![]() |
|
|
#10066 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Milan nudi 18 miliona eura za Anelku
Milan je ovu sezonu počeo veoma loše, pa je trener Carlo Ancelotti od Uprave kluba zahtjevao da angažuje 28. godišnjeg francuskog internacionalca... 22.10.2007. 14:14 Aktuelni evropski fudbalski šampion Milan namjerava da engleskom premijerligašu Boltonu, za napadača Nikolasa Anelku ponudi 18 miliona eura, objavili su danas italijanski mediji. Milan je ovu sezonu počeo veoma loše, pa je trener Carlo Ancelotti od Uprave kluba zahtjevao da angažuje 28. godišnjeg francuskog internacionalca. Poslije poslednjeg poraza od Empolija, Milan zauzima 11. mjesto na tabeli italijanskog prvenstva, sa samo 10 osvojenih bodova iz osam utakmica. "Crveno crni" već su izgubili korak za vodećim Interom, a polako mu odmiču i ekipe koje se bore za plasman u Ligu šampiona. U dosadašnjoj karijeri Anelka je promijenio čak sedam klubova, ali nikada do sada nije igrao u Italiji. Osim za Bolton, tamnoputi napadač je nastupao za Paris Saint Germain, Arsenal, Real Madrid, Liverpooll, Manchester City i Fenerbache. Poznavajuci njihovu strategiju pri kupovini, nije nemoguce da njeg uzmu. A za te pare mogu uzet Drogbu koji je 2 puta bolji ![]() |
|
|
|
|
|
#10067 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Igrac se ocjenjuje po onom sto radi na treningu i onom sto radi na terenu u 90 minuta, ne kazem da Pato nece biti veliki igrac ali pred njim je još dug put dokazivanja. |
|
|
|
|
|
|
#10068 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#10069 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Gdje ces tako pricati o Maldiniju..!???KAda si tako 'pametan cudi me sto nisi ti trener milana umjesto Carlita... Svi ste srali prije nekoliko mjeseci,kada smo ismijavali pojedine Evropske velikane(MUTD),onda je Carlito bio maistor,strucnjak,ma sve naj..i sada nakon nekoliko losih tekmi(nemamo kvalitene alternative pojedinim igracima)treba ga otjerat kao kuju...MA dajte ...Niko nije rekao da je u prvom pol.trebalo biti 3:0,za Milan...Da nije sviran jos jednom penal cist kao suza,pa zatim jos jedan na Inzagiju...Trebali ste gletati sinoc na RAI.Due sta strucnjaci pricaju,a ne srat bezze....da je golman Empolija Sedorfu odbranio dva zicera,da je Pipo imao takodje dva zicera....Nemojte bit nerealni,i nemojte protiv legendi kluba pricati ....... P.S.Kakav Murinjo ba...Jel to onaj prevodilac iz portugala!??? ZAr mislite da bi se u Italiji mogao onako prepotentno ponasati...!?? U Italijanskim klubovima autoritetmogu imati samo treneri iz Italije(Lipi.Capelo,Spaleti,itd)mnogi od vas se i nesjecaju kada je u Milan dosao Fatih Terim,koji je slovio za jednog od prvih strucnjaka na svijetu..PA sta je bilo!??? I na kraju!!! Fora MIlan!!!! Tu sei tutta la mia VITA............Per sempre... |
|
|
|
|
|
|
#10070 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Kaze da nam fale 3 napadača! TRI? koja 3? I da nismo u krizi, i da je spreman, a izlazi nakon 60 minuta pa trošimo zamjenu na stopera??!! Milan ispred svih i svega!
|
|
|
|
|
#10071 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#10072 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10073 |
|
Registered User
![]() |
Mada, mozda bi bilo i bolje da dodje Marcelo Lippy,ipak je on najbolji italianski strucnjak.U svakom slucaju jedino sto nam preostaje je da molimo Boga da izgubimo u sredu,sto bi definitivno znacilo promenu na klupi!
![]()
|
|
|
|
#10074 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Niti meni nije jasno zasto si optizio Mrkia da prica protiv Maldinia?
