AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 01-01-2008, 09:21   #11311

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Evo da se i javim nakon dva mjeseca Prvo sretna nova svima, sve najbolje Procito sam negdje skoro kako trebaju Mourinho i Drogba doc sljedece sezone Ne znam jestel to komentarisali vec, jer se nakupilo ovih postova, a nesto mi mrsko 10-20 strana citat
Uglavnom meni je Mourinho "faca", jest da je arogantan i da ga malo ko voli zbog tog, al je strucnjak koji bi unio dosta novina.
huss is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2008, 11:13   #11312

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Milan ponudio 50 milijuna za Ronaldinha

Milan je svjestan da s trenutnom momčadi nemože konkurirati za prvaka. Na pomolu su razni transferi, Milanovi pregovarači rade punom parom, pitanje je koga će talijanski gigant uspijeti dovesti. Najveće želje su Ronaldinho i Drogba, a transfer Zambrotte je navodno gotov posao.

Berlusconi je procijenio kako je 50 milijuna € sasvim dovoljno kako bi se brazilski čarobnjak odlučio zamijeniti Barcelonu Milanom. Galliani je već bio s Roberto de Assisom u Porto Allegreu, da li su što dogovorili još nije objavljeno, ali po riječima Bronzettija transfer je vrlo moguć,ali u lipnju. Zanimljivo je kako Milanu pomažu i navijači Barcelone. U anketi koja je provedena među ljubiteljima Barce 64% njih smatra kako nebi bio problem prodati Ronaldinha, misle da je bolje da ode on,a ne Riijkard, 25% posto misli da je najbolje da odu obadvojica. Čini se da navijačima odlazak donedavnog heroja nebi predstavljao nikakav problem, samo skromnih 16% je za to da Ronaldinho ostane.

Nakon Ronaldinha Milanezi žele pojačati i područje u kojem su najtanji, napad. Glavne mete su Chelseaovi napadači Drogba i Shevcenko, sigurno je da neće doći obadvojica, ali jedan je vrlo moguć. Za Shevu je poslana i službena ponuda od 17 mil € ,a za Drogbu nema informacija iako se zna da je on veća želja Milana. Od nedavno uz Drogbino ime počelo se vezati i ime Josea Mourinha koji bi na klupi mogao zamijeniti Ancelottija. Po mom mišljenju to je dvosjekli mač, zna se kakve su Joseove kvalitete, ali Ancelotti također ima svojih prednosti, on je izmislio Pirla, afirmirao Kaku, osvojio dvije Lige Prvaka i scudetto. Sigurno je da iz momčadi kakvu ima izvlači maksimum, prošlogodišnja Liga prvaka najbolji je pokazatelj.

Milanova momčad je stara, vjerojatno je došlo i do zasićenja jer stvarno igraju zajedno neki i po 10 godina, a većina oko5-6. Momčadi trebaju osvježenja, novi izgled, Ancelotti je to govorio i prošle godine, a Berlusconi mu je "osvježio" momčad povratnikom Ibrahimom Ba i Patom koji nema pravo nastupa. Tako da smatram da Milanov problem nije u treneru, nego u momčadi, a Ancelotti zaslužuje još jednu šansu.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2008, 06:22   #11313

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
http://www.bbcvote.com/vote.php?campaign_id=6

glasajte za Milan!

Sretna i uspješna 2008. svima! Ja bih bio zadovoljan sa ova ista 3 trofeja i par ispita na faxu

Goeff i Sale posebni pozdravi, nadam se da ćemo se u 2008. vidjeti na San Siru!!
Old 02-01-2008, 08:49   #11314

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Lyon od Milana traži više novca za Benzemu

Čelnici Lyona obavijestili su čenike Milana da će za dovođenje Karima Benzeme trebati više od 35 milijuna eura, koliko je Milan ponudio.

20- godišnji napadač jedan je od najtraženijih mladih igrača Europe i mnoge velike ekipe se bore za njegov potpis. Prema Gazzeti dello Sport, Milan se nalazi u najboljem položaju za dovođenje Francuza i smatra se da su pregovori već počeli. Čelnici Lyona poručili su Gallianiju i Braidi da je 35 milijuna, koliko su pripremili, nedovoljno, te da će morati platiti više.

Milan je u potrazi za novim pojačanjima u napadu, iako od ovog mjeseca imaju na raspolaganju sva četiri napadača, među kojima je i potpuno oporavljeni Ronaldo, koji se nalazi sa igračima Milana na trenig kampu u Dubaiu, zajedno sa još jednim novim licem, Alexandrom Patom.

Dovođenjem Benzeme Milan želi započeti rekonstrukciju i podmlađivanje ekipe čak i prije ljetnog prelaznog roka. Podsjetimo, već je doveden 18-godišnji Brazilac Pato. a čini se da će se Milan potruditi da 20-godišnjeg Francuza dovede već u siječanjskom prelaznom roku.
Old 02-01-2008, 09:05   #11315

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
nek dovedu i malog modrića i onda smo ludi totalno!

A na ljeto:

-------------frey----------
--sagnol--nesta-kaladze-zambrotta
-------------pirlo----------
----gattuso--------modrić----------
------------kaka'-----------
----pato--------benzema-----------

zamjene: kalac, oddo, jankulovski, bonera, barzagli, ambrosini, seedorf, emerson, pippo, marzoratti, gourcuff, gilardino.

