AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 08-01-2008, 15:42   #11386

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
I meni Carlo zna dignut živce no realno on je jedan od najboljih trenera na svijetu. Njegov najbolji proizvod do sada je Pirlo. Mislim da igra s jednim napadačem jer ih realno nema. Kad je Sheva bio tu redovno smo igrali s dvojicom. Ne znam...ne bi ga mjenjo za sada.
Ma seru i Silvio i Adriano, jarane trener se treba da pita ko ce doci a ko otici u nekim situacijama. Zato Mourinho nebi mogo u Milanu on nije niciji cukica ha ja, isto ko i Capello, gospoda ljudi. Haj nema veze u nedelju Napoli i jedva cekam da vidim Pata kako igra.
Old 08-01-2008, 18:51   #11387

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Bosniaco
Ma seru i Silvio i Adriano, jarane trener se treba da pita ko ce doci a ko otici u nekim situacijama. Zato Mourinho nebi mogo u Milanu on nije niciji cukica ha ja, isto ko i Capello, gospoda ljudi. Haj nema veze u nedelju Napoli i jedva cekam da vidim Pata kako igra.
Hmmm...Carlo je ipak poznat kao omiljen među igračima jer je dobar čovjek i zna s njima. To je po pričama njegova glavna odlika. Bilo je dosta trzavica u klubu u zadnje vrijeme ako se sjećate no svi nesporazumi i svađice su lako riješene. Teške su riječi - Carlo je kukavica ili pičkica. Ni njemu nije lako trpit to zapovijedanje Berlua,ako je već to istina pa možda stoga je još veća stvar što nije pomislio na ostavku do sada ili bar nikad reko nešto što bi se povezalo s tim. Carlo je ipak puno donio Milanu i kao igrač i kao trener. Niko nije savršen,pa ni on.
Što se tiče Capella,on je ako se sjećaš "trpio" Berlua mislim 5 godina u kojima je osvojio 4 prvenstva i jednu ligu prvaka( ako se ne varam ) tako da ne bi reko da je Fabio "gospodin". A sumnjam i da je Berlu toliki konj da toliko utječe na trenere koliko se priča. Kako god,samo je jedna stvar sigurna. Milanu treba osvježit igrački kadar i to je to. Neka Carla,s njim smo čuda činili...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2008, 18:54   #11388

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Odlike velikih igrača - imaju muda ili ti sportske drskosti! Evo nekoliko riječi iz usta Pata namjenjene utakmici protiv napolitanaca:

“On Sunday I will play and I will score,” Pato told Milan Channel.
“I will score a goal…actually I will score two goals.”

Last edited by milanista mosta; 08-01-2008 at 19:08.
Old 08-01-2008, 20:25   #11389

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Quote:
Hmmm...Carlo je ipak poznat kao omiljen među igračima jer je dobar čovjek i zna s njima. To je po pričama njegova glavna odlika. Bilo je dosta trzavica u klubu u zadnje vrijeme ako se sjećate no svi nesporazumi i svađice su lako riješene. Teške su riječi - Carlo je kukavica ili pičkica. Ni njemu nije lako trpit to zapovijedanje Berlua,ako je već to istina pa možda stoga je još veća stvar što nije pomislio na ostavku do sada ili bar nikad reko nešto što bi se povezalo s tim. Carlo je ipak puno donio Milanu i kao igrač i kao trener. Niko nije savršen,pa ni on.
Što se tiče Capella,on je ako se sjećaš "trpio" Berlua mislim 5 godina u kojima je osvojio 4 prvenstva i jednu ligu prvaka( ako se ne varam ) tako da ne bi reko da je Fabio "gospodin". A sumnjam i da je Berlu toliki konj da toliko utječe na trenere koliko se priča. Kako god,samo je jedna stvar sigurna. Milanu treba osvježit igrački kadar i to je to. Neka Carla,s njim smo čuda činili...
Dobro hajde malo ste me smirili, al opet volio bih da je Carlo malo hrabriji, da kaze pa halo Favalli je 35 god. sta ce nam taj igrac? Bio u Interu, bio u Laziu najbolje dane proveo u tim kubolvima i kad su ga oni sutnuli mi ga uzeli sebi. Razumjes me, ovo je samo primjer. Eh to bi zelio od Carla.
Old 08-01-2008, 20:43   #11390

