AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 29-11-2007, 10:47   #10846

kiko

Registered User

kiko is on a distinguished road
sta je vama ljudi? vi kao da nakon svake utakmice trazite ono najgore.daj bar jednom pogledajte vedriju stranu,kao npr. sinoc,osvojili smo bod i kvalificirali smo se u osminu finala.kako mozete uvijek biti tako kriticki nastrojeni,igraci su ljudi,ne roboti.real je sinoc izgubio od desetkovanog werdera pa sta,treba im sad popit krv kad se vrate u spanjolsku,pobijedit ce lazia u zadnjem kolu i sve ce se zaboraviti.tako cemo i mi u subotu pobijediti juventusa i sve ce biti savrseno.malo ohladite,kao da su igrali protiv nekih amatera a ne protiv benfice koja je jako dobra ekipa.rijetko sam na ovom forumu i slabo se javljam al cesto citam sta govorite i moram reci da pretjerujete ponekad.eto.pozdrav svima.
kiko is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2007, 11:05   #10847

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
u redu, imaš pravo iznijeti svoje mišljenje, ali mi samo želimo najbolje za Milan, i od Milana. Nismo nezadovoljni, ali uvijek težimo prema još boljoj igri. Jočer sam gledao utakmicu preko SKY-a i tamo je Cappello bio sukomentator. ( mislim da je SKY bio ). ON JE CAR! U ono malo talijanskog što razumijem uspio sam povezati da je stalno govorio kako milan presporo igra u duelima i kako ne itgldaju dovoljno brzi. Ali kako Cappelo navija i kako podržava Milan...podsjetilo me na stare dane !

Jedva čekam subotu i nadam se da ćemo igrati bolje. Ali pazite ovo: Ronaldo je izgleda istegnuo mišić na zagrijavanju i ne zna hoće li moći igrati u subotu!! Ako i Pippo nije spreman onda smo u problemu jer ovaj Gila je SRANJE. Mogu ljudi reći da se dobro kretao, iznudio faulove itd., ali budimo ozbiljni: Jeste vidjeli jučer što jeTorres radio? Drogba? Toni šta radi?? Ma kakav Gila...

Inače, Toni je izgleda posvađan u Bayernu, donosi index.hr
Old 29-11-2007, 11:25   #10848

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
upravo tako mrki gila mozda nesto malo radi al nije to to , nama trebaju golovi od njeg, al juce kad sam vidio liverpoola , werdera porta chelski ljudi imaju drama napadace , onaj napadac iz porta lopez tako nesto neznam tacno sad mu ime lik je prejak trci skace shuta bori se lik volio bih da imamo igraca takog profila .

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2007, 13:26   #10849

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
AC Milan - June 0-0
KONAČAN PREDIKT
Old 29-11-2007, 17:49   #10850

Lukaka_zg

Registered User

Lukaka_zg's Avatar

Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
Lukaka_zg is on a distinguished road
Ja ne razumijem ovog ronalda-ne znam gdje se sad mogao ozljedit, sad su na gazzetti napisali da ce gotovo sigurno propustit juve a vjerovatno i japan-ja nekako mislim da ce se nece vratit do 2.mjeseca-katastrofa
Lukaka_zg is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2007, 17:59   #10851

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Pa ovaj Ronaldo nema srece nije uspio uvezat dvije utakmice da se ne povrjedi....Prva povreda na zagrijavanju na treningu druga povreda na zagrijavanju pred utakmicu svasta....
Sad ce bas bit zajbano protiv Juventusa umorni igraci Ronaldo i skoro Seedorf out nikog nismo dobili kod kuce jaoooo ako pobjedimo osvojicemo Scudetto

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006

Last edited by _MaJi_tz; 29-11-2007 at 18:01.
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2007, 18:06   #10852

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Ufff..kakva situacija oko Ronalda neznam koji je to peh ali stvarno ovo prelazi granice nemoguceg!!!Tako me je strah pred Juve jer je to mozda i odlucujuca tekma sezone,strah me onih njihovih rudara i igraca koji sam letaju za loptom,jedino sto me tjesi cinjenica da nam je odbrana poprilicno dobra.Neznam koliko ce Gila biti sposoban da se bori Chielliniem. Nadam se Kakinoj magiji i tome da tesko Clarence moze spojiti 2 lose tekme za redom..
Decki zna li netko jel Pipo konkurira za sastav i sta je uopce stim covjekom??
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2007, 18:20   #10853

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Pippo je bolestan ja mislim....i jos se ne zna da lice bit u ekipi u subotu

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2007, 20:22   #10854

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Ljudi Roni je gotov igrač...to je več svima jasno...on je svoje odradio. Kažu da će se sve češće ozlijeđivat i da će mu ozljede sve sporije zacijeljivat te da će imat jake bolove kad završi karijeru...šteta. Najveći do sada(napadač)
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2007, 21:31   #10855

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

ev idealne prilike za nekog od napadača iz mlađih pogona..kad neće milom hoće silom....

samo se nadam da če Rino 'pojesti' Chiellinia...digao se previše
Old 29-11-2007, 21:35   #10856

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Juventus na San Siro prvi put bez navijača, uvode se ID kartice
Zbog straha od novog vala nasilja na stadionima navijačima Juventusa i Napolija zabranjen je odlazak na utakmice Serie A koje se igraju predstojeći vikend. Zabrana će i dalje biti sve dok se ne uvedu identifikacijske kartice za sve navijače, čiji bi prototip već u prosincu trebao testirati Udinese.

