![]() |
|
|
#9421 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
u utorak ne igramo polufinale lige prvaka, nego obicnu utakmicu u skupini i slazem se s bosniacom, mi smo jedini klub na svijetu koji na bekovima ima penzionere...to svu dva relativno najmanje odgovorna mjesta u momcadi, i mjesto na kojem mogu igrati djeca od 20 godina koji ce letiti po terenu bas protiv takvih malih klubova kada nema toliko odgovorinosti u obrani,a mi igramo s totalnim starcima koji vise ne mogu ni trcati, a ne centrirati lopte! |
|
|
|
|
|
|
#9422 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
daj ljudi sta se brinete pa to je samo jedan mali kiks,mada je istina da se titula osvaja na malim utakmicama ali jbg to je nama tradicija da nam je pocetak los,ali ipak mislim da ove godine treba da se okrenemo prvenstvu..
|
|
|
|
#9423 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Meni najviše smeta, osim toga što imali bekove koji ne mogu istrčati napad i otvoriti prostor Gourcuffu i Seedorfu, što smojoš imali i TRI klasična razbijača igre u sredini. Naši napadi su ovako izgledali...
-------nesta--kaladze--favalli-- --cafu--------------------- -----gattuso--emerson--brocchi---- . . . . ------seedorf-----gourcuff---- -------------gila---------- Pa ti zabij gol ako možeš... I tog malog Gourcuffa uvijek uvale da igra s nekom defektnom ekipom i onda mu prigovaraju kako nije zabio 2 gola ili sta ja znam. A nema s kim igrati, Favalli mu je u cjeloj utakmici 3 puta protrčao po strani, ma jadno. nisam sretan s ovakvom igrom i bodom sa Sienom. Al dobro, tek je počelo. Sada Benfica i opet cemo gledat onaj najjači sastav, s Pippom u napadu!! I POZIVAM VAS na Uefa champiuons league fantasy football. Super je zanimljiva igra, slažete si ekipu i ona se boduje prema cinuku igraca u ligi prvaka. Naziv lige u koju se trebate uljučiti je Milanmania UCL. www.uefa.com
|
|
|
|
#9424 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9425 |
|
Registered User
![]() |
Geoff je 100% rekao sve točno, to je tako i gotovo. Druga je stvar što mi u prvoj postavi imamo nekoliko igrača koji su najbolji na svijetu u tome što rade:
Nesta, Maldni, Pirlo, Gattuso, Kaka',Pippo 8 Seedorf, Ambro, Oddo su odlični isto). Još uz Ronalda i Pata bit će ok, ali bojim se da ako budemozaostajali previše ponovno nećemo uspjeti.
|
|
|
|
#9426 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ma zato me i Ancelotti prošle sezone naživcirao takvim postavama i igračima, pa ak si trener (pogotovo kluba ko Milan), odeš sportskom direktoru i kažeš mu, hoću tog i tog igrača i gotovo, a ne on, zadovoljan sa svojim vršnjacima u ekipi, al dobro, početak je sezone sve se stigne ispravit. Isto tako ćemo ih hvalit, kada razvale Juventus..
Fantasy footbal sam igrao i prošlu sezonu, sad isto već sastavio ekipu, al nemogu pronaći Milanmania UCL, ovo mi napiše: Milanmania ucl is not a valid code to join a league. Probao sam i samo s Milanmania.. ![]()
|
|
|
#9427 |
|
Registered User
![]() |
[quote=Warp05]Ma zato me i Ancelotti prošle sezone naživcirao takvim postavama i igračima, pa ak si trener (pogotovo kluba ko Milan), odeš sportskom direktoru i kažeš mu, hoću tog i tog igrača i gotovo, a ne on, zadovoljan sa svojim vršnjacima u ekipi, al dobro, početak je sezone sve se stigne ispravit. Isto tako ćemo ih hvalit, kada razvale Juventus..
QUOTE] e to je prava istina...pa to su sve carlettovi vrsnjaci, ono ekipa iz 89. pa se svi jos drze zajedno, najbolje se poznaju sigurno su i izlazili svi zajedno prije dvajst godina ![]() |
|
|
|
|
|
#9428 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
a smijesno je to sto su brzanci na krilima trenerova generacija ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9429 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja se samo pitam jeli ovaj milanistamosta gleda istu tekmu kao mi i poznaje igrace i ostalo u AC Milanu ili mozda prati neki dr klub . Čovječe zar trebas biti fakultetski obrazovan sa svim mogućim diplomama da bi svatio ovo sto Geoff Mrki i ko vec kazu ?
u ostalom tu smo da komentarisemo a tebi bi bilo bolje da se malo prilagodis a ne da se okrećes protiv citavog foruma i to konstantno , nekad se zapitam imas li ti vise od 14 godina. Bez uvrede. Mislim da smo trebali dovesti Dani Alvesa i Abidala jer sigurno smo imali te pare, a isto tako Italijanski savez i drzava MORAJU poraditi na tome da vrate stari sjaj i snagu u Seriu A, jer je trenutno na jako niskim granama Bolno ali tacno.
|
|
|
#9430 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
I Milan u utrci za Ballackom
Aktualni europski prvak priključio se nizu uglednih klubova koji razmišljaju o dovođenju njemačkog reprezentativca Michaela Ballacka, piše britanski The People. Dođe li do službene ponude i složi li se Chelsea s tim transferom, Michael Ballack bi na San Siro stigao u siječnju. Madridski Real je također vrlo zainteresiran za usluge veznog igrača njemačke reprezentacije, a navodno su u utrci još i milanski Inter i torinski Juventus |
|
|
|
|
|
#9431 |
|
Registered User
![]() |
Jao nisam vam dao kod!!!
78405-17738 To utipkajte na uefa.com tamo negdje... za milanmania UCL
|
|
|
|
#9432 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Uspio sam, sad sam i ja u Milanmania UFC...
Sad za 10 min počinje pregled talijanske i španjolske lige na HRT-u, smanjili peticu na dvicu, al bolje išta nego ništa. Pa da vidim i ja tu igru iz Siene.... ![]()
|
|
|
#9433 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
evo uspio i ja se ulogirat na uefu!citam da pirlo sutra mozda nece igrat...
|
|
|
|
|
|
#9434 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9435 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Ja josh uvjek traga za tim Milanmania UCL
gdje treba to da se ukuca.? Jel mozhe neko da mi izbaci tachan link,jer mi je muka surfovat po sajtu ![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|