![]() |
|
|
#11101 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
benzema je izjavio da mu je zelja da igra za milan..zato trba da ga dovedemo sto pre..decko ima 19.godina a vec postaje ubica golmana..ako nam on promakne bolje da se ubijemo....
|
|
|
|
#11102 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11103 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Sinoc me Benzema odusevio...Stvarno je zvijer..
Sto se tice danasnje tekme,mislim da smo prilicno lako dosli do pobjede..Neki igraci su igrali nonsalantno,i sa pola snage,ali u Finalu moramo zapet!!! Forza Milan..
|
|
|
#11104 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#11105 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
![]() |
Nakon što je osvojio Zlatnu loptu u izboru francuskog magazina France Football, Kaka je proglašen najboljim nogometašem svijeta i u tradicionalnoj anketi britanskog magazina World Soccer.
Veznjak Milana i Brazila slavio je ispred Argentinca Lionela Messija i Portugalca Cristiana Ronalda. U izboru su sudjelovali čitatelji World Soccera iz 48 zemalja svijeta, a Kaka je pobijedio s 52.8 posto glasova. Time je postao tek drugi igrač u 26-godišnjoj povijesti ovog izbora koji je dobio više od 50 posto glasova. Do sada je to pošlo za rukom jedino Michaelu Platiniju 1984. godine. Za najboljeg trenera izabran je menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson, kojem je to treće priznanje tog magazina. Drugi je bio Juande Ramos, a treći Carlo Ancelotti. Nagradu za najbolju reprezentaciju dobila je vrsta Iraka koja je priredila senzaciju osvojiši naslov prvaka Azije.
|
|
|
|
#11106 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
i to sto kazes.. ![]()
|
|
|
|
|
#11107 |
|
Registered User
![]() |
izgleda da ronaldo igra u spicu sa gilom..
|
|
|
|
#11108 |
|
Registered User
![]() |
izgleda da ronaldo igra u spicu sa gilom..
|
|
|
|
#11109 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
DaBogda!!!!
|
|
|
#11110 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ja mislim da su objavili da R99 nece igrati na CWC nece nista da rizikuju....A Gall je izjavio da ipak Ronaldo ostaje u Milanu,nakon svig ovi povreda
|
|
|
#11111 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Zambrotta od siječnja u Milanu?
U zadnja dva mjeseca je vladala neizvjesnost hoće li talijanski reprezentativac Gianluca Zambrotta napustiti Barcelonu ovog siječnja, ali sad je izvjesno da će za koji dan Zambrotta navući crveno-crni dres. Katalonski mediji su sa sigurnošću govorili kako Zambrotta igra svoje posljednje utakmice u Barceloni, ali su odlazak negirali sam Talijan, kao i njegov menadžer. No, izgleda kako su ipak istinu govorili mediji. Naime, sada je i sam Zambrotta najavio kako se sprema za povratak u Serie A (Milan je želio dovesti Zambrottu još one godine kada se saznalo kako će Juventus postati član Serie B). Tada Milan nije uspio, ali sada je znano kako će u siječnju zahvalni igrač odjenuti crveno-crni dres. "Suočeni smo s njegovim odlaskom i spremni smo prihvatiti sastav bez njega", poručio je i trener Barcelone Frank Rijkaard za kojeg čelnici Barcelone tvrde kako je prilično siguran na trenerskom položaju. |
|
|
|
|
|
#11112 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Vrlo dobra vijest konacno samo da se jos ostvari i xtra i onako nam fali dobrih bekova a zamb moze pokrit obje strane....jos nema nista na obn da ima utakmice sutra????
|
|
|
#11113 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Kaka: Nismo favoriti protiv Boce
Najasjajnjija nogometna zvijezda Milana, Kaka, naglašava kako njegova momčad ne ulazi u finale klupskog SP protiv Boca Juniorsa u ulozi favorita. Finale je finale i teško je reći ko je favorit. Obje momčadi imaju svoje aduta za pobjedu. - rekao je Kaka. Šteta je za publiku što Juan Roman Riquelme neće nastupiti, ali svakako je dobro za nas, jer je on odličan igrač koji može odlučiti utakmicu. Ovo je jedini trofej kojeg u dosadašnjoj karijeri nisam osvojio i zbog toga ova utakmica ima za mene još veći značaj. - rekao je Kaka.
|
|
|
#11114 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Evo nakon zdravstvenih problema da vas sve pozdravim ....poz svima ...ps.s dosadilo mi vise lezati pa sam bacio tipkovnicu u ruke...
![]() |
|
|
|
|
|
#11115 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Pozdrav svima od mene.. Nisam bio duzhi period,imao sam velikih problema u porodici
Nadam se da mi ne zamjerate... Nisam bash neshto ni pratio kako igra nash voljeni tim,niti sam bio informisan o bil chemu shta se deshava! Nadam se da cu biti redovniji,mada i dalje imam velikih problema,ne bih sada da javno pricham mada pokushacu da budem redovniji!
|
| Tags |
| balkan |
|
|