AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2008, 08:45   #11701

King tiger

Registered User

King tiger's Avatar

Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
King tiger is on a distinguished road
OBN ne prenosi milan-fio nego inter empoli.

kakav pametan potez

\o/
King tiger is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 08:45   #11702

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ovi su zalutali na Forum...
Koji vam je kurac ba,pa banujte ih sve!!!!
Old 02-02-2008, 08:58   #11703

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
ovo je forum milana a ko mrzi srbiju ili kosovo neka ide na neke politicke forume...a ja volim milannnnnnnn....
Old 02-02-2008, 09:31   #11704

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Danas jedemo sarmu
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 10:17   #11705

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Danas jedemo sarmu
PA??????????
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 11:03   #11706

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by klanfa
Pranjić(mislim da se tako preziva) DOBIO BH DRŽAVLJANSTVO!
Pjanić, i dobio ga je još u četvrtak kao i sada bivši senegalac Dialiba Bubakar

sreća pa zakasni igrati švabe na kladionici..namašao bih se pravo....
Old 02-02-2008, 13:58   #11707

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff
mislim da samo ime lige prvaka govori o kakvom se natjecanju radi, i da tko tu pobjedi jest najbolji na svijetu!
Najbolji i najsretniji na svijetu, finale Porto-Monaco sve govori.

Quote:
ono sto sam ja htio reci jest da je u najmanju ruku neshvatljiva situacija da milan moze posramiti manchester united (i na traffordu i doma), najbolji klub premier lige, i onda ne moze pobijediti cijelu jesen utakmicu na san siru! a igra isti sastav!!
Malo kruške i jabuke miješaš, sastav vam je stariji za godinu dana a to u godinama u kojima su Vaši igrači puno znači.

Quote:
ti si sad tu upleo liverpool, koji ima sjajnog trenera, ali koji ima vrlo dvojbene poteze u premiershipu sto ih i kosta ostvarenog plasmana...i situacija s milanom i liverpoolom uopce nije ista, tako da se moja logika ne moze primjeniti na premiership!
Situacija nije ista zato što ti tako kažeš, hmmm . Znači tvoju logiku možemo koristiti samo u situacijama kad blatimo Intera i veličamo Milana?
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 19:29   #11708

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
alo djecko porto-monaco finale sve govori da sve govori ajde sada pogledaj gdje ti igraci igraju danas sto su tad igrali za ta dva tima i mozes pricat sta oces prosle godine serija a je bila najslabija u zadnjih 20 god,kada ste je uzeli na terenu poslije toliki susnih god....
Inter je sad mocan i ima dobro ekipu,ali mislim da nisu sazreli za CL serija a je opet vasa iako ove godine je jaca liga daleko nego prosle,to je realnost al realno je i to da 43 godine nemate CL i da ste prije calciopola gledali juventusu i nama u ledja non stop...ipak stari nije isto kad dobijes na san siru man utd sa 3-0 ili livorna zar ne?

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 20:37   #11709

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA
što se tiče kladionice...ev nekih mojih parova:

Genoa - Catania 1

Chivas - Morelia 1

Almeria - R. Madird 2

Toluca - Tigres 1

ima još milion parova ali ove bih nak 'izdvojio'
a ev šta u sistemu obavezno igram
Palermo - Livorno X
Parma - Atalanta X
Lazio - Sampdoria X
Ovo je moj izbor sto se tice kladenja,inace sada tipujem iskljucivo SERIA A jer za pracenje drugih liga neam vremena,pogleam samo ponekad derbije spanske lige dok angliski fudbal skoro i da ne gledam.

(proslonedeljni)
Udinese-Inter X
Torino-Lazio X
Milan-Genoa 1
Cagliari-Napoli 1
Livorno-Juventus X-nisam znao da je vecerna i da cu ih eventualno cekat za para

(sutrasnji)
Reggina-Torino 2
Lazio-Sampdoria 1
Juve-Cagliari X-u inat
Inter - Empoli 1
Genoa - Catania 1
Fiorentina - AC Milan 2
bojan is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 22:53   #11710

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA
Pjanić, i dobio ga je još u četvrtak kao i sada bivši senegalac Dialiba Bubakar

sreća pa zakasni igrati švabe na kladionici..namašao bih se pravo....
Onda ce biti skandiranja: " Ovajjjjjjjjjjjjj crnaccccccccccccccc nijeeeeeeeeeeee normalannnnnnnnnnnnnnnn, nije normalannnnnnnnnn, ovajjjjjjjjjjjj crnacccccccccccccc nijeeeeeeeee normalannnnnnnnnnnnn, nijeeeeeee normalannnnn..."

