![]() |
|
|
#10936 |
|
Registered User
![]() |
Moram priznati, da sam totalno razočaran sa curvom, nijedne zastave, jedan transparent za preminulog Sandrija(R.I.P. Gabriele) a što se tiče navijanja totalna nula.Pošto se igralo sa merdama očekivala se edinstvena atmosfera al eto ništa od ništa.Stadion je bio pun osim trečeg ringa nad curvom nord.Što se tiče igre pohvalno Dida, Nesta, ostali ništa vrijedno.Kaka se trudio i vukao mnoge napade , nekoliko puta osvojio je puno prostora al nije imao kome dodati.Serginho loš,Oddo ,trebamo nove snage na bokovima i u napadu,to se vidi iz satelita. Inače stadion je fantastičan .Slike ču nalimat kasnije , jer totalno sam sjeban od avtobusa,trebam se odmorit.
FORZA MILAN |
|
|
|
|
|
#10937 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
curva nije navijala radi protesta prema muriji koja radi represiju na krivim mjestima!Samo cu vam iz primjera naseg kluba(MilanClubRijeka) reci,znači otkad se sranje desilo sa onim policajcem prije 7-8 mjeseci mi više ne možemo dobiti karte kao prije nego moramo ići na blef i kupovati karte pred stadionom što je za velike tekme uzaludno jer ih nećemo naći!Razlog tome je što je murija zabranila svim organiziranim skupinama navijača kupovanje i rezerviranje karata,a mi smo organizirana skupina!!Ono što sam već par puta naglašavao jako me smeta izjednačavanje mene sa nekim huliganom za kojeg svi znaju i ništa ne poduzimaju!Da ne govorim o biseru sa imenima na kartama koji recimo na jugu Italije ne postoji,a tamo se najviše sranja dešava!Najnoviji biser je bio u subotu gdje se imena na pretplatama nisu mogla mijenjat što je strašno jer klubovi navijača kupe svake godine pretplate da njihovi članovi mogu biti sigurni da idu na bilo koju tekmu i dosad je pravilo bilo da se ime može promjeniti prije tekme ili na netu bez problema!Uopće ne razimijem razlog zabrane mijenjanja imena??Mi iz MC Rijeka,Novigrad,Zadar,Slavonija imamo 4 pretplate i u subotu su dečki jedva ušli jer pretplata normalno nije na njihovo ime(svaki put idu drugi ljudi)!Čak i ja koji sam malo je reći fanatik za tekmama polako gubim volje i živce za ići jer mi to sve pomalo gubi smisao!Došlo je do te mjere da ako ovako ostane ko što je sad bojim se da će se naši klubovi navijača u Hrvatskoj ugasiti jer naprosto nemaju smisla!Mi više svojim članovima ne možemo osigurat karte pa time im znači ništa ni ne nudimo!!Recimo sad ide iz Rijeke na Celtic 40 ljudi i idemo bez karata tj. kupit ćemo ih pred stadionom,ovaj put neće biti problema jer tekma nije sasvim top pa će se karte naći,ali recimo da dolazi Manchester,Inter,Real,Barca ne moramo ni pomislit na karte!Prema tome Curva protestira sa razlogom,a nogomet će sve više biti bez pravih i najglasnijih navijača koji žive za svoj klub 24 h dnevno!
![]() |
|
|
|
|
|
#10938 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Za Celtic ce biti jako malo navijaca ako cifra predje 50.000 bice super.
Dobra vjest da je kod Ronalda u pitanju laksa ozljeda i da ce biti u Japanu,cak postoji mogucnost da danas i trenira sa ekipom. |
|
|
|
|
|
#10939 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja sam spomenup Liverpool i opet cu ga spomenut jer vidim da je Rinogattuso nesto spominjao.
Ja sam gledao Liverpool zadnje 2-3 tekme i vjeruj mi da im mi ne bi primirisali golu a fasovali bi minimalno 3 od njih sa onakvom igrom kao protiv Stare Kuje. Ja sam samo realan i u ovom trenutku smo jedna od najlosijih ekipa (iz kreme fudbala) i nemamo se cemu nadat, a samo Liverpool ima 5 napadaca od kojih bi svaki imao mjesto u Milanu u ovom trenutku. Nazalost. Spominju danas i Mourinja nesto kao da pregovara sa Nasima, to bi bio napredak a sa njim bi sigurno dosla i pojacanja. I svi smo mi uz Milan i kad vodi i kad gubi ali sa kritikama moramo kad su je zasluzili isto kao i sa pohvalma kada ih zasluze.
|
|
|
#10940 |
|
Registered User
![]() |
Trebaju nam dva bocna, jedan napadac, jedan vezni i golman.
