AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 22-10-2007, 04:01   #10051

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
Sto se Ancelotia tice,kad sam ja reko da treba da ode vi ste mi davali zute kartone,i hteli da me banujete,a sad vidim da se i vama zgadio,istina je da je bio dobar ali vise nije,sto znaci da treba da ide i da dodje Murinjo koji bi sigurno sa sobom povukao i Drogbu..slazete se a......
Old 22-10-2007, 04:08   #10052

nikolarebic

Registered User

nikolarebic's Avatar

Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
nikolarebic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by semir_rossonero
znao sam da ces da se vratis na forum,znao sam da si pravi navijac milana svaka cast
Thanx...!

Pato the PRODIGY!!!
nikolarebic is offline   Reply With Quote
Old 22-10-2007, 04:12   #10053

nikolarebic

Registered User

nikolarebic's Avatar

Quote:
Originally Posted by semir_rossonero
Sto se Ancelotia tice,kad sam ja reko da treba da ode vi ste mi davali zute kartone,i hteli da me banujete,a sad vidim da se i vama zgadio,istina je da je bio dobar ali vise nije,sto znaci da treba da ide i da dodje Murinjo koji bi sigurno sa sobom povukao i Drogbu..slazete se a......
Ovo u vezi Drogbe,mislim da nije bas sjajna ideja...on ima 29 godina,jedan je od najboljih napadaca na svetu,i fantasticno bi se uklopio,ali mislim da ipak trebamo nekog mladjeg.Mada sa obzirom na politiku naseg kluba on je u 'cvetu mladosti'!

Pato the PRODIGY!!!
Old 22-10-2007, 04:36   #10054

nikolarebic

Registered User

nikolarebic's Avatar

Moram da pitam moderatore da li mogu da nastavim da ucestvujem u predictima sa onim poenima koje sam dobio pod r-15?Cini mi se da kod nas listu sastavlja David(DavieBoy),pa ako moze samo da nastavi da me racuna pod tim imenom.

Pato the PRODIGY!!!
Old 22-10-2007, 04:41   #10055

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Interimovic
Milan ce izgleda opet cekat Januara da se pojaca.

Dotad cete biti zamrznuti na -15!
Mozda sad vidite da ovo nije bilo provociranje, još nije ni Novembar poceo a vec ste na -10.

Sad se lako pravit pametan ali iskreno receno to je bilo i ocekivano, Inter je po meni imao dva najgluplja covjeka za transfere na svijetu(Branca i Oriali) ali ovi vasi su ih u zadnje dvije godine nadmasili.
Prvo su izabrali Oliveiru ispred Ibrahimovica pa su zakasnili pokupit Suaza i uzeli su Pata koji je veliki upitnik za euro nogomet. Sve su to pokusali popraviti kupovinom Ronalda a njemu se izgleda ne igra dok se vrijeme ne proljepsa. O Emersonu, Brochiju, Ba-u ne zelim trositi rijeci.

Vidim da ima ljudi ovdje koji realno vide stvari i stvarno jest cudno da Milan s obzirom na godine Inzaghija,Maldinija,Cafua i sklonost ozljedama Ronalda na ljeto nije ni pokusao(ozbiljno) kupiti jednog Henrya koji je mijenjao sredinu, perspektivni talijani Quaglarela,Cassano, standardno dobri Toni i Di Natale. Sve su to napadaci koji bi u ovakvom Milanu bili velika pomoc Kaki i svi su na ljeto mijenjali klubove.

A sto se tice odbrane, neki od najboljih odbrambenih igraca svijeta su mijenjali sredinu i Milan opet nista, Chivu,Abidal,Milito,Heinze,Ayala,Pepe,Metzelder itd. Je li to Berlusconi postao škrt ili stvarno vjeruje u ovaj tim ja to ne znam!? Moje misljenje je da ovaj Milan nije sposoban izgurati dobru sezonu na dvije ili tri fronte, necega ce se morati odreci u ranoj fazi ili ce najvjerovatnije stradat na svim frontama. Posebno sad kad i Juznoamerikanci igraju nekakve kvalifikacije pa ce jadni Kaka biti još i umorniji.

P.S: Molite Boga da Dunga zaobiđe Ronalda kad ozdravi jer taj kad ode igrati za reprezentaciju ne ide nazad do iducega reprezentativnog ciklusa, vazda kasne letovi i pada snijeg po aeredromu.
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 22-10-2007, 05:05   #10056

nikolarebic

Registered User

nikolarebic's Avatar

Ajde objasni mi molim te kako je to Pato veliki upitnik!?Covek je na prvoj utakmici za Milan postigao gol.Izgleda da nisi isao skoro na YouTube da vidis sta je igrac!A, i u kakvoj kod krizi da smo, uvek cemo biti bolji od vas!Vi se celog zivota merite po nama,ako milan nesto uradi onda morate i vi!Ostavite vi nas i mislite malo na vas i kako da prodjete vec jednom cetvrt-finale lige sampiona,jer da budem iskren ne secam se kada sam gledao inter u polu-finalu!!!

Pato the PRODIGY!!!
Old 22-10-2007, 05:18   #10057

nikolarebic

Registered User

nikolarebic's Avatar

Anchelotti:Izvinite zbog loseg starta sezone!
On mora da se sali!!!Pa sta mi imamo od toga sto je njemu zao!Ako izgubimo u Cl sledecu utakmicu,bice sramota ako sam ne ode!On ce i onako dobiti astronomsko obestecenje,posto je skoro potpisao novi ugovor.

Pato the PRODIGY!!!
Old 22-10-2007, 05:45   #10058

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Evo uspio sam smoći snage da nešto suvislo napiušem o mom Milanu...

J... im pas m....! Oprostite na psovki za početak!

Interimovic je 100% u pravu, osim sto mislim da ce nam Pato postat veliki igrač, ako ne odmah onda vec nagodinu. U krizu se dolazi onako kako si je Bayern to napravio, ne trgujuće pošteno nego štedeći novce! Berlusconi može pričati što hoće ali on i Galliani su najviše krivi. Berlusconi je spriječio transfere Tonia i Riberya ovo ljeto. Nisu željeli platiti dovoljno Ibri i Henryu, a ni Abidalu. E pa sada igramo onako koliko i vrijedimo!

Pogledajte kakve igrače Juve ima: Molinaro, Nocerino ( strava igrač ), Criscito, Palladino, Chiellini, onaj mali iz Empolia sad mu se na mogu sjetit prezimena... sve jeftini a super igrači...

I mi kao Milan i eurposki prvaci nismo mogli dovesti Henrya ili Tonia, i Riberya ili Ben Afri, Nasria... pa Grossa ili Abidala... Sa samo ta 3 igrača bili bismo 30% jači!!

Maldini, Favalli, Cafu, Serginho, Brocchi, Gila, Dida - van pobogu!!

Da, 7 igrača mi moramo mijenjati ljudi, SEDAM!! I trenera koji zna postaviti ekipu tako da svi grizu kao Juve jučer i da slave jadnu pobjedu protiv Genoe kao da su dobili Milana!!

Mi protiv Empolia igramo sa sredinom Pirlo-Gattuso-Ambrosini-Seedorf i ne možemo iskontrolirat igru! Pa sramota! Igrači igraju kad im se igra a igra se svodi na slučajnost i driblinge Seedorfa! Katastrofa!

Treba sada izgurat do siječnja što je bolje moguće, eto možda nam se I Rooni vrati pa malo pripomogne. A onda fino uzet lovu i uzet golmana, napadača ( moze Crogba ) i Nasria! A na ljeto još i novog lijevog beka umjesto ovog smiješnog Mareka!

Do derbija sa onim jadnim luzerskim Imterom bit cemo na -15!
Old 22-10-2007, 05:53   #10059

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by nikolarebic
Moram da pitam moderatore da li mogu da nastavim da ucestvujem u predictima sa onim poenima koje sam dobio pod r-15?Cini mi se da kod nas listu sastavlja David(DavieBoy),pa ako moze samo da nastavi da me racuna pod tim imenom.
naravno,cim se dovedem u red sa vremenom,sto je uskoro,nastavlja se...a milan necu da komentiram jer sve sve reklo i sve se zna....zalosno ih je gledat tako jadne...
Old 22-10-2007, 05:56   #10060

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by mrki
Evo uspio sam smoći snage da nešto suvislo napiušem o mom Milanu...

