AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 23-12-2007, 10:56   #11221

Filipus

Registered User

Filipus's Avatar

Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
Filipus is on a distinguished road
Didaaaaaaaaaa!
Sta ti je?
Filipus is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2007, 10:58   #11222

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Jeste gledali sinoć ples sa zvijezdama na OBN-u?
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2007, 10:59   #11223

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
E moj Dida................Kurce jedan..........Dokle vise..............Uzas...
Jos Ambro promasi lopto sa metar....
Old 23-12-2007, 10:59   #11224

Filipus

Registered User

Filipus's Avatar

Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
Filipus is on a distinguished road
Jos je sad i Gilardino kriv.
Nije nista bolje igrao Ibrahimovic od Gilardina.
Mislim da je Anceloti prerano izvrsio sve izmjene.
Treba sto prije dovesti neke nove igrace, mislim najvise na napadace, ali i golmana.
Filipus is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2007, 11:06   #11225

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ooooooo jebem ti srecu da ti jebem........

Sve tri izmjene su uzrok povrede to je provjerena info...Dida je odlicno branio sve do danas.Pa ovi misevi su sretni jeboga led da ga jebo.
Sad je Serija a gotova Inter ce bit tu prvi da nam je obezbjedit evropu...
Neko spomenu Ibru,Ibra je najjaci napadac na svijetu kompletan al danas ga nigdje nije bilo zahvaljujuci Dr.Nesti svaka mu cast...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2007, 11:14   #11226

wedran

Registered User

wedran's Avatar

Fave Players: maldini
wedran is on a distinguished road
pa moj dragi filipuse ibrahimovica trojica cuvaju a gilardina nemora niko jer takva kanta od igraca da je cak i jon dahl tomason bolje od njega igrao u milanu. pa bruka je uopste da nastupa za nas, treba ga protjerat iz milana, i njega i ancelotija !!!!!!!!!!!!!!!!! da nam murinho hoce doc !!!!
wedran is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2007, 12:00   #11227

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Prvi utisci poslije tekme..igra u napadu NULA....
svaka čast Nesti i Kaladzeu...
Old 23-12-2007, 12:05   #11228

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
Mogu reci samo jedno nije nas merda dobila neg je ono govedo zvano morganti.
Mislim da je nasa odbrana odradila fantasticno a pogotovo nas tandem Nesta-kaladze,to sto smo primili prvi gol toj bilo zbog konfuzije u sesnaestercu a dok kod drugog gola to je bila njihova kontra nakon ne svirnutog faula nad Pirla nakon sta je sledila katastrofalna procena Dide.Ali inter ostaje inter sa svoju prepoznatljivu destruktivnom igru,koliko su samo puta srusili Pirla pa prosto covek nije mogao ni normalno igrati a tu su i fauli nad Kake presudni.E da je samo onaj penal nad Kaku sviran to bi bilo potencijalna prednost od 2:0 i po meni bila bi resena stvar ali nakon tog sledile su nase povrede.Pa kako su samo glumili mamu im ....Sa kog igraca se oni fale,sa Ibru,pa on nije dobie ni jedan posteni duel,kako ga samo Kaladze sredijo u sesnaestercu na naj posteni nacin.I razume se tu je i promasaj Ambrozinija za 2:2.
Pa samo masiranje onu govedsku nogu trajalo 4 min..
bojan is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2007, 15:21   #11229

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ljudi evo tek sam sada dosao sebi....Neznam odakle poceti..Nemamo srece,sudije nas kradu,Dida usere kad najvise treba,uzassss....
Mislim da je najlosiji potez utakmice uvodjenje Emersona....Taj je stvarno uzasan..
Sedorf je bio van sebe,neznam koji mu je kurac u zadnje vrijeme..KAka prilicno dobar,morao je biti penal kada ga je Cambiaso povukao rukama za nogu...
Gatuzzo uzasan lik,=0=,mora malo kod psihologa ba...Ambro trco,klizo,bio se,ali i promasio mrtvi zicer pred kraj...Pirlo dobar,zabio maistorski,imao nekiloko pasova extra,trudio se,bili su ga cijelo vrijeme!!!Pipo ko Pipo,solidan,ali se povrjedio jos u prvom poluvremenu,pa ga zamjenio Gilla,koji je imao nekoliko dobrih poteza,cak je ostavio jednu odlicnu loptu za Emersona koji je lose reagovao!!
Oddo jebiga,nako,vise los nego dobar,Maldini je bio bolji na lijevom boku..
Odbrana fantasticna,Ibra(za informaciju Wedranu koji sere malo vise)nije napravio ama bas nista..Dida Uzas,kriv je za oba gola,prvi u njegov ugao,drugi kroz njega....
Carlito..Mislim da je napravio sta je mogao(osim velike greske sto je uveo Emersona,umjesto recimo Brochia,ili vec koga),nema bas ni on neki izbor na klupi!!!Truba
Sudija...KAtastrofa,majmun,0....On je i usrao utakmicu,neznam kako je Colina dao takvom majmunu da sudi utakmicu!!!
Eto sad ce vjerovatno biti kritika,te ja ovo napiso te ja ono napiso,branim ovog okrivljujem onog,al nema veze!!!Svako ima pravo na svoje misljenje,a ja mislim da je ovo sve realno!!!
Old 23-12-2007, 15:45   #11230

