AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2007, 07:43   #10366

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Onaldo returned. The Brazilian firm after the accident, on July 31 in San Siro has trained with the group. The Milan, after the victory against Samp, has trained in the morning players fell in the camp since yesterday evening in Genoa were in the gym. The others, Ronie included, have reached the low field behind the gym for a first series of exercises on the ball movement. Tomorrow finishing with a view of the challenge Saturday night against Torino.

prevod teksta sa calciomercata,jako velika mogucnost postoji da bude spreman protiv Torina aaaaaa!!!
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 10:24   #10367

nikolarebic

Registered User

nikolarebic's Avatar

Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
nikolarebic is on a distinguished road
'NOVI MILAN'

Čelnici Milana, suočeni sa istinom da imaju jedan od najstarijih timova na kontinentu, spremaju operaciju „Novi Milan“. Italijanski mediji su objavili da je spremna klupska lista za šoping u januaru ili narednog leta, a na njoj su Branislav Ivanović, 23-godišnji Srbin koji igra za moskovsku Lokomotivu, zatim Karim Benzema, napadač Liona, Aleks i Drogba iz Čelsija. Upućeni kažu da se nije raspršio ni san zvani Ronaldinjo.
Kada je reč o Ivanoviću, na njega su oko bacili i mnogi drugi klubovi, Juventus i Čelsi, koji je spreman da za njega i Biljaletdinova plati 28,6 miliona evra. I Inter je preduzeo korake kako bi kaparisao izuzetno prilagodljivog odbrambenog igrača (može da igra i na desnoj strani i u sredini). Novo je to da su se u trku uključili i „roso-neri“ - njima je preko potrebno pojačanje u odbrani, budući da će se Paolo Maldini na kraju sezone povući, pa mu treba naći adekvatnu zamenu. Tragovi koji vode do Ivanovića nisu, međutim, jedini koje je tokom proteklih meseci za sobom ostavilo rukovodstvo Milana.Strategija ekipe iz Ulice Turati teži obnovi velikih razmera i taj plan nema nikakve veze sa najnovijim negativnim rezultatima. To treba objasniti da bi se razrešile nedoumice do kojih su dovele izjave Adrijana Galijanija, koji isključuje intervencije u hodu. Milan se zapravo priprema da poentira čim se otvore liste, ali sa namerom da isplanira narednu sezonu.
- U ovom momentu razmišljam isključivo o Lokomotivi. Što se tiče Italije i Engleske, teško je bilo šta reći. Ne bi bilo dobro da sada govorim o tome, jer želim da se koncentrišem isključivo na svoje igre - rekao je Ivanović.

Opcija Aleks
Odbrambeni igrač Aleks stigao je u Čelsi posle bogatog iskustva stečenog u PSV Ajndhovenu i Milan ga ni za tren nije ispuštao iz vida. Brazilski majstor je privukao pažnju direktora Braide dok je još igrao u Brazilu. Budući da Aleks samo povremeno igra u Čelsiju, Milan ne isključuje ovu opciju. Tako njegova kandidatura i dalje važi, makar i kao alternativa Ivanoviću. Zašto? Prema propisima u Kalču, klub može da angažuje samo jednog igrača iz neke zemlje koja nije članica EU po sezoni (ako pusti nekog drugog da ode), a ni Aleks ni Ivanović nisu iz EU. Tako svaki od njih dvojice isključuje onog drugog. Što se tiče italijanskih igrača, Milan je u igri i za i mladog Rađija iz Empolija. Ne treba zaboraviti ni da je letos kupljena polutka mlade reprezentacije (mlađi od 20 godina) Albertaci, koji je sada u Bolonji.

Plan Ronaldinjo
Brazilac je dobio španski pasoš. To znači da u svakom trenutku može da dobije ispisnicu, s obzirom na najnovije planove katalonskog kluba. Silvio Berluskoni nikada nije krio da ga zanima ovaj izuzetan igrač, koga želi i Čelsi. Milan, naravno, sa velikom pažnjom prati razvoj događaja i u doglednoj budućnosti se mogu očekivati zanimljive promene.

Ronaldova budućnost
Što se tiče napada, treba videti kakva budućnost očekuje Ronalda, kome ugovor ističe 2008. Fenomen zbog raznih stvari, uključujući i pehove zbog kojih je bio van terena, još nije razgovarao o produžetku ugovora sa upravom kluba. Prirodno je da Milan pokušava da pronađe drugog prvorazrednog napadača koji bi u budućnosti mogao da bude u paru s talentovanim Patom.

Talenat Benzema
Posmatrači crveno-crnih su već podneli pozitivne izveštaje o najboljem strelcu u francuskom prvenstvu - Karemu Benzemi, koji je privukao pažnju Reala i Arsenala. To neće biti lak posao, ali klub je već krenuo u napad. Alternativa je Didije Drogba, koji je rešio da raskine sa Čelsijem posle odlaska Murinja. On bi u Milan prešao vrlo rado, ali i u ovom slučaju je sigurno da će se voditi ljuta i bitka između klubova.

Pato the PRODIGY!!!
nikolarebic is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 11:08   #10368

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Eto sarvšen plan! benzema i Ivanović u siječnju, kasnije još jedan ofenzivni vezni na ljeto.

Što se tiče tog Benzeme, to je strašan igrač, a ima 19 godina!!

Jučer nisam mogao gledati utakmicu, pa jel mi može netko od vas reći kako je igrao Serginho? Ima li naznaka poboljšanja njegove forme??
Old 01-11-2007, 11:09   #10369

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by nikolarebic
'NOVI MILAN'

Čelnici Milana, suočeni sa istinom da imaju jedan od najstarijih timova na kontinentu, spremaju operaciju „Novi Milan“. Italijanski mediji su objavili da je spremna klupska lista za šoping u januaru ili narednog leta, a na njoj su Branislav Ivanović, 23-godišnji Srbin koji igra za moskovsku Lokomotivu, zatim Karim Benzema, napadač Liona, Aleks i Drogba iz Čelsija. Upućeni kažu da se nije raspršio ni san zvani Ronaldinjo.
Kada je reč o Ivanoviću, na njega su oko bacili i mnogi drugi klubovi, Juventus i Čelsi, koji je spreman da za njega i Biljaletdinova plati 28,6 miliona evra. I Inter je preduzeo korake kako bi kaparisao izuzetno prilagodljivog odbrambenog igrača (može da igra i na desnoj strani i u sredini). Novo je to da su se u trku uključili i „roso-neri“ - njima je preko potrebno pojačanje u odbrani, budući da će se Paolo Maldini na kraju sezone povući, pa mu treba naći adekvatnu zamenu. Tragovi koji vode do Ivanovića nisu, međutim, jedini koje je tokom proteklih meseci za sobom ostavilo rukovodstvo Milana.Strategija ekipe iz Ulice Turati teži obnovi velikih razmera i taj plan nema nikakve veze sa najnovijim negativnim rezultatima. To treba objasniti da bi se razrešile nedoumice do kojih su dovele izjave Adrijana Galijanija, koji isključuje intervencije u hodu. Milan se zapravo priprema da poentira čim se otvore liste, ali sa namerom da isplanira narednu sezonu.
- U ovom momentu razmišljam isključivo o Lokomotivi. Što se tiče Italije i Engleske, teško je bilo šta reći. Ne bi bilo dobro da sada govorim o tome, jer želim da se koncentrišem isključivo na svoje igre - rekao je Ivanović.

Opcija Aleks
Odbrambeni igrač Aleks stigao je u Čelsi posle bogatog iskustva stečenog u PSV Ajndhovenu i Milan ga ni za tren nije ispuštao iz vida. Brazilski majstor je privukao pažnju direktora Braide dok je još igrao u Brazilu. Budući da Aleks samo povremeno igra u Čelsiju, Milan ne isključuje ovu opciju. Tako njegova kandidatura i dalje važi, makar i kao alternativa Ivanoviću. Zašto? Prema propisima u Kalču, klub može da angažuje samo jednog igrača iz neke zemlje koja nije članica EU po sezoni (ako pusti nekog drugog da ode), a ni Aleks ni Ivanović nisu iz EU. Tako svaki od njih dvojice isključuje onog drugog. Što se tiče italijanskih igrača, Milan je u igri i za i mladog Rađija iz Empolija. Ne treba zaboraviti ni da je letos kupljena polutka mlade reprezentacije (mlađi od 20 godina) Albertaci, koji je sada u Bolonji.

Plan Ronaldinjo
Brazilac je dobio španski pasoš. To znači da u svakom trenutku može da dobije ispisnicu, s obzirom na najnovije planove katalonskog kluba. Silvio Berluskoni nikada nije krio da ga zanima ovaj izuzetan igrač, koga želi i Čelsi. Milan, naravno, sa velikom pažnjom prati razvoj događaja i u doglednoj budućnosti se mogu očekivati zanimljive promene.

Ronaldova budućnost
Što se tiče napada, treba videti kakva budućnost očekuje Ronalda, kome ugovor ističe 2008. Fenomen zbog raznih stvari, uključujući i pehove zbog kojih je bio van terena, još nije razgovarao o produžetku ugovora sa upravom kluba. Prirodno je da Milan pokušava da pronađe drugog prvorazrednog napadača koji bi u budućnosti mogao da bude u paru s talentovanim Patom.

