![]() |
|
|
#10501 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Shakhtar-Milan 2:2
Milan:Kaka,Ronaldo konacan predict |
|
|
|
|
|
#10502 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#10503 |
|
Registered User
![]() |
Evo i ja sam nakon dugog vremena ovdje, pozdrav svima milanistima.
Ako naši ne dovedu u sljedečem prijelaznom roku neka konkretna pojačanja onda je prvo što mi pada na pamet, da jim se jebe za Milan in nas koji volimo taj klub. Pa ne mora bit , da smo več u 11. krugu serie A odpisani za scudetto.Nije mi jasno zašto nismo doveli Rossija , jer mali je milanista i vjerujem , da bi sa Patom harali ko niko.I nije mi jasno zašto Favalli , Cafu, Serginho, Ba ,žao mi je pa i Maldini još imaju ugovor sa rossonerima. Hvala svima ali vaše vrijeme je prošlo. Ima , da se srede do derbija sa merdama, jer ne mogu to trpjeti. Nadam se da če i ova peticija dati čelnicima na znanje da nama nije svejedno i , da promjene nešto , jer ovo je zaista gadno i ne liči na Milan. Idem na utakmico Milan-Juve, pa javim kako je bilo. FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#10504 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
SHAKHTAR-MILAN: FORMAZIONI UFFICIALI
06/11/2007 SHAKHTAR: Pyatov; Srna, Chygrynskiy, Yezerskiy, Rat; Ilsinho, Hubschman, Fernandinho; Jadson; Lucarelli, Brandao. MILAN: Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakŕ, Seedorf; Gilardino. Mislim da nije posa postava..Bonera je zasluzio da igra,a bolje da Serginho igra nego Favali... Forza Milan!!
|
|
|
#10505 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Bonera i IL Concorde u prvoj postavi, mašala
|
|
|
#10506 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Sahktar - Milan 0:3
Kaka 2x,Roni KP |
|
|
|
|
|
#10507 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Sa ovakvom igrom,bila bi sramota da pobedimo!!!
![]()
|
|
|
|
#10508 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
I pored na kraju ubedljive pobede,mislim da stvarno nismo zasluzili 3 boda!Ono sta su igraci Shakhtora promasili je katastrofa.Odbrana je bila u rasulu!Ali na kraju najvaznije je da smo obezbedili prolaz u knock-out fazu!Ipak igra je bila uzasna.
|
|
|
|
#10509 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
To je taj Pippo ulazi u igru 62 zabija iz prve sanse pa asist kaki za gol i na kraju zabija jos jedan za uvjerljivih 0:3
Nismo mozda zasluzili ovoliku pobjedu ali ipak zima i zaledjen teren....Serginho i Seedorf su daleko najlosiji,Pirlo dok nije asistiro Pippu za prvi go bio je pravo los nije imo ni 5 tacnih pasova,Nesta i Kaladze dobri Bonera odlican,Ambrosini tu i tamo pogodio stativu glavom,Gattuso hrabro srce sve je jasno,Kaka asist i go nije odigrao nako ljepo kao u Milanu protiv Ukrajinaca ali i ovo je taman,Gila opet srednja zalost Pippo je dosta bolje odigrao a i Gila je primio jedan nezgodan udarac u ledja ... Ancheloti po meni morao je dosta prije izvest Serginha i Clarenca,ali na kraju je dobro vrlo vazna pobjeda ako dobijemo kuci Celtica osigurali smo prolaz vjerovatno
|
|
|
#10510 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
O cemu ti pricas ba!??? Pa posjed lopte je 70% na nasoj strani,korneri,sve... PA kontrolisali smo utakmicu svih 9+4 min... Nemoj lupat majke ti!!! Svaka cast momcima na pozrtvovanosti na teskom terenu i hladnom vremenu!!!! Forza Milan,,
|
|
|
|
#10511 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
GRANDE PIPPO
Ovo Gila ne bi zabio niti namjestio da se igralo još 846 minuta!! Steta sto je Pippo vec u godinama jer da nije ne bi trazili napadaca sad |
|
|
|
|
|
#10512 |
|
Registered User
![]() |
Drago mi je za tri boda,ali igra nije bila sjajna, prvo poluvrijeme je bilo negledljivo...ovaj gila je tolika panjina da je to za ne povjerovat, gledam lucarellia, covjek je prosjecan napadac, ali zna smirit loptu,zagradit i dat igracu koji je udaljen vise od 2 metra, gila cak ni to...
i onda nastupa kralj pippo i stvar je rjesena, napravio je vise u tri minute nego gila u zadnje dvije sezone mislim da smo spretno dosli do gola i tad se otvorilo, a tu smo najjaci...opet se vidlo da tesko igramo kad nam se protivnik zatvori, i tu nam bas treba neki jebacki napadac i jos kad gledam carla i njegovu hrabrost, mislim da je on dosao po x u ukrajinu, a jos je dobio i sva tri boda, sad je spreman za sljedecih 6 godina... |
|
|
|
|
|
#10513 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
daj nikola pa ovo se zove pobjeda..sahtar je imao sve na svojoj!pustili smo im odredjene faze tekme kojim se lomio rezultat,nekazem da smo bili bolji ali Stimac je rekao nesto vrlo pametno da smo preinteligentni za Ukrajince,mi smo izgledali lose samo iz 1 razloga jer je Pirlo u pojedinim trenutcima izgledao jako lose na sredini smo pucali po pola radi losih paseva.Ali nasa odbrana je bila neprikosnovena Boneri sve pohvale..Svaka cast momcima,vise se neosjeti onaj umor sto ui nekoncetracija u zadnjim minutama utakmice
|
|
|
|
|
|
#10514 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Red je bilo kao aktuelni sampioni da prvi osiguramo plasman u nockaut rundi.Odlicna kontrolirana igra u toku cele utakmice,bas smo odradili majstorski,odbrana,osim sto je na kraju malo pala koncentracija,funkcionisala odlicno.Ne slazem se za MaJia oko Serginha,ipak je on odradio solidno i plus je dodao lopti Inzagija kod njegove asistencije za drugog gola.Mislim da je sredina malo podvalila sa to sto je Pirlo imao par netacni pasova(pa Boze moj,sad) i to sto je Ambro puno vise uradio kao destruktivca nego sto je mogo vise sudelovati u plasman lopte i sl.PIPO,pa stvarno cojk nezna sta jos od njega moze da ocekuje,prosto je pravi unikat medju napadacima i steta sto nemoze jos dugo da igra i da zapusi usta svima onima kvazi komentatora,'ljubitela fudbala" i t.d
Nikola,koju si ti utakmicu gledao?(ova je bila na -4C) ![]() |
|
|
|
|
|
#10515 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ovo što Gila radi je jednostavno stravično!! Pa on je najlošiji napadač u cijeloj ligi prvaka! neka ga prodaju vec jednom negdje u palermo i dobro, poludim kad ga vidim! Ne moze dobit ni jedan normalan duel, došao je do lopte uz gol liniu i šutnuo ju u aut, pada preko lopte, izguraju ga... uzas.
Pippo kao Pippo, uvijek car u Europi. Carlo je postavio kukavički, ali je uzeo bodove ovaj put. Nisam zadovoljan ni sa Pirlom ni sa Seedorfom! A Serginho nije niti jednom zapravo odsprintao... Aljedeća je atalanta, nadam se sa napadom Pippo-Ronaldo!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|