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Dobro hajde malo ste me smirili, al opet volio bih da je Carlo malo hrabriji, da kaze pa halo Favalli je 35 god. sta ce nam taj igrac? Bio u Interu, bio u Laziu najbolje dane proveo u tim kubolvima i kad su ga oni sutnuli mi ga uzeli sebi. Razumjes me, ovo je samo primjer. Eh to bi zelio od Carla.
Eeeee...to Real radi,pa Ruud kad postigne gol upravi šalje razne "čestitke" (ako si upoznat s nedavnim događajem). Milan svoje igrače pazi na sve moguće načine. Sjeti se Baresia,Tassotia,Bobana,Leonarda,Nizozemski trio,Shevchenka i naravno Paola. Svima je nuđeno bilo koje mjesto poslije završetka karijere i ne znam da je iko ikad od njih rekao nešto ružno o Milanu. Jedno su dobronamjerne kritike,a drugo su ružne riječi ili podjebavanja. Favalli će otić na kraju sezone. Cafu,Maldini,vjerojatno i Seginho isto. I takvi igrači zaslužuju ovakav tretman jer su to sve same legende. Uzmi Cafua i Maldinia. Mi nekad zaboravljamo koje su to igračke veličine. Samo ukucaj njihova imena na Wikipediji pa se podsjeti malo. I kad malo promislim,neka ih i tretiraju ovako...vratit će im se to duplo. To je jedini nogometni klub za kojeg znam da ima tako obiteljski odnos prema igračima. Znaju oni šta rade,rezultati govore
FORZA MILAN!
Old 08-01-2008, 20:49   #11391

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Quote:
Eeeee...to Real radi,pa Ruud kad postigne gol upravi šalje razne "čestitke" (ako si upoznat s nedavnim događajem). Milan svoje igrače pazi na sve moguće načine. Sjeti se Baresia,Tassotia,Bobana,Leonarda,Nizozemski trio,Shevchenka i naravno Paola. Svima je nuđeno bilo koje mjesto poslije završetka karijere i ne znam da je iko ikad od njih rekao nešto ružno o Milanu. Jedno su dobronamjerne kritike,a drugo su ružne riječi ili podjebavanja. Favalli će otić na kraju sezone. Cafu,Maldini,vjerojatno i Seginho isto. I takvi igrači zaslužuju ovakav tretman jer su to sve same legende. Uzmi Cafua i Maldinia. Mi nekad zaboravljamo koje su to igračke veličine. Samo ukucaj njihova imena na Wikipediji pa se podsjeti malo. I kad malo promislim,neka ih i tretiraju ovako...vratit će im se to duplo. To je jedini nogometni klub za kojeg znam da ima tako obiteljski odnos prema igračima. Znaju oni šta rade,rezultati govore
FORZA MILAN!
Cekaj sec nisi me shvatio, Maldini jedno a Favalli drugo. Ja nisam pricao za igrace poput Maldinia, Baresia, itd... Ja pricam za Favallia, pa mozemo i Cafua ubaciti tu jer i on nije tu bas neko vrijeme. Ja nemam nista protiv nasih simbola.
Old 08-01-2008, 20:56   #11392

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Cekaj sec nisi me shvatio, Maldini jedno a Favalli drugo. Ja nisam pricao za igrace poput Maldinia, Baresia, itd... Ja pricam za Favallia, pa mozemo i Cafua ubaciti tu jer i on nije tu bas neko vrijeme. Ja nemam nista protiv nasih simbola.
Kužim ja šta pričaš al opet govorim da je Favalli tu i nikome i nije smeto jer je doveden kao zamjena a ne kao neko pojačanje. I uvijek kad je igro dobro je odigro.
Što se Cafu-a tiče...on spada pod naše legende jer je tu 5 godina i odigro je,baš sam sad gledo,više od 100 utakmica.
Old 09-01-2008, 05:25   #11393

