![]() |
|
|
#10666 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Milan: Nel mirino 6 giovani talenti
Ecco i sei talenti che interessano di piu;: Breno (difensore San Paolo), Stelvio (centrocampista Braga), Ilsinho e Fernandinho (brasiliani Shakhtar), Jo (attaccante Cska Mosca) e Giuseppe Rossi (Villareal). (Corriere dello Sport) A sada malo o Milanu (valjda je ovaj pod-forum bas za to!!!): PREVOD: Evo 6 talenata koje interesuju Milana: Breno (Odbrambeni San Paolo), Stelvio (igrac sredine iz Brage), Ilsinho i Fernandinho (Shakhtar), Jo (napadac Cska Mosca) i Giuseppe Rossi (Villareal). Svi ovi igraci su vec imali kontakta sa rukovodstvom Milana, navode neki talijanski mediji. Takodje, Ancelotti je najavio da Milan ima za cilj dovesti jos par mladih Brazilaca, koji se smatraju da ce slediti primer fudbalskih senzacija Kake i Pato-a.
|
|
|
#10667 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Narode evo nesto interesantno:
Pronadjite razlike: samo pratite link: http://www.superedo.it/foto/immagini...ni_moratti.jpg
|
|
|
#10668 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
a bore se za svoje boje....
|
|
|
|
#10669 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10670 |
|
Registered User
![]() |
Mladi veznjak Brage na meti Milana
Medijski izvještaji u Portugalu sugeriraju kako skauti Milana prate mladu zvijezdu veznog reda Brage, Stélvia. Snažni 18-godišnjak je već stekao reputaciju svojim dobrim igrama, a posebno se istaknuo u dosadašnjem dijelu domaćeg prvesntva. Mladi nogometaš, rođen u Angoli, može igrati u veznom redu, kao i na desnom krilu, a još od vremena dok je bio član juniorske škole Brage smatra ga se velikim talentom. Prema portugalskom listu A Bola, Rossoneri su poslali svoje skaute na utakmicu protiv Sportinga proteklog vikenda, koju je Braga pobijedila rezultatom 3:0. Iako se radi o jako talantiranom igraču, europski prvaci za njegovo dovođenje vjerojatno ne bi trebali izdvojiti previše novca. Vjeruje se kako bi Braga prihvatila svaku ponudu vrijednu preko 4,5 milijuna eura, budući se klub nalazi u teškoj financijskoj situaciji. |
|
|
|
|
|
#10671 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
aj dosta je oko tog sta se desilo u mostaru , svako prica drugu pricu .
|
|
|
|
#10672 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10673 |
|
Moderator
![]() |
drugacije je krenulo
![]()
|
|
|
|
#10674 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10675 |
|
Moderator
![]() |
ja ba .... upravu si totalno
|
|
|
|
#10676 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
a ja opet koliko sam čuo prema nekim novim analizama da se malo situacija izmijenila sada ih je navodno 94,83% kurac...povećava se broj cura u ultras kulturi ![]()
|
|
|
|
#10677 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Milan je igrao 90 minuta u Milanellu "zuti" protiv "crvenih". Igrali su ovi igrači koji nisu sa reprezentacijama i mladi. Završilo je 2:2 a po 2 gola zabili su Ronaldo i Pato.
![]()
|
|
|
|
#10678 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Evo nesto vaznije od tog prepucavanja vaseg.......
THE OBSERVATORY'S DECISIONS ON AWAY TRIPS BY FANS 11/15/2007 MILAN - No away travels by fans for six teams in Serie A: Atalanta, Catania, Milan, Roma, Samp and Torino. That is what the Observatory of Sport has decided. In Serie B, Bari and Cesena's fans will also not be allowed to travel, while the same goes for Serie C sides Potenza, Reggiana, Taranto, Ternana, and Verona, and Gragnano and Turris of the amateur category. The hypothesis of an overall block of away games after the suspension of the championship will not come true. Eto to je s acmilan.com znaci zabranili su nasim navijacima da prate Milan a nisu Juventusa koji su ucestvovali u tuci prije ubistva navijaca Lazia...Ocigledno nekom Milan smeta prvo nas sudije rezu sad nema gostovanja,ali nema veze znate kako ide ona stara: MUKU MUCE DA NAS SPRJECE, SPRJECITI NAS NIKAD NECE...
|
|
|
#10679 |
|
Moderator
![]() |
nemogu da vjerujem matere mi , nigdje juveta fuj fuj ...
|
|
|
|
#10680 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|