![]() |
|
|
#11506 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Gillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Oleeeeeeeeeeeeeee..Olllleeeeeeeeeee... Kakav go...Kakva maistorija Kake..... KAkva zavrsnica.... Kao u snu!!!!!!!!!! Forza Milan........
|
|
|
#11507 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Gillaaaaaaaaaaaaa...e to znaci da nije mali igrac...samo 5 minuta mu je dovoljno..nije imao srece u proslim tekmama...ostaje u milanu...
|
|
|
|
#11508 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ovakvim ekipama poput Udinesea koje se brane s 10 igrača cijelu tekmu, zlata vrijedi ubosti gol u zadnjoj minuti...
Zaragoza vodi protiv Murcie 1-0, strijelac Oliveira...Španija se ubila za njega...
|
|
|
#11509 |
|
Registered User
![]() |
Anketa:
mislim da nam boriello nece trebat sljedece sezone, jer je tip igraca gile, i mislim da nema taj kapacitet za milan..i jos sto milan treba kupiti jednog pravog igraca, tako da uz sve te ljude u napadu za njega ne bi bilo mjesta uvijek kritiziram gilu, al bas mi je drago sto je danas zabio, netko je gore napisao da mu je to prvi vazni gol za milan, i biva u pravu bome tekma do gola katastrofa, jos se jednom potvrdilo da milan i uz kaku i ronalda i seedorfa i pata jednostavno nema igru kada nema pirla...to ambro i gattuso ne mogu odigrati...kalac je bio izvrstan, ali su nam bekovi smijesni, najjace mi je kada bonera dodje u napad i onda ceka kom ce dat loptu nazad, jer niti ne pokusava nabacit i opet jako tesko igramo protiv ekipa koje se brane s 10 igraca, napoli je malo naivno usao u proslu utakmicu i dobio 5 komada, sto vise, vjerujem, nece bit slucaj s slabim ekipama koje ce igrati zasigurno kao udinese danas i jos, bas me zanima koga ce carlo izbaciti iz veznog reda za sljedecu utakmicu, ako bude igrao s dva napadaca, i ako ce pirlo gattuso ambrosini biti raspolozivi, jer je ipak nemoguce da kaka bude na klupi, a bome ni pirlo...uglavnom, bit ce zanimljivo... |
|
|
|
|
|
#11510 |
|
Moderator
![]() |
Sorry for the intrusion but I need your help!
please please help.. it's a short and mini-survey I'm doing for my class! Just answer one yes-no question after reading a scenairo. Here is the link: http://www.surveymonkey.com/s.aspx?s...o8RyOVOw_3d_3d Thanks! - Jeff p.s.: If you have already filled out... please don't bother. Thanks again ![]() |
|
|
|
|
|
#11511 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Da vidilo se danas koliko nam treba i Pirlo uz ove ostale ali isto tako Sedorf mi je digao tlak na 300, pa nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo kad se on naprosto zajebaje po terenu i nesvata ovakve utakmice ozbiljno. Takodje su nam i bekovi velika boljka i trebaju nam oba i lijevi i desni, ali po meni je ono sto nam najvise treba je to da se nekim igracima da do znanja da nemaju zagarantovano mjesto u ekipi, jer se pojedinci zaista netrude kako bi trebali. Znam, nemamo neki ni izbor ali po meni je to jedan od najvecih problema uz vec navedene bekove. U svakom slucaju danasnja 3 boda su zlata vrijedna. Gila napokon da umoči ali umoči jako vazan i pobjednicki gol a ne one kad vec vodimo 2 - 3:0 . IPAK - Svaka mu cast za danas naravno
|
|
|
#11512 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nije mi jasno zasto ne mozemo kupiti Zambrottu i Alvesa i imati par vrhunskih bekova za sljedece 3 godine! A Alvesa i duze! i onda Kaladze i Nesta ne moraju sve sami krpati!
