![]() |
|
|
#9721 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
ja vam pricam da carlo treba da ode a vi mi dajete zuti karton zbog recnika,
a sad bi mu svi j....i mamicu..ljudi murinja za menadzera..
|
|
|
|
#9722 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Ode u nepovrat
A tako smo dobro pocheli sezonu ! Protiv Genoe 3:0...A onda sve gore od goreg!
|
|
|
#9723 |
|
Registered User
![]() |
@warp
dobro si rekao za mourinha...kad bi on dosao, dovukao bi jos sigurno drogbu, a imali bi sanse i za terrya,carvalha,lamparda |
|
|
|
|
|
#9724 |
|
Registered User
![]() |
a sto se tice carla, meni je on kao javna osoba super korektan i ok, iskreno bi mi bilo zao da ode, ali je on kao trener slab...
sjecam se prosle sezone, kada smo mrki i ja isli gledati derby...istrcao je onaj isti sastav koji je igrao finale lige prvaka, izuzev maldinia koji je usao na poluvremenu, i to nije bilo gledljivo koliko su oni lose odigrali poluvrijeme...a svi znamo kako je to izgledalo protiv man.utd i liverpoola i to sam dokazuje da je ancleotti prosjecan trener, da sve ovisi o igracima, zato bih volio vidjet mourinha |
|
|
|
|
|
#9725 |
|
Registered User
![]() |
Drogbu,Terrya,Lamparda?? Shanse nema da ih Chelsea pusti. A i Drogba nema razloga da bude nesrecan! Jedan od najboljih strelaca je u Engleskoj Ligi! Minutazha mu je fantastichna,plata odlichna ! Nema razloga da bude nesrecan !
|
|
|
#9726 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#9727 |
|
Registered User
![]() |
Otvoren je forum Milanovih navijacha u Crnoj Gori!!!
www.milanclubmontenegro.forummotion.com Uchlanite se !!!
|
|
|
#9728 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
DAjte ba,pa Lipi je izmislio svijet za Murinja...Pa zar mislite da bi e mogao onako prepotentno ponasati u Italiji,bas bi ga Silvio trpio...
Zato Lipi dodji pa da srusimo svijet!!!!! Forza Milan!!!! |
|
|
|
|
|
#9729 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Momci nije samo Carlo kriv za to sto jos igraju Cafu,Favalli i njima slicni nego milanova uprava koja nece donjeti nikog manjeg od Ettoa,Ronaldinja,donjeli su Pato ,najboljeg talenta momentalno u svet,Pume mozda jos jedan ili dva igraca u januaru i to je to.Nije acMILAN tranzitni centar kao cuveni galaktikos nego tim sa posebnim duhom i mentalitetom.Mozda prema nekih i Maldini nije trebao igrati prosle sezone? Nisam imao prilike gledati utakmicu,tek sam sad video rezultat,sta reci osim katastrofa al imajmo u umu da i prosle sezone skoro smo identicno startovali pa osvoili CL.
A popularni JOSE moze nosit samo toplu vodu nasem Carlita ![]() |
|
|
|
|
|
#9730 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Evo Juve dobio u 93-oj min...Opet kao i obicno!!!A mi zapnemo na Cataniji ili sieni!!
