![]() |
|
|
#11416 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
![]() Sala na starnu, eto sada ima tri ili cetri napadaca i red bi bio da pocne sa dva napadaca na San Siru protiv Napoli-a za prvu pobjedu na San Siru.
|
|
|
|
#11417 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Evo najvjerovatniji sastav za nedelju....
Milan (4-3-1-2): Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Brocchi, Pirlo, Ambrosini; Kakŕ; Gilardino, Pato Milan are without Filippo Inzaghi, who is recovering from both kidney stones and a foot injury. Clarence Seedorf is not totally fit, and will probably sit this one out, while Gennaro Gattuso is suspended due to yellow card accumulation. PLAYERS TO WATCH Alexandre Pato (Milan) – Who else? His debut has been a hot topic of conversation for some time now, and the anticipation of the crowd has been furthered by the player’s claim that he will score a brace. za moju dusu Milan-Napoli 3:0 Gila,Kaka,Pato Konacan Predict!
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 12-01-2008 at 05:27. |
|
|
|
|
|
#11418 |
|
Registered User
![]() |
citam i ja sve postove svaki dan, ali mi nije bilo tema da pisem previse, pa sam bio suzdrzan
![]() milan napoli 4-0 gilax2,patox2 KONACAN PREDICT |
|
|
|
|
|
#11419 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
HRVATSKI nogometni reprezentativac Dario Šimić izjavio je u telefonskom razgovoru za Totalsport kako najave o talentu novog Milanova igrača Alexandrea Pata nisu pretjerane.
Po povratku iz Dubaija, gdje su tjedan dana proveli na zimskim mini-pripremama, nogometaši AC Milana odradili su prva dva treninga u Millanelu. S dosadašnjim je igračima kluba tako napokon počeo trenirati i 18-godišnji Brazilac Alexandre Pato, gromoglasno najavljeno pojačanje kluba iz brazilskog Internacionala iz Porto Alegrea. Dario Šimić ovako je procijenio mogućnosti mladog Brazilca: "Mislim da bi Pato stvarno mogao ispasti toliko dobar koliko se očekuje. Riječ je o izvanrednom igraču. Ima strahovito ubrzanje, a kao njegovu glavnu kvalitetu izdvojio bih podjednako dobar šut s obje noge. Ono bitno što taj njegov šut čini posebnim, međutim, jest sposobnost da puca nepredvidivo i neočekivano, te da mu za šut treba izuzetno malo prostora." "Nije dvojbeno da bi mogao eksplodirati vrlo brzo. No, problem je što momčad dosad nije igrala dobro, a on će možda ipak biti premlad da bi to preko noći okrenuo." Na koga od velikih zvijezda podsjeća stilom igre? Mnogi ga uspoređuju s mladim Ronaldom. Je li to – to? "Teško bih ga mogao nekome prisličiti. Meni se čini dosta originalan. Njegova je prava pozicija, čini mi se, polušpica, nizak je, nije jak, ali je vrlo hitar i okretan. Možda je čak najsličniji Cristianu Ronaldu." Pato će imati priliku dokazati svoj talent već u nedjelju, kada Milan na San Siru dočekuje Napoli. U osmoj domaćoj utakmici Ancelottijeva će momčad tražiti prvu pobjedu. Očekuje se da će priliku dobiti i Brazilac. Kakva je situacija s vama? Jeste li zaliječili ozljedu? "Dobro sam i sasvim sam spreman. Također, riješio sam da ostajem u Milanu. Potpisao sam produženje ugovora do 2010. godine." Kako je zapravo do toga došlo? Nagovještavali ste da odlazite jer ste nezadovoljni minutažom... "Ne da mi se baš naročito o tome govoriti. Već sam sebi postajem dosadan. Ponavljao sam stalno da ću otići a onda sam produžio ugovor." "Jednostavno, uvjerili su me da sam potreban. Na sastanku s vodstvom kluba rečeno mi je kako će prilika biti. Maldini se povlači pa će se i tu otvoriti prostor. Jasno su mi rekli kako će, prodaju li me, morati tražiti zamjenu za i potrošiti deset milijuna eura." Vjerojatno su vam nešto i zajamčili čim ste pristali ostati... "Ja sam svjestan da nisam standardan igrač Milana. To je činjenica. Ne utvaram si da ću iz momčadi izbaciti Nestu, Kaladzea ili Maldinija. Nisam više junior i razumijem stvari. Kad opet bolje promislim, u 33. sam godini i 20-30 utakmica godišnje uz angažman u reprezentaciji prosjek je koji me sasvim zadovoljava. Vjerujem da ću se za to moći izboriti."