Talenat Benzema
Posmatrači crveno-crnih su već podneli pozitivne izveštaje o najboljem strelcu u francuskom prvenstvu - Karemu Benzemi, koji je privukao pažnju Reala i Arsenala. To neće biti lak posao, ali klub je već krenuo u napad. Alternativa je Didije Drogba, koji je rešio da raskine sa Čelsijem posle odlaska Murinja. On bi u Milan prešao vrlo rado, ali i u ovom slučaju je sigurno da će se voditi ljuta i bitka između klubova.

Jako zanimljiv tekst samo me zanima odakle njima ove informacije?
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 11:10   #10370

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Lijepo...Ono sto se prica,kazu ili je bili ili ce biti!!!1
Old 01-11-2007, 11:12   #10371

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki
Eto sarvšen plan! benzema i Ivanović u siječnju, kasnije još jedan ofenzivni vezni na ljeto.

Što se tiče tog Benzeme, to je strašan igrač, a ima 19 godina!!

Jučer nisam mogao gledati utakmicu, pa jel mi može netko od vas reći kako je igrao Serginho? Ima li naznaka poboljšanja njegove forme??
Gledo sam ja prvo ( onako površno ) i drugo ( detaljno ) poluvrijeme i imo je aststenciju ako se ne varam. Njegov centaršut je i dalje jedan od najboljih...mislim da se može reć da se naziru znakovi poboljšanja forme.
Old 01-11-2007, 14:12   #10372

nikolarebic

Registered User

nikolarebic's Avatar

Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
nikolarebic is on a distinguished road
Gourcuff Hopes For Run In The Team

Milan youngster Yoann Gourcuff is hoping to play with continuity after scoring against Sampdoria last night.
The 21-year-old came on as a second-half substitute to score the fourth goal in the Rossoneri’s 5-0 win at the Stadio Ferraris.
The Frenchman is regarded as one of the most promising young players in Serie A, but with a plethora of talent ahead of him in the Rossoneri midfield, he has found chances hard to come by.
Last season Gourcuff made just 14 appearances for Milan and things have not been much better this time around.
“My hope is always the same, that is to play with continuity,” said Gourcuff.
“It is for this reason that during training I do my best to improve and to show my coach all of my desire.
"Five goals give trust to a team. I’m happy that we managed to score them last night and that after my goal my team-mates all came to hug me.”
Gourcuff finished by looking ahead to Saturday’s home match with Torino.
“I hope, for our club and our fans who come to San Siro, that we can also win on Saturday,” added the ex-Rennes star.
“It would be very important for the serenity and the morale of this team.”

Stvarno mislim da je vreme da igra u prvih 11 protiv Torina!

Pato the PRODIGY!!!
nikolarebic is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 15:59   #10373

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
ova pojacanja mi se svidjaju, ivanovica sam gledao par puta i sjajan je igrac (spominjao se uz juventus), benzema i alex takodjer, a o ronaldinhu i drogbi da i ne govorim...
sto se tice rezultata, meni to sve izgleda nekako mutno, jer je nemoguce (ili je ipak moguce?!?) da jedan ozbiljan klub u zadnjih 5-6 utakmica ima takve drasticne razlike (5 golova laziu, pa poraz od empolia, pa 4 gola sahtjoru, poraz od rome i onda 5 komada samdoriji)...mislim da to nije do igraca ni trenere, vec neceg sto mi necemo moci citati u gazzetti...i sto je najcudnije, uvijek igra isti sastav

i jos sam htio napisati za gilu nesto...naravno da mi je drago kada on zabija golove kao sto je to sinoc bilo, ali nama treba gila koji ce zabit gol kada je 0-0 i kada se lomi za bodove, a on zabija golove kad pobjedujemo s 4,5 razlike...potreban nam je napadac koji ce zabiti gol u tekmama kao sto su bile protiv rome,empolia,catanie,siene i iskreno se nadam da ce to gila poceti raditi..
vidi se da je sjajan glavom i zato je steta sto milan ne forsira centarsuteve, mi nemamo krilne vezne igrace, pa bi zato bekovi trebali biti najkvalitetniji moguci, a ne favalli,cafu ili maldini
gledao sam chelseu protv schalkea i mislio si da milan ima krila kao sto su malouda i joe cole, sigran sam da bi gila trenutno bio jedan od najboljih igraca danasnjice
geoff is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 16:03   #10374

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Carlo neodustaje od svoje taktike ali se da primjetiti koliko je ona pogubna po protivnika u 60% slucajeva,sa Ronaldom i malim Patom imat ce sirinu u defnzivi!!pa Sampdoria nije primila gola kod kuce dok milan nije raspucijo
Gourcuff ce imati sve vise i vise prilike jer je Clarense u promjenjivom ritmu..dobro je sto moze rasteretiti i kaku i njega.
Izgleda da u utorak ima prenos Sahtar-Milan na HTV 2!!
Old 01-11-2007, 16:11   #10375

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

@Geoff,Milan je morao igrati ovakvu formaciju jer se carlo morao prilagoditi igrackom kadru kojim je raspolagao ove 2 god.Jedan od najvecin razloga politike dovodjenja Ronalda i Pata jeste igra iz sredine od kaka i sedorfa koji po prirodi nisu bocni igraci ali se izvlace!Gila nije onakav forvard da se izvlaci u dubinu ganja loptu,golovi bi trebali doci sami od sebe!blokadu je razbio sad kako dalje..
Za nas je dobro sto bolje igramo jace tekme(Roma je izgleda crna macka) ali mislim sad kad bi Chelsea dosao na San Siro da bi dobili bez pola muke..
Old 01-11-2007, 16:55   #10376

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma ja vise nista ne mogu reci i garantovati za Milan. AKO CEMO GLEDAT ZADNJE TEKME MILANA SAD JE RED NA PORAZ OD tORINA PA DERANJE SAHTARA HA HA HA
Old 01-11-2007, 16:57   #10377

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso
@Geoff,Milan je morao igrati ovakvu formaciju jer se carlo morao prilagoditi igrackom kadru kojim je raspolagao ove 2 god.Jedan od najvecin razloga politike dovodjenja Ronalda i Pata jeste igra iz sredine od kaka i sedorfa koji po prirodi nisu bocni igraci ali se izvlace!Gila nije onakav forvard da se izvlaci u dubinu ganja loptu,golovi bi trebali doci sami od sebe!blokadu je razbio sad kako dalje..
Za nas je dobro sto bolje igramo jace tekme(Roma je izgleda crna macka) ali mislim sad kad bi Chelsea dosao na San Siro da bi dobili bez pola muke..
milan je morao igrati ovakvu forumaciju, jer uprava nije inzistirala na dovodjenju kvalitetnih igraca koji bi bili zamjena shevchenku...posto su po meni gila i pippo jednaki tip igraca, milan je komotno mogao prosle sezone igrati s dva napadaca, oliveira i pippo/gila, pa se opet forsiralo 4-5-1, formaciju koja je recimo bila katastrofalna u prvom derbyu prosle sezone, a bila sjajna protiv man utd i liverpoola...on tu formaciju prosle sezone nije morao prilagoditi kadru, a da se nisu rasipali izjavama ovog ljeta kako raspolazemo s 5 napadaca od kojih je 1 spreman, to ne bi trebao carlo ciniti niti ove godine

mi vec zadnjih nekoliko godina igramo bolje velike tekme i uvjeren sam da nema ekipe na svijetu koja nas moze pobijediti u dvije utakmice, pa tako niti chelsea,barca ili man utd
geoff is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2007, 18:12   #10378

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ljudi mislim da ce mo opet ove god.ako ne osvojiti,onda barem do pollufinala lige prvaka...
Iako mislim da jos uvijek scudeto nije izgubjen 100%...

Forza Milan!!!!
Old 01-11-2007, 19:41   #10379

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Ronaldo trenira punim intenzitetom

Milanov brazilski napadač Ronaldo prema posljednjim će informacijama iz Milanella sutra (petak) sudjelovati u treningu sa suigračima. Situacija s problematičnim koljenom Brazilca drastično se počela popravljati početkom tjedna.

Od ponedjeljka je Ronaldo započeo drugu fazu priprema za povratak, i to vježbama na ubrzanju. Također, nekoliko je puta već lagano radio s loptom.

Sve je, prema informacijama iz Milana, proteklo glatko i bez bolova, pa više nema razloga čekati s povratkom treninzima. Cilj trenera Ancelottija jest imati Ronalda na raspolaganju već 11. studenog u gostujućem dvoboju protiv Atalante. Ako ne tada, onda svakako nakon reprezentativne pauze, kada Milan gostuje kod Cagliarija (25. studenog).

p.s. Pogledajte samo datume - katastrofa...
Old 01-11-2007, 20:09   #10380

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

NISAM OVO ZNAO :

“The young Brazilian has shown himself to be a great champion. When we played defence v attack in training the other day it finished 8-0 and Pato scored seven.”

REČE BERLU...

Tags
balkan

Posting Rules