Gledam inter sada, svi grizu i trče ko luđaci. To nam fali, malo agresije, sprinta... Ronaldo je majstor, ali on hoda po terenu, a Pato je jos neiskusan da bi nosio ekipu. Moramo na ljeto nesto napraviti , moramo. A kada Ronaldinho ode u Inter, bit ce nam bibera...vidjet cete.
|
|
|
|
#11513 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
Milan se dize .
Sad pobijedimo zaostale tekme i 4 pozicija je nasa 100%. Pato kralj......, ali ipak Ricardo Izecson dos Santos Leite KAKA je neprikosnoven.KRALJ...., ali u tandemu su jos bolji hehehe SAmo u kupu ispadosmo. jbg nema veze. Liga Prvaka je nasa
|
|
|
|
#11514 |
|
Registered User
![]() |
trebalo bi seedorfu objasnit da ce sjedit na tribini pored simica do kraja sezone, ako se bude tak klatario po terenu, ko juce protiv udinesea...njemu se godisnje da igrati 4 utakmice, jedna u serie a i polufinale i finale lige prvaka...sta kog briga sto se njemu ne igra u sredini terena, dalje od gola, pa on je profesionalac, trebao bi biti sretan i ako bude na golu, a ne sto ovak sere ako igra tri metra dalje od sesnaesterca, on se kao zrtvuje.
|
|
|
|
|
|
#11515 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Galijani je najavio da saljemo oficjelnu ponudz za Zambrottu..Velike probleme smo jucer imali na bocnim pozicijama ali ja Calo bio prinudjen da stavi Boneru-Favallia,tako da bi tu sa opravljenim Marekom i 'Brottom izgledali 100 puta bolje..
Gila je pokazao da je jos IN,on je monogo opasniji kada igra sa jos jednim forwardom.. Carlo je pokazao zube i osporio svima onima koji su rekli da je kukavica i neznalica.. Nadam se laksoj pobjedi u Bergamu jer cemo imati Pirla a vidjeli smo koliko nam fali |
|
|
|
|
|
#11516 |
|
Registered User
![]() |
Zambrotta nece doci do ljeta, a ja cu do ljeta dobiti zivcani slom od Favallia, Odda, Maldinia i Bonere na bekovima! Ne znam koji je Oddu, kao da je zaboravio loptu sutnit od kada je dosao iz Lazia.
Seedorf bi fino mogao odsjediti koju naklupi počevši od srijede u Bergamu gdje bi ja stavio Pirla-Gattusa-Gourcuffa i Kaku u sredinu. A Gilu i Pata naprijed, da se Roonie malo odmori. Inače, dosta sam zadovoljan kako je Ronaldo odigrao dok je imao snage, ima potez i to je to. a Inter je sada isto što i Juve, nagodinu Inter osvaja 17. scudetto i izjednačava se s Milanom. A Galliania boli k.... nama nitko new treba, neee... Neka fino uzmu 100 mln kao Real i kupe 5 igrača i to jew to. I otjeraju Varla koji ekipu dobro vodi samo kad se igračima igra.
|
|
|
|
#11517 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Adriano: Inter First And Then Maybe Milan!
Adriano has revealed that if he was unable to play at Inter then he would not rule out moving across the city to join AC Milan in the future. |
|
|
|
|
|
#11518 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Na ljeto sam i mislio a ce doci zambrotta..Marek je danas imao laksi trening mislim da bi poslije gostovanja u bergamu mogao nastupiti.Dobra vjest Inzagi je poceo trenirati.
Carlo nece nikuda a ti @mrki oladi malo sa njegovim ponizavanjem,nicemu to nevodi.. |
|
|
|
|
|
#11519 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
hocel imat prenos na neki kanal..????
|
|
|
|
#11520 |
|
Registered User
![]() |
Ne ponižavam Carla, ali to je istina. Kada im se igra ( Seedorf, Pirlo, Pippo...)
To su vrhunski igrači koji igraju 100% u ligi prvaka i kada im zagusti u serie a, a inace ih boli... ja sam u živo gledao istu ekipu koja je igrala u Ateni protiv L'poola, i izgledali su kao isprana krpa. Atmosfera je super ali ne igramo dobro, jebiga to je tako.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|