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Evo šta je Benzema izjavio gdje bi želio igrat:
"Milan? Naravno...pogotovo jer je tamo moj idol - Ronaldo! On dolazi s drugog planeta! Poslije Milana,Real za koji uvijek navijam. Tu su i drugi klubovi kao Juventus,Inter,Manchester Utd.,velike ekipe u kojima je bitno pobjeđivati ali prvo želim osvojiti Ligu Prvaka i vidim Lyon kao osvajača!"
Old 09-01-2008, 08:06   #11394

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Evo šta je Benzema izjavio gdje bi želio igrat:
"Milan? Naravno...pogotovo jer je tamo moj idol - Ronaldo! On dolazi s drugog planeta! Poslije Milana,Real za koji uvijek navijam. Tu su i drugi klubovi kao Juventus,Inter,Manchester Utd.,velike ekipe u kojima je bitno pobjeđivati ali prvo želim osvojiti Ligu Prvaka i vidim Lyon kao osvajača!"
Fakat nam se nudi stalno.....Mislim da je vrijedan para koji su trazili s 20 god nastupio vec 8 puta za Francusku i dalje s Patom i Benzemom ne moramo misliti o napadacima najmanje 5 sezona

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2008, 08:21   #11395

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz
Fakat nam se nudi stalno.....Mislim da je vrijedan para koji su trazili s 20 god nastupio vec 8 puta za Francusku i dalje s Patom i Benzemom ne moramo misliti o napadacima najmanje 5 sezona
10 godina imaš napadački tandem...

P.S.

znam, vrlo inventivan komentar
Old 09-01-2008, 08:36   #11396

Filipus

Registered User

Filipus's Avatar

Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
Filipus is on a distinguished road
Lloris To Replace Dida At Milan?

Nice goalkeeper Hugo Lloris has become a Milan transfer target of Milan. The rossoneri are eager to look for cover, and perhaps a replacement, for Nelson Dida...
It seems like general manager Adriano Galliani has had enough of Dida's mistakes, as Milan are currently searching the market for a new goalkeeper who can replace the Brazilian.

After receiving various refusals for Sebastian Frey (Fiorentina) and scouting around Europe for some new talent, the Rossoneri have come out with the name of Lloris, a 21-year-old French goalkeeper who currently plays for Nice.

The French club have already refused offers from Lazio and Lens, but they might have to sell him in summer considering that his contract expires one June 30th, 2009.

This means that his actual value will decrease by almost half its worth if they intend on selling him - in winte,r say - before losing him out on a free transfer.

For this reason Nice will most likely settle for a sum of about 7m Euros, but Milan will have to watch out for competition from Lyon competition, who are also monitoring the situation.
Filipus is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2008, 09:27   #11397

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki
10 godina imaš napadački tandem...

P.S.

znam, vrlo inventivan komentar
5 najmanje,10 sigurno to je najbolje moguce rjesenja prije drogbe i amaurija barem tako ja mislim....Ali mene brine odbrana,talenata ima u napadu sad boli glava i u sredini ali malo ih je u odbrani a moramo nac zamjenu za starce...najbolji su po meni u seriji a kao npr Zapata covjek nosi odbranu Udina,De Silvestri buducnost Lazia-ova dvojica su vrlo interesantna a sto se tice bekova mali Gareth Bale Tottenham 1989 rodjen,brz dobar u odbrani i bez ikakvog straha od duela sa protivničkim igračima i sjajnog centaršuta već je sa 18 godina standardni član početne postave reprezentacije Walesa

http://www.euronogomet.com/2007/news.php?extend.3048

evo ovo vam je link gdje se spominju ti talenti i buduce zvjezde fudbala

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2008, 10:21   #11398

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Šta mislite o Kaliniću? Čitam kako ima ponuda za njega vrijedna 12 milijuna. Već je u polusezoni za Hajduk dao 21 gol što je i za HNL nevjerojatno.
Old 09-01-2008, 10:22   #11399

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Jedva cekam nedeljuuu!!!!!
Aaaaaaaaa!!!
Forza Milan!!!!!!!!!!!!!
Old 09-01-2008, 11:10   #11400

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ima dobar i Raščić iz F.K. Sarajevo čovjek je naprosto eksplodirao.
Trazi ga Genk i daje 8 mil

Tags
balkan

Posting Rules