J... im pas m....! Oprostite na psovki za početak!

Interimovic je 100% u pravu, osim sto mislim da ce nam Pato postat veliki igrač, ako ne odmah onda vec nagodinu. U krizu se dolazi onako kako si je Bayern to napravio, ne trgujuće pošteno nego štedeći novce! Berlusconi može pričati što hoće ali on i Galliani su najviše krivi. Berlusconi je spriječio transfere Tonia i Riberya ovo ljeto. Nisu željeli platiti dovoljno Ibri i Henryu, a ni Abidalu. E pa sada igramo onako koliko i vrijedimo!

Pogledajte kakve igrače Juve ima: Molinaro, Nocerino ( strava igrač ), Criscito, Palladino, Chiellini, onaj mali iz Empolia sad mu se na mogu sjetit prezimena... sve jeftini a super igrači...

I mi kao Milan i eurposki prvaci nismo mogli dovesti Henrya ili Tonia, i Riberya ili Ben Afri, Nasria... pa Grossa ili Abidala... Sa samo ta 3 igrača bili bismo 30% jači!!

Maldini, Favalli, Cafu, Serginho, Brocchi, Gila, Dida - van pobogu!!

Da, 7 igrača mi moramo mijenjati ljudi, SEDAM!! I trenera koji zna postaviti ekipu tako da svi grizu kao Juve jučer i da slave jadnu pobjedu protiv Genoe kao da su dobili Milana!!

Mi protiv Empolia igramo sa sredinom Pirlo-Gattuso-Ambrosini-Seedorf i ne možemo iskontrolirat igru! Pa sramota! Igrači igraju kad im se igra a igra se svodi na slučajnost i driblinge Seedorfa! Katastrofa!

Treba sada izgurat do siječnja što je bolje moguće, eto možda nam se I Rooni vrati pa malo pripomogne. A onda fino uzet lovu i uzet golmana, napadača ( moze Crogba ) i Nasria! A na ljeto još i novog lijevog beka umjesto ovog smiješnog Mareka!

Do derbija sa onim jadnim luzerskim Imterom bit cemo na -15!
POTPISUJEM MILIJUN POSTO !!!
Old 22-10-2007, 06:04   #10061

nikolarebic

Registered User

nikolarebic's Avatar

Pa kad nismo hteli racionalno da kupujemo i u predhodne 3 sezone da trosimo po 30 miliona,a ne da dovodimo favalia,brockia,ba...sad je pitanje da li ce nas izvuci i 100 miliona za pojacanja.

Pato the PRODIGY!!!
Old 22-10-2007, 07:25   #10062

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto
Dida..Dobar,skinuo par suteva,kod gola samo mogao gledati za loptom..
Nesta..Imao samo jednu gresku,iskljucivi krivac za go,lose procjenio let lopte i preletila ga,oszalo odradio savrseno...
Maldini..Dobar(neznam kako neki seru protiv covjeka koji je zadnji put pogrjesio u Americi za repku Italije::nista on nije pogrijesio,odradio svoj posao,jos i vise od svog posla..
Oddo imao nekoliko dobrih i nekoliko losih centarsuteva,solidan..
Janku...Imao dvije teske tekme za repku,umoran ali nije bio los...
Pirlo...Ma nako,nista znacajno...
Ambro,svaka mu cast na pozrtvovanosti,mozda uz Sedorfa najbolji danas...
Gatusso...MA jooojj...nista joj nezna ba...cak se nije ni borio kao obicno..
Sedorf prvo poluvrijeme najbolji,nije imao srece,a jednom su mu i rukom odbranili,kasnije malo pao(igrao 180 min.za rep.Holandije)vrlo dobra tekma...
Gilla...Onako..imao dvije asistencije za Sedorfa,oba puta za malo go,trudio se,uzlazna forma...
Pipo... aaaaaaa ...Nemoguc frajer...On je izgubio tekmu 100%..Ko je gledao vidjeo je onaj promasaj u 2-3 min.pa malo kasnije jedan na jedan,pa jos kada mu je Gilla dodao,i jos puno loseg danas od Super Pipa...Ni blizu onog koji nam treba...
Yoan..Mislim da je danas pokazao zasto je na klupi,totalno neprimjetan,zna on puno toga ali....Trzni se maliii....Pa dosao si u Prvaka Evrope,a ne neki prosjecni Francuski klub..
Broki...Jooojj majko ko nam igra...Iako je danas bio solidan kakvih je bilo...
Kaladze...Drago mi je da so oporavio brzo...
I na kraju...
Forza Milan...

