![]() |
|
|
#9331 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
E ljudi 11. Septembar je..Danas mi je rodjendan pozvani ste svi na kolache i na tortu
![]() A i 11.Septembra je rodjendan i Dejanu Stankovicu Pozdravljam ga ovom prilikom lol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#9332 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
Last edited by semir_rossonero; 11-09-2007 at 02:32. |
|
|
|
|
|
|
#9333 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
hehe ja Stankovica poshtujem pa i neka je igrao za Inter..Nema razloga da ga mrzim zbog toga..Chovjek je uspio u zhivotu..Htjeli mi to da priznamo ili ne Inter je veliki klub...A i naravno chovek je iz Srbije..A ja volim Srbiju pa ga poshtujem i zbog toga...
|
|
|
#9334 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Sretan rođendan!
Kad smo već kod rođendana, danas je i Slavenu Biliću rođendan. ![]()
|
|
|
#9335 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Pozdrav svima nakon duzeg vremena.
ac-milan sretan ti rodjendan i zelim ti jos puno pobeda (Milana naravno) a i privatno.... Kaka' ne ide nigde, bar ne dok su Berlusconi i Galliani u Milanu, a sto se napadaca tice, mislim da bi nam Quagliarella odlicno dosao, pa ako bude visak (kada se Ronie oporavi) mozemo ga dati na pozajmicu, jer je decko stvarno kapacitet, podseca me na Schilacci-a koji je stvarno bio igracina. Ma brzo ce proci i ovaj mesec a Ronnie kad se vrati ima da se tresu mreze (i noge) svim golmanima protiv kojih se igrat, jer on je jedinstven!!!
|
|
|
#9336 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Srecan rodjendan i od meni,sve najlepse u zivotu.
![]() |
|
|
|
|
|
#9337 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Sretan Rođendan....TEBI i Biliću!!!!!!!!!!!!!!!
![]() SVE NAJBOLJEEEEEE... |
|
|
|
|
|
#9338 |
|
Registered User
![]() |
sretan rodjendan i od mene!
|
|
|
|
|
|
#9339 |
|
Registered User
![]() |
Evo za sve one koji govore kako smo škrt klub
Milan najrastrošniji u Italiji Milan godišnje troši 120 milijuna eura i plaća najskupljeg igrača Serie A (Kaka), dok je Cagliarijev budžet na razini hrvatskih prvoligaša Dinama ili Hajduka... Milanov Brazilac Kaka predvodi Top 5 najbolje plaćenih nogometaša u talijanskoj nogometnoj ligi, donosi talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport. Ponajboljeg igrača na svijetu Milan plaća 6,000.000€ godišnje, dok Roma za Totija izdvaja oko 5,500.000€. Slijede Zlatan Ibrahimović i Patrick Vieira iz Juventusa, kao i golman Juventusa Gigi Buffon, sa oko 5,1 milijun eura godišnje plaće. Ljestvicu klupskih budžeta predvodi Milan sa 120 milijuna eura godišnje, desetak više od gradskog rivala Intera. Juventusov je proračun okruglih 100 milijuna eura, dok je Roma daleko skromnija sa 60 milijuna. Lazio se od ne tako davno najrastrošnijeg kluba na Apeninima pretvorio u sirotinju (18 milijuna), dok je Cagliari na začelju s 11 milijuna eura godišnjih rashoda. |
|
|
|
|
|
#9340 |
|
Registered User
![]() |
Materazzi: Stankoviću govorim da je cigan pa se ne ljuti
MARCO MATERAZZI dao je još jedan intervju, sada španjolskim medijima, u kojima se dotakao Zidanea i svog neozbiljnog karaktera. Materazzi se još jednom putem medija ispričao Zidaneu, prenosi goal.com. "Stvarno mu se želim ispričati. Za mene je on uvijek bio nogometni bog. Ali, opet kažem, dok sam mu to izgovarao nisam činio ništa drugo što igrači na terenu inače ne rade. " Komentirao je i ciničnu izjavu Raymonda Domenecha da je upravo on igrač finalne utakmice i cijelog SP-a upravo zbog poteza kojim je isključio najboljega suparničkog igrača. "Znao sam da je gospodin Domenech pametan čovjek kad je shvatio da sam upravo je bio igrač utakmice i turnira. Nažalost, to je nešto što je bilo razvidno odmah, dok je njemu trebala godina dana da bi došao do zaključka. " O svojoj neozbiljnosti sve je potom objasnio govoreći kako je siguran da nema neprijatelja. "Nemam neprijatelja jer nemam predrasuda. Sigurno je da se puno volim šaliti. Suigrača iz Intera Dejana Stankovića, primjerice, zovem “cigane”, a na putovanjima smo redoviti cimeri. Isto govorim i Milanovu Gennaru Gattusu, a čovjek mi je kao brat!" |
|
|
|
|
|
#9341 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Sretan rodjendan...Tebi..A stankovicu neka slomi nogu na 6 mj.!!!!On i svi igraci intera...
Merda inter!!! PS:Milan stupio u kontakt sa agentom Nikolasa Anelke!!! |
|
|
|
|
|
#9342 |
|
Registered User
![]() |
Ma kakav Anelka, nevolim takve igrače; bio je u više klubova nego svi ostali Milanovi igrači zajedno, a i nije neka klasa.
![]()
|
|
|
#9343 |
|
Registered User
![]() |
Nije mi jasno kaj ovi petljaju s Ronaldom... evo članak iz jutarnjeg..
Je li Ronaldo dopingiran? MILANO - Liječenje bedrenog mišića brazilskog nogometaša Ronalda izazvalo je dosta različitih mišljenja u Italiji, a glavni istražitelj Talijanskog olimpijskog odbora zadužen za borbu protiv dopingiranja najavio je moguće pokretanje istrage. - Čekamo detaljne informacije, možda će biti istrage, ali prvo moramo sve proučiti - rekao je Ettore Torri talijanskoj agenciji Ansi. U Milanu su prvo mislili da je riječ o lakšem istegnuću i priželjkivali povratak već ovaj vikend, ali su se kasnije ispravili, dopustili Brazilcu nastavak liječenja u domovini i povratak zakazali za oko mjesec dana. Riječ je o metodama koje su zabranjene u Italiji i još nekim državama, no Svjetska antidopinška agencija (WADA) se o tome nije izjasnila. Ronaldo su uzeli krv, poboljšali je, i vratili u tijelo, kako bi na taj način omogućili brže ozdravljenje ozlijeđenog tkiva. Ta metoda transfuzije krvi i liječenja u Italiji je zabranjena od prosinca 2004. godine.
|
|
|
#9344 |
|
Registered User
![]() |
Prijatelju sretan rodjendan
FORZA MILAN!!! |
|
|
|