![]() |
|
|
#9796 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
stvarno je ovo smijesno sto je nesta rekao al šta češ....Sad je stvarno vrijeme za uspjeh i prema tome sto igramo dobro u ligi prvaka mislim da dobijamo celtic večeras 100%. Al ibrahimović tanka svaka mu cast iako mi je sve i jedan interov igrac mrzak sto je jes ciko tanka.
Celtic-AC MILAN 0:2 kaka 49.min pirlo 85.min kp
|
|
|
|
#9797 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Hvala na informacijama geoff !
![]() Samo ja jbg. nemam pasosh tako da me to sprechava da idem ![]()
|
|
|
#9798 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
Last edited by DavieBoy; 03-10-2007 at 08:15. |
|
|
|
|
|
|
#9799 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
mislim da je sale napisao na forumu da kaparu treba uplatiti i to 50 eura, za kaparu ne trebas dolaziti u ri, mozes im uplatiti i preko poste i slicno...ne znam mozes li sve uplatiti na dan polaska, jer su se mnogi prijavili pa odustali i ostavili ove na cjedilu(ne kazem da ces i ti tako postupiti, naravno) koliko ja znam organizira se bus iz vinkovaca, pa se ide preko zagreba i rijeke za milano |
|
|
|
|
|
|
#9800 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Pozdrav raja...Evo da dam i ja predict..
Celtic-Milan...0:1. Ricardi Isacson dos santos leiite..ili jednostavno KAKA.. !K.P. PS.Daj boze da pobjedimo vise!! |
|
|
|
|
|
#9801 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Celtic - Milan 0-1
Pippo Konacan predict
|
|
|
#9802 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
celtic-milan1:2
nakamura(nacamura);kaka,kaka |
|
|
|
|
|
#9803 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
Celtic-Milan 0:2
Gilardino,Kaka Konacan Predict! |
|
|
|
|
|
#9804 |
|
Registered User
![]() |
Celtic-Milan 1:2
Kaka Pippo KONACAN PREDIKT |
|
|
|
|
|
#9805 |
|
Registered User
![]() |
Evo poluvrijeme...Losa tekma skroz..Celtic nepokusava napast,nasi pomalo ali nista konkretno!!Udaraju seljaci majku im,a jos klizavo,nemoze se dva pasa sastavit...
KAka jedini igra,malo Sedorf i ambro,stoperi sigurni,bokovi losi,pogotovo Janku... Pipo nista,pirlo dobio strasan udarac,mislio samda nece nastaviti,daj Boze da nije nista opasno!!!Eto... HAjde KAka zabi jedan i to je to!!! Forza Milan!!!!!! |
|
|
|
|
|
#9806 |
|
Registered User
![]() |
ja mislim da gore od ovga ne moze
oddo lupi loptu, dida naravno u prazno i gourcuff gol |
|
|
|
|
|
#9807 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ovo je dobro...još dva,tri poraza i imamo konačno neke promjene. Apsolutno nemam ništa protiv Carla,naprotiv al mislim da je vrijeme za promjene.
A opet se prosipamo protiv Celtica. Prošle sezone Gila a večeras predivno simuliranje Dide... |
|
|
|
|
|
#9808 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Jao utakmice pravo losa..........Kisa je pljustala nenormalno citavo vrijeme,a igraci Celtica su udarali nenormalno citavo vrjeme na kraju je Nesta ganajo po terenu jednog sto ga je udario
![]() Primili smo najgluplja dva gola do sad u sezoni...Prvi, neko iz Celtica napuca loptu prema nasem golu Oddo ne uspjeva glavom a Nesti prelazi preko noge u korner,a it kornera dobar centarsut dida naravno u prazno i gol...Izjednacili smo iz cudnog penala onakvih duela ima na stotine al Mark svira penal za Milan (ne treba se zalit)i Kaka 1-1 poslje toga napadamo al nista sve nazor nema akcije postene i onda Celtic dolazi nekako do jos jednog kornera nasi izbijaju loptu akcija se nastavlja za Celtci sut nekog po zemlji Dida opet slabo lagano odbija loptu ispred sebe i natrcava neki seljak i 2-1 iako Dida nije skroz kriv kod drugog gola i dok se igraci Celtica raduju neki njihov navijac ulazi u teren i "udara" Didu i on je zamjenjen..A skoro da zaboravim desilo se cudo usao je Gourcuff vjerovatno se Seedorf malo povrjedio inace nebi ga ni uveo i mali nije bio nesto posebno imao je dobru akciju al je pretjerao dribliznima sve je to rezultata neigranja Gourcuffa.I ovu utakmicu dajemo jedini go iz penala napad potpuno odsjecen Pippo dok je igro trci otvara pokusava nesto ali lose...a gila samo ledjima igra i dodaje loptu samo jednom se okreno licem golu i presao dvojicu i centriro(to je vjerovatno njegov nazalost najbolji potez ove sezone)Uostalom sace pregled Cl pa se sami uvjerite
|
|
|
#9809 |
|
Registered User
![]() |
Jesi ti normalan...KAkvo simuliranje ba...!???PA zar si corav!??Aaaaaaaa!!
Pa huligan je uletio u teren u udario Didu,to je trebao odma biti prekid... Cuj simuliranje!! Sto se tice tekme!??Hee. Opet sranje!!Jednom sutnuli na go a dali dva gola!!!Ovo nema nidje!! Joj Pipa,dva puta mu Kaka daje loptu da mu je ostavi na metar,on je sa 16 metara vrati na centar njima!!!PA dobro je vise!!Sedorf se povrijedio,samo nam to treba,uzas,iako je Yoan odigrao dosta dobro od kada je usao.. Nismo trebali ni smjeli izgubiti od ovako lose ekipe,pa ovo je cirkus ekipa ba,neznaju dva pasa odigrati!!!Mislim da je sada kasno za promjene(nemozemo ih ni praviti prije Januara)mozemo otjrrati Carla,ali sta bi time dobili,ko god dodje isto ce biti kad nema ko da igra!! |
|
|
|
|
|
#9810 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Pa naravno da je bilo simuliranje, posle tog udarca Dida je cak potrco za tim navijacem i kad ga nije mogo stic onda je tek pao
a uostalom samo ga je zakacio malo samarom. Nece bit kazne tipa 0:3 100%. Uzece im neke pare uefa i na tome ce se zavrsit. A igra katastrofa! |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|