AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2007, 15:26   #10906

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Da mi sad neko ponudi X uzeo bi ga, eto kako nasi igraju.
Zaisa smo pravi staracki dom. Kuja kad napada ODJEDNOM IH JE 4-5 U NAPADU A NASI DOK PRENESU SAMO LOPTU NA NJIHOVU POL to je vec 2 min i maravno svi su se vratili jer zaista ljudi ginu, ne znaju igrat ali nadoknadjuju TO borbenoscu...
Ako nesto Ancelotti ne promjeni izgubit cemo sigurno jer pojedinci jedva hodaju terenom, drugi su indisponirani , a treci sa mislima u Parizu na dosjeli Zlatne Lopte.
Old 01-12-2007, 16:09   #10907

wedran

Registered User

wedran's Avatar

Fave Players: maldini
wedran is on a distinguished road
cista katastrofa!!!!!!! toliko smo losi da je to smijesno!!! evo sad nas bonera pojacava u napadu kakav apsurd!!! pa sta je sa gurcufom anceloti debilu!!!!!!!!!
wedran is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 16:16   #10908

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

ko gleda utakmicu mislim da mu je jasno AKO ZELIMO IGARTI ligu prvaka i sljedce sezone nama u januaru treba minimalno 4 igraca .
Ovo je uzas. bruka i sramota. neki nocerino molinaro celini se igraju sa nasim zvjezdicama . SRAMOTA
Old 01-12-2007, 16:29   #10909

Filipus

Registered User

Filipus's Avatar

Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
Filipus is on a distinguished road
Bruka, sramota, zalost
Sta im je, kao da ovo nije ona ekipa koja je bila najbolja u Evropi prosle sezone
Filipus is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 16:52   #10910

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Znao sam da ce nas njihova agresivnost sjebati,jos onalo losi Seedorf i Gattuso..nasa igra je imala svoje trenutke ali jalovo je to sve bilo znali su ako markiraju Kaku i Pirla da ce nasa ucinkovitost biti 0.Chielini je prejak u duelima opet za odbranu nemam zamjerki Dida je u formi ocigledno nista ljudi treba uzeti WC..
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 23:26   #10911

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Milan - Juventus 0:0
KP.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2007, 06:08   #10912

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Hmm.Sta reci...Nije to bas ni tako cro kako vi kazete..Treba ipak uzeti u obzir da igramu svaki treci dan utakmicu,dok oni odmaraje..J..i ga to je tezina lige prvaka...
Forza Milan...
Old 02-12-2007, 06:34   #10913

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Gledaj ironije na poluvremenu Berlusconi napustio stadion i nije se vracao .
I zasto bi nije imao sta da vidi. Ako mu se sinoc nisu oci otvorile NE ZNAM kad ce, takodje i Galianiu i ostalim.
Nije samo problem u napadu to je definitivno...
Old 02-12-2007, 06:38   #10914

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Berlusconi je bolestan po nekim informacijama navodno gripa a tu je Galiiani nadam se da je covjek vidio da nam treba svjeza krv pored Patka barem jos 1 ili 2 igraca..
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2007, 08:08   #10915

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
nazalost, mi smo vec odavno navikli na onakva milanova bezlicna izdanja kao sto je to bilo sinoc...
kada nam gosti na san siru pocnu u formaciji sa dva napadaca i dva ofanzivna krila, a mi bez napadaca jer gila to nije i 5 igraca u vezi koj nemogu ostvariti domanciju na sredini terana onda to ne valja...
prvu su nas poluvrijeme potpuno nadigrali, drugo smo se malo stabilizirali, da je kaka ono pogodio s 5 metara, kud srece...
jedino me veseli forma dide, koji vec zadnjih nekoliko utakmica sjajno brani, kako je samo skinuo onu loptu brace...

cinjenica jest da su nasa dva igraca, seedorf i kaka, bili vecinom promatraci sinoc, ali meni najvise smeta sto mi nismo uspjeli ozbiljnije zaprijetiti juventusovoj obrani koja je igrala u smijesnom sastavu zebina-legrotalle-chiellini-molinaro...na papiru je ta obrana zrela za pet komada,ali eto realnost je malo drukcija
geoff is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2007, 10:29   #10916

