AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 15-09-2007, 14:52   #9406

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ako ništa pogodio sam točan rez. i jednog strijelca
Old 15-09-2007, 19:27   #9407

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Eh ko je igro za Milan i bod je veliki. Ocito da je odmaro igrace za LP. Samo, vec treca sezona za redom se iste stvari desavaju, na pocetku kiksamo, ostali se odvoje i scudeto adio Bilo bi dobro i taj scudeto jednom u 5 godina uzet ( mada svi bi mi sad pristali da oipet budemo prvaci evrope, a da ne osvojimo scudeto) Al' eto nervira me jedna stvar, a to je da ce i Juve i Inter i Roma razvalit tu Sienu u gostima...
huss is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 00:35   #9408

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Znamo zašto nismo dobili...kad Milanu ne igraju Pirlo i Kaka...ono...tad stvarno ne igra pola ekipe...njih dvojica su pola,možda i više...ohrabrujuće je to što Gorucuff već prima izgled pravog veznog igrača...jako dobro se kreće i igra...bit će to dobar igrač.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 05:20   #9409

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
mislim da je ovaj rezultat debakl za milan, to sto europski prvak u posljednjim minutama izjednacuje protiv siene, kojoj je to prvi bod, to je nevjerojatno...
nisam gledao tekmu tako da ne mogu nest konkretno rec, ali sudeci po postavi i rezultatu, to je realnost kada ne igraju pirlo i kaka...
netko je gore ocekivao od emersona kreaciju igre, ali on to ne moze, on je samo jos jedan razbijac igre kojih u milanu zaista ima dovoljno i zato sam tvrdio da nam on ne treba..
mozda se mnogi nece slozit samnom, ali tvrdim da od ove dvojce(pirlo,kaka), u milanovoj se igri vise osjeti nedostatk pirla nego kake, bar u ovim malim utakmicama...bez pirla nasa igra jednostavno ne postoji i onda kad jos stavis gilu u napad, dobijes jedva bod protiv siene, kluba koji ce,kako je rekao huss, inter,juve i roma nabit s pet razlike
geoff is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 07:39   #9410

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Gledao sam tekmu i mogu reći da je ovo kao što kaže Geoff totalna sramota!

Mi smo europski prvaci a nemamo 5 kvalitetnih zamjena na raspolaganju.

Cafu - istrošen i ne može stvoriti višak
Serginho - ne igra već DRUGU sezonu
Favalli - pogledaj pod Cafu
Brocchi - igrač za Sienu, ne za Milan
Gila - katastrofa!! UŽAS! NE da ne može zabiti, nego ne može ni dodati loptu na 5 metara... neka ga posude ili nesto tako.
---------------------------------------------------

Emerson je bio solidan, pokazao je da mu se foram penje, zadovoljan sam s njim. Ali on oko sebe treba 2 krilna igrača kojima on čuva prostor a koji su ofanzivni ( Nedved, Camoranesi...).

Seedorf i Gourcuff su bili jedini sposobni nesto napraviti, a ne možeš pobijediti nikoga sa 2 normalna igrača!

Ništa ,idemo dalje na Benficu sa punim sastavom.
Old 16-09-2007, 08:25   #9411

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
i ja sam pogodio rezultat Nazalost, i to bez mjenjanja predicta, ali vise bih volio da sam fulao a Milan dobio jer se prvenstvo dobija na ovim malim utakmicama a mi vec prosuli 4 boda. Steta zaista velika steta. ali idemo dalje.
Old 16-09-2007, 10:48   #9412

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

A jedva ste dočekali ovo da ih odmah razapnete...ništa vam dovoljno nije...
Old 16-09-2007, 11:17   #9413

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
ac-milan is on a distinguished road
Ma dajte ljudi...Deshava se,fudbal je to! Evo juve izgubio danas..Sledece kolo ce Inter kiksati,pa Roma itd... Svi moraju neku tekmu prokockat

GoD On HeAvEn . . . . . KaKa On EaRtH
ac-milan is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 11:20   #9414

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Eto srecom Juve izgubi od Udinesea, a imali su 3 stative. Mada je i Udinese bio dosta dobar. A moje misljenje je, da je Ancelotti trebo povest i Kaku i Pirla u Sienu, pa ih mijenjat u drugom poluvremenu ako se ostvari dobar rezultat. Tako rade i svi ostali, ne igra samo Milan LP. Al eto vidjecemo, vrijeme ce pokazat mozda je on bio u pravu s ovakovom taktikom.
huss is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 16:38   #9415

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Hajde ba!!!PA tek je pocelo,polako!!!Treba tempirati formu u pravo vrijeme,a to je CArlito uradio i ove godine pred zavrsnicu L.P...