Milanski šef policije naredio je Milanu 'da zatvori vrata San Sira' navijačima Juventusa, uz objašnjenje kako je to 'utakmica visokog rizika'. Tako na subotnjem derbiju, koji će najvjerojatnije prenositi mnoge europske tv kuće, po prvi put u povijesti neće biti crno-bijelih navijačkih obilježja.Specijalna komisija koja je oformljena nakon nedavne pogibije navijača Lazia, kaznila je i navijače Napolija. Oni u nedjelju neće smjeti u Bergamo na utakmicu protiv Atalante, a očekuje se kako će odlaska na gostovanja biti lišeni i navijači Genoe, Intera i Lazia.

Talijanske vlasti izvijestile su kako gostujući navijači neće moći pohađati utakmice koje se procijene kao visokorizične sve dok se ne uspostavi sistem identifikacijskih kartica navijača. Naime, planira se uvođenje 'putovnice' nazvane PassaSport kojem će pisati sve o tom navijaču.

Prototip te kartice, koja će sadržavati mikroprocesor i antenu kako bi se mogao kontrolirati ulazak navijača na stadion, već u prosincu trebao bi prvi testirati Udinese. "PassaSport ima istu tehnologiju kao i elektronička putovnica što jamči trenutnu identifikaciju osobe i ne može se krivotvoriti", rekao je Paolo Pepori, čelnik tvrtke Gep koja proizvodi te kartice.
Old 30-11-2007, 02:50   #10857

milanovac

Registered User

milanovac's Avatar

Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
milanovac is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA
Prototip te kartice, koja će sadržavati mikroprocesor i antenu kako bi se mogao kontrolirati ulazak navijača na stadion, već u prosincu trebao bi prvi testirati Udinese. "PassaSport ima istu tehnologiju kao i elektronička putovnica što jamči trenutnu identifikaciju osobe i ne može se krivotvoriti", rekao je Paolo Pepori, čelnik tvrtke Gep koja proizvodi te kartice.
Još kada bi se to uvelo u Hrvatskoj
Old 30-11-2007, 04:25   #10858

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Cini mi se da se previse dramatizuje oko utakmice sa Starom K****m.
Ma nisu oni tako jako vec su ekipe sa kojima su sada imali posla dosta slabe.
Ne zaboravite da ovakvi kakvi jesmo, smo se kvalifikovali u LP tako da smo opusteniji i mozemo se koncetrirat samo na Serie A.
Plus su nas oslobodili da ne igramo sledeca 2 kola (nakon Junetine), da bismo se mogli odmorit i pripremit za jos jednu titulu koja smo zasluzili, da postanemo Prvaci Sveta.

Dajte malo optimizma, jer verujte mi smucilo mi se da otvaram ovaj forum od raznih pesimistickih izjava, isto kao da ih pisu Interisti ili Junetine!!!

Dajte svi po jedan post i napisite: FORZA MILAN !!!

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2007, 06:26   #10859

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Ja mogu reci da nisam opusten ali sam na neki nacin opusten jer smo mi veliki u velikim utakmicama,samo da budemo dovoljno svjezi i odmorni..Max i Rino mopraju biti na visini zadatka,Clarence je upitan ali su velikie sanse da zaigra,ali sta vrjedi kad je nespreman
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2007, 06:52   #10860

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Ronaldinho: I Am The Black Sheep!

Despite being benched for the last two games due to tiredness, Ronaldinho seems to be in high spirits, for yesterday in training he joked that he was the "black sheep" of Barcelona...

Ronaldinho seemed to indicate that the furore over Edmilson's comments regarding a bad influence in the Barcelona dressing room has drawn to a close.

For during a simple passing exercise with his teammates, when Ronaldinho failed to receive the ball, he shouted, "I am the black sheep!"

Far from being an awkward moment, the player's colleagues were able to laugh it off, which can only be good news ahead of the side's clash with Espanyol on Saturday night.

However, this moment of joy cannot disguise the fact that Barcelona have some issues heading into the derby meeting.

With Eto'o likely to miss out and Henry already being a confirmed absentee, Ronaldinho may be drafted into action, and nothing less than an immediate return to form will do.

Training otherwise went normally at La Masia on Thursday, with Edmilson returning to training as his injury situation improves, while Lionel Messi and Eidur Gudjohnsen concluded their own sessions with a spell in the gym.

Lilian Thuram and Oleguer joined injured pair Thierry Henry and Silvinho in the gym, while Deco and Giovani dos Santos trained only lightly.
milanista mosta is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules