![]() |
|
|
#11701 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
OBN ne prenosi milan-fio nego inter empoli.
kakav pametan potez \o/ |
|
|
|
|
|
#11702 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ovi su zalutali na Forum...
Koji vam je kurac ba,pa banujte ih sve!!!!
|
|
|
#11703 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
ovo je forum milana a ko mrzi srbiju ili kosovo neka ide na neke politicke forume...a ja volim milannnnnnnn....
|
|
|
|
#11704 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Danas jedemo sarmu
![]() |
|
|
|
|
|
#11705 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11706 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
kao i sada bivši senegalac Dialiba Bubakar sreća pa zakasni igrati švabe na kladionici..namašao bih se pravo....
|
|
|
|
#11707 | |||
|
Registered User
![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#11708 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
alo djecko porto-monaco finale sve govori da sve govori ajde sada pogledaj gdje ti igraci igraju danas sto su tad igrali za ta dva tima i mozes pricat sta oces prosle godine serija a je bila najslabija u zadnjih 20 god,kada ste je uzeli na terenu poslije toliki susnih god....
Inter je sad mocan i ima dobro ekipu,ali mislim da nisu sazreli za CL serija a je opet vasa iako ove godine je jaca liga daleko nego prosle,to je realnost al realno je i to da 43 godine nemate CL i da ste prije calciopola gledali juventusu i nama u ledja non stop...ipak stari nije isto kad dobijes na san siru man utd sa 3-0 ili livorna zar ne?
|
|
|
#11709 | |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Quote:
(proslonedeljni) Udinese-Inter X Torino-Lazio X Milan-Genoa 1 Cagliari-Napoli 1 Livorno-Juventus X-nisam znao da je vecerna i da cu ih eventualno cekat za para (sutrasnji) Reggina-Torino 2 Lazio-Sampdoria 1 Juve-Cagliari X-u inat Inter - Empoli 1 Genoa - Catania 1 Fiorentina - AC Milan 2 |
|
|
|
|
|
|
#11710 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
Ludo igra mali za Zelju, tek mu je ja mislim 19 godina a dosao je u Zelju sa 17. Brzzzz dosta brzzz
|
|
|
|
#11711 | ||||
|
Registered User
![]() |
Quote:
Quote:
To ti sve govori o LP kada je uspiješ osvojiti sa igračima poput Nuna Valentea, Alenitcheva i starudije Jorge Coste i Vitora Baie. Ne kažem da to nije najprestižnije natjecanje na svijetu u klubskom nogometu, samo kažem da je potrebna puno veća doza sreće da bi se osvojila LP u odnosu na domaće prvenstvo. Quote:
Quote:
|
||||
|
|
|
|
|
#11712 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
LP se ne osvaja na srece nego preko fantasticne igre,sa timskog duha na veliki nivo kao i sa pojedinim kvaliteta igraca tako da mislim Porto raspolagao sa sve nabrojeno.Imao je odlicnu generaciju igraca od kojih veci dio je izgradio odlicnh karijera.To sto je Porto osvojio 2004 a nije Inter vec neznam 40 god.to je vas problem nesposobnosti a ne nemanja srece jer na primer posramotiti Manchestera i nije neka sreca.Dali mozda hoces reci da interov menadzment i dalje nema pojma sa dovodjenje Manicea to neznam.
|
|
|
|
|
|
#11713 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Mialn je odigrao 3 finala u 5 godina i ti imaš obraza reći da za to treba imati SREČE!!??? Daj kako ti nije neugodno... To je kao kad ljudi kažu da Inzaghi ima sreće u zabijanju golova i da se slučajno uvijek nađe u poziciji za gol...glupost.
milan je najuspješniji tim u euro natjecanjima u zadnjih 20 godina, tu nema nikakve sreće, nikakve. Dobili smo Bayern u gostima, United nadigrali 2 puta, dobili Liverpool... Možemo reći da nismo imali sreće kad smo vodili 3:0 pa izgubili, ali bi tada uvrijedili Liverpool koji se borbom i KVALITETOM uspio vratiti i dobiti tekmu. ti izvlačiš finale Porto-Monaco kao finale s lošim igračima? To je glupost! Neke igrače si označio a neke nisi. Puno onih koje nisi podebljao su tada bili vrhunski igrači pod vodstvom Mourinha i Deschampa, ali su kasnije krivo prodani itd... Kada netko ne osvoji LP 42 godine, ne može reći da nema SREĆE! Ako tvrdiš da inter nije više od 4 DESETLJEĆE osvojio LP jer nema sreće, ja više ne komuniciram s tobom ovdije jer tu prestaje svaka realnost. I kako to da, ako u serie a nije bitno tko je premier itd., inter nije 20 god osvojio prvenstvo, nisu imali sreće?? A imali su ekipe da boli glava, vodili su ih i Cuper i Lippi itd... Ronaldo, Batistuta, Vieri, svi živi su igrali tamo... kako? E pa tako sto su prvenstva bila zakuhana, eto tako. Idem sad ručati. Milan je najtrofejniji klub na svijetu po broju internacionalnih trofeja. Real je osvojio 5 PRVIH LP i tako sada ima 2 više od ans. U modernom nogometu, nitko niej uspješniji od Milana. Točka, činjenica, dokazano, tu nema rasprave. A i taj moćni Inter ipak ima samo 5 bodova prednosti ispred Rome koja nema špicu ni jednu. A sezona je tek na sredini. Jedan scudetto na papiru, i jedan bez Juveta i Milana, i već se kurče. Kako vam nije neugodno.
|
|
|
|
#11714 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Milan je godinama radio vrhunske transfere i imao velike igrače u svom timu. Savićević, Weah, Desailly su mi bili jedni od omiljenih igrača a sad osim Kake i Neste ne vidim onu veliku klasu niti u jednom drugom vašem igraču. A što se tiče Intera, nismo osvojili zbog glupe Morattijeve politike da svake sezone kupi 13-14 novih igrača i onda ih odmah sljedeće sezone proda, zbog glupih transfera poput puštanja R.Carlosa, Bergkampa, Seedprfa, Pirla itd. Kad se Moratti sklonio s predsjedničke stolice i kad je pokojni Fachetti preuzeo vođenje kluba počeli su itransferi tipa Cambiasso(besplatno), Samuel, Maicon(otkupio ugovor bagatela), Maxwell(besplatno), J.Cesar(besplatno), Vieira, Ibrahimović, Crespo(besplatno), Chivu, Suazo. To su sve redom vrhunski igrači a za klupe se dovode mladi igrači poput Pelea, Rivasa, tu je i Balotelli. Nema više ekstra zvijezda koje sjede po tribinama, nema više zvijezda kojima je sve dozvoljeno(Adriano) i tu se odmah osjeti poboljšanje i u igri i stvaranju timskog duha. Zato mislim da sad ima realne šanse da i LP sjedne u tribine plavo-crne strane Milana. |
|
|
|
|
|
|
#11715 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
znaci pirlo,seedorf, inzaghi i gattuso ne spadaju u najvisu svjestku klasu igraca, po tvojoj strucnoj procjeni, ali su ''vrhunski igraci'' samuel,maicon,maxvell,j.cesar,suazo,crespo??????? o cemo mi onda raspravljamo uopce? |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|