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Evo dok je prenocilo sve pa da i ja napisem o tekmi....
Prvo ocekivo sam neku koreografiju Curve Sud ne znam sto nije bilo...Dalje sinoc se pokazalo sve kako smo neki momci i ja s ovog foruma pricali...Svjeza krv pojacanje to nama treba i jos jedan trener s velikim mudima.Sinoc je bila 3 utakmica nase ekipe u 6 dana sto dugo nije imala jedna ekipa,igraci umorni i stari jedva se krecu po terenu.Najvise pretrco Ambro a zasto? Zato sto nije igro u srjedu u CL.Igrace necu komentarista posebno nisu vala nesto ni zasluzili.Igraci Juventusa imali su veliku zelju i bili su odmorni tako da su nas trkom uspjeli u velikom djelu meca nadigrati...Nazalost gledam Inter vodi protiv Fiorentine u gostima i mislim da su danas osigurali novu titulu pobjedili su u prvom djelu sve vece rivale u gostima i nece imat tezak raspored u nastavku...Nadam se barem da cemo njih pobjedit i pokusat osvojit svjetsko klupsko ali ako budemo igrali ko juce tekso...
Gledam vodi se debata jeli dobar Gila ili ne?
Gila je dobar on ono sto radi to je solidno gradi se asistira osvaja faule kornere sve je to uredu ali nama Go treba....On nako da igra sa jos jednim spicem bilo bi dobro navlaci igrace na sebe proigrava ali onako on kad igra a sam u spicu po meni nema neke nafake...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2007, 11:02   #10917

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Službeno: Zlatna lopta pripala Kaki

Vezni nogometaš Milana i brazilske reprezentacije, Kaka', dobitnik je ovogodišnje nagrade za najboljeg nogometaša svijeta u izboru francuskog magazina France Football, Zlatne lopte.

Kaka je prvi nogometaš koji dobija ovu nagradu nakon što su u glasovanje uključeni sportski novinari iz ostatka svijeta. 96 novinara je davalo svoje glasove najboljim svjetskim nogometašima, a Kaka je na kraju dobio 444 boda.

Među prva tri su i nogometaši koji su se našli u najužem krugu za nagradu FIFA-e za najboljeg nogometaša svijeta, portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo, koji je dobio 277 bodova, te argentinski reprezentativac Lionel Messi, koji je dobio 255 bodova.

Do prošle godine najbolji se birao samo u krugu nogometaša koji igraju u europskim klubovima, dok su ove godine uključeni i nogometaši i novinari iz ostatka svijeta, što ovoj nagradi daje još veće značenje nego ranije.
Old 02-12-2007, 12:05   #10918

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff
nazalost, mi smo vec odavno navikli na onakva milanova bezlicna izdanja kao sto je to bilo sinoc...
kada nam gosti na san siru pocnu u formaciji sa dva napadaca i dva ofanzivna krila, a mi bez napadaca jer gila to nije i 5 igraca u vezi koj nemogu ostvariti domanciju na sredini terana onda to ne valja...
prvu su nas poluvrijeme potpuno nadigrali, drugo smo se malo stabilizirali, da je kaka ono pogodio s 5 metara, kud srece...
jedino me veseli forma dide, koji vec zadnjih nekoliko utakmica sjajno brani, kako je samo skinuo onu loptu brace...

cinjenica jest da su nasa dva igraca, seedorf i kaka, bili vecinom promatraci sinoc, ali meni najvise smeta sto mi nismo uspjeli ozbiljnije zaprijetiti juventusovoj obrani koja je igrala u smijesnom sastavu zebina-legrotalle-chiellini-molinaro...na papiru je ta obrana zrela za pet komada,ali eto realnost je malo drukcija
Ti bas ono pametan...
Seres bezze ba,ko je jos toj"zreloj za 5 kom"dao toliko!???Niko..Jer je to sasvim dobra odbrana..
Dalje...Koja to dva ofanzivna krila!???Braco i Nedved,to ti ofanzivna krila!???
Daj ba...!!!
Dalje...Imamo problema sa povredama,plus umor nasih igraca(reprezentativni nastupi skoro svih i liga prvaka)dok igraci Juventusa(gotov svi)odmaraju..
Dalje..Seres za Gillu,kojem je sviran ofsajd kada je izasao 1 na 1 sa Bufonom koji nije postojao,i kome nije sviran cist penal(talijanski novinari se slazu 100%)a nisi spomenuo kako je Pipo promasio 100% sansu,i usrao jos jednu kada je pokusao da doda do Kake i nabio je Bog zna gdje...
Dalje...KAko to kad smo vec navikli na Milanova bezlicna izdanja (odavno kako ti kazes),svake godine osvojimo trofej,ili smo na korak do njega!!??
Sve u svemu malo realnosti bi nam dobro doslo,treba razumiti i igrace,pa nisu masine...

