AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 17-10-2007, 04:23   #9991

costacurta

Registered User

costacurta's Avatar

costacurta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by North_Side
Inter:Milan=Federer:Ljubicic

tj. Milan truba, Inter sampion
A na čemu si ti brate???
costacurta is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2007, 05:59   #9992

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by eki111
Ovo je interesantna vest koja se tice igraca koji bi mogao doci u redove Milana. Ovo je objavljeno u Italijanskoj i Spanskoj stampi:

"Ezequiel Garay č il nuovo obiettivo per il futuro della difesa del Real Madrid: secondo scritto quest'oggi da Marca, l'argentino del Racing Santander sarebbe seguito dai Merengues per il dopo Cannavaro. Giovane, grande piede e prossimo comunitario, Garay piace anche a Milan e Fiorentina. "[i]

Prevod:
"Ezequiel Garay se smatra novim objektivom za buducnost odbrane Real Madrida, koliko je navela "Marca". Argentinskog igraca Real Santandera prati Real Madrid za period nakon odlaska Cannavara. Ovaj mladi igrac, koji ce uskoro postati i "communitario" (drzavljanin Evropske Zajednice) se takodje svidja i Milanu i Fiorentini."

Gledao sam ga u par navrata, odlicno bi se uklopio u nas koncept igre.
I na kraju mi mozemo da dovedemo samo canavara....jer naravno ima dovoljno godina za milan (mi uzimamo samo preko 30.god)a taj talentovani momak ce zavrsiti u realu ili fiorentini....
Old 17-10-2007, 10:54   #9993

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Zambrotta To Be Replaced At Barca By Lahm?

Reports in today’s German press suggest that Barcelona may be looking to replace Italian wing-back Gianluca Zambrotta with Bayern Munich’s Phillip Lahm.

The ex-Juventus man, who is widely regarded as one of the best full-backs in world football, has never really produced his best form since arriving in Catalonia last summer.

Zambrotta is currently out of action for up to two months with injury and German newspaper Kicker is claiming that Barcelona technical director Trixi Beguiristain is on the market for an international replacement.

The player Beguiristain is said to most admire is Phillip Lahm of Bayern Munich. The 23-year-old is a regular for the German national team and was one of their stars at last summer’s world cup.

With 35 caps to his name already, as well as two Bundesliga titles, Lahm has the necessary experience to excel at Camp Nou. His contract with Bayern runs out in 2009, so the Bavarian giants may be prepared to cash in at the end of the season, or risk losing him for nothing at the end of the following campaign.

If Lahm does make the move to Barca, then Zambrotta is expected to return to Serie A. Milan, who were highly-linked with the 30-year-old in the summer, are the favourites to make any move.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2007, 21:07   #9994

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

E gledo sam utakmicu Brazil - Ekvador na Marakani. Brazil dobio 5:0...
Sad po rezultatu se čini da su ih razbili no...nije zlato sve što sja. Osvrnu ću se na igrački kadar kojeg Brazil trenutno ima. Golman vrhunski...Julio to jako dobro radi...
Polušpice - zna se ko su Kaka,Ronaldihno i njihova zamjena Diego...No javlja im se problem kod lijevog beka,veze i napada. Desni bočni su Maicon i Alves...ne zna se ko je bolji...no lijevog klasnog za sada nemaju...Veza je također jako tanka jer nema više onih vrhunskih veznjaka - klasičnih...
Igrali su Mineriro (?) čovjek se nije vidio 90 min,Gilbrto Silva i kasnije Elano...
Tu im se javlja problem jer klasnog veznog - klasičnog još nemaju. Napad...je osto na Adrianu i Robinhu no ostali su takni i nisu ta poznata brazilska klasa. Pato će to riješit valjda .
Dakle nije to onaj stari Brazil ...doće talenti da riješe ove probleme ali još ih nema - sazrijevaju.
Do 70.-te minute su se jako mučili,čak su im i zviždali s tribina marakane no od 70.-te i jednog jako sretnog gola gdje Kaka puca a Ronaldihno skreće lopte(s namjerom) u gol gotovo ništa nisu pokazali jer,po meni nisu imali vezu. Čak je Robihno igro u vezi,nekad iza Kake i Ronia a Vagner Love u napadu(koji je dao prvi gol). Kasnije je išlo glatko. Kaka prima loptu na 20m i zabija je u malu mrežicu - 3:0...onda Robinho izvodi ludi dribling i nakon toga Elano daje 4-ti gol. Ova dve gola su mi izmamila osmijeh ,za to ima svaka čast.
5-ti gol je djelo Kaka koji puca s 25 m a golmanu lopta prolazi kroz ruke. Začudilo me i razočaralo što nisam vidio ni jedan uspiješan dribling Ronaldinha ...nešto nije u redu s njim još. I razočarao me Dungin odabir igrača i njegova postavka taktike gdje Robinho(u nekim trenutcima) igra iza Kake i Ronia s Vangerom u napadu i Mineirom i Gilbertom u vezi koji su totalno bili odsječeni od Kake i Ronia. Te me razočaralo što Adriano i Alex nisu ni pozvani - ?
Sve u svemu odlična utakmica za gledat ali ako Brazil nastavi s ovim igračima i igrom...hmmmm...teško će biti Dungi.
Old 18-10-2007, 07:09   #9995

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

ljudi ukidali se ovaj forum ili se nesto drugo desava...?nema nikog bre..
Old 18-10-2007, 08:13   #9996

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Polahko ba,dok krenu tekme)!!!!
alberto is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2007, 11:20   #9997

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Drogba: Želim napustiti Chelsea

JEDAN od najboljih napadača današnjice Didier Drogba izjavio je ekskluzivno za francuski časopis "France Football" da želi napustiti londonski Chelsea.

