![]() |
|
|
#10486 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ova vijest je već stavljena na engleskom al me čudi kako baš niko nije reagiro pa evo ponavljam to na hrvatskom:
Umro Nils Liedholm, legenda Švedske, Milana i Rome Nils Liedholm, kapetan švedske reprezentacije sa svjetskog prvenstva 1958. godine i trener koji je Milan i Romu vodio do naslova italijanskih prvaka, umro je danas u 85. godini života. Osvajač zlatne olimpijske medalje sa olimpijskih igara u Londonu 1948. godine, desetljeće kasnije je kao 36-godišnjak predvodio svoju reprezentaciju na završnici svjetskog prvenstva kojemu je njegova zemlja bila domaćin, a na tom je prvenstvu postigao i prvi gol, iako nije mogao pomoći svojoj reprezentaciji da spriječi poraz rezultatom 2:5 protiv Brazila, u čijoj je momčadi zasjao tada 17-godišnji Pele. Nakon što je klupsku karijeru započeo u švedskom Norrkopingu, prešao je u Italiju, gdje je sa Milanom osvojio četiri naslova prvaka, 1951., 55., 57. i 59. godine. Nakon odlaska u igračku mirovinu ranih 60-tih se okrenuo trenerskom poslu, vodeći Milan do naslova prvaka Italije 1979. godine i Romu četiri godine kasnije. http://www.youtube.com/watch?v=2VmLZ...hp?extend.2537 R.I.P. Nils Liedholm |
|
|
|
|
|
#10487 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
poštovanje... |
|
|
|
|
|
|
#10488 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
pa nece bit , i ja sam tu malo cesce sad kako imam net . valjda smo na greskama naucili nesto . sad smo svijetski ljudi
![]()
|
|
|
|
#10489 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ajde sad redovito pisi na ovom forumu!! |
|
|
|
|
|
|
#10490 |
|
Registered User
![]() |
sahtjor milan 2-4
gila,gila,kaka,seedorf konacan predict |
|
|
|
|
|
#10491 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
http://www.petitiononline.com/Milan008/petition.html
Peticija "we want our Milan back! " Pokrenuta kao i ona sa Shevom koja je dospjela u Gazzettu i na Milanchannel. Pa potpišite i pošaljite dalje. Pozdrav Sale, pridruži nam se češće ovdje.
|
|
|
|
#10492 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Shaktar-Milan 0:3
Kaka' x2 Gilardino KONACAN PREDICT
|
|
|
|
#10493 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
@mrki koje pokrenuo peticiju, i koja je njna svrha!!sad to "zelimo nas Milan nazad" nije bas precizirano.
p.s. ja sam se upisao,ali nekako sam uvjeren da sad dolaze bolji dani po nas!! |
|
|
|
|
|
#10494 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nemam pojma tko ju je pokrenuo, to sam vidio na engleskom dijelu foruma. " zelimo nas Milan nazad" se odnosi na bolji mercato i "hrabriju" igru u serie a valjda. Pročitaj pobogu...
Bez puno pitanja, samo potpišite ![]()
|
|
|
|
#10495 |
|
Registered User
![]() |
Ancelotti uvrstio Ronalda u sastav za LP
Nakon što se oporavio od ozljede, Brazilac Ronaldo mogao bi sredinom tjedna odigrati prvu ovosezonsku utakmicu. Njega je trener Carlo Ancelotti uvrstio u sastav za utakmicu Lige prvaka protiv ukrajinskog Šahtjara. Iako je Ronaldo izjavio da je već bio spreman za subotnji okršaj protiv Torina, Ancelotti nije želio riskirati eventualnu novu ozljedu. Tako je Brazilac dobio još nekoliko dana, kako bi se što bolje oporavio za nastavak sezone. Njegov prvi ovosezonski službeni nastup može se očekivati sredinom tjedna, kada će se Milan suočiti sa Šahtjarom. Doduše, pitanje je hoće li ga Ancelotti uvrstiti u prvi sastav, budući da će u sastavu biti druga dva napadača, Inzaghi i Gilardino. |
|
|
|
|
|
#10496 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Moratti: The Referees Have Been Fair To Juve And Milan
Inter President Massimo Moratti has rejected accusations from Juventus and Milan that they are being victimised by referees and says that he has seen no evidence of poor officiating this season. Milan and Juventus have been crying foul for a number of weeks now after a series of apparent blunders by referees during matches. During Juventus’ 3-1 defeat at Napoli in week nine, the home side were awarded two non-existent penalties by referee Mauro Bergonzi, while big decisions have also gone against them during earlier matches against Cagliari, Udinese and Roma. Milan have similarly not had the rub of the green and Milan Vice-President Adriano Galliani launched a furious attack yesterday on the authorities. “On the referees issue, there's not much to add: there is a very big problem in our regards," said Galliani. "Many mistakes have been made. Everyone saw the penalty [against Torino on Saturday] except the referee.” However despite this long-list of grievances, Moratti stresses that the referees are doing fine. “Juventus and Milan are complaining about the referees? I have seen no evidence of anything weird up until now,” declared Moratti. Ko je njega sta pitao?!Ta budala je toliko glupa i ruzna da mi se place kad ga vidim! ![]()
|
|
|
|
#10497 |
|
Registered User
![]() |
Sportske Novosti su dale svoju prognozu za utakmice lige prvaka,i tipovali su na sahtjar,koji seljaci.nitko vise ne vjeruje u nas klub.strava!
|
|
|
|
|
|
#10498 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
šahtjar-milan
1:3-lucareli;kaka,gila,sedorf |
|
|
|
|
|
#10499 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
sahtjar - AC Milan
0:3 kaka,gila,ronaldo KONACAN PREDICT
|
|
|
#10500 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Vozdra...NAdam se pobjedi veceras,dobroj utakmici Kake i nadam se da ce Ronaldo odigrati barem 15-ak min.
Forza Milan...
|
| Tags |
| balkan |
|
|