![]() |
|
|
#10081 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Posto necu biti prisutan par dana ja cu ostaviti predikt sada:
Milan-Shaktar 3-1 Kaka', Inzaghi, Ambro Ovo je moj Konacan Predikt.
|
|
|
#10082 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#10083 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#10084 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Dobro ljudi nema frke,sad da dobijemo shahtjor pa sve iz pocetka
|
|
|
|
#10085 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#10086 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ne mozete bannovat ljude jer ne navijaju za Milan! Tony i Interimivic super surađuju, koji je vama?? Smirite se malo molim vas.
Neka stave Kaladze na lijevog beka sutra, on je to igrao dugo i dobro. Teško mi je navijati da Milan izgubi, ne znam... kad bih znao da će Carlo otići, možda, ali ovako...
|
|
|
|
#10087 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
a za carletta, posto ga u zadnje vrijeme branim, jer je on najmanje kriv za kadar koji imamo posto je to uprava zajebala, ovako... taj carletto je stvorio pirla koji je igrao prednjeg veznog u interu i bresci i tam se nije bas najbolje snalazio jer je spor za tu poziciju, a ima savrsen pregled igre i sjajna dodavanja..on ga je ''stvorio'' stavivsi ga poziciju zadnjeg veznog a sto se tice kake, carlo je rui costu, koji je u to vrijeme bio u sjajnoj formi, posjeo na klupu i stavio kaku u igru, maltene mjesec dana nakon sto je ovaj dosao...i to je velika stvar (steta sto to nije napravio i s gourcuffom, ali ovaj nije ni blizu kake ipak) a maldini jest najveca legenda, ali kada kaze da nisu u krizi, a jos nisu dobili mec u serie a doma, i kada empoli dolazi po prvu pobjedu na san siro, onda on evidentno sere nesto |
|
|
|
|
|
|
#10088 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ljudi hajde malo da ohladimo..
Nemoramo banovati ove koji nisu nasi,ali netreba im dozvoliti da pricaju protiv MILANA.. ja nemogu nikad navijat da Milan izgubi,jer to mi srce nedzvoljava.. A kada sutra nebi pobjedili bilo bi nam upitno i za prolaz dalje.. Zato daj BOZE da dobijemo pa da krenemo naprijed.. Mislim da nije frka za lijevi bok sada kada su se Kaladze i Maldini oporavili,a mislim da je i Serginio spreman za nekih 50-60.min... Forza Milan!!!! |
|
|
|
|
|
#10089 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Teško je navijat protiv Milana,no sutra bi nam bilo bolje da izgubimo ii se pošteno obrukamo jer ovo ne ide više.
|
|
|
|
|
|
#10090 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Daj ljudi nemojt toliko kriviti Angelottia jer stavrno on ako ode nismo ni svjesni koliko cemo izgubiti!!Ev citam sta je Sachhi izjavio da je najveci probelm posao u Berlusconiu jer on nije vise onoliko "zagrijan" za Milan kao nekada i mislimda je i u pravu!!
Sutra sam uvjeren u nasu pobjedu,samo KAKA' mora igrati!! |
|
|
|
|
|
#10091 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
MILAN-SHAKHTAR: I CONVOCATI ROSSONERI
23/10/2007 MILANELLO - Questi i 20 convocati del Milan per la gara contro lo Shakhtar: PORTIERI: Fiori, Kalac, Offredi (n.30); DIFENSORI: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Serginho; CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Emerson, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Seedorf; ATTACCANTI: Gilardino, Inzaghi. | | Bez MAldinia..Znaci mora Kaladze na bok,ili Serginio...Nedo Bog Favalli!!!! |
|
|
|
|
|
#10092 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja licno nemam nista protiv ovih STRANACA dok se ponasaju normalno, ako to predje granice vjerovatno ce i biti banovani.
Mislim da se slažem sa izjavom Saccia. Ja sam licno molio Boga da Berlusconi izgubi na izborima cini mi se prosle god da bi se vise posvetio Milanu ali očito njega boli đon za Milan vjerovatno se i on zasitio trofeja ![]() Kad bi zaista znao da će doći do nekih konkretnih promjena na klupi i razmisljanju pojedinih igraca i ozbiljnosti Molio bih sutra za poraz ali ne znma ziv kako ali stisnuo bih se nekako, ali posto nece doci do toga nasa agonija ce se nastaviti do daljnjeg.
|
|
|
#10093 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Isto tako mislim da Galiani,Breida,Ancelotti ili ne znaju ili se zaista ono bas pravo prave Idioti. Znači poslje svakog negativnog rezultata oni nama sole pamet kako nismo u krizi kako nas je sudac ostetio kako cemo vec u narednoj na pobjednicki put i td bla bla bla To je ono sto me najvise ispizdi pa cak i od poraza.
Sorry na psovkama.
|
|
|
#10094 |
|
Registered User
![]() |
Bas lepo!!!
Janku van terena 2 meseca!!!
|
|
|
|
#10095 |
|
Registered User
![]() |
Jos 'bolja' vest, postoji mogucnost da Kaka' propusti sledeci mec sa Shakhtjorom!!!Posle operacije kolena Jankulovskog sad i Kaka' ima laksu povredu kolena.Ako Kaka' ne bude igrao gubimo 100%!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|