To nikad niko nije radio niti će ali njegove izjave kao i Galianieve i Ancelottieve su čista laž. pitanje smao koga lazu, Nas nisu sigurno sto znaci sebe. Murinho bi ako nista dr digao pojedince da SE MORAJU boriti za mjesto a ne da im je ono zagarantovano i kako god da odigarju znaju da ce i u sljedecoj biti u prvom timu i tako u nedogled. MISLIM DA JE TO PRVI PROBLEM, A o tome sto nam treba min 5 igraca necu ni da komentarisem. Toliko milijardi na racunu a tako mu tesko dati 200 milona za jednu VANSERIJSKU MOMCAD, mozda čak i 100 da bi bilo dovoljno ali cifre nisu problem nego njegova škrtoća. NAŽALOST
|
|
|
#10075 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
A taj covek koga ti nazivas prevodiocom,za 4 sezone stvorio je Deca,Terrya,Lamparda,Drogbu,Robena....
... Murinjo ih stvorio!??? Jesi ti normalan majke ti!?? O cemu pricas ba!??Svi oni su bili afirmisani igraci prije Murinja.. Gluposttt.. To je isto onda kada bi rekao da je Carlito stvorio Kaku,Pirla,Gatussa i tako dalje.. A neko je gore rekao da Maldini sere bezze,zato sam se upalio...To je ipak legenda... |
|
|
|
|
|
#10076 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Dok se vi prepirete Janku se povrjedio jebg sad ce velika nada fudbala Favalli da igra ljevo....
|
|
|
#10077 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#10078 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ah,ah...što smo pametni
. Ne znam sjećate li se vi one krize krajem devedesetih...Gulya i ostalih? Meni ovo sve na to liči. To je mislim najveća kriza u zadnjih 15 godina po meni a ova bi mogla nadmašit prije spomenutu. Sve smo ispisali,napisali bla,bla... Berlusconi i Galliani su pogriješili...Ancelotti više nema šta ponudit kao i znamo koji igrači,njihova imena su napisana milijun puta...sezona se može spasit ali ne s postojećim kadrom... Trebaju nam promjene u obliku - novog trenera,dva napadača,dva beka,jedan stoper,jedan golman i jedan vezni... za nešto duže. Kandidata ima koliko hoćete. Hoće li se išta drastično dogodit? Hmmmmmmmm...sumnjam osim ako slijedećih NEKOLIKO utakimca lijepo ne izgubimo! Navijo sam za Lazio kad smo ih razvalili jer sam znao šta će kasnije bit ako ih pobjedimo...ništa kao što smo vidjeli iz priloženog. Osobno bi volio vidit u Milanu - Mourinha,Etooa,Drogbu,Nasria,Alvesa,Freya...bla,bla. Molite Boga da gubimo ili,veliko ili da se možda,možda,moždaaaaaaaaaaaa Ricky lakše povrijedi. Zašto? Zato što samo u ovim sitacijama imamo šansu da se nešto promjeni...jer ako sad dobijemo Shaktar samo će se patnja produživat,produživat i produživat... do SVRŠETKA SVIJETA |
|
|
|
|
|
#10079 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ancelotti o stanju u momčadi
Trener Milana Carlo Ancelotti je prokomentirao stanje u svojoj momčadi nakon poraza od Empolija na domaćem terenu proteklog vikenda, nakon koje su Rossoneri i dalje bez pobjede na svom terenu ove sezone. "Danas ću se suočiti sa momčadi i razgovarat ćemo među sobom o tome što možemo napraviti. Ova sezona traje još dugo, ali sada ne možemo toliko razmišljati o Scudettu, nego samo o tome kako možemo unaprijediti igru. Na domaćem terenu smo iz četiri utakmice osvojili samo tri boda. To je negativan rezultat i vidjeli smo previše razlika u načinu na koji igramo kući i u gostima." rekao je Ancelotti. Adriano Galliani danas je također odbacio navode da je Milan u nekoj krizi te potvrdio da u zimskom prelaznu roku jedino novo lice će biti Alexandre Pato. Loša vijest za Milan je i povreda Mareka Jankulovskog koja još uvijek nije 100% definirana! |
|
|
|
|
|
#10080 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
MA ljudi dokle cemo da trpimo ove usrane interiste i Juventine koji nam samo popuju i nabijaju na nos svaki kiks MILANA.
Moderatori, dajte malo akcije, pa nisu ovo forumi te dve U***ne ekipe vec Naseg Milana, kakav god bio, dobar ili los. Pokusao sam na forumu Intera uradit nesto slicno kao ovaj kod nas, odmah su me napali i odustao sam jer ne znam biti djubre i ostati. Dajte da ih banujemo!!! Ko je za???? izjasnite se...
|
| Tags |
| balkan |
|
|