Ludo igra mali za Zelju, tek mu je ja mislim 19 godina a dosao je u Zelju sa 17. Brzzzz dosta brzzz
Old 03-02-2008, 03:03   #11711

Interimovic

Registered User

Quote:
Originally Posted by King tiger
OBN ne prenosi milan-fio nego inter empoli.
kakav pametan potez
\o/
Te dvije utakmice se igraju u različitim terminima i mislim da prenos Milana imaš na HRT2 u večernjem terminu.
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz
alo djecko porto-monaco finale sve govori da sve govori ajde sada pogledaj gdje ti igraci igraju danas sto su tad igrali za ta dva tima
Gdje to igraju? Deco u Barci i Carvalho u Chelseau, Fereira grije klupu od kako Mourinha nema, Costinh i Maniche su bili promašaji gdje god da su poslije Porta igrali. Evo ti lista Portovih igrača koji su osvojil LP:Manuel Vitor Baia, Ricardo Carvalho, Paulo Ferreira, Paulo Almeida Jorge Costa, Jorge Nuno Valente, Francisco Da Costa Costinha, Anderson Luis Deco (Santos Pedro Emanuel), Nuno Ribeiro Maniche, Pedro Mendes, Carlos Alberto Gomes (Dmitri Alenitchev), Fernandes Silva Derlei (Benni McCarthy) a i u Monaca ništa bolja situacija, Evra i djelomično Guly su nešto postigli dok se ostali još vuku po Francuskoj: Flavio Roma, Patrice Evra, Gael Givet (Sebastien Squillaci), Hugo Benjamin Ibarra, Julien Rodriguez, Lucas Ademar Bernardi, Edouard Cisse (Shabani Nonda), Ludovic Giuly (Dado Prso), Jerome Rothen, Vassilis-Andreas Zikos, Fernando Morientes.

To ti sve govori o LP kada je uspiješ osvojiti sa igračima poput Nuna Valentea, Alenitcheva i starudije Jorge Coste i Vitora Baie. Ne kažem da to nije najprestižnije natjecanje na svijetu u klubskom nogometu, samo kažem da je potrebna puno veća doza sreće da bi se osvojila LP u odnosu na domaće prvenstvo.
Quote:
mozes pricat sta oces prosle godine serija a je bila najslabija u zadnjih 20 god,kada ste je uzeli na terenu poslije toliki susnih god....
Vi ste zadnji koji bi trebali držati predavanje o načinu osvajanja trofeja, kukate tu sto premijer Italije nije navijač Milana ko da je on zabijao golove. Ili ste vi to već shvatili da za Milan bez pomoći sa strane od sccudetta nema ništa?
Quote:
Inter je sad mocan i ima dobro ekipu
Ako si moćan i imaš dobru ekipu onda nema trofeja kojeg ne možeš napasti a sad hoće li biti i onaj momenat sportske sreće na našoj strani pa da i LP osvojimo to ćemo da vidimo. Ja se nadam da hoće!
Old 03-02-2008, 05:52   #11712

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
LP se ne osvaja na srece nego preko fantasticne igre,sa timskog duha na veliki nivo kao i sa pojedinim kvaliteta igraca tako da mislim Porto raspolagao sa sve nabrojeno.Imao je odlicnu generaciju igraca od kojih veci dio je izgradio odlicnh karijera.To sto je Porto osvojio 2004 a nije Inter vec neznam 40 god.to je vas problem nesposobnosti a ne nemanja srece jer na primer posramotiti Manchestera i nije neka sreca.Dali mozda hoces reci da interov menadzment i dalje nema pojma sa dovodjenje Manicea to neznam.
bojan is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2008, 07:59   #11713

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Mialn je odigrao 3 finala u 5 godina i ti imaš obraza reći da za to treba imati SREČE!!??? Daj kako ti nije neugodno... To je kao kad ljudi kažu da Inzaghi ima sreće u zabijanju golova i da se slučajno uvijek nađe u poziciji za gol...glupost.

milan je najuspješniji tim u euro natjecanjima u zadnjih 20 godina, tu nema nikakve sreće, nikakve. Dobili smo Bayern u gostima, United nadigrali 2 puta, dobili Liverpool... Možemo reći da nismo imali sreće kad smo vodili 3:0 pa izgubili, ali bi tada uvrijedili Liverpool koji se borbom i KVALITETOM uspio vratiti i dobiti tekmu.

ti izvlačiš finale Porto-Monaco kao finale s lošim igračima? To je glupost! Neke igrače si označio a neke nisi. Puno onih koje nisi podebljao su tada bili vrhunski igrači pod vodstvom Mourinha i Deschampa, ali su kasnije krivo prodani itd...

Kada netko ne osvoji LP 42 godine, ne može reći da nema SREĆE! Ako tvrdiš da inter nije više od 4 DESETLJEĆE osvojio LP jer nema sreće, ja više ne komuniciram s tobom ovdije jer tu prestaje svaka realnost.