Uzas!!! Evo kako smo se dogovorili komentar danasnje"igre"nasih igraca!!!! Kalac...Ubjedljivo naj losiji golman u Italiji,kriza teska,totalna nula!!! Cafu.... heh eh ee he...Treba mu biciklo da se vrati u odbranu!!!Truba! Favali...Da nije tuzno bilo bi smjesno,sukrivac za go catanije,pravi penzioner!!! Kaladze,povrijedio se(samo nam jos to fali),igrao rukom kod ponistenog gola Pipa!!Solidan.. Bonera..Pa nije on kriv sto mora da organizuje napade Milana,on je ipak stoper,i taj posao je dobro odradio.. Pirlo...Imao precku,i jos par losih slobodnjaka,ni sjenka onog pravog Pirla!! Ambro...Dobar je bio dok nije izasao,ali nemoze igrati pored Gatusa,ili jedan ili drugi.. Gatuso,ma los danas,gubi lopte,nezna dodat,kad ucestvuje u napadu nista od napada!! Sedorf...Kao i obicno,dok moze dobar,ali seumori oko 60-te,treba odmor ocito... Kaka...Posebna prica,eh da nam je jos jedan Kaka,lud,najbolji na svijetu,nije imao srece!! Pipo...A uzasa majko...Najbolji igrac,ali Catanie,imao zicer i poslao loptu u Aut... Nesta... usao i bio odlican,bez greskeu odbrani,bio puno naprijed gdje mu nije mjesto!! Oddo,da je igrao od pocetka pobjedili bi,nebi igrali sa 10 igraca(Cafu je bio na izletu,setao malo po terenu)... Gilla...Ocaj,trcao u prazno,doduse nije dobio ni jednu loptu u napadu,iznudio par prekrsaja u zoni suta,i izgubio par lopti,i par mu Pipo ukrao... Ako mi neko zamjera na komentarima neka kaze... Ja mislim da sam 100% objektivan... Forza Milan... I kada je najgore,ja sam uz tebe!!!! |
|
|
|
|
|
#9731 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
ja bih jos dodao: Carlo - slijep??
|
|
|
|
#9732 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
nisam imao priliku gledati tekmu pa nemogu niš pričati, po komentarima otprilike mogu vidjeti kakva je situacija bila. nek mi kaže neko odo ovih koji su gledali kakva je bila situacija na jugu (curva sud)?? gledao sam torino-june extra atmosfera cijelih 90min...svaka čast
|
|
|
|
#9733 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
malo offtopic
Ničija nije do zore 1 manje, još 4 ostaju...
|
|
|
#9734 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Slazem se s ovim sto mrki kaze Carlo je sljep...Zaista on protiv tzv.malih ekipa koji se brane citavu utakmicu i samo cekaj kontru,igra sa jednim napadacem(kasnije tek vidim da je usao Gila)...Ja ne znam koji napadac moze sam s tolikom odbranom...Dalje u njegovoj izjavi kaze juce da imaju krizu u igri da su pokusali s strane s centrasutevima ali kao niko nije imao skocit,ja njega pitam kako ce pippi ili gila skocit izmedju trojice???prvo obadvojica su u losoj formi a drugo tesko je tu izborit se za poziciju.Protiv palerma Gila se samo izvlacio...Aam juce u svojoj izjavi kaze da se drugacije igra u evropi drugacije u Italiji a on glupan igra istu formaciju i taktiku..
Eh sad najveci problem Milana je vrlo ponavljam vrlo losa klupa....Carlo pokusava da odmara igrace u nekim utakmicama a ko god udje s klupe razocara jedini Bonera je OK... Dalje ako bi izbocega otjerao Carla to je zbog Gourcuffa momku jednostavno nije dao sansu,Seedorf se oko 60 min umori i stane a ovog malog nijde ni na mapi...I onda u novinama daje izjavu kako nije spreman a za mladu repku Francuske odigra 90 min i to xtra odigra,ko tu onda nije spreman...Uprava i Carlo su morali ove god osvjezit ekipu i poboljsat klupu rasprodali su ili posudili negdje oko 12 igraca a doveli 3....Serginho evo druga sezona mozda je samo 1-2 utakmice odigrao ostalo nista...ljudi Favalli je nas 2 ljevi bek ako smo mi Inter zajebavali s transferima oni su nas s Favallijem... I jos nesto slazem da je Janku nije pravi ljevi bocni kakog Milan treba kada budete gledali utakmice samo obratite paznju kad Janku ode u napad u sljedecem napadu protivnika akcija ide po njegovoj strani ili jednostavno ne prikljucuje se napadu i onda smo preko te ljeve strane bezopasni dok npr ODDO,svaka mu cast,trci gore dole non stop... Kaladze se povrjedio i izgleda da ga nece biti mjesec dana a hvala Bogu Ronaldo bi se trebao brzo vratiti,imao sam negdje jedan video kako se povrjedio ono da nije tuzno bilo bi presmjesno ako uspjem nabavit stavi cu ga na forum...
|
|
|
#9735 |
|
Registered User
![]() |
E kako je Inter rasturio Romu! 1:4 Juve kao po obichaju gol u 90` minut,isto kao mi iz penala svaku utakmicu shto dajemo !
|
| Tags |
| balkan |
|
|