![]() |
|
|
#10516 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#10517 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Dosta smo mi fulali i dosta nam je sreca bila neprijatelj,pa Sahtaru je ovo mozda bila utakmica sezone imaju 10 bodova prednosti u prvenstvu,a nas resetaju na sve strane odbrana straha pa kako smo one centrasuteve rjesavali 99% bi neki drugi centralni bekovi popustili.Dida culerski..
|
|
|
|
|
|
#10518 |
|
Registered User
![]() |
A sto se tice Gile,stvarno ne znam sta da kazem za tog decka.Izgleda da nam je to propala investicije.Kada je dao 2 komada protiv Lazia,mislio sam ulazi u seriju,ali izgleda da on igra samo kada ceo tim igra fantasticno(a nama takav igrac ne treba).Treba obavezno dovesti nekog mladjeg napadaca da pravi drustvo Patu(po meni najidealnije resenje je Amauri,covek ubija kako igra)
P.S. Sorry,sa izjavom da nismo zasluzili da pobedimo,bio sam isfrustriran,bednom taktikom Carla,koji kao sto je neko vec rekao, izgleda otisao da uzme samo bod!Ovu tekmu smo dobili iskljucivo na iskustvo,barem toga imamo na pretek! ![]()
|
|
|
|
#10519 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
bitno je da smo mi osvojili 3 boda ,sto se tice igraca uvjek je to tu negdje , oko gile uvjek negativne kritike ostali su tu i tamo uvjek solidni , bravo za didu veceras branio je lik , nesta isto odlican ,kaladze dobar pravo , serghino je bio kritican nisam ga vidio u napadu rijeeetko kad ,bonera ulazi u fazon polahko , gattsu hmm dobar u defanzivi al pala mu je forma totalno , seedorf previse povucen . sve u svemu treba nam kao sto je mrki reko jeben napadac al opet valja cekat zimu.
gila totalno los los los .
|
|
|
|
#10520 |
|
Registered User
![]() |
Gledam sad,pregled CL,onaj Villa rastura!!!Stvarno ne preterujem decko ima sut,dribling,tehniku....sta ces vise!Kada bi uzeli njega resili bi pitanje drugog napadaca (uz Pata) na dobrih 5-6 godina(Villa ima 25).Bilo bi lepo da nas Berlusconi obraduje takvim pojacanjem!!!FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
![]()
|
|
|
|
#10521 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Dobro odigrana utamica,ali to vec prelazi u naviku da kuci najvise uzimamo bod a na stranu obavezno po 3,ako nastavimo ovim redom jos 2-3 kola slobodno mozemo da se oprostimo od skudeta...
|
|
|
|
#10522 |
|
Moderator
![]() |
ma nije villa za italijansku ligu,barem ne po meni ja ga ne bih nikad doveo u milan.
|
|
|
|
#10523 |
|
Moderator
![]() |
jestel vidili sinov gallijanija u onim zutim rukavicama , ko da je wc ove prao u donjetsku haha
ismijo sam se pravo .
|
|
|
|
#10524 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Igra Milana nije bila uzbudljiva ali pametna, vidi se da smo iskusni (drugim recima starci), mada na kraju ono sto je vazno je rezultat i 3 boda. Pippo je jednostavno PIIIIIIPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOL!!! Ubica, strelac, terminator, spava u ofsajdu...., ma zovite ga kako god hocete ali covek je strava, najveca nocna mora svih odbrambenih igraca i golmana na svetu. Steta sto Ronnie nije zaigrao, ali mozda je tako i bolje, jer zapoceti da igra nokon povrede na -4 stepeni, svasta se moze desiti. Sto se eventualnih dolazaka tice, meni su od sinocnih utakmica ostali pri srcu Quaresma i Lissandro Lopez, koji su kao stvoreni za Milan, a takodje ih je preporucio i Rui Costa. Sad jos da razbijemo Atalantu ......
|
|
|
|
#10525 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
ja bih ipak doveo vilju u milan
|
|
|
|
#10526 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=aTyGsHQdUpc MITICO Galliani,a sin mu jos gori!! Last edited by rinogattuso; 07-11-2007 at 08:09. |
|
|
|
|
|
|
#10527 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Mislim da je onaj s dugačkom kosom pokraj Galliania Berlusconiev sin.
|
|
|
|
#10528 |
|
Registered User
![]() |
http://www.metacafe.com/watch/438012...eo_of_ronaldo/
odlican video od Ronalda,nije ni cudo da su mu koljena istrosena..koja tehnika |
|
|
|
|
|
#10529 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#10530 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Nikola mislim da si malo previse pesimistican...
Vidis da su svi rekli kontra tebe,a ti meni bas pametujes...Polako brate,pregledaj dva puta tekmu pa onda daji ocjene... Sto se tice Ville...MA daj ba..Valencija gubi dvije utakmice od ispod prosjecnog Rosenborga,a on nije dao ni go...a kosta oko 60-tak mil...Uhhhhhhh..PA dosta nam je napadaca iz Spanije,nikad ni jedan nije mogao igrati na nivou u Milanu... Sto se igre tice nije bila neka bajna,ali na -4,i po losem terenu ko bi bolje!?? Sve u svemu zasluzena 3 boda!!! Forza Milan...
|
| Tags |
| balkan |
|
|