![]() |
|
|
#11026 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
http://www.onlinefootballmanager.co....e&lang=serbian
pravis sebi ekipu(od recimo AC Milana) MOLIMO POGLEDAJTE |
|
|
|
|
|
#11027 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
i ovo
Dobrodosli na Online Football Manager! To je zabavna i izazovna internet igra gde mozete voditi svoj najdrazi fudbalski klub! Bićete suočeni sa menadzerima iz celog sveta. Fudbalski mečevi, koji sadrze sve elemente stvarnog fudbalskog meča, biće svake večeri odigrani u virtuelnom svetu. Imaćete punu kontrolu nad svojim timom: odlučivaćete o taktici, u kojoj formaciji ćete igrati, koje ćete igrače kupiti, kako ćete razviti vas stadion, i jos mnogo toga. Pokazite svetu da ste najbolji menadzer! |
|
|
|
|
|
#11028 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Interesantno!!!
|
|
|
#11029 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
![]() |
Pa ovo je sramota vidite šta radi najbolji strijelac svih europskih liga
http://www.youtube.com/watch?v=I4L398qxaaE molim vas pogledajte
Last edited by milanovac; 06-12-2007 at 11:49. |
|
|
|
|
|
#11030 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
sta ima tu it sramota , pa ja mogu kladit da 90 % igraca baci pis ovako il onako na terenu
... boli ga briga
|
|
|
|
#11031 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11032 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
nije ni prvi ni zadnji koji je to uradio...nije da ga opravdam ali...Bože moj...
|
|
|
|
#11033 |
|
Registered User
![]() |
Aktualni europski prvak imat će vrlo zgusnut raspored početkom sljedeće godine što je posljedica nastupa na skorašnjem Svjetskom klupskom prvenstvu koje će se održati u Japanu.
Zbog nastupa u Japanu, Milan je morao odgoditi utakmice talijanskog prvenstva protiv Reggine i Livorna, a još od ranije ima zaostali dvoboj protiv Atalante koji je prekinut već u sedmoj minuti zbog divljanja navijača. Prema novome rasporedu utakmica Atalanta - Milan igrat će se 23. siječnja, Reggina - Milan 30. siječnja, a Milan - Livorno 13. veljače. Kako je Milan izborio i nastup u osmini finala Lige prvaka, a još uvijek je u konkurenciji i u talijanskom Kupu, to znači da će "crno-crveni" igrati po dvije utakmice svakoga tjedna od 13. siječnja do 9. ožujka
|
|
|
|
#11034 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
auu tezak raspored pravoo neznam kako cemo , trebaju nam pojacanja .... jer protiv ovih timova tesko cemo dat go to znaci umoran nasih igraca tako da tesko mozeo ista napravit slijedece polu sezone ...
|
|
|
|
#11035 |
|
Registered User
![]() |
da stvarno je težak raspored
|
|
|
|
#11036 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
da težak je
|
|
|
|
|
|
#11037 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
pa to je montaza
|
|
|
|
|
#11038 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo ja predlažem da prekinemo sa predictima ako necemo zbrajati bodove, ili da svatko sam sebi zbroji i da si ispiše rez. pa ćemo onda skovati novu tablicu. Znači za odigran predict 1 bod, za pogođen tip 1 bod, za točan rezultat još 1, za svakog pogođenog strijelca ( milana ) još 1!
Slažete li se? Mislim da nitko neće varati, niti ima potrebe jer ionako nemamo nagradu, ovo je samo zabava. A ako netko i bude varao uvijek se sve moze ponovno zbrojiti i onda nekoga stavimo na stup srama kako mi Gilu ![]() Ako se slažete ja bih mogao ispisati točno sve naše rezultate i strijelce pa da znate uspoređivati. P.S. Ronaldo opet ozlijeđen, mislim da je s njim gotovo. A mene su zvali da idem na Milan-Inter ali nisam nasao nikoga tko bi isao samnom a nisam zelio putovat sam pa sam morao odustati - neeee! Goeff, čekam te da idemo zajedno na drugi derbi na proljeće ![]()
|
|
|
|
#11039 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Nije Ronaldo opet ozljedjen neg je ljecnicki tim odlucio da netrenira jos koji dan jer hoce da izbjegnu svaki moguci rizik,prva tekma nakon WC Ronaldo ce igrati!!
Kalac izjavio da je Pato prava napast za golmane da mu na svakom treningu para mrezu,samo rjeci hvale za Patka ![]() |
|
|
|
|
|
#11040 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Kalac laže!! hahahaha! mora reći što mu kaže Galliani da bi se spasio jer nije nikoga doveo... šalim se naravno. Svi jedva čekamo Pata da proigra. Novi Romario u Milanu!
Roonie nek se samo spremi jer naše sljedeće tekme poslje WC su presudne. A nakon 1.1.2008. priključujue se Pato a nadam se i još koji igrač. ( benzema naravno )
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|