|
|
|
#11420 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Milanov facelifting od 100 M €
Spominje se kako će Milan dobiti 150 milijuna € od sponzorskog ugovora s Adidasom kako bi rekonstruirali momčad sa Ronaldinhom, Freyom, Zambrottom, Amaurijem i Drogbom. Rossoneri moraju rekonstruirati momčad jer se većina bliži kraju, najbliži su Maldini i Cafu, ni ostali ne zaostaju. U Adidasu su nezadovoljni stanjem Milana na ljestvici, te su u ugovor stavili klauzulu kako 150 milijuna mora biti potrošeno na pojačanja. Corriere tvrdi kako će u Milanu na ljeto biti dosta promjena i da će period izbivanja iz borbe za scudetto biti zaboravljen. Iz Adidasa je stigla ponuda o novom sponzorskom ugovoru,a u ugovoru piše kako će Adidas,očito nezadovoljan trenutnom stanju u Milanu, dati 150 milijuna koji se moraju potrošiti na osvježenje momčadi. Prva meta je Ronaldinho čija pozicija u Barceloni nije sjajna, a igrač je pravi mamac za sponzore. Procjenjuje se da bi koštao oko 40 milijuna, a ohrabrio bi i druge zvijezde da dođu na San Siro, s njim u paketu bi trebao stići i Zambrotta za 7-10 milijuna. Novi golman je također potreban Milanu jer Dida ove sezone brani po sistemu "iz greške u grešku", a prvi kandidat je Sebastian Frey, dugogodišnja želja Berlusconija. Milan je također tanak s mlađim igračima u vezi pogotovo jer se Gourcuff nije nametnuo, želja je Kim Kallstrom koji bi koštao 10-12 milijuna, a ako ne uspiju njega dovesti, navodno će pokušati kupiti Luku Modrića, koji bi,vjeruju Talijani, koštao isto toliko. Iskreno zanima me što li sad misli Mamić kad Luku u Milanu tretiraju kao zamijenu Kallstromu. Napadačku liniju žele pojačati sa Drogbom, a kao alternativa spomenut je Amauri kojega žele i Juventus i Roma. |
|
|
|
|
|
#11421 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Eee prijatelju, ovo zvuči previše dobro da ne bi bil izmišljeno! ![]() Vjerujem da bi mi uz Zambrottu, Drogbu 8 on će doći samo uz Mourinha ), Freya i Modrića, imali najjači sastav na svijetu! Ne treba nam Ronaldinho uopće uz ove spomenute igrače, kad bi samo njih 4 doveli bili bi ludi totalno. Ali čini mi se da ljudi smještaju Modrića na mjesto ofenzivnog veznog, a on to nije, iako se tako čini dok igra jer leti poterenu. Luka je centralni vezni, i uz Pirla-Gattusa i Kaku činio bi najjači vezni red na svijetu. To je spominjao i Naletilić i talijanski neki menadžeri. Ali vidjet ćemo... Amauria ne želim, da to odmah izjavim. Nije toliko dobar. A danas Patoooo!!! Ajmo maliii!!! Dečko 5 godina mlađi od mene i igra za Milan, pa ubijaju me takve stvari, hahaha! Nekad su mi igrači bili junaci ( sheva, maldini, weah, boban ), a sad su mlađi od mene PET godina...užas. ![]() Milan-NApoli 2:1 Gila, KAka', Hamsik ---------------------- Bit će teško, prijenos je na Avali. Idiotski HRT prenosi Atletico i Valenciu...
