![]() |
|
|
#9526 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9527 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
ja licno nikada nebi mogao zvizdati nekom igracu Milana!!!To je tako i gotovo!!Volim sve igrace,od kake do Fioria!!!
Sutra nek Gilla dadne 3-4 gola,ili Dida par tekmi bude onaj pravi zaklinjat ce se u njih!!! To mrzim,to su cinici!!!Budi ono sto jesi,Budi navijac najbljeg kluba na svijetu!!ACMILANA!!! Merda Inter!! |
|
|
|
|
|
#9528 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
I ja djelim misljenje sa vama i jos mi smeta da nam je stadion bio gotovo prazan. u najmanju ruku sramota. Pa ikak smo mi prvaci evrope i tako im nasi domaci navijaci vrate. Sramota.
|
|
|
#9529 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
Nisam bio u mogućnosti gledati tekmu protiv Benfice cijelu ali sam gledao golove auuuuuuu PIRLO KRALJ kakav gol ono nema nigdje a onda tek ona asistencija za 2:0 i PIPO u svom stilu mrtav hladan posprema u gol nemam rijeci nego SVAKA CAST MOMCI!!!!
Iako nam nije trebao onaj gol u 92 minuti al nema veze sve je ok idemo dalje sad u glasgow po 3 boda i onda laganini AC MILAN-Parma 3:0 KAKA PIRLO INZAGHI konacan predict ![]()
|
|
|
|
#9530 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]() navijačka scena u AC Milanu je praktično i nestala raspadom Fosse....a to je sve rezultat MODERNOG FUDBALA...... A sada : NAPRIJED NAPRIJED NAPRIJED NAPRIJED SARAJEVO!!!!!!! ------------------------------------------- Leoni armati stiam marciando siam la FOSSA DEI LEON... dei..leon..leon..leon... leon...leon... siam la FOSSA DEI LEON !!! sangue ! violenza! FOSSA DEI LEONI !!! Milan ! Milan ! Milan !
|
|
|
|
#9531 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ma nogomet je postao biznis, polagano se amerikanizira.. jos koju godinu i na tekmama ce vikat d-fence, ko u NBA-u.... Zato se mi balkanci jos držimo, jebiga nema para za nekim komforom na stadionima pa ekipa stoji i navija i skače da se ne smrzne..
P.S. Ovaj Dinamo će me dotuć.... ![]()
|
|
|
#9532 |
|
Moderator
![]() |
i 0-2
dajte go, dajte go, dajte go, dajte go DA SLAVIMO ![]()
|
|
|
#9533 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
jeeeee dobio sam na kladionicu ulozhio sam 50 eura na Crvenu Zvezdu ! Toliko sam bio siguran da dobijaju ! Konachno da naruchim vishe Nokiu N95
Hvala ti Bozhe !!
|
|
|
#9534 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#9535 | |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Quote:
buuuuuuuuuuuuuuu . hahah
|
|
|
|
|
#9536 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Paolo je u pravu što se tiče navijanja na San Siru. Od kada nema Fosse atmosfera se raspala, a navijanje su očito preuzeli neki ljudi koji nisu tako iz čiste ljubavi nego i iz nekog interesa.
Brigate su dale priopćenje koje glasi nekako ovako: Mi smo uvijek bili uz svoj klub i u dobro u zlu, ali dok ne budemo mogli navijati onako kako to ultrai rade: sa bannerima, transparentima, bakljama, mi ćemo štrajkati. Treba donekle razumjeti i ultrase jer oni žive za taj klub i žive samo s tim načinom navijanja. Ali Milan je europski prvak i makar neki igračio ne igraju dobro, MILAN IIGRA DOBRO! i još više - odlično! Pa nek se ostatak stadiona bar ustane i viče Milan, Milan! Ako ništa... Jako sam žalostan kada vidim San Siro bez one čarolije od prije 3,4 godine, izgledamo kao Stanford Bridge. Ove političke pederčine od ljudi ( uključujući i Silvia ) su sjebale ultrase, pa i fossu, a sad će sjebat i ono zbog čega se nogomet igra u europi i zbog čega je br.1 sport u svijetu - strast! Ja nisam ultras, i slažem se da se sve tuče, kidanje stoilica i bilo kakvo nasilje treba kažnjavat zatvorom, ali to da ne možeš unijet svoju zastavu to je bolesno. Talijani će svoj nogomet uništiti porezima i lošim zakonima za ultrase! Budale. NO AL CALCIO MODERNO! ( možda sam krivo napisao )
|
|
|
|
#9537 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
100% tacno!!!Sta ces!!!To nam je realnost!!!
Pogledajte polu prazan stadion Chelsea,koji mislim prima manje od 40 hiljada!!! To radi novac!!! |
|
|
|
|
|
#9538 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan-Parma 4:1
Kaka,Pirlo,Seedorf,Gila,Corradi Konacan Predict!
|
|
|
#9539 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
fudbal je praktički sada ekonomska sfera, gdje su i navijači 'ekonomisti' dolazimo na stadion samo ako se pobjeđuje, ne prihvatamo rashod (poraze i lošu igru) hoćemo samo da pobjeđujemo, u slučaju poraza kriv je menadžment, neprihvatljivo je da jedno sredstvo za rad (igrač) koči proizvodnju (igru) treba ga odmah otpisati, iako je on do tada bio jedan od najboljih igrača i strijelaca...jebo to...pa bolan mi smo evropski prvaci u zadnjih 5 godina smo igrali 3 finala LP i oni opet našli da zvižde zbog par loših partija... i kao što Mrki, kojem ovom prilikom čestitam roćkas , reče NO AL CALCIO MODERNO!p.s. ev nađoh ovaj video na youtube, dobra stara vremena ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4ld-0...elated&search=
|
|
|
|
#9540 |
|
Moderator
![]() |
AC Milan - Parma 3-1
ACM: Gila, Kaka, Seedorf konačan predikt
|