Iskusna obrana, brz vezni i odlični napadači. Treba nam samo 5 igrača, a mislim da bi bilo ok da nakon 5 godina slabog mercata to i napravimo
----------------------------------------------------------------------

Sad ozbiljno, ako stvarno misle dovesti Benzemu sada, onda to znači da ode Ronaldo u Flamengo, što se mene tiče ok. Benzema i Zambrotta i super.
Old 02-01-2008, 09:13   #11316

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki
nek dovedu i malog modrića i onda smo ludi totalno!

A na ljeto:

-------------frey----------
--sagnol--nesta-kaladze-zambrotta
-------------pirlo----------
----gattuso--------modrić----------
------------kaka'-----------
----pato--------benzema-----------

zamjene: kalac, oddo, jankulovski, bonera, barzagli, ambrosini, seedorf, emerson, pippo, marzoratti, gourcuff, gilardino.

Iskusna obrana, brz vezni i odlični napadači. Treba nam samo 5 igrača, a mislim da bi bilo ok da nakon 5 godina slabog mercata to i napravimo
----------------------------------------------------------------------

Sad ozbiljno, ako stvarno misle dovesti Benzemu sada, onda to znači da ode Ronaldo u Flamengo, što se mene tiče ok. Benzema i Zambrotta i super.

A ipak bi Luka mogo zamjenit Bobana ...No sumnjam da će ga dovest. Kad se sjetim onog malog što je stalno govorio da dovedemo Modrića,Dudua i Ćorluku a mi se svi smijali a gledaj sad. Ćorluka izmislio nogomet za Odda. Dudu je bolji barem dvije klase od Gilardina a o Luki ne trebam trošit riječi...eeeeee...
Old 02-01-2008, 09:31   #11317

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
A ipak bi Luka mogo zamjenit Bobana ...No sumnjam da će ga dovest. Kad se sjetim onog malog što je stalno govorio da dovedemo Modrića,Dudua i Ćorluku a mi se svi smijali a gledaj sad. Ćorluka izmislio nogomet za Odda. Dudu je bolji barem dvije klase od Gilardina a o Luki ne trebam trošit riječi...eeeeee...
Potpisujem.... P.S. SRETNA NOVA SVIMA U NOVU 2008 SA JOŠ VIŠE TROFEJA!!!
Old 02-01-2008, 14:49   #11318

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
Eo i ja da se javim . sretna nova godina mnogo pobeda i bodova ove sezone .. a vama srece i zdravlja..

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2008, 20:11   #11319

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Milan je u Dubai, sta jel se tamo igraju neke utakmice i kad?
Old 02-01-2008, 22:46   #11320

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki

Sad ozbiljno, ako stvarno misle dovesti Benzemu sada, onda to znači da ode Ronaldo u Flamengo, što se mene tiče ok.
ak je to u pitanju onda ću rado reći CIAO RONALDO...

p.s. sretna nova
Old 02-01-2008, 23:11   #11321

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
ev neš i za Pata i put u Dubai

Gattuso returns to Rangers
30.12

Gennaro Gattuso has found an unusual way to spend his winter holidays. While teammates have flown to Florida for a warm Christmas, he has returned to Scotland to train with Rangers.

The Milan midfielder, who played for the Ibrox outfit in 1997-98, is in Glasgow to visit the family of his wife Monica and has been allowed to train with the Scottish team, and will do so until his return to Italy next week.

The 29-year-old defensive midfielder has previously stated that he would like to play once again with Rangers before the end of his career.

The Rossoneri fly to Dubai on January 2, where they will resume training and play a friendly match.

Meanwhile, Milan agent Leonardo is trying to sort out some problems with the contract of Alexandre Pato.

The Brazilian youth should make his debut with the Rossoneri on January 13 against Napoli, but his contract hasn’t yet been given to the Lega Calcio.

The Milanisti could hand in the contract on the January 4, but the Brazilian Federation may make them wait. If so, Pato would have to wait one more week before kicking his first ball at San Siro.
Old 03-01-2008, 07:20   #11322

Makedonac

Registered User

Makedonac's Avatar

Fave Players: Kaka, Pato & Gourcuff
Makedonac is on a distinguished road
Ako govorimo o mldim igracima milanu trebaju benzema i rakitic.
Old 03-01-2008, 07:34   #11323

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja bih vise ovako :

-------------Frey----------
--D.Alves--Nesta-Kaladze-Zambrotta
-------------Pirlo----------
----Gattuso--------Nasri----------
------------Kaka'-----------
----Pato--------Benzema-----------

A Druga postava ovako:
_____________Kalac___________
Oddo_Barzagli_Bonera_Jankulovski_
__________Emerson____________
____Ambrosini____Sedorf_________
__________Gourcuff____________
_____Inzaghi_____Gilardino______

MARZORATI I DARMIAN takodje mogu konkurisati u oba sastava stim sto mislim da AC Milan nece vratit Marzoratia sa posudbe iz Empolia a Darmian vec konkurise za prvi tim
Old 03-01-2008, 09:27   #11324

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Ljudi, nemojte se zanositi kojekakvim pojacanjima
nema sanse da milan kupi alvesa, nasria ili barzaglia....
mislim da smo vrlo blizu potpisa zambrotte, pa i ronaldinha, ali ce se oko benzeme voditi velika bitka...mislim da je sjajan igrac in da bi se savrseno uklopio

danas citam da je i gomes vjerojatni nasljednik dide, i mislim da je to sjajna stvar
geoff is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 09:29   #11325

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Toni: "Sa Milanom sam već bio potpisao ugovor"

"Svi znate da sam prije dvije godine bio blizu prelaska u Inter, pa čak i Juventus. Ali, sa Milanom sam napravio i korak više - već sam bio potpisao ugovor." rekao je Toni.

Jebi gaaa

Tags
balkan

Posting Rules