![]() |
|
|
#10621 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
huss pogledaj ovo je katastrofa ...ne znam njihove dosijee policajci , bježite,bježiteevo vam nešto ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10622 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
ali ovo podržavam jer je rađeno s ispravnim razlogom, kao što kaže ovaj prvi trans kada je ubijen policajac nakon tekme Catania Palermo zaustavljeno jee kolo serie a, a sada ništa a ova druga parola je s tekme Parma-Juve: 'smrt je ista kome god se desila'
|
|
|
|
#10623 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Daj ba ljudi...PA ti Ultrasi su huligani a ne navijaci....Sta je vama..
KAo prvo ko'fazon njima zao navijaca lazia..Suplja,to je samo razlog za divljanje.. Laziali su Fasisti,a Atalantini Komunisti(ko nezna to su mrtvi neprijatelji u Italiji)i sad ko neko sazaljivanje.. Sedorf je 100%u pravu,jesu li navijaci u igraci odali pocast ubijenom bratu od Kaladzea...Nisu naravno....Zao mi je tog momka koji je ni kriv ni duzan stradao,ali bas sad treba sve odgoditi... Pa ko je zbog naseg Amere(RAhmet mu),nesto uradio...I njega jer policija ubila u Zenici,i niko nista... Daj ba....tu se neradi o fudbalu...To je politika... SRANJE.. Forza Milan...
|
|
|
#10624 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
[quote=alberto]Daj ba ljudi...PA ti Ultrasi su huligani a ne navijaciQUOTE]
Visoko podignuta zastavica.. ofsajd čist kao suza, 5m iza leđa protivničke odbrane ![]()
|
|
|
#10625 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ne vidim uopce razlog zasto se smrt navijača ne bi tretirala isto ko smrt policajaca??Vi koji to pišete stvarno niste čisti,i što je neko rekao danas u Italiji,sutra u Hrvatskoj,Bosni,Srbiji....
Pa mene se pregledava kad dolazim na tekmu ko zadnjeg kriminalca,a nemam dosje nikakav,a idem na tekme 23 godine!Sve se dobro zna,zna se ko su incidentni tipovi na tribini pa neka ih onda policija odstrani ,a ne da nas tretira sve jednako jer im se neda radit i nisu dovoljno školovani za to pa im udaranje po svim navijačima dođe ko izgovor za njihov nerad!!!Problem uopce nije tesko riješit samo organi reda to ne žele.U svakoj navijačkoj skupini ima huligana i majmuna i svi točno znamo koji su,a i murija to zna,prema tome ne prodavajte mi ovdje priču o jednakosti mene i nekih drugih koji imaju poveliki staž pizdarija a tretira ih se isto ko i mene kojem je najveći grijeh psovanje matere suce ![]() |
|
|
|
|
|
#10626 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10627 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
ćao login-ovo sam se na www.acmilan.it
|
|
|
|
|
|
#10628 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
i ovdje ima svakakvih misljenja. ali stvarno je ovo strasno sta se desava da se navijaci ubijaju od strane drotova ba pa to nema smisla.ACAB.jos je covjek bio poznat covjek sad gledam da je bio poznati DJ u Rimu koje g su znali neki igraci LAzia.stvarno mi ga je zao.neka pociva u miru i nek mu bude laka zemlja.a svaka cast navijacima atalante za incident.a sto se tice tekme Atalanta - Milan trebala bi se ponoviti nebi bilo fer daa se bodovi pripisu milanu jer bi to siguran sam i milanovi navijaci uradili samo da se igralo na San Siru.uostalom FORZA MILAN
![]()
|
|
|
|
#10629 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja nisam tu ni na cijoj starni svi ste vi u neku ruku u pravu. Ja samo znam da drot treba svakom onom pojedincu koji se onako kurci i razbija zastitnu ogradu na tekmi Atalanta:Milan (a bilo ih je samo par to su i celnici Atalante izjavili) izbiti i bubrege i polomit sve kosti. Pa ti idi svojoj majci kući i razbijaj a neces ovdje. Znaci jedina je greska dto drotovi vecinom udare na nevine a da rade svoj posao kako treba dosta tih huligančica ne bi bilo na stadionima neko po kliničkim centrima. Lijepa Titina vremena, Prvo te bije pa te onda pita... A to sto kazete sutra u Bosni,Hrvatskoj i td , haj ne serite to kod nas nije nikad ni prestajalo prema tome ne zelim o tome ni raspravljati.
|
|
|
#10630 |
|
Registered User
![]() |
Hm,kad bolje razmislim imaš pravo da kod nije nikad prestala represija prema navijačima,samo što kod nas JOŠ nije bilo tragičnih posljedica!I osim svega toga strahovito me nervira da se gore tretira(I od zakona i od murije) jedan navijač koji baci baklju ili petardu(što da se razumijemo ne podržavam koliko god znalo to biti lijepo i fora) od nekog žešćeg kriiminalca(silovatelji,ubice,bombaši) kojeg odvjetnici i loš zakon izvuku i ne mogu mu ništa nego on mirno šeće po gradu,a navijač završi u bolnici sa slomljenim kostima i bespomoćan!
Vrijeme da se zaključi ova tema jer smo otišli predaleko od Milana,a ionako nas neće nitko ništa pitat!Kraj FORZA MILAN ACAB |
|
|
|
|
|
#10631 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Sale nisu svi policajci ACAB. Npr: Stari od prijatelja koji je načelnik u našoj policiji kad god zaglibimo našom krivicom nas vadi i sređuje stvari
![]() |
|
|
|
|
|
#10632 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#10633 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#10634 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Da malo prokomentiram:
Čitam neke strane postove na ovim podforumima, pa ti ljudi nisu normalni! Neki manijak kaže: " ultrasi izazivaju pa plaču kad dobiju svoje! " KAKAV BOLESNIK!! Tu ima ljudi koji uopće nisu svjesni ove boelsne represije, ne samo prema navijačima nego i prema svemu ostalom. Od svog silnog kriminala, koji se legalno zove EU, oni su sav novac i svoje "znanje" uložili na to da hvataju ljude koji su nedaj bože zapalili baklju ili bacili rolu papira na teren! Sjećam se kad sam bio mlađi pa smo kao klinci na Gradskom vrtu bacali one male dimne bombe, papire itd. u teren. Sad bi za to dobio 5000 kn kazme i tko zna sto jos, batina vjerojatno od nekog ćelavog majmuna poremećenog kojem su dali pištolj i palicu neki još veći debili od njega. Drugi NAJVEĆI problem naše zemlje su ljudi koji nekad puše travu, a treći su oni koji predvečer zaborave upalit svjetla na auto... bolesno sasvim!! Ubili su dečka koji je sjedio u autu, to je hladnokrvno ubojstvo! Boli me k.... što sad pričaju " trčao sam pa sam opali iz pištolja..." Da je neki navijač opalio iz pištolja u policajca serie a bi bila prekinuta na 2,3 kola a stadioni opet suspendirani!! Govnari obični! ne podržavam nasilje i nisam ultras, niti idem tako puno na tekme kao npr.Sale, ali ovo nema nikakvog smisla. Onda najbolje da svi navijamo za LA Lakerse pa cemo vikladi "defence,defence! " Maltretiraju ljude po ulicama, na stadionima, svugdje. I onda kad netko popizdi odmah je kriminalac! A državu im vodi mafija gora od naše! Ako je Berlusconi bio najveći mafioso, tko je ovaj Prodi koji je dobio izbore protiv njega?? Utakmice su opet namještene, na stadionima su sjebali atmosferu, super vode ligu, svaka čast! Nogomet je stvar navijača i pravih ultrasa, odstranite majmune sa stadiona i gotovo. A ne da se svakog od nas gldea kao lopova... P.S. Sale, kaze mi lega da je vidio na vinkovačkoj televiziji kako Polet opet organizira put na Inter -Milan ... znas sta o tome?
|
|
|
|
#10635 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Kaka zatvorio vrata Real Madridu
ReutersBrazilski fudbalski internacionalac Kaka izjavio je da je veoma zadovoljan statusom u italijanskom Milanu i da ni jednog trenutka nije razmišljao da pređe u španski Real Madrid. U razgovoru sa italijanskim novimarima on je kazao da je priča o Real Madridu za njega zatvoreno poglavlje i da razmišlja samo o Milanu. "Spreman sam da produžim ugovor sa Milanom, ukoliko klub to želi. Ne znam šta bi moglo da se dogodi da promenim mišljenje i počnem pregovore sa drugim timovima", izjavio je Kaka. Najbolji fudbaler Milana tvrdi da će ekipa uskoro izaći iz krize i da će Ronaldo i Aleksandre Pato značajno unaprediti igru "crveno crnih". "Verujem da još uvek imamo šanse da se borimo za titulu prvaka Italije i da ćemo u Ligi šampiona daleko dogurati. Sanjam finale sa Barselonom", naglasio je 25-godišnji fudbaler. eto vam dobre vesti.. ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|