![]() |
|
|
#11596 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
joj rukometa ....pa to je sport jebo fudbal
pravi timski sport, a to su najbolje pokazali komšije danas.prava uživancija danas, pogotov za one koji su bili rezultatski ne opterećeni...a navijači bilo koje od ovih repki su ostali kraći za koju godinu života...nadao sam se gledati duel Danska - Francuska bez obzira bilo to finale ili za treće mjesto, ali niš od toga, vak imamo uzvrate Danska- Hrvatska i Njemačka-Francuska...baš me zanimaju kvote na ovim parovima, nemogu ih nigdje naći :S
|
|
|
#11597 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma htio sam uciti danas pa nisam otisao nigdje van ali cijel idan gledam neki sport. Prvo rukomet naše, pa onda Danska-njemačka, pa onda Roma-Palermo.
Sutra Milan u 3, pa mi je rukomet u 4 ili 4.15, pa onda juve navecer... A ispiti čekaju! I joiš se svađam s tim Englezima na forumu Pazite ovo, da vas malo nasmijem. Kaze neki tip ovdje kao: "nema velikih, dobrih i malih klubova, klub je klub... " I ne žele priznati da se Arsenal ne može usporediti s Milanom nikako, nevjerojatni likovi.I jedna dobra vijest! Berlusconi ce vjerojatno postati ponovno premijer i kao prvi problem istaknio je problem smeća u Italiji. Tako da će Moratti postati prioritet ![]() A sad ozbiljno, ako Silvio ponovno postane premier, sve se okreće nazad! I ode Moratti lagano tamo gdje je i bio, 3. mjesto...
|
|
|
|
#11598 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#11599 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
MILAN-GENOA: I CONVOCATI ROSSONERI
26/01/2008 MILANELLO - Questi i convocati rossoneri per domani: PORTIERI: Kalac, Fiori; DIFENSORI: Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo; CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf; ATTACCANTI: Gilardino, Kakŕ, Pato. Ronaldo non č stato convocato a causa di un problema muscolare. | | Nema Ronalda.Bonere,JAnkua,itd... DA se ja pitam stavio bi Maldinia na stopera a Kaladzea na bok,ali ja se nepitam tako da ce vjerovatno Maldini ili Favali igrati na boku,a sa njima Oddo(iako bi ja stavio Cafua)barem 45 min.jer je Oddo daleko od prave forme!!! P.S.NAdam se da nam Borielo nece zagorcati zivot sutra!!!
|
|
|
#11600 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
mrki ovo ti e dobro covece berlusconi premier to e prava stvar ko ti e taj forum daj kazi za da dupimo engleze
![]() |
|
|
|
|
|
#11601 |
|
Registered User
![]() |
de si alberto kako e ja bi da stavim Simic na cb a Gurcuft mora da igra iza Pato i Kaka
|
|
|
|
|
|
#11602 |
|
Registered User
![]() |
Primavera milan pobediili protiv Empoli 2 0 Alberto Paloschi strelac na jedan zgoditak
![]() |
|
|
|
|
|
#11603 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
Quote:
decki nemojte zaboravit....jos ima i prijenos reala u 9 na hrt2 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11604 |
|
Registered User
![]() |
Lukaka ni si jedini covese sto be
Real za koj kurac ti sa forza milan![]() |
|
|
|
|
|
#11605 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Duco je neslužbeni kralj forumaaaaaaa
![]() |
|
|
|
|
|
#11606 |
|
Registered User
![]() |
milanista nazalost sutra nema Ka Pa Ro
|
|
|
|
|
|
#11607 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() da,da prodijeva vlada je legla, pobijedit ce desnica, znaci berlusconi, a to opet znaci da od sljedecih sezona vise necemo biti 12. za novu godinu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11608 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Jel ko gledo tenis.
Djokovic osvojio Australian open. Nole je osvojio Australijan open! Novak Đoković je napravio najveći uspeh u istoriji srpskog tenisa i ostvario veliki san – osvojio je grend slem titulu u Melburnu na pobedom nad Žo Vilfrid Tsongom rezultatom 3:1 4:6, 6:4, 6:3, 7:6 (7:2)! Odlični Francuz je uspeo da osvoji prvi set, bio je smireniji i rasterećeniji, ali je onda Novak počeo da gradi igru, izjednači a potom i zatvori Otvoreno prvenstvo Australije podižući trofej. Ovo je bilo “najmlađe” finale u Australiji od 1977. godine. |
|
|
|
|
|
#11609 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Gdje ima prenos!?????????????
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
#11610 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
al francuzi razvališe nijemce...ev inter igra s igračem manje protiv udinesea i opet manje više razvaljuju.... ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|