![]() |
|
|
#9781 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Nesta: "Imamo problema protiv malih ekipa"
Obrambeni igrač Milana Alessandro Nesta smatra da Milan ima problem igranja protiv malih ekipa u Serie A, koje igraju predefanzivno, ali u Ligi prvaka protiv europskih velikana, koji i napadaju, više uspjeha neće nedostajati. "Nažalost, imamo problema protiv takvih ekipa koje se potpuno zatvore i onda je zaista teško biti opasan protiv takvog bunkera. Zaista imamo problema protiv malih momčadi, iako smo recimo protiv Palerma igrali odlično nismo osvojili niti jedan bod, dok je situacija u Ligi prvaka poppuno drugačija. U Ligi prvaka borimo se protiv ekipa koje više idu naprijed i igraju za pobjedu, a to otvara više prostora našim igračima iz sredine i napada koji, ako im se da prostora, mogu biti itekako opasni. Ali oporavit ćemo se, svake godine krenemo nešto lošije, ali Milan se uvijek vrati." rekao je Nesta. |
|
|
|
|
|
#9782 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Quote:
Taman tako! Protiv velikih ekipa mozhemo perfektno odigrati,a protiv malih se izgubimo totalno.A te nam utakmice donose titulu!
|
|
|
|
#9783 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Ma igrat cemo 0:0 protiv Celtica
|
|
|
#9784 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Evo gledam veceras ligu prvaka...
Inter je pobjedio 2:0...Ibrahimovic 2X..nemogu da vjerujem kakvog smo igraca prepustili Interu majko moja...Pa zar su ta 2 mil.bila problem...E moj Silvio,velika greska... Roma je odigrala dobru tekmu protim MUTD-a...Bila je puno bolja od Manchestera,i u najmanju ruku zasluzila bod,ali eto manjak srece,koncentracije,i pomoc sudaca(nije dosudjen cist penal za Romu,a u prvom poluvremenu pomocni mahao ofsajd koji nije postojao)izgubili sa 1:0... ANdam se da ce mo mi sutra dobiti (loseg)Seltika... Forza Milan!!! |
|
|
|
|
|
#9785 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() Last edited by milanista mosta; 02-10-2007 at 18:11. |
|
|
|
|
|
|
#9786 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Celtic-Milan 1:3
Vennegoor of Hesselink,Kaka,Seedorf,Pirlo Konacan Predict!
|
|
|
#9787 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
C'Mon CELTIC - C'Mon MILAN
![]() |
|
|
|
|
|
#9788 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9789 |
|
Moderator
![]() |
Ovo mi daje nadu za bolje sutra http://www.youtube.com/watch?v=q3ganNTRCZk
|
|
|
|
|
|
#9790 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ustvari..prestat ću navijat za Milan i počet za Celtic...
|
|
|
|
|
|
#9791 |
|
Registered User
![]() |
www.milanclubmontenegro.forumotion.com
Napravio sam greshku kada sam davao prvi link Izvinjavam se..Pa eto registrujte se da nas bude vishe !
|
|
|
#9792 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ma to su price za malu djecu...ako takve ekipe igraju predefanzivno, kako im juve,roma i inter uspiju uvaliti 5 komada?ili samo protiv nas igraju predefanzivno, a s njima napadacki? cuvsi ovo, ubuduce ce sve ekipe u ligi prvaka igrati defanzivno protiv nas i tako ladno uzeti nerijeseno na san siru...smijesno da nam napadaci znaju nesto vise od stopanja lopte, onda im njihva defanziva ne bi puno pomogla |
|
|
|
|
|
|
#9793 |
|
Registered User
![]() |
e geoff... Poshto sam vidio da si ti na forumu milanclubrijeka ! Pitao bih te neke stvari..
znam da ovo nije vezano za temu i izvinjavam se svima... @Milanclubrijeka organizuje put na tekmu Milan - Torino,Nekoliko nas iz milan club montenegro bi htjelo da ide,pa me interesuje ako znash kolika je cijena autobusa,karte za tekmu itd...svi ostali troshkovi.. Ali mi treba tachna cifra da bih javio na vrijeme ostalim chlanovima kluba!
|
|
|
#9794 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Celtic-Milan 1:3
Kaka,Pirlo,Gila Konacan predict |
|
|
|
|
|
#9795 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ja ne znam sve detalje, vidjeh da je na rijekinom forumu 50 eura kapara, a put+karta ne bi trebali biti vise od 70 eura (karta je oko 30-35 eura i toliko i put rijeka-milano)...to je to ako te zanima samo rijeka-milano cijena ne bi trebala biti vise od eto 80 eura si planirajte... |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|