P.S.Ronaldo oporavi se vise ili smo otisli u P.M.
u par stvari se ne slažem s tobom, počet ću od Odda, juče je kao balerina plesao po desnoj strani Antonini ga je bacao na sve strane..slaba tekma...
Gourcuff, kažeš da se 'trzne', probaj ti cijelo vrijeme sjediti na klupi i ne ulaziti u igru, pa bi vidjeli samopouzdanje..da bi se 'trgao' treba mu davati više prilike,ali de ga sad onakvog izgubljenog ubacuj u igru :S
Brocchi je juče u onih 20tak minuta uradio puno više nego pojedinci u čitavih 90min,ako ništa čovjek se bar trudio, trčao, borio...

Što se tiče Ronalda, treba nam svima više postati jasno da na njega nemožemo računati..on može biti jedino 4ti napadač..može igrati 2-3 tekme a onda povreda mjesec-dva..
kad se sjetim kakav smo samo napad imali CRESPO-SHEVA....kako stvari stoje još dugo mi nećemo imati takav par u svojim redovima...
Old 22-10-2007, 07:29   #10063

Tony29.

Registered User

Tony29.'s Avatar

Tony29. is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki
Odlican post, majstore
Ja necu komentirat preostali dio tvog posta, jer su decki ovde sve dobro rekli. Samo cu malo oko Juvea.

Jest da sam navijac Juventusa ali moram biti fer i priznat da je Milanov tim najmanje 3 klase bolji od Juvea.... ma kaki, mozda cak i 5 klase. Samo uporedi obranu, Nesta:Legrottaglie , onda vezni red, ili Kaka:Almiron. Mozda samo je napad tu negdi po velicini.
A ipak Juve ima 7 bodova prednosti. Stvarno neobjasnjivo.

Evo jedan post sa juventuz.com :
Quote:
Originally Posted by Alen
Hear this ,

In 8 matches Juve players conceeded 24 yellow cards (Zanetti 5, Nocerino 3, Nedved 3, Legrotagllie 3, Chiellini 3, Iaquinta 2, Zebina 1, Criscito 1, Trezeguet 1, Salihamidzic 1, Del Piero 1) and 3 red cards ( Nedved, Zebina, Ranieri)

In these 8 matches our opponents conceeded 19 yellow cards and 1 red card

We conceeded 3 penalty kicks and we were given 2 penalty kicks

MILAN
12 yellow cards for Milan players (all these guys got 1 YC each : Seedorf, Ambrosini, Gattuso, Jankulovski, Dida, Emerson, Inzaghi, Pirlo, Kaka, Kaladze, Gilardino, Favalli) and there were NO Red cards for Milan players

Milan's opponents got 20 yellow cards and 1 red card

Milan conceeded 0 penalty kicks and they were given 4 penalties

And yet, overall points, JUVE 17 : MILAN 10
Ako se nekada moglo reci da su suci bili totalno pro-Juve, danas se to ne moze reci. Samo pogledajte info. Juve je tim sa najvise zutih kartona, najvise penala protiv njih itd.
Kod Milana je obrnuto. Serie A tim sa najmanje zutih kartona, sa najvise dosudjenih penala, nijedan crveni karton..... i opet 7 bodova prednosti.

Tesko je naci objasnjenje.
Po meni, motivacija je jedino objasnjenje. Juve je puno gori od Milana ali ovi "average" momci kao Molinaro, Legrottaglie Nocerino, Zanetti daju 200% na svakoj tekmi. Braco, Iaquinta, Almiron, Grygera i nisu tako losi ali nikad nece biti klasa kao Rino, Nesta, Pippo. Ipak, srce ostavljaju na teren, i pored toga sto znaju da su inferiornija momcad.

