![]() |
|
|
#10471 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ancelotti: "Nadam se da ću ostati u Milanu još šest godina"
Danas se navršava točno šest godina od dana kada je Carlo Ancelotti sjeo na klupu Milana, a 48-godišnji trener se nada kako će na njoj provesti i sljedećih šest. Iako je sa tim klubom u proteklih pet godina osvojio dva naslova europskog prvaka i jedan naslov prvaka Italije, Ancelotti nije previše omiljen među navijačima Milana, posebno zbog forsiranja igre sa samo jednim napadačem i zanemarivanja mladih igrača, no čini se kako mu to previše ne smeta. Rijetkost je u italijanskom nogometu da trener na klupi jednog kluba provede više od četiri ili pet godina, ali Ancelottiju je to uspjelo i on se nada kako će postaviti nove rekorde. "Nisam mislio kada sam dolazio da će biti moguće ostati tako dugo na klupi Milana. Međutim, spreman sam ostati ovdje i sljedećih šest godina." kaže Ancelotti. Dosadašnji dio tekuće sezone je donio puno razočarenja navijačima Milana, koji se trenutno nalazi na devetoj poziciji Serie A, u kojoj još uvijek nije uspio ostvariti pobjedu na domaćem terenu. "Nažalost, izgubili smo neke bodove kod kuće. Četvrto mjesto se sada čini daleko, ali imamo još dovoljno vremena za oporavak." dodaje Ancelotti, koji će sutra sa klupe predvoditi Milan na neugodnom gostovanju kod Shakhtara u okviru četvrtog kola Lige prvaka. "Nije nemoguće pobijediti tamo, iako znamo da neće biti lako. Međutim, Ronaldo se vraća u momčad i to je velika pozitivna promjena za nas." zaključuje Ancelotti. |
|
|
|
|
|
#10472 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Mislim da mozemo pobjediti ...
Shaktar-Milan..1:3.. Gilla,Kaka,Pirlo!!!
|
|
|
#10473 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
shaktar milan
1 2 Seedorf , pipo konacan predict a to vezi ronalda jest on igracina i sve al ja ne ocekujem od njeg nista puno sutra ako zaigra .tesko da moze nakon tolko pauze da odma krene zabijat . al Boze moj nista dok se ne zavrsi tekma ![]()
|
|
|
|
#10474 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
A neznam bas dal cemo igrati naprjed sa dvojicom odmah izpocetka ali u drugom poluvremenu mogu se ocekivati neke rotacije u ofanzivi,sa Ronaldom prema naprjed smo jaci neg i sa pipom i gilom zajedno.Mene malo brini umor pojedinih igraca recimo dr. Neste i
Seedorfa dobro je da je Oddo spreman za trku kao i gatto..ma necu da naglabam nadam se pozitivnom rezultatu.. |
|
|
|
|
|
#10475 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
a kad se sjetim juvea prije par godina, ovo je amaterska momcad, pa ona obrana je smijesna njihova...to je toliko limitirana momcad, a opet nam bjeze 7 bodova |
|
|
|
|
|
|
#10476 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
I ja sam ubjedjen da cemo sutra startat sa dosadasnjom taktikom, a tek protiv Atalante mozda krenemo sa 2 napadaca. Mislim da cemo dobit ali eto vidjet cemo.
Mene ljudi najvjerovatnije nece biti jedno vrijeme pa eto budite lijepo pozdravljeni i nadajmo se da ce Milan pocet pobjedjivati. Ja cu stavit predicte i za Shaktar i za Atalantu. Hvala na razumjevanju. Shaktar : AC Milan 1:3 Lucareli,Kaka,Sedorf,Gilardino Konačan Predict Atalanta : AC Milan 0:3 Ronaldo,Kaka' , Inzaghi Konačan Predict ![]()
|
|
|
#10477 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Serie A Legend Liedholm Dies Aged 85
One of the all-time greats of Serie A, Nils Liedholm, has died today at the age of 85. zoom - galleria Born on October 8, 1922 in Valdemarsvik, Sweden, Liedholm immediately showed promise in his homeland and won two league titles with IFK Norrkpoing. He caught the eye of AC Milan after helping the Swedish national team to Gold in the 1948 Olympics in England. He signed for the Rossoneri in 1949 and went on to achieve legendary status, winning four Scudetti during 12 years at the club. He played his last game for the club in 1961 at the age of 39. Liedholm formed one third Milan’s famous Gre-No-Li – the Swedish triumvirate that also included Gunnar Gren and Gunnar Nordahl, the latter being the club’s record goalscorer. The team including Gre-No-Li is widely regarded as the first great Milan team during their history. A midfielder of immense quality and tactical awareness, Liedholm was the leader of the team, and in one of the most legendary football anecdotes it is said that he once went two seasons without misplacing his pass. When he finally did give the ball away, the San Siro crowd were so surprised that they gave Liedholm a standing ovation that lasted five minutes. Liedholm also captained Sweden in their home World Cup in 1958 and led the team all the way to the final, where they were beaten 5-2 by a Pele-inspired Brazil. The then 35-year-old actually opened the scoring in that game. Liedholm’s time as a Coach was as equally impressive, and in 1979 he led Milan to their first Scudetto in 11 years. He then immediately moved on to Roma and constructed the greatest Giallorossi team in their history – a squad that included superstars such as Falcao, Cerezo, Bruno Conti and Agostino Di Bartolomei. With Liedholm at the helm Roma won only their second-ever Scudetto in 1983, and the following year they went within a whisker of capturing the Champions League after tragically losing on penalties in the final to Liverpool in Rome. Liedholm, who was recently named by a Swedish newspaper as the country's best ever player, will rightfully go down in history as one of the all-time greats of Serie A. ![]()
|
|
|
#10478 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
nema ba veze sto nismo dobili torino kad je liga prvaka opet naša ove godine tako da i shaktar dobijamo ubjedljivo a i u gostima smo ne zaboravite to je najvaznije.
shaktar- AC Milan 2:4 kaka 2x pilro pipo (BOG) KONACAN PREDIKT
|
|
|
|
#10479 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
znaci..Shaktar-Milan..1:3..
Kaka,Gilla,Pirlo..K.P.
|
|
|
#10480 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
![]() |
šAHTAR-MILAN 1:4
|
|
|
|
#10481 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
![]() |
Dali netko zna s kim igra milan sljedeče kolo u Talijanskom prvenstvu
![]()
|
|
|
|
#10482 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Igramo sa Atalantom u gostima,pa idemo Cagliariu i 1.12 gazimo JUVE na San Siru def.
FORZA MILAN!! |
|
|
|
|
|
#10483 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Evo ekipa nakon dugo vremena da se malo javim ovdje,vidim prestala prepucavanja na nacionalnoj bazi,baš mi je drago!
Sto se tice Ancelottija ja se žarko nadam da NEĆE ostat jos 6 godina i da će skupa s Gallianijem otici najkasnije na kraju sezone!U Šahtjoru očekujem remi koji bi nas vec poprilicno priblizio drugom krugu CL,a protiv atalante se bojim da cemo isto dobit remi!Protiv Torina išao je iz Rijeke bus od 25 ljudi koji su se vratili pomalo razocarani,ali s vjerom u bolje dane!Spremamo se u vecem broju na Celtic,a u manjem broju(samo 4 jer imamo 4 pretplate) i na JUve!Toliko od mene zasad P.S.-Poseban pozdrav Geoffu,Mrkiju i Milanisti-Mostar |
|
|
|
|
|
#10484 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
hehe slazem se da je bolje otkako nema te price... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10485 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
poznavajući naš balkanski mentalitet, opet ćemo mi početi o tome,nama je dovoljna mala iskrica da sve pretvori u katastrofalni požar... nebrinite se vi ništa
![]() neg to nije tema naše današnje emisije ![]() ev malo atmosfere iz brazilske lige uživajte http://www.youtube.com/watch?v=Eduyl...elated&search=
|
| Tags |
| balkan |
|
|