"Nemam više ništa dokazivati u Chelseaju. Volim ovaj klub, ali smatram da je vrijeme da počnem tražiti neko drugo rješenje. Vrijeme je da napustim Chelsea!, jasan je bio reprezentativac Obale slonovače.

Drogbu je više od loših rezultata koje u posljednje vrijeme bilježi njegov klub, uznemirio nedavni odlazak Josea Mourinha kojeg je na klupi zamijenio Avram Grant, a s kojim je bio čvrsto povezan.

Konačna odluka?

Ukoliko se Drogbine želje obistine, londonski klub će ostati bez svog najboljeg strijelca koji je od dolaska u klub iz francuskog Marseillea zabio čak 43 gola.

"Ja sam svoju odluku već donio i stojim iza nje. Poznato mi je da su Ronaldinho i Kaka spominjani kao moguća pojačanja, ali niti njihov dolazak neće ništa promijeniti."

Napadač namjerava detalje riješiti sa upravom kluba za koju tvrdi da je upoznata s njegovim namjerama.

"Oni znaju moju želju da napustim klub. Želim sjesti s njima za stol i riješiti svari na pravi način", zaključio je Drogba.

Last edited by milanista mosta; 18-10-2007 at 11:23.
Old 18-10-2007, 11:21   #9998

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Ronaldo To Return On October 31 !
Milan striker Ronaldo will return to the field in the week 10 clash with Sampdoria on October 31, according to La Gazzetta dello Sport.

Huraaaaa

Last edited by milanista mosta; 18-10-2007 at 11:29.
Old 18-10-2007, 15:57   #9999

alberto

Registered User

alberto's Avatar

MA ja,pa ce onda biti 07.11...pa 14.11,i tako redom!!!
A sranja...Pa nije nogu slomio ba!!!
Old 18-10-2007, 17:13   #10000

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Eto prica se i kako je Drogba izjavio da bi volio igrat u Milanu. Mislim da nam bas jedan takav napadac fali. Gotivio sam ga jos dok je igro za Marsej. Trenutno je jedan od najjacih napadaca. S njim bi Milan upotpunio ekipu, i ne bi se stalno moro uzdat u oporavak Ronalda ili proigravanje Gilardina Pogledajte samo onaj go Valenciji sto je dao u zadjem kolu LP. Podsjeca me malo na Weah-u, to mu je jos plus vise
huss is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2007, 02:26   #10001

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

ljudi iza nas je proslo 10000 postova,bilo je nekih svadja i slicno,a ovaj mali jubilej bi nam uvecali milanovi fudbaleri pobedom protiv empolija krecemo 100001....
Old 19-10-2007, 04:49   #10002

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

E čestitam huss-u što je imo čast da on napiše taj 10000-ti post...
Idemo dalje ekipa...
Old 19-10-2007, 06:21   #10003

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Riquelme u Milanu?

Sudeći prema pisanju argentinskih medija europski prvak Milan ponudio je Villarrealu osam milijuna eura za Juan Roman Riquelmea.

Riquelme, koji je odigrao glavnu ulogu za gauchose u prve dvije kvalifikacijske utakmice za SP 2010 ove sezone nije zabilježio niti jedan nastup u dresu Villarreala. Razlog leži u sukobu sa trenerom kluba, Čileancem Manuelom Pellegrinijem.

Mozak argentinske momčadi očajnički traži novo odredište i nada se kako bi već ove zime mogao promijeniti adresu. Kao moguće opcije spominjani su Atletico Madrid, Betis, Manchester City, zatim njegov bivši klub Boca Juniors, a argentinski mediji su tom spisku sada pridodali i AC Milan koji je navodno već ponudio žutoj podmornici 8 milijuna eura za Argentinca.

Iako ne nastupa za svoj klub Riquelme ima povjerenje argentinskog izbornika Alfia Basilea kojemu je na najbolji mogući način uzvratio svojim igrama u prve dvije kvalifikacijske utakmice protiv Čilea i Venecuele.
Old 19-10-2007, 08:13   #10004

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
hehe hvala, ja to ne bi ni primjetio...vidi stvarno 10 000-ti au puno, puno
huss is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2007, 09:41   #10005

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Ako Bog da jos 100 000 da bude,pa da onda slavimo!!!

Tags
balkan

Posting Rules