![]() |
|
|
#9766 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
E ljudi pozivam vas sve da se uchlanite na forum milanovih navijacha u Crnoj Gori !
www.milanclubmontenegro.forummotion.com REGISTRUJTE SE !
|
|
|
#9767 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Vozdra svima i hvala bogu sto mi svi nismo treneri ni vlasnici klubova, jer bi onda kupovali sve i svasta !!!
Sto se tice sadasnje igre Milana, ono sto milanu trenutno treba je jos jedan golman (umesto Kalaca kojeg bih poslao u neki kosarkaski klub, jer za drugo nije), ili makar vratiti Abbiati-ja, a jos bih uzeo nekog na mesto Cafu-a ili Favalli-ja, jer su oboje za staro gvozdje ili za ligu u UA Emiratima... Sto se sledece utakmice tice, imam dva misljenja ili dva scenarija koje bih voleo da se dogode: 1. Da Milan pobedi Celtic sa makar 2 gola razlike i prebrodi krizu; 2. Da Milan izgubi, cime bismo se otarasili Ancelotija i doveli nekog "trenera" koji razmislja da daje golove a ne da se brani od tudhij napada, pa makar ti napadi bili Catanija, Genoa, ili Zapresic. Moj sledeci Konacan Predikt je: Celtic-Milan 1-2 Kaka', Inzaghi
|
|
|
#9768 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Celtic-Milan 0:2
kaka',gila konacan predict!!!
|
|
|
|
#9769 |
|
Registered User
![]() |
@mrki
napisat cu predict za tebe ako ne budes na forumu, nema problema, stavit cu jednako kao i svoj celtic milan 0-1 kaka KONACAN PREDICT |
|
|
|
|
|
#9770 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Razocaran sam ovim rezultatim protiv catanie... i pipo se propisno obrukao,sta je sve i fulio.....Nadam se da ce mo dibiti celtica..
Celtic - AC Milan 0:1 Kaka KONACAN PREDICT! |
|
|
|
|
|
#9771 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Celtic - Milan 0:1
Kaka Konachan Predict !
|
|
|
#9772 |
|
Registered User
![]() |
evo, citirat cu odlomak teksta sa goal.com, jer se slazem s novinarom oko glavnog milanovog problema, pa vi iskomentirajte
dakle, tekst je sljedeci: The simplicity of it all is that, in my opinion, Milan are probably only one world-class striker away from having a truly awesome team. The defence is sound, and the midfield of Pirlo, Gattuso, Seedorf, Ambrosini and Kaka is undoubtedly the best in European club football. Finally the Rossoneri possess the best player in the world in the absolutely outstanding Kaka. sad kad gledam ibrahimovica, koliko god mi se gadi, prosle smo ga godine imali, i s njim bi vec sada bili na vrhu serie a |
|
|
|
|
|
#9773 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
celtic milan
1 0 konacan predict
|
|
|
|
#9774 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Galliani: "Ne trebate se brinuti za Milan"
"Želim podsjetiti ljude kratkog pamćenja da smo se borili do zadnjeg kola u ovom natjecanju 2004., 2005. i 2006. godine. Mi smo momčad koja je prije samo mjesec dana osvojila europski superkup i iako je očito da trebamo napredovati u domaćem prvenstvu, ne razumijem zašto su ljudi toliko zabrinuti za nas. Nije istina da ne vidimo Scudetto kao jednu od meta, jer smo u tri od protekle četiri sezone bili jako blizu njegovog osvajanja. Jednako kao i uspjeh u Ligi prvaka, cilj nam je i u domaćem prvenstvu biti barem među prva četiri.Celtic je psihički snažna momčad sa sjajnim navijačima i predivnim stadionom. Možemo samo čekati i vidjeti što će se dogoditi, ali mi smo poput ptice feniks koja se diže iz pepela." dodao je Galliani. Zaključio je odbacivši priče o sukobu u svlačionici između trenera Ancelottija, Clarenca Seedorfa i Kake: "Bilo je nekih stvari koje su rečene u prošlosti u svlačionici i nakon utakmice protiv Catanie je bilo razmjene mišljenja, ali nije bilo velikih problema." Šimić najavio odlazak iz Milana "Šokiran sam svojom trenutnom situacijom. Prošle sezone sam odigrao 35 utakmica, a ove sezone nisam još zaigrao ni minute. Mislim da se ne moram nikome dokazivati. Odigrao sam 100 utakmica za reprezentaciju. Činjenica da ne igram nije dobra za mene, tako da sam odlučio napustiti Milan u siječnju." rekao je Šimić. |
|
|
|
|
|
#9775 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Celtic-Milan 1:1 Nakamura,Kaka' K.P.
|
|
|
|
|
|
#9776 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#9777 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Celtic - Milan 3:0
KP |
|
|
|
|
|
#9778 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
što se tiče tekme s celticom vuče me na čisti remi i manje od tri gola --------------------------------------- Celtic - AC Milan 0-1 ACM: Kaka KONAČAN PREDIKT
|
|
|
|
#9779 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
zar europski prvak ne bi trebao imati cilj da bude ''barem'' prvi? |
|
|
|
|
|
|
#9780 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Celtic : AC Milan
1:1 Ven Heselink , Kaka' KONAČAN PREDICT
|
| Tags |
| balkan |
|
|