I da gubis 10:0,s'juga bi se pjesma cula,Mi te VOLIMOOOOO,Mi te VOLIMOOOOOOOO!!!
alberto is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 16:43   #9416

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
ali ne vidim razlog za odmaranje igraca prije utakmice s benficom, drugorazrednom europskom momcadi u prvom kolu lige prvaka, i to nakon sto smo izgubili bodove protiv fiorentine u proslom kolu...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 16:47   #9417

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Milanista Mostar... 100% si u pravu!!I ja sam bio razocaran juce,ali kad bolje sagledas sve,ok je!!!Nije to nista!!!Idemo dalje,i vec u Utorak popravni!!!!

Forza Milan!!!![i]
alberto is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2007, 19:31   #9418

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Ma nemozemo mi ovako ba, mrzim nacin kako Milan radi sa igracima. Oni su produzili ugovor Cafu prosle godine a covjeku 37 god. Zasto se tu nije ubacio neko mladji da se ima igrac za slijedecu sezonu. Grimi je poslan na loan u Sienu a jedan Favalli koji je proveo svoju karijeru u Laziu i Inter sa 35 god. igra za Milan, sramota. Zasto je Brocchi jos u Milanu? Zar nije bolje imati nekog maldje igraca koji ce pomalo igrati kao on i dobijati iskustvo za buducnost? Serginho je dobar i jos brz iako mu je nekih 35 god. al on je povrijedjen stalno nije igrao dugo.Emerson nije los al sta ce nam igrac koji je prosao sve velike klubove istjerali ga i onda nama dodje al opet kazem on i nije toliko los. Onda dovodimo Ibrahima Ba 34 god. ma dajte ljudi treba malo gledati i buducnost. Sve su to stari igraci. Pippo svaka cast on zna da pogodi gol kad treba i u vaznim utakmicama al ne uvjek. Pippu je 34 god. taj igrac niti zna da proseva, niti je brz, niti je jak ma nista tu treba neko mladji da igra al eto Pippo je Pippo.
Old 16-09-2007, 22:43   #9419

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bosniaco
Ma nemozemo mi ovako ba, mrzim nacin kako Milan radi sa igracima. Oni su produzili ugovor Cafu prosle godine a covjeku 37 god. Zasto se tu nije ubacio neko mladji da se ima igrac za slijedecu sezonu. Grimi je poslan na loan u Sienu a jedan Favalli koji je proveo svoju karijeru u Laziu i Inter sa 35 god. igra za Milan, sramota. Zasto je Brocchi jos u Milanu? Zar nije bolje imati nekog maldje igraca koji ce pomalo igrati kao on i dobijati iskustvo za buducnost? Serginho je dobar i jos brz iako mu je nekih 35 god. al on je povrijedjen stalno nije igrao dugo.Emerson nije los al sta ce nam igrac koji je prosao sve velike klubove istjerali ga i onda nama dodje al opet kazem on i nije toliko los. Onda dovodimo Ibrahima Ba 34 god. ma dajte ljudi treba malo gledati i buducnost. Sve su to stari igraci. Pippo svaka cast on zna da pogodi gol kad treba i u vaznim utakmicama al ne uvjek. Pippu je 34 god. taj igrac niti zna da proseva, niti je brz, niti je jak ma nista tu treba neko mladji da igra al eto Pippo je Pippo.

A Gourcuffu je 34 a Patu 38 godina?
Old 16-09-2007, 22:44   #9420

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by alberto
Milanista Mostar... 100% si u pravu!!I ja sam bio razocaran juce,ali kad bolje sagledas sve,ok je!!!Nije to nista!!!Idemo dalje,i vec u Utorak popravni!!!!

Forza Milan!!!![i]
Ma ja bolan...kad Benficu razvalimo 5:0 onda će opet hvalospjevi..kad izgubimo onda će opet kritike i tako u krug
FORZA MILAN!!!

Tags
balkan

Posting Rules