![]() |
|
|
#9916 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Konacno Milan kakvog i znamo!!!
Evo kao i poslije svake tekme da dam komentar i ocjenu igre nasih igraca(ovaj put puno,puno pozitivniju nego do sada)... Dida...Siguran,konacno onaj pravi...Sretan rodjendan .... Oddo...Odradio ono sto se ocekuje od njega,standardno dobar... favali...Pogrjesio kod gola lazia,izgubio loptu na 40 met..Ali ostalo je solidno odradio.. Nesta...Prica za sebe...Broj 1 u svijetu.. Bonera...Odlicno,opravdao poziv Donadonija u Repku... Pirlo...Konacno pravi Andrea Pirlo...Mestralan.. Rino...Lik gine ba,nema veze koja je minuta,neprocjenjiv... Ambro..Sta reci osim Bravo Capitano...Dao nevjerovatan go,borben,bas kakav Kapiten treba da bude.. Sedorf...To je onaj Sedorf od prosle godine,mogao je i sa dati nekoliko golova.. Kaka..Kao i obicno,strasan,maistor,uvjek ima rjesenje... Gilla..Konacno sam docekao da kazem"BRAVO MAESTRO",Dva gola,penal na njemu,i jos puno,puno toga je napravio veceras,mislim da je kriza prosla i za njega i za Milan!!...Sjajan...Bravo Gilla i samo tako nastavi!!! I to je to.. Grazie Ragazzi... |
|
|
|
|
|
#9917 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
jel ima ko hajlajtce sa tekme ili bar golove
|
|
|
#9918 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Heeeee...Ko zna možda je bolje da sam pogodio... Šta se sad ovdje jasno vidi... Mi imamo odilčnu ekipu...to je sigurno i dobro je napiso novinar Goal.com-a - Milanu treba samo jedan vrhunski napadač da budu najjača ekipa na svijetu. No s druge strane očigledno je da Carlo nije taj sam trenerski vrh pa da može igrače psihički spremit za svaku utakmicu. Ista ekipa je igrala protiv Catanie i protiv Lazia...u čemu je onda problem? U motivaciji...zato je možda bolje da smo izgubili jer sumnjam da će sad Milan ući u neku bajoslavnu formu nego će se guzanje nastavit. Carla izuzetno cijenim i poštujem i zahvaljujem mu na trofejima ali mislim da je ipak vrijeme za promjene. p.s. Olia treba vratit u Milan na zimu...jasno ko dan. Inzaghi će biti ozlijeđen s vremena na vrijeme,Ronaldo čak i češće tako da ostaju Gila i Pato u napadu...dakle Oli će nam dobro doć jer se on psihički vratio i zabija ko lud. |
|
|
|
|
|
|
#9919 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Link za skidanje sažetka utakmice http://www.sendspace.pl/file/z37AEX6a
|
|
|
|
|
|
#9920 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
KONAČNO!!!!!
![]()
|
|
|
#9921 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja bi samo da ispravim HUSS-a . Ja ne znam koju si ti tekmu gledao ali Penal je postojao čak u oba slucaja. Ako vec nevjerujes meni provjeri malo po nog portalima sta dr ljudi kazu. Nista osobno da se razumijemo.
a u neku ruku je Milanista u pravu. Nista novo nasi ovako dobro odigraju svako 7-8 tekmu i to nije rijesenje. Ovako se mora igrati svaka tekma mozda cak i bolje nebitno jeli na dr starni Catanja, Genoa, June , Inter ili Barcelona . Da li će to nasi uspjet uvjerit cemo se za mjesec dana.
|
|
|
#9922 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#9923 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
milanista potpisujem!!
Ne treba nam ovakva igra nishta,ako cemo dobijat svaku 5 utakmicu,Carlo ce i dalje biti tu,nadacemo se svaki put nechem boljem i da cemo opet zaigrat kako znamo..Nishta od toga! Iskreno,nisam ochekivao pobjedu sinoc,a kamoli deklasiranje Lazia! Lazio je doma igrao sa Realom 2:2 i fenomenalno su odigrali,zato sam mislio da ce biti mnogo teshko dobiti!! Medjutim,opet smo pokazali zashto smo prvaci Evrope,ali do kad ce to trajati ? Niko to ne zna...Mozhda opet sledece kolo kiksamo,a mozhda i ne,mozhda Gila konachno proradi i pochne posle 100 godina da otplacuje ulozhen novac. Ovo je jaka motivacija za sledeci mech,i za svaki naredni.Samo ovako da nastavimo i mi smo opet na krovu EVROPE !
|
|
|
#9924 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Sledecu utakmicu igramo protiv Empolia!! Dochekujemo ga na San Siru!! Moramo nastaviti ovakvim ritmom i deklasirat Empoli na nashem terenu,kako bi se motivisali za naredni mech protiv Rome,takodje na San Siru!!
|
|
|
#9925 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Slazem se u potpunosti...Gilla je proglasen igracem kola u Seriji "A",a ti opet imas neke kritike... Daj ba,ako nevolis nekog igraca nemoras lose pisati o njemu!!! Huss...Ohladi se malo!!! |
|
|
|
|
|
|
#9926 |
|
Registered User
![]() |
svaka cast nasim momcima.samo tako!
|
|
|
|
|
|
#9927 |
|
Registered User
![]() |
sad sam pogledo sazetak...
bas mi je drago zbog gile, ali je ambro bio maestaralan sinoc, onaj gol i asist za gilu glavom su sjajni...grande milan ponovo |
|
|
|
|
|
#9928 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9929 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9930 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Drago mi je što konačno Carlo ima povjerenje u Ambra, jer je par godina bio pravo zapostavljan, bio je 12ti mjestoigrač u Milanu 23. igrač u repki, uvijek tu da popuni mjesto koje nedostaje, ali nikada za prvi tim i sada konačno dobiva to zasluženo mjesto i igra fenomenalno, mislim da smo što se tiče odbrane mirni par godina Bonera igra sve bolje i bolje, a tu su i Kalaš i Nesta, jedino nam je problme što bokovi nemaju adekvatne zamjene..nekada su tu bili nezamjenivi Cafu i Serginho, ali godine su uradile svoje....
|
| Tags |
| balkan |
|
|