Forza Milan...
Old 02-12-2007, 12:09   #10919

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Gila nije dobar već 3 godine, to je toliko jasno i očito! nek idu k vragu, u Parmu ili di već želi...boli me! Mi smo sa Van Bastena, Weah-a, Sheve...spali na Gilu koji ne zna poltu dodat!! Ne ne može nego NEZNA!!!! Fuj!

Serginho ili Oddo - tko je lošiji?? Danas gledam Interove bekove: Zanetti, Maicon, Maxvell, Chivu! Ubijaju!

Mi imamo u prvoj postavi bekove koji su u obrani rupa a naprijed ne moguz pretrčat i predriblat nikoga, a kamoli centrirat. Vidjeti onakvog Maldinia je također bilo tužno i jadno, jebiga.

Igramo sa 5 veznih i ne možemo kontrolirat sredinu protiv Nedveda-Zanettia-Nocerina-SALIHAMIDŽIĆA!! KOji k....?? Sramota!

A pazite Carlov interwiew: " sve je bilo dobro, bio je penal...ronaldo ce su uskoro vratiti u formu..." ma odvratno! mi se sada uzdamo u nekog klinca koji ima 18 godina i nije nikada zaograo za Milan?? Ako Barlusconi i Galliani ne žele više zapravo voditi Milan onda nek odjebu! Eto to je moj stav pa nek sad kaze ko sta misli. Svjetski kup? PA ŠTA? Koliko smo scudetta osvojili u 10 godina? 2? 1 ?

Nema ultrasa, igramo sramotno protiv jos jadnijeg Juveta...uzas.
Old 02-12-2007, 12:12   #10920

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto
Ti bas ono pametan...
Seres bezze ba,ko je jos toj"zreloj za 5 kom"dao toliko!???Niko..Jer je to sasvim dobra odbrana..
Dalje...Koja to dva ofanzivna krila!???Braco i Nedved,to ti ofanzivna krila!???
Daj ba...!!!
Dalje...Imamo problema sa povredama,plus umor nasih igraca(reprezentativni nastupi skoro svih i liga prvaka)dok igraci Juventusa(gotov svi)odmaraju..
Dalje..Seres za Gillu,kojem je sviran ofsajd kada je izasao 1 na 1 sa Bufonom koji nije postojao,i kome nije sviran cist penal(talijanski novinari se slazu 100%)a nisi spomenuo kako je Pipo promasio 100% sansu,i usrao jos jednu kada je pokusao da doda do Kake i nabio je Bog zna gdje...
Dalje...KAko to kad smo vec navikli na Milanova bezlicna izdanja (odavno kako ti kazes),svake godine osvojimo trofej,ili smo na korak do njega!!??
Sve u svemu malo realnosti bi nam dobro doslo,treba razumiti i igrace,pa nisu masine...

Forza Milan...
Ti nisi normalan, kakav jebeni penal? Ono povlačenje nije bio penal, to je k...c.
KAkave ozljede???? Jednu ozljedu imamo - Jankulovski! Ronaldo i Emerson su bivši nogometaši, iako sam još i polagao neke nade u Emersona.

Malo lako zaboravljaš tko je Pippo Inzaghi, a tko je Gilardino!! Pippo je za Gilu PELE!

Malo realnosti? REalnost je da smo 9-ti ili koji već i da igramo loše - eto to je realno, pa sam ti pričaj šta želiš.

Kada sam ja govorio da Carlo zna samo vodit ekipe koje imaju vrhunske igrače koji sve rade sami svi su se smijali, evo ga sad. Najgori start u povijesti, fino...i ti tvrdiš da svo ok...ne znam stvarno kako si došao do toga.

Tags
balkan

Posting Rules