![]() |
|
|
#10456 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
mah ni jedni ni drugi niš posebno..prosječna talijanska tekma..
zebrini igrači su motivisani do bola, mogu dobiti koga hoće sa onakvim samopouzdanjem, to cijenim...
|
|
|
#10457 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ljudi, pa sve nam se poklapa vec neko vrijeme da se primaknemo vrhu,ali...!???
Nasi uvjek kiksaju kada netreba,j..i ga... Nadam se da ce i konkkurenti nastaviti sa kiksevima,i ako Bog da vec u Utorak da izadjemo iz krize vracanjem Ronalda!!!! Forza Milan!!!
|
|
|
#10458 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#10459 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Ovo je memorandum koji je Milan objavio nakon jos jedne u seriji sudijskih gresaka:
SIENA-MILAN 1-1 Odobren gol Maccarone-a, koji je u ofsajdu. PALERMO-MILAN 2-1 Kada je bilo 1-0 za Milan, Amauri kontrolise loptu rukom i Diana daje gol. Takodje: Slobodan udarac izvodi Miccoli (za pobedu Palerma), nakon nepostojeceg faula Pirla nad igrace Palerma Diana. MILAN-CATANIA 1-1 Kada je bilo 1-0 za Cataniju, ponisten regularni gol Inzaghija (kao bio dodir rukom Kaladze-a) cija je ruka bila uz telo. Kada je bilo 1-0 za Cataniju sudi se penal u korist Milana zbog ruke Edusei-ja, koji je vec imao jedan zuti karton tako da je trebao da bude iskljucen zbog dva zuta kartona. LAZIO-MILAN 1-5 u momentu kada je bilo 0-0, prvo je dosudjen pa ponisten penal za Milan, koji iz iste akcije (kornera) transformisan u gol za Milan. MILAN-EMPOLI 0-1 Kada je bilo 0-0, Piccolo je "odbranio" rukom sut Seedorfa. Takodje, Inzaghi je evidentno gurnut od strane Raggi-ja u sesnaestercu. MILAN-TORINO 0-0 Ambrosini udara glavom, Natali ne intervenise ka lopti vec udara u Ambrosini-ja unutar sesnaesterca. "Prema misljenu sudije" nije penal. Pa kako onda da idemo ka vrhu tabele???!!! Izgleda da je i ove godine Inter "Kupio" titulu.
|
|
|
#10460 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Shakhrar-Milan 1:3
Lucarelli,Kaka,Gila,Seedorf Konacan Predict!
|
|
|
#10461 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Rasturamo Shaktar sigurno...
Moj Konacan Predikt Shaktar-Milan 1-3 Gila, Kaka', Ronie (nadam se od sveg srca, jer nakon toga ce se nasi buduci protivnici usrati od straha). ![]()
|
|
|
#10462 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Nadam se da Carlo nece ici na bod u ovu tekmu,mislim da je vidio iz susreta na San Siru da Sahtaru itekako neodgovara nas stil igre i da cemo opet pokazati zube..
Kaka' bi ttebao biti kljuc,nadam se nastupu Ronalda i da je jos onako neuhvatljiv za protivnika,u njegovu tehniku nesumnjam.. |
|
|
|
|
|
#10463 |
|
Registered User
![]() |
E jebiga taman se ponadasmo da je milan krenuo sa pobedama,kad dodje torino i uze bod na san siro,a'l sta da se radi mi i dalje volim(o) nas A.C.MILAN......
|
|
|
|
#10464 |
|
Registered User
![]() |
Shaktar-Milan 1-2
kaka,gila konacan predict!!! Igramo u goste mislim da treba da pobedimo 100%...
|
|
|
|
#10465 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
nisam mislio na tim...... mislio sam na TV-prijenos milanovih utakmica |
|
|
|
|
|
|
#10466 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
E jebi ga...dosta više pisanja šta treba promjenit,navijat do kraja sezone i to je to...
![]() |
|
|
|
|
|
#10467 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
nemojte biti previše optimistični pred meč u ukrajini...
veliki faktor će igrati i zamrznuti teren i klima, sve veliki + za ekipu Shaktara..koja i bez obzira na te pogodnosti, igra fino i otvoreno (što opet dođemanji plus za nas) zadnji put kad smo igrali sa njima u ukrajini dobili smo 1-0 golom Seedorfa, ali kao što bi rekli na guzove... Shaktar - AC Milan 0-1 ACM: Gila KONAČAN PREDIKT
|
|
|
#10468 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Danas sam gledo na Sky-u prilog o tih 6-7 situacija, gdje su sudije svirale nesto sto je na kraju odlucilo utakmice. I poslije tog priloga, iako sam prije mislio da bezez napdaju sudije, sam shvatio da je bar 5 od tih 7 situacija bilo ocito na stetu Milana. Pogotov sto su to ljudi sa sky-a profesionalno uradili, ugao kamere, onda zoom i ostalo. Al eto ja i dalje ne vjerujem da to neko namjerno radi
ebiga i sudije su ljudi Ostetili su i Juve strasno protiv Napolia, samo se Inter provlaci bez toga. Ocito da ja ovo rezultat onih kazni i da ce Milan i Juve jos dugo imati sudjenje u kojem ce svaki penal za njih biti 3 puta promisljen prije nego se dosudi...al treba biti jaci i od toga ![]() |
|
|
|
|
|
#10469 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Milan i Juve jos duuugo nece osvojit scudetto, nakon sto Inter osigura veću prednost, suci ce prestati sa pogreskama na racun Milana i Juventusa i tada ce Milan uhvatiti 4-to mjsto na tablici. A u Europi cemo opet ici na pobjedu kao i uvijek. I tako ce biti jos par sezona sigurno, ovi suci su jednako namjesteni kao i oni koji su bili za Juve, a i za Milan.
Nadam se da ce teren u Ukraini biti ok tako da nema problema za Ronaldova koljena, a i zelio bih vidjeti Ronaldo-Pippo napad, a iza njih Kakau. Ovo bih ja postavio... .................dida.......... ..oddo..nesta..kaladze..serginho... .................pirlo........ ...gattuso........ambrosini........ ...............kaka'............ ..........ronaldo...pippo........... Ako ne mozemo kontrolirat sredinu sa ovim igračima i ovim bekovima, onda neka se Carlo upuca odmah ispod tribina! Ili neka ih sve posalje u .......... jer ga sabotiraju! Ocekujem puno trke ove trojice iza Kake, i Kakinu igru u sredini terena, gdje je najjaci. Veselim se ovoj tekmi jer bismo mogli vidjeti Kaku iza dva napadača, a to mi nedostaje!! NEce biti lako, Ahakhtar je opak na svom terenu, a Serginho i Oddo ce morati dobro pokrivati bokove. Kao i Rino i Ambro koji moraju kompaktno zatvarati, a ne kao u subotu. Shakhtar - Milan 1:2 Lucarelli, RONALDO, Kaka' KONAČAN PREDICT ------------------------------
|
|
|
|
#10470 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ako Ronaldo bude igro...pobjeđujemo sto posto...To je napadač koji izvlači situacije i diže ekipi formu jer zabija i kad ostali igraju šugavo što sa Gilom nije slučaj.
Koja je to igračina čovječe... |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|