|
|
|
|
|
#11422 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ma ja sam čito i gajio nadu dok nisam došo do dijela s Modrićem. 7 mil. funti...smiješno . Kad bi Milan kupio Luku...hmmmm...Benzemu i Zambra,što nije nemoguće uopće...ono...ma ništa,maštat ću ![]() A evo jedan dar od mene...mislim,niste valjda mislili da neću Ronia spomenut http://img80.imageshack.us/my.php?im...x1024cono4.png Last edited by milanista mosta; 13-01-2008 at 08:22. |
|
|
|
|
|
|
#11423 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
jel ko zna oce biti na kojoj bosanskoj tv prijenosa tekme
ili na pinku ili obn-u
|
|
|
#11424 |
|
Registered User
![]() |
Boriello dao dva gola i s ta dva ima ukupno 12 golova u Serie A...nevjerojatno,nevjerojatno...
|
|
|
|
|
|
#11425 |
|
Registered User
![]() |
Kaka objašnjava veze sa uhapšenima
Najbolji fudbaler sveta u prošloj godini Kaka moraće da brazilskim vlastima objasni svoj odnos sa liderima Evangelističke crkve koji su priznali krivicu za švercovanje novca, preneo je lokalni časopis. "Karta Kapital" je naveo da lokalni sudija želi da zna u kakvoj je vezi bio fudbaler Milana sa brazilskim bračnim parom, koji je prošle godine osuđen na skoro pet meseci zatvora zbog švercovanja više od 56.000 dolara (37.900 evra) u SAD. Kaka, ipak, nije optužen. Brazilske vlasti su Estevama Ernandesa Filja i Sonju Hadad Moraeš Ernandes, osnivače Evangelističke crkve ponovo rođenih u Hristu, koja ima stotine hiljada sledbenika, optužili da su priloge vernika koristili za kupovinu nekretnina i ergela u Brazilu i Americi. Veoma religiozni Kaka ranije je izjavljivao da svake godine crkvu daruje donacijama. Tačan iznos Kakinih priloga poznat, ali je "Karta Kapital" navela da je brazilski fudbaler crkvi poklonio otprilike milion dolara (680.000 evra). Sudija Marselo Batloni je Kaki poslao upitnik u kome traži odgovore na pitanje koliko je duboka prijateljska veza fudbalera i bračnog para. Kaka će morati da odgovori i na pitanje da li je bračni par posećivao u njihovoj kući i da li je znao da su oni bili uhapšeni. Časopis dodaje da je upitnik poslat još u septembru, a da Kaka još nije odgovorio sudiji. Trofej koji je Kaka primio kao najbolji fudbaler godine privremeno je bio izložen u jednoj crkvi bračnog para u Sao Paulu. Kaka, koji je javno obelodanio da namerava da po završetku fudbalske karijere postane sveštenik Evangelističke crkve, obično postizanje gola proslavlja dizanjem obe ruke u vazduh, a neretko pokazuje i majicu sa natpisom "Pripadam Isusu". |
|
|
|
|
|
#11426 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
seruuuuuuu! ima li igdje na net-u besplatan prenos???????????? |
|
|
|
|
|
|
#11427 |
|
Registered User
![]() |
A moj Kaka
![]() p.s. Ajmo ko god ima nekakav link za gledanje utamkice preko neta neka stavi...Hvala. |
|
|
|
|
|
#11428 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
www.myp2p.eu, tamo imate SVE
|
|
|
|
#11429 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
MILAN-NAPOLI: LE FORMAZIONI UFFICIALI
13/01/2008 MILAN: Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Maldini; Seedorf, Pirlo, Ambrosini; Kakŕ; Pato, Ronaldo. NAPOLI: Iezzo; Cupi, Cannavaro, Domizzi; Garics, Hamsik, Gargano, Bogliacino, Savini; Sosa, Lavezzi. | |
|
|
|
#11430 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|