Recimo, Dani Alves, Zambrota, Drogba, Nasri, i Frey. Sasvim prihvatljivo a jos na ljeto ako bude Lampard slobodan kao sto kazu uzeti i njega , a pojedincima se zahvalit. ![]()
FORZA AC MILAN FORZA B H FSilvio Berlusconi kralj Last edited by uvijek_rossoner; 03-12-2007 at 10:45. |
|
|
|
|
|
#10941 |
|
Registered User
![]() |
@rinogattuso
ne slazem se da je carlo pronasao prosle godine ikakav lijek za lp, jer je onaj sastav koji je pobijedio manchester i liverpool dozivio debakl protiv intera u 10 mjesecu 2006. kada smo gubili 3-0 i bili neprepoznatljivi...stoga je stvar ocito u zelji pojedinih igraca... @sale kao i uvijek, ti kazes realne i pametne stvari |
|
|
|
|
|
#10942 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
na ljeto je slobodan Lampard za jako malu lovu, i ako nekim čudom, da- čudom, milan uzme Mourinha, vjerujem da bi nam se Lampard savršeno uklopio u formaciju vezne linije. Neke novine kažu da smo zainetresirani za Drenthea kojega Real više ne želi... ne znam zašto jer je super igrač.
Bekovi? S ovim bekovima ne možemo osvojiti scudetto, to je tako i gotovo. Napadači? Toni, Drogba, Benzema...šta ja znam, ima ih... Pato sigurno nije dovoljan koliko god moze biti dobar uopće. Bez par vrhunskih igrača nemamo što tražiti ni sljedeće godine u prvenstvu, a već 2 sezone gubimo scudetto u 11 mjesecu! Zar nije to sramotno?? To je još jedan od rekorda koje je Carlo srušio! uz nevjerojatan niz bez pobjede na San Siru ) za to treba biti majstor ), najlošiji start u povijesti, 9-to mjesto sa Juventusom koji je imao Moggia, izgubljeno prvenstvo sa najjačom Parmom u povijesti koje je moralo biti dobiveno, 3 finala LP u 5 godina, 2 zlatne lopte njegovim igračima u 5 godina, stvoren Pirlo... otjeran Sheva,,, Carlo je raznolik trener! I to što je Sale rekao, pa Kaka' je živčan kao pas kada igra za Milan jer covjek nema s kim igrati jebote! Pa Seedorf igra vrhunski samo kada se super spremi, Pirlo isto, a Gila i bekovi nikad! Osim njih tu su 2 veznjaka koji ne mogu ništa prema naprijed. Jel to normalno??
|
|
|
|
#10943 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
a ovo danas što vidimo po stadionima što nam donosi tv moderni fudbal nije ni 5% navijača..nažalost...
|
|
|
|
#10944 |
|
Registered User
Fave Players: All Milan's,David Villa,Cesar Delgado
![]() |
Sutra idemo po prvo mjesto u skupini i osvetiti se za onaj šugavi poraz u Glasgowu.Klade mirišu x(2.10) i stavljaju sulud koef na nas(2,50),ali ja sam potpuno uvjeren da tučemo!!!
MILAN-CELTIC: CALLED UP ROSSONERI MILANELLO - Carlo Ancelotti has called up 19 players for tomorrow's match against Celtic: GOALKEEPERS: Dida, Kalac; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Aubameyang, Gilardino, Inzaghi.
|
|
|
#10945 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
hmm za sutra neznam sta da kazem poslije juventusa ja mislim da ce biti X jedan veliki necemo valjda oborit ovaj rekord
. bitno je da se niko ne povrijedi ..
|
|
|
|
#10946 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Mrki...Nije Shewa otjeran ba,pobjegao je ako kuja(majku mu),i ako je obecao navijacima da nigdje neide!!!
To mu je hvala za sve sto je Silvio uradio za njega!!!! Smece....Boli me sto ovo kazem jer mi je nekada bio veoma drag... Forza Milan!!!!
|
|
|
#10947 |
|
Registered User
![]() |
Posto smo prosli dalje ja bi volio da nas Celtik dobije.
Mozda bi doslo do promjene trenera a u januaru i neka pojacanja ![]()
|
|
|
#10948 |
|
Registered User
![]() |
Ma daj geof o cemu to pricas!!!Ev pitanje za tebe,Kada je Milan poceo igrati bozicno drvce tj. 4-5-1 ambro je do tada maximalno grijao klupu,ja sam rekao da je prilagodio sistem igre igrackom kapacitetu sto je istina!!a drugo je to sto ti nevolis Carla pa si sljep na odredjene stvari.I protiv Intera je milan odigrao sjajnu tekmu ti vices 3-0 a zasto nestavis konacan rezultat 3-4 bili smo uhvatili intera za muda,oni su tu tekmu imali srece kao nikada..
Seva otjeran pa nemogu da vjerujem da tako neko moze reci,posebno Milanov navijac i clan ovog foruma koja neistina da zaboli!! |
|
|
|
|
|
#10949 |
|
Registered User
![]() |
P.S. volio bi da sutra poderemo Skote pod svaku cjenu samo radi vas koji kalkulirate kao da je Milan Piacenza ccccc
|
|
|
|
|
|
#10950 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ko mi briše postove?