I kako to da, ako u serie a nije bitno tko je premier itd., inter nije 20 god osvojio prvenstvo, nisu imali sreće?? A imali su ekipe da boli glava, vodili su ih i Cuper i Lippi itd... Ronaldo, Batistuta, Vieri, svi živi su igrali tamo... kako? E pa tako sto su prvenstva bila zakuhana, eto tako.

Idem sad ručati. Milan je najtrofejniji klub na svijetu po broju internacionalnih trofeja. Real je osvojio 5 PRVIH LP i tako sada ima 2 više od ans. U modernom nogometu, nitko niej uspješniji od Milana. Točka, činjenica, dokazano, tu nema rasprave.

A i taj moćni Inter ipak ima samo 5 bodova prednosti ispred Rome koja nema špicu ni jednu. A sezona je tek na sredini. Jedan scudetto na papiru, i jedan bez Juveta i Milana, i već se kurče. Kako vam nije neugodno.
Old 03-02-2008, 08:16   #11714

Interimovic

Registered User

Quote:
Originally Posted by mrki
Kada netko ne osvoji LP 42 godine, ne može reći da nema SREĆE! Ako tvrdiš da inter nije više od 4 DESETLJEĆE osvojio LP jer nema sreće, ja više ne komuniciram s tobom ovdije jer tu prestaje svaka realnost.
Nikad nisam rekao da Inter nije osvojio toliko dugo zato što nije imao sreće. Moje mišljenje je da moraš imati vrhunsku kvalitetu da bi osvojio to natjecanje ali koliku god da kvalitetu imaš moraš imati i istu toliku dozu srće na svojoj strani da bi došao do kraja.

Milan je godinama radio vrhunske transfere i imao velike igrače u svom timu. Savićević, Weah, Desailly su mi bili jedni od omiljenih igrača a sad osim Kake i Neste ne vidim onu veliku klasu niti u jednom drugom vašem igraču.

A što se tiče Intera, nismo osvojili zbog glupe Morattijeve politike da svake sezone kupi 13-14 novih igrača i onda ih odmah sljedeće sezone proda, zbog glupih transfera poput puštanja R.Carlosa, Bergkampa, Seedprfa, Pirla itd. Kad se Moratti sklonio s predsjedničke stolice i kad je pokojni Fachetti preuzeo vođenje kluba počeli su itransferi tipa Cambiasso(besplatno), Samuel, Maicon(otkupio ugovor bagatela), Maxwell(besplatno), J.Cesar(besplatno), Vieira, Ibrahimović, Crespo(besplatno), Chivu, Suazo. To su sve redom vrhunski igrači a za klupe se dovode mladi igrači poput Pelea, Rivasa, tu je i Balotelli. Nema više ekstra zvijezda koje sjede po tribinama, nema više zvijezda kojima je sve dozvoljeno(Adriano) i tu se odmah osjeti poboljšanje i u igri i stvaranju timskog duha. Zato mislim da sad ima realne šanse da i LP sjedne u tribine plavo-crne strane Milana.
Old 03-02-2008, 09:30   #11715

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Interimovic
A što se tiče Intera, nismo osvojili zbog glupe Morattijeve politike da svake sezone kupi 13-14 novih igrača i onda ih odmah sljedeće sezone proda, zbog glupih transfera poput puštanja R.Carlosa, Bergkampa, Seedprfa, Pirla itd. Kad se Moratti sklonio s predsjedničke stolice i kad je pokojni Fachetti preuzeo vođenje kluba počeli su itransferi tipa Cambiasso(besplatno), Samuel, Maicon(otkupio ugovor bagatela), Maxwell(besplatno), J.Cesar(besplatno), Vieira, Ibrahimović, Crespo(besplatno), Chivu, Suazo. To su sve redom vrhunski igrači a za klupe se dovode mladi igrači poput Pelea, Rivasa, tu je i Balotelli. Nema više ekstra zvijezda koje sjede po tribinama, nema više zvijezda kojima je sve dozvoljeno(Adriano) i tu se odmah osjeti poboljšanje i u igri i stvaranju timskog duha. Zato mislim da sad ima realne šanse da i LP sjedne u tribine plavo-crne strane Milana.
ti si stvarno ''pobrkao kruske i jabuke'' kao sto si meni lijepo slozio...

znaci pirlo,seedorf, inzaghi i gattuso ne spadaju u najvisu svjestku klasu igraca, po tvojoj strucnoj procjeni, ali su ''vrhunski igraci'' samuel,maicon,maxvell,j.cesar,suazo,crespo???????

o cemo mi onda raspravljamo uopce?
geoff is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules