AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-12-2007, 18:52   #11146

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Maldini definitivno odlazi na kraju sezone

Kapetan i legenda Milana Paolo Maldini (39) odbacio je sve špekulacije o eventualnom nastavku jedne od najvećih i najuspješnijih karijera svih vremena nakon podizanja još jednog trofeja i to 26. u dresu Milana, kojega je prvi put obukao u siječnju 1985. godine.

"Ova pobjeda je nešto zaista sjajno za mene. Jako je teško igrati sa 39 godina u tako velikom klubu kakav je Milan. Ovaj klub mi je uvijek pružao mogućnosti da se borim za najveće svjetske trofeje i danas osjećam veliko zadovoljstvo za ovo što sam postigao, mogu prestati igrati nogomet bez ikakvog žaljenja. Postigao sam sve što sam poželio u svojoj karijeri, prestat ću igrati u lipnju, ali do tog momenta želim uživati u svakoj utakmici koju igram usprkos konstantnim bolovima u koljenu." rekao je bivši kapiten Azzura, koji je i rekorder po broju nastupa za aktualne prvake svijeta sa 126 nastupa.

Maldini je osvojio Ligu prvaka nevjerovatnih pet puta, trenutno je u još nevjerovatnijoj 23. sezoni u Milanu, skupio je i 604 nastupa u Serie A postigavši 28 pogodaka, osvojio je Serie A sedam puta, pet europskih superkupova, jedan italijanski kup, četiri italijanska super kupa i tri titule prvaka svijeta.

Milan će nakon njegovog oproštaja povući broj 3, ali nije nemoguće da se taj broj ponovo aktivira ukoliko jedan od njegovih sinova nastavi očevim stopama, što u obitelji Maldini nije neobično, jer je i Paolov otac Cesare bio dugogodišnji kapetan Rossonera.

Trener Milana i njegov nekadašnji suigrač Carlo Ancelotti izjavio je: "Paolo je pokazao da je veliki prvak, ima 39 godina i nakon toliko godina ponovo igra na lijevom boku bez ikakvih problema. To samo pokazuje kakav ima karakter. Igrači poput njega daju samopouzdanje cijeloj ekipi."
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2007, 06:06   #11147

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
kako je lepo biti navijac milana svakih sest meseci neki trofej...
Old 17-12-2007, 06:50   #11148

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Ekipa,potvrdjeno je od strane Galliania da ce biti pojcanja u Januaru sad nista nije rekao koje su opcije uz Pata,Svjetskim Prvacima pridruzice se jos koje ime Nadam se Zambrotti..bilo bi sjajno
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2007, 07:36   #11149

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Berlusconi mašta o brazilskom triu u napadu

Predsjednik Milana Silvio Berlusconi je izrazio želju da u momčadi na proljeće vidi brazilski napadački trojac Kaka - Ronaldo - Pato.

Berlusconi je izjavio kako se nada brzom povratku Ronalda na teren, dodavši kako smatra da su njegovi problemi uglavnom psihološke prirode.

"Navikli smo kreirati nogometnu povijest." rekao je Berlusconi nakon pobjede u finalu svjetskog klupskog prvenstva, dodavši: "Iz tog razloga sanjam o tome da na terenu vidim trojac brazilskih čarobnjaka, Kaku iza leđa Ronalda i Pata. Naravno, na ovaj način ne želim umanjiti vrijednost Pippa Inzaghija ili ostalih igrača."

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2007, 08:51   #11150

milanovac

Registered User

milanovac's Avatar

Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
milanovac is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DavieBoy
Stari moj bez uvrede i omaložavanja tvog truda,ali ipak mislim da ima mnogo boljih foruma koje svi posjećujemo,bolje bi ti bilo da se okupiraš oko jedne teme jer ipak kolko vidim obuhvatio si mnogo životnih područja što nije svima zanimljivo,pogotovo nama koji više pratimo nogomet i milan,mislim nas ne zanima kuhanje,ribolov,auti...moj savjet je da se beze ne zajeb sa tim besplatnim forumima probaj stvarno nešto bolje izkemijat jer mene osobno ne privlači,to je samo moje mišljenje,za ne govorim u ime cjeline...
p.s. pogledaj malo forume milaneza iz crne gore,hrvatske,madjarske, pa ćeš skužit o čem ti pričam...nedaj se...pozdrav

Ja sam tamo moderator a ne admin pa ja ne mogu mijenjati forum
Old 17-12-2007, 10:10   #11151

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
KAKA:I Want Milan Forever

AC Milan superstar Kaka has declared that he wants to stay with the club for the rest of his career.

The Brazilian magician was in scintillating form yesterday, scoring once and setting up both of Filippo Inzaghi’s goals as the Rossoneri defeated Boca Juniors 4-2 to win the FIFA Club World Cup in Japan.

Before the match Milan Vice President Adriano Galliani stated that Kaka would sign a new, long-term contract with the club in the summer, and that he swore he would remain until he retired.

"On the 30th of June of next year, Kaka will sign on until 2013," Galliani said.
"Kaka has sworn that he will remain at Milan for his entire career. He gave his word. He's our symbol and our flag."

Kaka himself has now confirmed that this is exactly his intention.
“It's great here, I want to stay forever," the 2002 World Cup winner smiled.

Kaka has had a magnificent year, winning the Champions League, European Super Cup, World Club Cup and the Ballon d’Or.

He is also expected to pick up the FIFA World Player of the Year award, when the winner is announced today.

Two AC Milan players have picked up the prize in the past; Marco Van Basten in 1992 and George Weah in 1995.

E to je prava vest,to nas interesuje.

Last edited by bojan; 17-12-2007 at 10:14.
bojan is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2007, 10:46   #11152

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Gledajte ovo

TRENER Manchester Uniteda Sir Alexa Ferguson izgleda vrlo je odlučan u namjeri da na Old Trafford dovede mladog napadača Lyona Karima Benzemu, prenosi The People.

ZA 19-godišnjeg Benzemu, koji se najavljuje kao novi Henry, Ferguson je nedavno bio i na razgovoru kod Glazera kako bi bio siguran da će ovi pod svaku cijenu dovesti spomenutog Francuza marokanskih korijena.

Transfer je već bio dogovoren prije tjedan dana, ali je nastup Benzeme protiv Rangersa bio upravo brilijantan, pa su čelnici Lyona naglo odustali od dogovora te zatražili ipak veću svotu novca.

Navodno, u igri je tada bila zamjena Mikel Silvestre i Louis Saha za Karima Benzemu, a sada čelnici kluba sa Gerlanda traže još šest milijuna funti.

Da, upravo toliko vrijede dva gola mladog Wunderkinda škotskom klubu u srijedu, koji su na kraju krajeva i odveli Lyon u knock-out fazu Lige prvaka. Ali, nakon te utakmice, više ni Ferguson ne dvoji, sada je svjestan da se radi o klasnom igraču, za kojeg na novcu ne treba štedjeti.

Ukoliko se uzmu u obzir nekakva prosječna vrijednost spomenutih igrača, visina iznosa kojeg Ferguson namjerava isplatiti jest negdje oko 21 milijun funti.
Old 17-12-2007, 10:50   #11153

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by costacurta
http://shrani.si/?8/5h/13aQT9Nu/nuovadef.jpg
I još nešto interimovič, dok ti čekaš na jednu običnu ligašku utakmicu protiv Cagliarija, milanisti širom svijeta slavimo još jednu kantu (treču ove godine ) osvojenu na svjetskom klubskom prvenstvu u Tokiu.
Dal nije nogomet pravedna stvar?!?!!!
E jbg Milanisti, vi sve shvatate kao provokaciju. Malo sam se šalio a i mislio sam da ce Boca sa svojom hitrinom i tehnikom napraviti vise problema vasoj staroj i sporoj odbrani. Cestitam na trofeju, dobro je da je Milan to uzeo jer to pokazuje da serie A još uvijek ima kvalitetu.

Zalosno je da je toliki pad gledanosti u Calciu i bojim se da ce Englezi i Španci polako bjeze i da su im lige sad puno jace. Zato svaki uspjeh talijanskih klubova(pa bio to i Milanov) dobro dođe za popularizaciju Calcia.

No pustite Vi Bocu, vidjecemo u nedjelju kako ce "svjetski prvak" da prođe?! Malo mi je glupo kad se ovi derbiji igraju u 15.00 h .
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2007, 10:55   #11154

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Silvio makes Pato prediction

Milan President Silvio Berlusconi has added to the hype surrounding the arrival of Brazilian starlet Alexandre Pato. “He’ll score 30 goals.”

The Rossoneri signed the 18-year-old from Internacional this summer, but he will only officially join Milan on January 3.

With the European champions’ Serie A campaign struggling to get off the ground so far, the weight of expectation on Pato is immense.

“We are expecting a great champion who will bring some life to the squad,” Berlusconi told the Milan Channel.

“I spoke to Carlo Ancelotti about what Pato could bring to Milan and he told me that if he continues to do what he does in training he will get 30 goals by June.”

As Pato’s career takes off, compatriot Ronaldo seems to be in decline after persistent injury problems.

“We are all waiting for Ronaldo,” the Milan chief maintained.

“In the last six months he has barely played, despite his respectable wages. The tests haven’t managed to find a cure, but there is something troubling him and if this carries on I will have to take him to Lourdes!”

Paolo Maldini has announced his expected retirement at the end of the season and Berlusconi had high praise for a great servant.

“He has the career of an extraordinary man and an extraordinary champion,” he enthused.

“You couldn’t ask for more. He has made Milan history and he will forever remain in Rossoneri hearts. I hope that he will remain at the club in some capacity.”

Finally, Berlusconi was asked to comment on next weekend’s crucial Milan derby and the Diavolo’s chances of stopping a formidable Inter side.

“A prediction? After a great victory there’s naturally a relaxation, but the game against Inter is always different from the others,” he explained.

“I’m sure that the lads will go out there with belief and play to control the game and win.”
Old 17-12-2007, 14:54   #11155

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Kakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
NAjbolji na svjetu!!!!
Mi smo to znali,a sada zna i cijeli svjet!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forza Kakaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Old 18-12-2007, 04:24   #11156

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by costacurta
http://shrani.si/?8/5h/13aQT9Nu/nuovadef.jpg
I još nešto interimovič, dok ti čekaš na jednu običnu ligašku utakmicu protiv Cagliarija, milanisti širom svijeta slavimo još jednu kantu (treču ove godine ) osvojenu na svjetskom klubskom prvenstvu u Tokiu.
Dal nije nogomet pravedna stvar?!?!!!
Svaka ti dala care!!!

Ala si mu ga kresnuo

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2007, 07:13   #11157

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Berlusconi se povlači sa predsjedničke pozicije

Predsjednik Milana, Silvio Berlusconi najavio je povlačenje s predsjedničke pozicije otkrivši da će ga jedan od njegova dva sina naslijediti na toj dužnosti
Berlusconi je službeno obznanio da će ga jedan od njegova dva sina naslijediti na dužnosti predsjednika Milana.

Milan je dio naše obitelji. Nadam se da će moj sin postati predsjednik, premda moramo odlučiti koji će od njih dvojice to biti, izjavio je Berlusconi za talijanske medije.

Uz izrečene pohvale svojoj momčadi, Berlusconi se osvrnuo i na potrebu pomlađivanja kadra.

Naš projekt je postepeno obnavljanje momčadi kupovinom mladih talenata, objasnio je Berlusconi.

Mislim da ćemo slijedeće godine morati kupiti obrambene igrače, nakon što Paolo Maldini i Cafu okončaju karijeru.

U veznom redu i napadu, dobro stojim. Jednom sam rekao da je Gourcuff novi Zidan, nadam se da nisam pogriješio, zaključio je na kraju Berlusconi.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2007, 08:20   #11158

milanovac

Registered User

milanovac's Avatar

Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
milanovac is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanovac
Znam da sam dosadam sa pozivanjem na forume ali sam na ovom moderator pa mi je to dužnost

Dođite na novootvoreni forum :

http://www.getphpbb.com/phpbb/index.php?mforum=cukreni

Nije određen točno temama piše se o svemu životu,sportu,tehnologij.....

Pošto je forum tek otvoren još tražimo moderatore pa bi se mogli i prijaviti za moderatora.
Evo ponudilo mi se mjesto admina na tom forum ali trebam dovesti 10 osoba
fali mi još 5 pa ako bi mogli se prijavit i reći da sam ja vas pozvao i to je to
ako želite pisat ostanite ako ne želite slobodno otiđite samo vas molim da se
prijavite i da kažete da sam vas ja pozvao plizzzzzzz
Old 18-12-2007, 09:56   #11159

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
nema ni mene dugo....porodični problemi
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2007, 10:00   #11160

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
JA sam uvjek tu!!!! heh eh ee

Tags
balkan

Posting Rules