. Ako vam Dinho dodje onda vam puno napadaca i nije "must have" . Pato se moze uklopit i ako on napreduje ka sto svi od njega ocekuju, onda Dinho-Kaka .....Pato.... ce biti zaista strasan napad a Inzaghi i Ronaldo ce biti tu (cak i Gila, mada mislim da ce on na prodaju) ako zatriba da minjaju Pata
|
|
|
|
#9320 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma dobar je taj Pato, gledao sam ga više puta,ali on je još mlad i ne treba očekivat da će sada odmah igrati kao Sheva.
Po meni jedina stvar koja nama fali je još jedan brzi vezni igrač poput Duffa, Rothena, Robbena, Maloude, Sneijdera... Jer ako nam se Kaka' ozlijedi - ciao milan...
|
|
|
|
#9321 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
kao sto sam rekao prije pocetka sezone, kada sam zagovarao dovodjenje par mladih igraca, ukoliko se nitko iz ovih 11 koji su recimo startali protiv seville bitnije ne ozljedi, imamo momcad koja ce konkurirati za naslov...u suprotnom nemamo adekvatne zamjene, posebno u napadu i obrani...emerson je odigrao solidno ovo sto je dobio minuta, ali jos uvijek tvrdim da nam igrac njegova profila ne treba... pato je sjajan igrac, mlad je jos, ali mislim da je dovoljno zreo da dabije 15-20 golova u serie a, i zaista se nadam da cemo do nove godine zadrzati mjesto u samom vrhu i da cemo uzeti scudetto |
|
|
|
|
|
|
#9322 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
ljudi ne zavaravajte se napadac nam treba pod hitno..
mislim ocigledno je...
|
|
|
|
#9323 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Ma ja stojim pri tome da nam ne treba napadach dok se r99 ne oporavi! to je 3-4 kola..Pipo i Gila ce valjda odradit taj posao! A ionako napadacha ne mozhemo dovesti do januara,tako da cemo tu temu ostavit za januar!
|
|
|
#9324 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Trebao il ne, mi napadača nemožemo ni dobit prije 31.12., a tad ce i Pato moć igrati.
![]()
|
|
|
#9325 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
hvala ti(vam)ako nisi to sam odluchio super si MILANISTA MOSTA a i vi ostali ako ste učestvovali u odluci treba nam sheva od 31.12 dosta im 20-26miliona eura(a može i funti) daj bože da se to dogodi ćaoooooooooooooo |
|
|
|
|
|
|
#9326 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
gdje je iko,zar nema nijednog fana sa balkana
Last edited by klanfa; 10-09-2007 at 10:04. |
|
|
|
|
|
#9327 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Kaka najavio odlazak iz Milana?
Mada se posljednjih mjeseci dosta pisalo o tome da bi Kaka mogao Milan zamijeniti Real Madridom, to se nije dogodilo. Brazilski virtuoz se kleo u ljubav prema Milanu, tvrdeći da će ostati dokle god ga budu htjeli. No, posljednji intervju koji je dao ostavio je sumnju u to koliko će se Kaka još zadržati u Milanu Još uvijek u ušima navijača Milana zvone riječi Kake koji je kazao da je presretan u Milanu te da će na San Siru ostati dokle god predsjednik Berlusconi to bude htio. Ipak, ispada da se nešto promijenilo. U razgovoru za Reuters, a što je prenio brazilski Folha Online, Kaka je priznao da još ne zna gdje će igrati nakon što završi netom započeta sezona. Ovog ljeta Real Madrid je pokušao sve ne bi li ga doveo u svoje redove, no ostao je u Milanu s kojim ugovor ima do 2011. godine. Ali, izgleda da nešto ne štima između kluba i igrača. "Sigurno ću ovu sezonu igrati u Milanu, no nakon toga se ne zna. Moja obitelj i ja smo sretni u Milanu, no moja budućnost ovisi i o klubu. Ne želim biti negdje gdje jedna od strana nije zadovoljna", tvrdi Kaka. |
|
|
|
|
|
#9328 |
|
Registered User
![]() |
ne mozemo sad dovesti napadaca niti bilo koga jer je prijelazni rok zavrsio sa 31.8.
a u prvom mjesecu, kad se prijelazni opet otvori, pato ce moci igrati, stoga je pitanje napadaca za ovu sezonu rijeseno |
|
|
|
|
|
#9329 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Pa da..Znamo to... Tek u januaru mozhemo dovesti napadacha a tada ce i Pato moci da igra...
A Kaka ne bi trebalo prec...Rekao je da nece ostati u klubu ako je jedna strana nezadovoljna,a ja koliko znam i on je zadovoljan a i klub,definitivno!
|
|
|
#9330 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Mozemo dovesti igraca i pored toga sto je pr.rok zavrsen..Igrac koji dobije dozvolu od kluba moze napustiti klub,i preci u drugi sve do 31.9...Znaci nije jos sve izgubljeno!!!
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|