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
ovo je valjda prvi put da se slazem s kolegom albertom u vecini stvari, ali ne i s ocjenom gile naravno, jer mislim da je bio katastrofa kao u uvijek!

dida katastrofa, ali najvise sam popizdio na onu pedercinu od seedorfa koji se setao cijelo prvo poluvrijeme po terenu, onda se smijuljio i zajebavao s ibrom na poluvremenu i onda se jedva dovukao do aut linije kada ga je carlo mijenjao...mislim da je vecina igraca milana vec odavno mislima na praznicima, jer inace ne bili inferiorni interu koji je poceo bez 4-5 kljucnih igraca i kojem su jimenez i chivu igrali vezu...

a za carla nemam neke kritike, covjek je napravio ono sto je mogao s obzirom na kadar kojim raspolaze

sudjenje katastrofalno, penal na kaki nedosudjen, a mislim da je sudac prijevremeno odlucio utakmicu kada je u relativno kratkom roku dao tri zuta pirlu,ambru i gattusu, iako je gattuso izrazito los u zadnje vrijeme
geoff is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2007, 16:05   #11231

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja ne znam da je danas Gila i igrao. Ja ga nisam vidio tako da ne znam kako neko moze reci da je taj covjek bio danas dobar a kamoli ga uporedjivati sa Ibrahimovicem koji je za njega izmislio fudbal Žalosno ali istinito.

ps: Evo pisu da će Samuel tužiti Kaku za ozljedu ligamenata , kaze da ga je Kaka nepropisno slomio driblinzima 3 puta i da njegove noge nisu mogle izdrzati onako nesto.
Old 23-12-2007, 16:47   #11232

Lukaka_zg

Registered User

Lukaka_zg's Avatar

Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
Lukaka_zg is on a distinguished road
sta onaj kambjaso zabi gol pa se smije a prije toga skrivi cist penal penal na kaki-mamu mu jebem onu nenormalnu
Lukaka_zg is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2007, 17:07   #11233

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner

ps: Evo pisu da će Samuel tužiti Kaku za ozljedu ligamenata , kaze da ga je Kaka nepropisno slomio driblinzima 3 puta i da njegove noge nisu mogle izdrzati onako nesto.
kako sam se sad lijepo nasmijao, hvala na ovom tekstu
geoff is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2007, 17:27   #11234

Lukaka_zg

Registered User

Lukaka_zg's Avatar

Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
Lukaka_zg is on a distinguished road
ovom morgantiju treba zabranit sudit-zbog takvih glupana serie a slabi-bolje je bilo prije kad su suci bili korumpirani-barem su bili sposobni.....
Lukaka_zg is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2007, 18:34   #11235

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki
I Dida molim te nemoj sjebat ništa samo ovaj pu!!
E Mrki , jesi ti vidovit ili nesto slicno?

Dobra utakmica danas, puno bolja on one Barcelone i Reala, s puno vise trke i s jacim tempom. Inter je potpuno zasluzeno pobijedio, budite iskreni i priznajte da su Interovi igraci puno vise zeljeli pobjedu od Milanovih.
A tu je i ocigledna razlika u klasi, pojedini Milanovi igraci poput Dide,Gatusa,Seedorfa,Gilardina su neprepoznatljivi. Onaj Oddo je smijesan s onim centarsutevima, totalno bezopasan.
Mozda je bio penal na Kaki, mada je tu bilo puno naguravanja i svako je svakog gurao, prije calciopolija bi se to definitivno sviralo a danas... Danas imamo posten Calcio pa imamo i kod Milana kompenziranja, onaj faul na Inzaghiju je bio u najmanju ruku sumnjiv i ono kod pada Kake je bilo sumnjivo. Jednu tu svira,drugu ne kao i svagdje u svijetu jer ni jedna od tih situacija nije bila 100% cista.

Ibrahimovic je bio zaustavljen jer je uvijek imao jednog na leđima i drugog u pricuvi, zato je Cruz iskoristio prostor i odigrao odlicno. Mora se priznati da su i Nesta i Kaladze odigrali perfektnu utakmicu.

Samuel je izgleda out do kraja sezone i to je steta jer je odlican od pocetka sezone, Kaka ga je unistio. Vi molite Boga da Vam tog genijalca ne zadesi nesto slicno jer sumnjam da bi Milan bez njega bio sposoban boriti se za LP.
Interimovic is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules