![]() |
|
|
#10876 |
|
Registered User
![]() |
gledajte, igraju pirlo i kaka, ne mozemo ne pobijedit
![]() vec sam cijeli tjedan u euforiji zbog tekme, stoga: Milan juve 5-0 kakax2,gilax2,pirlo KONACAN PREDICT |
|
|
|
|
|
#10877 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Boli se vas kurac,vi ćete gledat utkmicu. Skoro uvijek kad igraju Milan i Juve meni nešto izleti. Od svih dvoboja ovaj sam daleko najmanje puta gledo,uvijek neštoooooooooooooooooooo..
Inter - Milan skoro nikad nisam propustio no ovaj derbi skoro uvijek. Zaštooooooooooooooooooooooooo ![]() U pičku...m******u |
|
|
|
|
|
#10878 |
|
Registered User
![]() |
Materazzi:“Gattuso is like a brother to me and one time in the disco I had to give it to someone to defend him. On the field however it is a totally different matter.”
|
|
|
|
|
|
#10879 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Jedva čekam!!! Gledat ću s prijateljem koji je Juventino, bit će ludo
![]() Ali OBN i dalje ne nagovještava da će biti prijenosa, imate li vi kakvih novosti??
|
|
|
|
#10880 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Uff ovaj osjecaj se nemoze opisati sto bi se reklo Dan D,Carlo poziva na igru kao i protiv Manchestera,igraci su nabrijani..na San Siru ce biti skoro 80.000 dusa neznam kad je zadnji put tolika posjeta bila.Po meni je dobro sta Ce oni ici sa 2 napadaca nosonjom i trezom,znaci imamo priliku uzeti sredinu markirati Nedveda(opet duel Gatto i on) i otvarati prostor Kaki i Gili,nadam se ulasku Pipa u 2 pol.
jedino sta me malo zabrinjava taj odredjen umor i pritisak ali Milan je najiskusnija ekipa koja je hodala zemljom tako da ![]() |
|
|
|
|
|
#10881 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10882 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
ja sam gledao na netu, ok thanx!
FORZA RAGAZZI !! ![]()
|
|
|
|
#10883 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
a sta ti je sad iskrslo ![]()
|
|
|
|
|
#10884 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ljudi i ja radim veceras...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Ubit cu seeeeeeee.. Ovo cekam dvije godine........ Aaaaaaaaaaaaaa... Forza Milan... Forza Gillaaaaa...
|
|
|
#10885 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Forza Milan , Milan Champione
|
|
|
|
#10886 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
JOJ večeras je LUDILO LUDILO LUDILO
Joj 3-ca im negine mamu im je*em šugavu torinsku. Zivim za ovu pobjedu
|
|
|
#10887 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
meni je ipak bitnija pobeda protiv sugavog intera...jer kad milan izgubi od intera mene ceo novi pazar zajebava posto vecina zna da ludim za milan...........pobeda nocas...
|
|
|
|
#10888 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Milan unveil Club World Cup squad
Friday 30 November, 2007 Carlo Ancelotti has named his 23-man squad for the Club World Cup in Japan, including the injured Ronaldo and Marek Jankulovski. Milan are participating champions of Europe in the tournament that runs from December 7 to 16. Although Ronaldo and full-back Jankulovski are currently out of action, the Coach hopes to have them both back in time to play in Japan. Il Fenomeno has been ruled out of Saturday’s Serie A match with Juventus and most likely the Champions League decider with Celtic on Tuesday evening due to a recurring calf problem. Under FIFA rules Milan can bring 23 players, but Alexandre Pato cannot take part, as the 18-year-old’s registration can only be made official from January 2008. The Rossoneri only enter the competition from the semi-finals on December 13, where they will face one of Sepahan, Waitakere United and Urawa Red Diamonds. Boca Juniors enter from the other semi-final and the trophy will be assigned in Yokohama on December 16. Meanwhile, Boca Juniors have been told they cannot use new signing Juan Roman Riquelme in the Club World Cup. The Argentine just completed his move from Villarreal, but is not eligible because he missed the “strict deadline of Friday November 23 2007 for submitting a final list of players,” explained FIFA. Riquelme was not on the preliminary list handed in last week. Milan squad: Dida, Kalac, Fiori; Cafů, Maldini, Kaladze, Nesta, Simic, Jankulovski, Bonera, Serginho, Oddo; Emerson, Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Ambrosini, Brocchi; Inzaghi, Gilardino, Kakŕ, Ronaldo.
|
|
|
|
#10889 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10890 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Samo pobjeda veceras nista drugo kakva god samo nek upisu 3 boda protiv najvecih rivala....Nadam se da ce Curva Sud pomoci....
Sretno momcima a nama sretno i sto manje stresno gledanje tekme ![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|