![]() |
|
|
#10036 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
usput nemožemo ništa očekivati ni od izmjena...sami defanzivci..jedino Gourcuff ali on ak i bude dobivao priliku da uđe to će biti pred sami kraj tekme (80min)..
pretpostavljam da će ući Kaladze i Brocchi...standardno
|
|
|
#10037 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
ma nista !!!! samo otkaz ANCELOTIJU i MURINHA ZA TRENERA!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#10038 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10039 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Opet sve po starom....VELIKA BROOKA
Cista Pusiona Bas me zanima kakvo ce sad Gall naci opravdanje mozda je bio klizav teren ![]()
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 21-10-2007 at 10:27. |
|
|
|
|
|
#10040 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
bice bolje
![]() |
|
|
|
|
|
#10041 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
...ali pod uslovom da dodje Mourinho, a sa njim bi sigurno i Drogba
![]() |
|
|
|
|
|
#10042 |
|
Registered User
![]() |
ovo je bio pravi debakl danas, jedna velika sramota
isprva sam i ja krivio iskljucivo carla, ali sam danas vidio da je on najmanji problem u svemu tome, prednjaci uprava i igraci!! jel danas carlo postavio dva napadaca i opet niti jedna postena prilika..pa nije on kriv sto pippo i gila ne znaju ama bas nista od nogometa...nije on kriv sto je zrtva kapetana maldinija koji zeli jos igrati, a vec je prosle sezone bio itekako za penziju...on nemoze igrati cijelu utakmicu, i tu otpada jedna izmjena kao sto je kaladze morao uci danas recimo... maldini je najveci nogometas u povijesti za mene, ali on vise profesionalno ne moze igrati nogomet na razini koja je potrebna milanu i tocka bile su mi cudne izmjene danas isprva, ali sto da je radio? brocchi je jos bio najbolji igrac u tih 20min...kriva je uprava sto su srali da mi imamo 5 napadaca i sad se vidi da od tih 5 napadaca dva ne znaju, jedan nije napadac, jedan ce provesti sezonu na rehabilitaciji, a pato nema pravo nastupa...zao mi je sto ovo moram napisati, ali inter ima pet napadaca(crespo,ibra,adriano,cruz,suazo) i to su napadaci, ne poluspice i vezni, nego napadaci i da berlu nije bio skrt, mogli smo imati ibrahimovica i sad bi mi bili prvi, mogli smo imati trezegueta,tonija ili nistelrooya, a ovako imamo kur..! bio sam totalno ljut tijekom tekme, strasno je da neka ekipa dolazi po prvu pobjedu na san siro, to je prava sramota |
|
|
|
|
|
#10043 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma joj ono danas je bilo nesto fakat za nepovjerovat, maldini je po meni bio najbolji igrac , i nesta je bio tu negdje jer zadnjih 15 minuta on je bukvalno moro uzet loptu i krenut u napad , a one zamjene su sramota onaj brochi se boji lopte samo bjezi od nje nigdje ga na desnoj strani osim sto je imo onaj zadnji pass prema ambrosiniju , kud vise kad nam je ambro moro bit u napadu kad je pipo izaso, janku isto solidan , odo standardan . neznam gilla nisam cojka primjetio nikako . iznaghi je imo priliku na pocetku nekako odma al et .
slazem se geoff sa tobom da je uprava najjveci problem al mi tu nista nemozemo , ostaje nam samo da nastavimo bolit klub i cao.
|
|
|
|
#10044 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
denesna tekma e bila katostrofa za milan kako trgnale ke gubat i od sahtyor pa onda i od roma posebno sum razocaran od Gatusso,Dida,inzaghi,gila. svetla tocka bese samo Ambrossini koj se trudese 110%.Gurkuf mora da dobiva poveke sansa toa e fakt
|
|
|
|
|
|
#10045 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
toa e nemoguce sad za sad videcemo posle noemvri dali ke se izvlecemo od kalta
![]() |
|
|
|
|
|
#10046 |
|
Registered User
![]() |
milsim koja sramota za jedan klub svjetske razine da nam zadnji vezni mora igrati napad zadnjih dvajst minuta...
enis, slazem se da su nesta i maldini igrali dobro, ali su oni krivi za gol, nedopustivo je da se saudati nadje sam izmedju njih dvojce u petercu |
|
|
|
|
|
#10047 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Polako ljudi....Znate da je vecina nasih igraca igrala ove sedmice po dvije utakmice za repku...Zbog toga Kaka nije igrao...Empoli je bio motivisan,i izgledao svjezije na terenu...
Sve bi bilo drugacije da je prvo poluvrijeme zavrsilo 2:0.ili 3:1,jer je Pipo u prvih 10 minuta promasio nemoguce prilike... Evo kao i obicno komentar posebno za svakog igraca!!!! Dida..Dobar,skinuo par suteva,kod gola samo mogao gledati za loptom.. Nesta..Imao samo jednu gresku,iskljucivi krivac za go,lose procjenio let lopte i preletila ga,oszalo odradio savrseno... Maldini..Dobar(neznam kako neki seru protiv covjeka koji je zadnji put pogrjesio u Americi za repku Italije: ![]() : nista on nije pogrijesio,odradio svoj posao,jos i vise od svog posla..Oddo imao nekoliko dobrih i nekoliko losih centarsuteva,solidan.. Janku...Imao dvije teske tekme za repku,umoran ali nije bio los... Pirlo...Ma nako,nista znacajno... Ambro,svaka mu cast na pozrtvovanosti,mozda uz Sedorfa najbolji danas... Gatusso...MA jooojj...nista joj nezna ba...cak se nije ni borio kao obicno.. Sedorf prvo poluvrijeme najbolji,nije imao srece,a jednom su mu i rukom odbranili,kasnije malo pao(igrao 180 min.za rep.Holandije)vrlo dobra tekma... Gilla...Onako..imao dvije asistencije za Sedorfa,oba puta za malo go,trudio se,uzlazna forma... Pipo... aaaaaaa ...Nemoguc frajer...On je izgubio tekmu 100%..Ko je gledao vidjeo je onaj promasaj u 2-3 min.pa malo kasnije jedan na jedan,pa jos kada mu je Gilla dodao,i jos puno loseg danas od Super Pipa...Ni blizu onog koji nam treba... Yoan..Mislim da je danas pokazao zasto je na klupi,totalno neprimjetan,zna on puno toga ali....Trzni se maliii....Pa dosao si u Prvaka Evrope,a ne neki prosjecni Francuski klub.. Broki...Jooojj majko ko nam igra...Iako je danas bio solidan kakvih je bilo... Kaladze...Drago mi je da so oporavio brzo... I na kraju... Forza Milan... P.S.Ronaldo oporavi se vise ili smo otisli u P.M. |
|
|
|
|
|
#10048 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Cao momci sta se radi?Ja nisam novi,bio sam ovde ali sam imao drugi user name (r-15).Moram malo da prokomentarisem sve ovo!Mislim da je era Milana sa Carlo definitivno zavrsena.Ovo je cist slucaj prezasicenosti igraca i trenera.Carlo hvala ti na svemu ali vreme je da ODES!Doneo nam je 2 titule CL i jednu u prvenstu,i zasluzuje postovanje,ali mislim da je i on sam svestan da je to sve od njega.Carlo je hteli mi to da priznamo ili ne,jedan od onih trenera koga su stvorili igraci a ne on njih!Promene su preko potrebne!Pravi covek za nas je Mourinho!Covek je neverovatan,on je rodjeni pobednik.Njegovim dolaskom bi 100% opet gledali 'onaj' Milan na kakav smo navikli!On bi sigurno naterao Silvia da odresi kesu!Oni koji tvrde da Carlo treba da ostane i daju one komentare u smislu 'bice bolje',samo lazu sebe a sto je najgore izgleda da i sami veruju u to.Pa zar vi mislite da evropski prvak sme sebi da dozvoli da na svom terenu dopusta empoliu,sieni...i drugim nizeligasima da odnose poene!Neki pricaju da Gourcuff ne treba da igra,i da je sa pravom na klupi!Pa nije mi jasno,sta ocekujete da udje u 80' minutu kao i uvek i da postigne het-trik pa da budete zadovoljni.Tom decku je potrebno vreme,potencijal koji ima je ocigledan,ali kod Carla on nikada nece postati igrac.Pa kakav je trener Carlo dovoljno govori to da je u juveu okarakterisao Henrya kao nedovoljno talentovanog igraca!!!Znam da sam smorio ali sam ogorcen ovim sto nesposobna uprava radi sa klubom.Kriju se iza osvojene lige sampiona,a svi smo svesni da je taj trofej dosao,samo i iskljucivo fantasticnim igrama kake',koji je vukao ceo tam kroz celu sezonu!Videli smo nas Milan bez kake' veceras!!!Pa zar smo spali na to da zavisimo od jednog igraca!Mozda bi to bilo bolje da nam trener nije nesposoban,pa stavla pipa i gilu zajedno u napad!Ja mislim da to ne bi uradilo 80% obicnih gledalaca fudbala.To su igraci specificnog profila,koji ne znaju nista drugo osim da 'na srecu' daju gol!Izvinite jos jednom na dugackom postu ali morao sam da se ispraznim!Navijam vec dugo za Milan i ovakvu krizu jos nisam video!Sorry....
Uvek u srcu Ac Milan!!!
|
|
|
|
#10049 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
svaka cast ![]()