Milanovi igraci rade obrnuto. Sve su zivo osvojili, i sve izgleda kao da je Pirlu, Seedorfu, Pippu i ostalima ispod casti da se trude protiv nekog sasranog Empolija ili Cataniju.
Uzasno vam treba neka nova motivacija.
E sad, dali je potreban novi coach ili novi igraci, gladni za nove pobijede, o tome se treba zdravi razmislit.

Milan je velika momcad. Sve klasa do klase. Velicina tima je u tome sto su najjaci kad je najteze. Ja sam siguran da mozete naci motivaciju i poceti pobijedjivat.
Ali se bojim da ce biti kasno. 2 misto jos mozete osvojiti, ali sumnjam da mozete skinuti Intera sa vrha.
Old 22-10-2007, 07:55   #10064

nikolarebic

Registered User

nikolarebic's Avatar

Maldini: Milan nije u krizi!

Paolo Maldini tvrdi da Milan nije u krizi ni posle šokantnog poraza od Empolija na San Siru.
"Činjenica da smo iza drugih nas nervira. Ne samo zbog toga što je Inter je prvi, već zbog svih ostalih ekipa koje su ispred nas na tabeli", izjavio je posle te utakmice Maldini.
Međutim, kapiten evropskih prvaka negira da je ekipa zapala u krizu.
"Nismo u krizi, jedino što moramo da uradimo je da ostanemo mirni. Kada smo posle poraza od Empolija otišli u svlačionicu bili smo nerealno tihi, ali su nas Galijanijeve reči utešile", rekao je Maldini.
Veteran italijanskog fudbala tvrdi da je jedini razlog neuspeha problem sa povredama napadača.
"Ne smemo zaboraviti da nam ne igraju trojica napdača i da to traje duže nego što smo mislili. Jednostavno, trenutno nemamo dovoljno rešenja za špic", završio je Maldini.
Rezultati "rosonera" ipak pokazuju da bi Karlo Anćeloti morao da se zabrine. Milan se nalazi na 11 mestu Serije A sa samo deset bodova iz osam utakmica, što je dvostruko manje od bodovnog salda lidera kalča i gradskog rivala Intera. Zanimljivo je da najlošije igraju baš na San Siru – od četiri utakmice nisu ni jednom pobedili, a osim poraza od Empolija odigrali su tri remija rezultatom 1:1. Šampioni Evrope ne blistaju ni u Ligi šampiona. Iz dva meča imaju tri boda – pobedu kod kuće u prvom kolu nad Benfikom od 2:1 i poraz na strani protiv Seltika istim rezultatom.
Jedina dva dobra izdanja ekipe viđena su u prvom kolu i sedmom kolu Serije A – na startu sezone su rutinski pobedili Đenovu sa 3:0, a pre dve nedelje su demolirali Lacio sa 5:1 u Rimu.
P.S. Tony29 nazalost moram da priznam da si u pravu!A drugo mesto mozemo samo da sanjamo,ako Anchelotti ostane na klupi!

Pato the PRODIGY!!!
Old 22-10-2007, 08:17   #10065

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Sta sere Maldini, koja TROJICA napadača ne igraju?? Pato za kojeg SE ZNALo da ne može igrati! I Ronalčdo za kojeg i moja baka nekad kaze da je dobar ali malo debel i da ga bole koljena, kako ona kaže...

Dosta laži, pa ljudi koji prate Milan tako vjerno razumiju nogomet dosta dobro, kakve su ovo fore? Nismo u krizi, imamo Gilu, Maldini je spreman... Di je taj Serginho opet?? Cafu evo kaze da bi on jos igrao?? Ma dajte... popizdio sam sad!

Gourcuff izgubio mjsto i u Francuskoj U21, kako da odigra dobro kada nikad ne igra od početka a kad ga ubace onda uđe u kaos koji na terenu traje već 70 min prije njega! A i nema samopouzdanja, sto je normalno...

A da,sjetio sam se, pa mi imamo čak 6 napadača zapravo: Pippo ( 0 golovga ), Gila ( najveća vrlina mu je što zna napraviti jako opasnu facu kad se naljuti...), Ronaldo ( i ove godine će odigrat 15-20 utakmica ), Pato ( ne smije igrati ), Seedorf, Kaka', Ambrosini po najnovijem! Eto, čak i 7!

Tags
balkan

Posting Rules