![]() |
|
|
#10426 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
katastrofa...treba nam zabraniti tekme na san siru...samo gostujuće da igramo...užas...
|
|
|
|
|
|
#10427 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
imam ideju hajmo novi stadion pravit !!!!!!!! ovaj nam je postao uklet!!!!! svasta jebem ti jadni torino
|
|
|
|
|
|
#10428 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Opet stara prica...Gledam onog Brockia,pa kako nije sramota Anchelotia da ga stavi u prvih 11 umesto Gourcuffa!Gila promasio dva zicera,Inzaghi jedan,Kaka jedan,nece nas gol!Prvo poluvreme je bilo veoma dobro,sve zicere koje sam nabrojao smo promasili u prvom,osim Inzaghievog.Drugo poluvreme smo odigrali katastrofalno,treba da smo srecni sto onaj sut Rosine nije zavrsio u golu.Dok ne promenimo trenera necemo ni poceti da igramo!!!
|
|
|
|
#10429 |
|
Moderator
![]() |
Ma nema više smisla treneru kleti,nije više ni Ancelotti kriv što mu je Emerson na tribinama,a Brochi mu mora da igra jer nema koga drugoga...Mislim,ima Gourcuffa al sve je to isti k....
|
|
|
|
|
|
#10430 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#10431 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#10432 | |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10433 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
NAMA treba Gilardino koji daje u OVAKVIM tekmama gol onaj odlucujuci a ne Kad puni protivnika a vec ga neko od nasih naceo.
Ancelotti gotovo i da nema pravo na mercato jer on kaze sto mu Galiani kaze i ako je on rekao da imamo 5 napadaca i sl Ancelotti TO MORA POTVRDIT. Gourcuf nije SVEMIRAC pa da za 10-15 min rijesava tekmu to nije njegov zadatak. Da je igrao citavu onda bi ga mogli ocjenjivati, ovako DON'T . Zato cemo Sahtar poderat jer tako ide red, jedna ovakva druga cista suprotnost, sto znaci kiks na Torinu dizanje na Sahtaru i tako u krug ha ha ha ha ha
|
|
|
#10434 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
on je samo govorio sto su mu rekli da kaze za medije, berlusconiju se nisu davale pare, pa je carlo morao srat po novinama da imamo 5 napadaca eto njegova je krivica, los odabir postojecih igraca, kao recimo veceras brocchi mjesto gourcuffa, a ne odabir kadra, posto mislim da je on samo marioneta, zapravo savrsen trener kakvog zele berlu i galliani, koji ce raditi sto god mu ovi kazu |
|
|
|
|
|
|
#10435 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10436 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10437 |
|
Registered User
![]() |
Zato ja kazem da nama treba Mourinho,on bi promenio navike Berlusconiu.Svaki mercato mi bismo trosili po 30 miliona sa Mourinhom na klupi 100%!Dovesti njega i 3-4 igraca,i gledacemo 'drugi' Milan!
![]()
|
|
|
|
#10438 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Velika vijest:Ancheloti izjavio da razmislja ponovo o igri s dva napadaca....jeeeeeeee
Jebem ti ukleti San Siro
|
|
|
#10439 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
heh evo bas sam nesto gledo u svojoj statistici, gdje imam rezultate skoro svih utakmica otkad se igra seria A. Ovo je najgori start od 1929 godine
jebote makar smo neki rekord oborili ove godine Dobro neko rece, treba nam novi stadion ovaj nam je posto uklet ![]() |
|
|
|
|
|
#10440 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Dajjj,sineee nije kriv Carlo nemamo napadaca imamo manekane i vegeterencija u atacku pa pratim nogo,met pun K.... znam valda kako ide,PATOOOOOOOOO nemojte pucati u prazno!!
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|