![]() |
|
|
#10306 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#10307 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Da nam sada u prvom mjesecu dođu Benzema i Ballack( na posudbu) odmah bi potpisao!
Ne vjerujem da ćemo potrošiti 100 mln al eto, vidit cemo... Inače, i Zvone Boban je kritiziao upravu Milana i rekao kako stara garda više ne može igrati na više natjecanja od jednom, i kako Milan namjerno i ne s pravom zaobilazi serie a.
|
|
|
|
#10308 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Izgleda da je najverovatnije da ce se neki od Milanovih posudjenih igraca vratiti Januara, a ima tu i dobrih: Boriello, Abbiati, Grimi....
Mada mislim da bi trebali juriti nekog od sledecih: Drogba, Alex, Kallstrom, Zapata i Di Natale. Sto se Benzema tice, puno je jakih klubova u igri za njime, tako da cisto sumnjam da ce Galliani davati vise para nego ostali, osim ako mu Silvio ne dozvoli blanko cekove!!! Sto se sledece utakmice tice, biti ce sto narod kaze "dza ili bu", tako da ako pobedimo protiv Sampdorije, onda ce Anceloti ostati trener dok ne zezne jos makar dva sampionata, a ako izgubi ode "vafanculo' sto talijani kazu. Zbog mene Milana i ostalih navijaca zelim da se desi prva opcija, dok gledajuci u buducnost Milana, zelim da se desi druga, nadam se da ima i drugih koji misle kao ja, jer su uvideli da je Ancelloti rodjen za odbrambenu igru (cattanagio), i da je presao u dosadu sa njegovim greskama. Konacan predikt: Sampdorija-AC Milan 1-2 Gila, Kaka'
|
|
|
#10309 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Evo neka nam "tata" Berlusconi kupi njega i riješni problemi napada kad Pato proigra...
http://www.youtube.com/watch?v=MJ_9YTcjxtk |
|
|
|
|
|
#10310 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#10311 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Nasri-9 Barzagli-14,5 Alves-25 Zambrota-24 Drogba 38,5 Aguero-20 JKH-13 Ovo su ti vrijednosti ovih igraca prema transfermarkt.de, po tom planu Milan bi trebao potrositi oko 140 mil. eura , hmmmm |
|
|
|
|
|
|
#10312 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Pa kao normalno da nece ali novca ima i u to nemoj sumnjati samo je bitan trenutak i zeleno svjetlo Silvia za kupovinu!Nakon odlaska ovoliko branica(citaj legenda milana Maldini)morace doci klasa to je neminovno,mislim na odbranu!
|
|
|
|
|
|
#10313 |
|
Registered User
![]() |
danas je matteoni napisao dobar tekst u sportskim novinama o krizi milana...
prvo, ultrasi milana su imali poruku,nesto kao 'galliani odvedi ronalda kod dr.housea'' zatim je naveo zanimljiv podatak, koji ja nisam znao, a kaze da berlusconijevim bogatstvom zadnje tri godine raspolaze kcerka, pa je zato dotok novca u transfere mizeran, bas te zadnje tri godine pisao je i o vec znanim razlozima krize kao sto su motivacija i starost, a i to da milan stoposto tempira formu za svjetsko prvenstvo klubova koje ce donest para, a da ih briga za serie a |
|
|
|
|
|
#10314 |
|
Registered User
![]() |
ali je cinjenica da ce milana, ukoliko ovako nastavi, snaci sudbina bayerna od prosle sezone, kada cemo nakon sto budemo peti,sesti, na ljeto potrositi 150 mil eura
|
|
|
|
|
|
#10315 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
E da Geoff, ja sam to znao za njegovu kcerku jer sam to citao ima mozda godinu dana i tada je kao Bergi rekao nisam bas siguran da moja kcerka bas voli ovaj klub i nisam siguran sta ce biti nakon moje smrti, ali vidim da ona ne zeli da ulaze u klub. Od prilike tako nekako je bila izjava, ali nekako nisam mogao da vjerujem pa kontam novinarska patka. ALI eto nazalost izgleda da JE istina.
Interimoviću, Gdje si ti procitao da sam ja napisao da MILAN dovede naprijed navedene igrace od prodaje takodje navedenih????????? Naravno da ocekujem da Silvio ulozi novac JER ODAVNO NIJE, i to je to, a za njga tih 140 mil JE ko nama 100 Eura prema tome naravno da se nadat.
|
|
|
#10316 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Evo nesto kazu da bi nam se trebao vratit COCO koji je u mirovini. Nije star 30 god ali su ga povrede jebale pa eto sad bi se volio vratit ALI opet nama i naravno da ce ga nasi uzet jer covjek je dzaba i igra na lijevoj starni.
Jao majko moja dokle vise??????
|
|
|
#10317 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
MA ljudi bice sve dobro..Nemojte se sikurat puno!!!
eh h eh e!!! Forza Milan..Forza Campione...
|
|
|
#10318 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Pa koji kurac mu kćerka raspolaže imovinom? Kakve se to nebuloze sad? |
|
|
|
|
|
|
#10319 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#10320 |
|
Registered User
![]() |
Milan: Manjak svežine na terenu, višak tenzija za stolom
Italijanski gigant i sedmostruki prvak Evrope, Milan nedeljnim porazom protiv Rome doživeo je najgori start u prvenstvu posle 21 godine koliko je na čelu kluba Silvio Berluskoni. Zvanični šampion Evrope, nije kupovao igrače u proteklom letnjem prelaznom roku, i za razliku od konkurenata oslonio se na iskusnije igrače, ne dodavši ni jedno bitnije pojačanje. Bez adekvatne sveže krvi na terenu tim nije uspeo bolje od 13 mesta u Seriji A sa već 11 bodova zaostatka za gradskim rivalom i samo dva boda više od timova iz zone ispadanja. Navijači su razočarani činjenicom da uprava nije mnogo uložila da renovira tim, nije dovela ni jedno zvučno ime, pa su rezultati kluba logična posledica navedenih okolnosti. Dugo hvaljeni, a još duže najavljivani Aleksandre Pato, označen kao veliko pojačanje, igraće tek od januara, ali klubovi kao Milan nemaju vremena za čekanje. Kako je Milan krenuo da igra sezona bi mogla da se završi i pre zime, a čak je i najborbeniji član tima, Đenaro Gatuzo priznao da klub posustaje. Boban za pojačanja, Berluskoni kritikuje trenera Bivša zvezda kluba, Zvonimir Boban podržao je ideju da su klubu neophodna pojačanja što pre. “Aleksandre Pato je dobar igrač, ali to nije dovoljno da se pokrene ovaj tim. Timu treba veliko pojačanje, a Anćeloti nema napadača koji sam može da reši meč. Inter ima Kruza, Roma ima Vučinića, a Juventus Perotu…Milan nema nikoga”, izjavio je proslavljeni igrač roso nera. Uprava kluba, u međuvremenu, više vodi računa o stvarima za koje je zadužen stručni štab. Tako je predsednik kluba Silvio Berluskoni kritikovao trenera Karla Anćelotija zbog toga što su igrači isuviše opterećeni na treninzima. “Razgovarao sam sa Anćelotijem i rekao mu da su igrači suviše umorni. Igrači ne bi trebali da idu u kamp da bi se umarali, već naprotiv da bi se odmorili”, izjavio je bivši premijer Italije. Ronaldninjo, Drogba i Benzema za izlaz iz krize? Svakako da Berluskoni dobro zna da su timu neophodni kvalitetni napadači, pa se italijansaka Gazeta već neko vreme bavi fudbalerima koji bi uskoro mogli da zaigraju za Milan. Prvi na listi je Ronaldinjo koj je u sve većim problemima u Barsi, ali i trenutno u ne baš sjajnoj formi. Brazilac je u zadnje vreme često spominjan kao moguće pojačanje kluba pa je on svakako prvi izbor. Verovatno u klubu niko ne bi imao ništa protiv da se iz Čelsija dovede Didije Drogba, koji je nedavno rekao da do leta ne ide iz Londona, ali nikad se ne zna…Treća opcija je sjajni Karim Benzema, momak na koga je posebnu pažnju obratio Arsen Venger, što je samo po sebi podatak da je u pitanju sjajan igrač. Mladog fudbalera Liona smatraju i jednom od najperspektivnijih igrača na svetu, što ovaj momak od svega 19 godina potvrđuje iz nedelje u nedelju. Sve u svemu, klub koji se godinama unazad oslanja na “staru gardu” fudbalera, moraće da pod hitno promeni način poslovanja. Svakako da će predstojeći period biti vrlo uzbudljiv u klubu koji je navikao da ljubitelje fudbala čašćava gomilom asova, a ne šakom izbledelih “penzosa”. Radi poređenja sa ostalim klubovima “rosoneri” su za ovaj vikend na teren izveli postavu igrača čija je prosečna starost preko 31 godine. Hoce li neko objasniti ovo Berlusconiu,ili vec zna ali se pravi lud,prvaci smo evrope para ima,to sigurno nije problem,ali izgleda da je u problem u tome,sto mu se svidelo da je prosle sezone doveo Odda,Ronalda,i jos neke debile koje ne treba spominjati i potrosio ukupno oko 20 miliona,a dobio osvajanjem CL preko 80 miliona,pa misli da moze ponovo tako da prodje dovodjenjem Emersona i Pata(jedini dobar potez,od pocetka sezone je taj igrac),koji ne moze da igra do januara!Ali stvarno sam umoran od ponavljanja,volim ovaj klub kao zivot,i zato je najbolje da ove sezone zavrsimo ispod 4 mesta,i da ne uradimo nista u CL,jer bi to donelo promene iz korena!Bolje tako nego da budemo 4(vise od tog mesta,sa ovim igracima i trenerom je nemoguce)i da se ova agonija,i politika sa malo trosenja i dovodjenja iskusnih igraca nastavi!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|